Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: The Only Exception Sam 07 Ian 2012, 14:13 | |
| Buna dragilor ! :) M-am hotarat sa fac si eu un One Shot. Ei, ma mai gandesc daca il las la One Shot`uri sau o sa rog pe un moderator sa-l mute. In fine. Vreau sa spun ca ii multumesc lui Bee, de la care am invatat ca nu trebuie sa-ti fie frica sa-ti impartasesti sentimentele cu ceilalti, chiar daca o faci prin scris. Si ii multumesc si lui Ioana, pentru ca m-a inspirat din ceva ce mi-a scris. Fetelor, sunteti uimitoare, iar acest One Shot va este dedicat voua ! Deci, sa incepem !^^The Only ExceptionProlog Toţi avem momente în viaţa noastră când iubim pe cineva şi suntem hotărâţi să ne dedicăm acelei personae trup şi suflet numai ca să o ţinem aproape de noi, să-i simţim fiecare atingere pe corpul nostru, să ne simţim protejaţi de tot răul ce ne înconjoară. Dar, ce se întâmplă când persoana în care ţi-ai pus toată încrederea te trădează, te umileşte în faţa întregii lumi şi te lasă cu inima îndurerată ? Toţi încearcă să te înveselească sau să te consoleze, dar adevărul e că nimeni nu ştie ce e înăuntrul tău. Aceasta nu se mai poate numi “iubire” . Juri că nu te vei mai îndrăgosti niciodată, că nu te vei mai lăsa prostită încă o dată şi vei face tot posibilul să-ţi ţi jurământul. Dar, chiar vei putea ?
Capitolul 1- Introducere
Crăciunul! Cea mai frumoasă sărbătoare a anului. Nu e vorba numai de sărbătorirea Naşterii Domnului, ci de magia pe care această sărbătoare o trezeşte în oameni. E atât de frumos să vezi cum, măcar odată pe an, lumea se schimbă, să mergi la rude, prieteni şi vecini şi să-i colinzi sau să stai în casă cu familia în jurul bradului împodobit şi să simţi cum fiecare părticică a corpului este acaparată de proaspătul miros al arborelui verde, în timp ce ciocolata caldă te încălzeşte, alături de focul ce arde neîncetat în şemineu. Este 26 Decembire 2011, a doua zi de Crăciun. Sunt la mine în cameră, pregătindu-mă să merg la cea mai buna prietena a mea, Raluca, o fata în vărstă de 19 ani. Părul ei şaten, având câteva şuviţe blonde, se asortează perfect cu ochii ei mari şi căprui, care exprimă blândeţe, inocenţă. O cunosc doar de patru ani, dar parcă aş cunoaşte-o dintotdeauna. Mi-a fost, îmi este şi-mi va fi mereu alături, indiferent ce probleme voi avea. Cum spuneam, mă pregătesc să plec la ea, deoarece am promis că merg să o colind, iar eu sunt o persoană care-şi ţine promisiunile. -Cred că e bine..huh..mă învărt de câteva ori în faţa oglinzii, dupa care oftez. Oare de ce-mi bat capul cu atâta aranjat ? Niciodată n-am pus atăt de mult preţ pe cum arăt. Ridic uşor din umeri, îmi iau poşeta şi am plecat. Pe drum, am răsfoit puţin albumul vieţii mele. Acum căteva luni, eram cea mai fericită persoană care putea exista. Aveam un iubit pe care oricine şi-l dorea: amuzant, dulce, frumos, exact asa cum trebuia să fie. Părea că suntem cuplul perfect, că nimeni şi nimic nu ne poate despărţii. Ei, uite că acele “nimicuri” au devenit posibile. Devenea din ce în ce mai rece cu mine, începea să se dea la alte fete şi când eram puşi faţă-n faţă, nu recunoştea, dar avea tupeul să se comporte ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Doar gândul la acele momente nefericite mă întristează. Am promis că nu voi mai lăsa pe nimeni să mă prostească şi am de gând să-mi ţin promisiunea.
Nici nu am observat că am ajuns la Raluca. Bat la uşă, iar când aceasta se deschide, în faţa mea apare şatena. Ne strângem în braţe preţ de câteva secunde, eu urându-i un Crăciun cât mai fericit. Ne despărţim din îmbrăţişare, iar eu încep să mă dezbrac de geaca mea groasă şi de bocancii mei negrii. -Ce mă bucur că ai ajuns, Karla! Ai picat tocmai la ţanc, zise aceasta cu un zămbet larg pe faţă. -Ce vrei să spui, Ralu? Din living auzeam mai multe voci. Şi nu orice de voci, ci voci de băieţi. Mă uit la ea cu o faţă întrebătoare, cerându-i câteva explicaţii. Dar, aceasta mă ia de braţ şi mă conduce către sursa vocilor. De ce mă simt de parcă a dat un tren în mine? Şi senzaţia asta ciudată din stomacul meu...ce se întâmplă? Ajunse în living, am surpriza să văd patru băieţii, drăguţi, recunosc, stând la masă. Aceştia, cum ne-au văzut, au încetat orice discuţie pe care au avut-o, şi şi-au aţintit privirile către noi. -Karla, vreau să-ţi prezint pe cineva, zise Raluca cu căteva emoţii în glas.
Va Urma...
Eu sper ca v-a placut ! ^^
Edit: Aceasta este piesa care m-a inspirat ! >:D< Cred ca se potriveste Paramore-Only Exception
Ultima editare efectuata de catre Łσłιτα ♥ in Dum 08 Ian 2012, 14:44, editata de 3 ori |
| | | Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: The Only Exception Sam 07 Ian 2012, 14:58 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Pisicuţă ♥ in Dum 08 Ian 2012, 11:37, editata de 1 ori |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: The Only Exception Sam 07 Ian 2012, 18:06 | |
| Ce frumos poate fi One-Shotul asta ! Asa , ma inspira :x Va avea potential creatia ta :x:x:x Deabia astept sa vad nextul scumpaaa :*
P.S : Camii , scrie commul ala , ai zis ca juri :)))
|
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: The Only Exception Sam 07 Ian 2012, 20:35 | |
| |
| | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| | | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| | | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: The Only Exception Sam 07 Ian 2012, 23:21 | |
| |
| | | Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: The Only Exception Dum 08 Ian 2012, 13:59 | |
| odododd karla:*:*mersi mult ca m-ai anuntat si sa vina deja comm-ul:Pasa deci.....imi place tare mult ce ai scris uh acolo din inima.....si ca iti dezvolti repede ideile...si sper sa vad acolo nextul cat mai repede ca dau cu tine de pamant te pup spor la scris bye bye....hmmm ma intreb pe cine vrea sa-i prezinte raluca....dragutei de Karla:X |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: The Only Exception Lun 09 Ian 2012, 13:26 | |
| Buna dragilor ! :* Va multumesc de comentarii. Desi am zis ca mai vreau un com, m-am hotarat sa postez capitolul 2. Sper sa va placa, chiar daca nu este prea bun. Lectura Placuta ! >:D<
The Only Exception
Capitolul 2-Să facem cunoştinţă -Karla, vreau să-ţi prezint pe cineva, zise Raluca cu căteva emoţii în glas.
Scutur puţin capul la auzul vorbelor Ralucăi. Parca ei nu-i mai păsa de nici un băiat după suferinţa prin care a trecut din cauza lui Raul. Mda, încă un alt idiot care i-a frânt inimioara. I-am zis că băieţii sunt insensibili, că nu le pasă dacă rănesc o fată sau dacă o fac să sufere, dar ea, cum este şi încăpăţânată, nu m-a ascultat şi…unde s-a ajuns. Chiar îmi pare rău pentru ea, dar eu am avertizat-o. Sunt trezită la realitate de vocea prietenei mele care mă prezintă băieţilor. Dau mâna cu ei şi afişez zâmbetul meu strălucitor. Primul cu care fac cunoştinţă este un şaten, destul de timid după părerea mea, care are ochii căprui, la fel ca şi castanele toamna, şi un zămbet fermecător. Aflu că-l cheamă Norbert, dar prefer să-i spunem Norby. Îi spun că mă numesc Karla şi-mi pare bine de cunoştinţă. Acesta se aşează pe canapea şi îi face loc următorului băiat. Am dat mâna cu el, dar am simţit ceva ciudat. Îl cunoşteam de undeva şi eram sigură, dar nu ştiam de unde. Îl mai văzusem într-un loc. Oare ne-am întâlnit într-o altă viaţă şi de aceea mi se pare aşa de cunoscut? Este brunet cu reflexii albăstrii, iar ochii îi sunt de un albastru imperial. Acesta îmi scutură mâna şi-mi spune numele lui: Dănuţ. Defapt, numele lui adevărat era Daniel, dar prefer să i se spună Dănuţ. I-am spus numele meu şi a zis că este încântat să mă cunoască. Am dat din cap afirmativ şi aşa am continuat până ce am terminat cu toţi. Am aflat şi numele celorlalţi băieţi: Ady, un tip simpatic, brunet şi cu ochii căprui, iar celălalt băiat, Vlad, un tip super de treabă, cu părul ca Soarele şi ochii de un verde aproape la fel ca şi acele de brad. După treizeci de minute, încă ne aflam la masă, discutând diferite subiecte, plictisitoare pentru mine, sincer. Toţi par de treabă, dar îmi aduc aminte cuvintele mamei: “Fata mea, băieţii sunt complicaţi. Oricât ai încerca să-i înţelegi, nu vei reuşi. Există şi unii băieţi care, întradevăr, sunt speciali, dar odată şi-odată vor face vreo greşeală. Nimeni nu e perfect, dar asta nu-i scuteşte de vreo vină. Doar ai grijă cu cine te încurci. Nu vreau să suferi sau, mai rău, să ajungi in vreo situaţie în care trebuie să-l chem iarăşi pe Dr. Heida.” Zâmbesc ironic, dar n-apuc să fac nimic deoarece văd cum toate privirile sunt aţintite către mine. Îmi îndrept spatele, îmi dres glasul şi o intreb pe şatenă dacă s-a întâmplat ceva. -Nu ai vorbit deloc de când ai ajuns, Karla. Nu crezi că băieţii vor să ştie câte ceva şi despre tine? Zice asta şi îmi face cu ochiul. -Păi, sigur. Ce aţi vrea să ştiţi? spun eu, încercând să mai destind atmosfera şi afişând acel zâmbet despre care toată lumea zice că este mirific. Şatenul cel timid, Norby, a fost primul care mi s-a adresat. -Deci, Karla, la ce liceu ziceai că eşti? I-am răspuns că sunt la liceul de bio-chimie, singurul din oraş şi destul de cunoscut. Acesta mi-a răspuns că el este la liceul 3. Acest liceu se afla un pic mai sus faţă de liceul meu, deci am fost cât de cât fericită. Următorul cu întrebăriile a fost Vlad. -Şi Karla, cu dragostea cum stai? Zise aceasta, după care lua o gură de vin. A atins un punct prea sensibil pentru mine. Îmi las privirea în jos, acel zâmbet mirific dispărând în câteva secunde. Uitasem de toate, de toată durerea. De ce trebuia să punâ întrebarea asta? Raluca, parcă ştiind ce se întâmplă în sufletul meu, le-a zis băieţilor că tocmai am trecut printr-o despărţire şi îmi este cam greu să povestesc despre asta. Într-un fel, avea dreptate. -Ouu, îmi cer scuze, Karla. Chiar nu ştiam şi nu vroiam să te fac să te simţi prost, zice Vlad cu o voce în care puteai să simţi că regreta cu adevărat. -Stai liniştit. Asta a fost acum mult timp, iar mie nu-mi place să trăiesc în trecut. Vor rămâne amintiri, dar trebuie să trec peste. Nu pot sta toată viaţa şi să regret greşelile făcute. Deci, este în regulă, zic eu, zâmbind. Şatena se ridică de pe scaunul tapiţat şi vine către mine, strângându-mă în braţe puternic. De asta o consider prietena mea cea mai bună: întotdeauna ştie cum să mă calmeze în momentele mele tensionate. Îmi dă drumul şi se aşează, galant, la locul ei. Toată seara am vorbit numai despre vieţile noastre. Am aflat că şi Dănuţ este la acelaşi liceu cu Norby, iar Ady este liceul 5. Am râs, ne-am jucat AntiMonopoly şi aşa am ajuns să ne cunoaştem mai bine. Raluca avea dreptate, sunt nişte băieţi foarte cumsecade şi foarte de treabă. Totuşi, toată seara, gândul meu a fost doar la Dănuţ. Ce a fost cu senzaţia aceea ciudată pe care am trăit-o când l-am cunoscut? De unde îl ştiu? Ahh! Câteodata, urăsc că stau prost cu memoria. Trebuie să recunosc, e pe gustul meu. Adică, e brunet, iar eu sunt pur şi simplu înebunită după bruneţi. Chiar nu ştiu de ce, dar dacă îmi prezinţi un brunet, e clar că m-ai cucerit total. Bine, aici nu îl punem în discuţie pe Dănuţ. Dar, de fiecare dată când ne privim, simt cum ceva creşte în mine, ceva..magic, aş putea spune. Dar, e prea repede să dau verdictul. Nu îl cunosc decât de câteva ore, deci nu mă pot îndrăgosti de el. Şi nu, nu cred în „dragoste la prima vedere”. Sunt trezită de vocea brunetului care mă întreabă dacă sunt bine. Îi răspund afirmativ şi-l întreb ce s-a întâmplat? -Noi plecăm. De asta am venit, să te anunţ. Prietena ta, Raluca parcă, ne-a condus până la uşă, dar a văzut că lipseşti şi am venit să te caut. Eşti sigură că eşti bine? zice Dănuţ. Doamne, deci, are o voce de înger, nu alta. Îi spun că sunt bine şi că-mi pare rău dacă i-am speriat. Îmi iau la revedere de la el şi de la ceilalţi băieţi, împreună cu Raluca şi hotărâm să ne uităm la un film romantic. Îi zic că este ok, mă fac comodă pe canapea, iar şatena dă drumul la film. Privesc ecranul, sunt prezentă cu trupul, dar minte-mi este altundeva. Am senzaţia că mă voi mai întâlni cu acei băieţi, mai ales cu Dănuţ....
Va urma..
Sper ca v-a placut. Astept comm`uri ! >:D<
Lolly^^
|
| | | Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: The Only Exception Lun 09 Ian 2012, 13:30 | |
| |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: The Only Exception Lun 09 Ian 2012, 14:52 | |
| |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| | | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: The Only Exception Lun 09 Ian 2012, 15:51 | |
| |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
| | | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| | | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: The Only Exception Sam 21 Ian 2012, 15:08 | |
| Buna dragilor ! :) De data aceasta n`am venit cu capitolul 3, dar este in lucru. Mai am de scris 2-3 lucruri la el si e gata. ^^ Acum, imi cer scuze ca stau atat de mult timp, dar sunt pe dupamasa la liceu si practic, nu`mi mai ramane timp pentru nimic ! Vin seara pe la 7-8 de la liceu, imi fac temele dupa care ma duc la somn si dimineata ma trezesc, invat si plec la liceu. Deci, doar in week`end`uri o sa mai intru. Sper sa nu va suparati pe mine. :o3
Lolly^^ |
| | | Camelia. † Jōnin
| | | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: The Only Exception Dum 22 Ian 2012, 15:57 | |
| Buna buna ! :) Stiu ca am intarziat foarte mult, doar ca motivul l`am zis mai sus. Sper ca sunteti pregatiti pentru penultimult capitol. Lectura placuta !
P.S.: Acest capitol il dedic lui Cammii :x si Capps` ! I love ya`, girls !
The Only exception
Capitolul 3 –Revelion cu surprize
-Karla, trezeşte-te ! Îmi mişc pleoapele, dar doar după câteva încercări ochii mei verzi, ca cei mai proaspăţi miguri, văd lumina zilei. Bine, nu era chiar lumina zilei, ci becul Ralucăi. Mă întind pentru a putea să mă dezmorţesc, exact ca pisicile. Şi că tot vorbim de Raluca, o văd venind cu o tavă roşie în mână, pe care se aflau două ceşti de cappuccino. E băutura mea favorită. Nici nu ştiu cum mi-aş putea începe vreo zi fără să sorb câteva înghiţituri din această licoare magică. Mă ridic în fund(scuza-ţi expresia), îmi iau cana de pe tavă şi încep să beau. Ahh, ce bine e să simţi ceva cald înăuntrul tău şi să începi ziua aşa cum îţi place ţie. Şatena îşi ia şi ea cana, se pune în pat lângă mine şi aprinde televizorul, în timp ce şi ea gusta din băutură. -A fost grozav aseară, nu ? mă întreabă Raluca, în timp ce schimba canalele. Ăştia de la T.V. n-au altceva mai bun de făcut decât să prezinte cică “ştiri în exclusivitate”. Sau lasă. -Da ! M-am simţit super şi băieţii sunt chiar foarte prietenoşi, îi spun prietenei mele. -Mă bucur să aud asta pentru că am primit o invitaţie de la ei pentru Revelion. Înlemnesc. Revelion ? Invitaţie ? Cum ? Mă înnec şi încep să tuşesc, şatena nemaiputând de râs, iar eu nemaiputând respira. Până la urmă, Raluca îmi dă câteva palme la ceafă pentru a mă ajuta să-mi revin, dar eu o opresc. Mă uit în ochii ei şi o întreb: -Şi tu ce le-ai răspuns ? Aceasta stă puţin pe gânduri, ceve în genul :”să-i spun sau să nu-i spun ?”. Normal că trebuie să-mi spună. Adică, trebuie să-mi spun şi eu părerea, nu ? Şatena, până la urmă, deschide gura. -Păi, să şti că le-am zis că ne vom mai gândi. Nu le-am zis nici “da”, nici “nu”, deoarece vroiam părerea ta. Desigur, mie mi-ar plăcea să mergem să petrecem cu ei, dar aştept şi comentariul tău, zice aceasta şi se pune la loc, după ce, iniţial, se plimbase prin toată camera. De ce ar vrea Raluca să petrecem Revelionul cu ei, dacă îi cunoaştem de numai câteva ore, practic ? Stai puţin ! Asta e ! Zâmbesc malefic şi mă întorc spre Raluca. Aceasta se uită puţin speriată la mine şi cu o faţă de genul “eşti bine?”. -Oare nu vrei să mergem la petrecere cu ei doar ca să-l revezi pe Norby ? zic eu, deja cunoscând răspunsul, dar vreau să-l aud din guriţa ei. -Pfff ce tot spui acolo ? Norby ? Haha ! Neah.., zice şi se ridică, apucând tava roşiatică şi mergând în bucătărie. Dacă crede că scapă, se înşeală. Nu o las în pace până nu-mi confirmă suspiciunile. Aşa sunt eu, ca un ghimpe în coastă. Ştiu, sunt enervantă, dar o fac pentru o cauză bună, nu ? Ştiu. Probabil vă întrebaţi care ar fi cauza. Eh, toate lucrurile vor fi spuse la timpul lor. -Oo haide, Raluca. Crezi că n-am observat cum se uita la tine toată seara ? Sau cum l-ai privit atunci când vorbea-ţi ? Chiar aşa de prostă mă crezi ? -N-am spus asta, zice şatena, dar eu ridic arătătorul făcându-i semn să tacă, deoarece eu vorbesc. -Raluca, ştiu că-ţi place de el. E evident, draga mea şi nu încerca să negi lucrul ăsta, îi zic prieteni mele, care era deja depăşită de situaţie. Yes ! Exact aici vroiam să o aduc. “Haide Ralu, zi mai repede !” Aceasta oftează şi-mi spune că am dreptate. “Normaaal că am !” Îmi spune că nu ştie cum s-a întâmplat, dar s-a îndrăgostit lulea de el. -Dar nu ăsta e motivul pentru care vreau să mergem la petrecere. Mă uit la ea, ridicând o sprânceană. Bine, şi ăsta e un motiv, dar vreau să ne distrăm împreună la cumpăna dintre ani. Te rog zi da !!!! spune şatena, după care pune faţa de căţeluş plouat. Doamne, simt că înnebunesc ! Dar, ce să zic ? Vreau să mă duc la petrecere, dar parcă...parcă ceva nu mă lasă. Este ca şi cum toate forţele din Univers se adună şi mă împiedică să-mi spun părerea. Ce Doamne Iartă-mă vorbesc eu aici ? Nu mă voi lăsa înfrântă de nu-ştiu-ce-forţe, doar pentru că aşa au ele chef. Nu ! Am promis că nu voi mai fi slabă şi aşa va fi. Mă trezesc din visare, clipind de vreo câteva ori, şi mă uit la Raluca, care...parcă era în faţa mea mai devreme ! Unde s-o fi dus ? Încep s-o caut cu privirea, dar n-o găsesc. Fata asta s-a evaporat ca aerul, a înghiţit-o pământul sau ce ? Mă opresc pentru a trage câteva guri de aer, când aud o voce cunoscută mie venind din camera şatenei. Ajung şi eu pe acolo, dar nu intru, ci stau şi ascult. Ştiu că nu e frumos, dar asta e viaţa. Mai trebuie să facem şi lucruri de genul ăsta din când în când, nu ? Revenind la oiţele noastre, vocea e a Ralucăi şi pare că vorbeşte la telefon. -Desigur, Norby! Vom fi acolo la ora 20:00...Normal că a acceptat. Ok, abia aşteptăm să vă revedem şi noi...Dada...Normal. Ok, la revedere! Nu-mi vine să cred ce am auzit. Raluca i-a zis lui Norby că mergem ? Am ratat eu ceva ? Adică, am zis vreun cuvânt cât timp am fost în transă ? Nu mai înţeleg absolut nimic. Dau să plec, dar uşa camerei se deschide şi în pragul ei stă şatena. Nu cred că e prea bucuroasă să mă vadă,deoarece are o faţă de parcă a văzut o stafie, dar nici eu nu sunt prea bucuroasă de ceea ce am auzit. -K-Karla ! zice ea, după care pune un zâmbet din acela, stresat. -Când am verificat ultima dată, aşa mă chema, zic eu, după care adopt poziţia “curioasei”, cum ne place la mine şi la Ralu să spunem. -Karla, ştiu că ai auzit convorbirea mea cu Norby, doar că...am o explicaţie. -Şi sunt curioasă să o aud, zic eu după care mă mai relaxez puţin. Şatena începe să-mi spună că nu mai putea accepta după răspunsul meu şi în plus a sunat-o Norby. -Te rog, iartă-ma scumpa mea, doar că îmi doresc tare mult să merg, vine mai aproape de mine şi ridică din sprâncene, în continuu. Şi ştiu că şi tu vrei să-l revezi pe Dănuţ. La auzul vorbelor încep să pufnesc în râs. Eu şi Dănuţ ? Haha ! -Raluca, e în regulă. Nu mă deranjează că ai acceptat, îi spun eu prietenei mele şi o strâng în braţe, Am putut să simt cum răsuflă uşurată. E o mică şmecheră.
..::La Revelion::..
Mai sunt câteva minute din anul 2011. Ne strângem toţi în curtea lui Norby, pentru că a fost atât de amabil încât să ne primească la el, ne luăm paharele în mână şi începe numărătoarea inversă: 5..4..3..2..1.. La Mulţi Ani, 2012 ! Începem să urlăm ca descreieraţii, nepăsându-ne de vecinii care, probabil, deja îşi puneau dopuri în urechi. Şatenul a adus o sticlă de şampanie, Angelly, cu gust de piersici. Sincer, nu am mai băut niciodată şampanie, dar pentru fiecare lucru e un nou început, nu ? Am dat pe gât lichidul gălbui şi acidulat. Hmm, nu-i rău deloc. Dacă stau să mă gândesc mai bine, e chiar delicios ! -Şi acum, pentru că am intrat deja în 2012, să ne punem cu toţii câte o dorinţă, spune Norby, care e cocoţat pe o băncuţă de lemn aflată în curte. O dorinţă ? Ce mi-aş mai putea dori ? Am nişte prieteni extraordinari, pe care oricine şi i-ar dori, am o famile nebună, dar în sensul bun, şi, chiar dacă viaţa mea nu a fost exact aşa cum mi-am dorit şi am avut parte de suişuri şi coborâşuri, am învăţat alături de prieteni să fiu mai puternică. Nu cred că mi-aş mai putea dori mai mult. Defapt, ar fi totuşi ceva. Îmi îndrept privirea spre brunetul meu, care era cu ochii închişi, semn că îşi punea o dorinţă. Oare ce-şi dorea ? Bani, femei, maşini...pe mine ? La ultimul cuvînt rostit în minte am început să chicotesc uşor. Ce gânduri am şi eu. Adică, cum să mă vrea pe mine ? Nu sunt deloc frumoasă, plus că sunt multe fete pe lumea asta mai drăguţe ca mine şi nu aşa timide, ci mult mai îndrăzneţe. Să recunoaştem, sunt jalnică. Am scuturat capul, nevrând să mă mai gândesc la nimic. Vroiam să-mi pun o dorinţă. Să vedem: îmi doresc fericire..ba nu...îmi doresc mai mulţi bani..nici aşa nu e bine. Sunt prea egoistă. Am găsit ! Îmi doresc ca viaţa mea să nu se schimbe şi să rămână exact aşa cum este. După ce toţi ne-am pus câte o dorinţă, ciocnim paharele cu şampania care mai rămăsese şi mergem înapoi în casă, unde ne aştepta o masă îmbelşugată. Sarmale, vin, cozonac şi multe alte bunătăţi. Vai, jur că dacă nu erau ei prin preajmă, săream acolo să devorez tot ce se afla pe masă. Probabil vă gândiţi: „Cine sunt EI?” Păi, acei EI sunt Norby, Ady, Dănuţ, Raluca şi încă două fete, vecine cu şaten, cu care mă înţeleg de minune şi am impresia că o să rămânem prietene. Tocmai pe când vroiam să ne aşezăm la masă, tatăl lui Norby vine la noi, în spatele lui aflându-se un băiat. -Norby, uite cine e aici, zice bătrânul şi se dă la o parte. Cum ? El ? Nu se poate ! Ce caută el aici ? Sunt împietrită. Tocmai când uitasem de el, apare din nou. Acesta, la rândul lui, rămâne nemişcat. Reuşesc să mă dezmetices puţin şi să rostesc doar un cuvânt: -Tu ?
Va Urma...
Sper ca v`a placut si astept commentarii ! :x
Lolly |
| | | Camelia. † Jōnin
| Subiect: Re: The Only Exception Dum 22 Ian 2012, 15:57 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Pisicuţă ♥ in Dum 22 Ian 2012, 16:22, editata de 1 ori |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: The Only Exception Dum 22 Ian 2012, 16:14 | |
| Pe bune?? Un moment mai prost in care sa te fi oprit n-am vazut serios [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Deci te mananc, te bat te fac una cu pamantul. (D) Toate bune si frumoase si a avut cineva grija sa se strice momentul acela minunat (D) Deci sa apari cu nextul cat de curand, deoarece eu cred ca innebunesc aici.. ;;) Spor la scris si multe idei in cotninuare. Te-am pupacit dulce. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]choco^^ |
| | | Elly. Guardian Ninja
| Subiect: Re: The Only Exception Dum 22 Ian 2012, 18:39 | |
| |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
| | | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: The Only Exception Mier 25 Ian 2012, 19:46 | |
| |
| | | Camelia. † Jōnin
| Subiect: Re: The Only Exception Mier 25 Ian 2012, 20:01 | |
| Karla nuuuuuuuuu :-w! Nici sa nu indraznesti sa faci acest lucru :o3 ! Tuturor ne pasa de One Shotul tau , crede'ma scumpo . Nu renunta >:D< Ne place mult si asteptam capitolul urmator . Si nu mai vreau sa aud ca renunti ..Te rog eu mult .. Pisicuta^^ |
| | | Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: The Only Exception Joi 26 Ian 2012, 22:12 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: The Only Exception | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|