Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: Smiley - N-am sa uit niciodata Dum 08 Ian 2012, 10:23 | |
| Mereu mi se intampla Sa uit ca e ziua mea Uit tot ce am de facut Nu ma mir am fost mereu asa...
Ma intindeam sa adorm langa radio Ma visam invingator Am luptat sa ajung unde sunt acum Pot sa zborr !
Dar n-am sa uit niciodata De unde am plecat Prieteni,mama si tata Va iubesc neincetat
Si n-am sa uit niciodata Peste cate am trecut Si n-am sa renunt niciodata Sa lupt,lupt,lupt
Imi apar mii de lacrimi in ochi Doar cand ma gandesc...am ajuns departe In inima mea am ramas la fel Si stiu ca am prieteni aproape
La televizor urmarec un top Privesc,zambesc...sunt pe primul loc Am vrut sa fiu artist Acum ma bucur de viata Intr-un pahar de cristal doua cuburi sunt de gheata Fara dop din sticla scade Vinde gheatza peste tine,40 de grade arde Beau din pahar sa-l golesc, O lacrima apare, Dumnezeu a vrut sa reusesc. Nu mai am griji, Nu nu mai am probleme Cum sa fac bani, Sa imi platesc facturile Zilele din visele mele acum apar Pune banu' jos,eu dau doar cu un zar. Arata-mi o persoana kre nu iubeshte banii Si-ti voi arata o lume fara crime la ani, Banii care-i am,nu i-am furat,ii fac Am muncit ptr ei pe scena hip-hďp-hop
(2x) Ma intindeam sa adorm langa radio Ma visam invingator Am luptat sa ajung unde sunt acum Pot sa zborr !
Dar n-am sa uit niciodata De unde am plecat Prieteni,mama si tata Va iubesc neincetat
Si n-am sa uit niciodata Peste cate am trecut Si n-am sa renunt nicïodata Sa lupt,lupt,lupt |
|
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Smiley - N-am sa uit niciodata Dum 08 Ian 2012, 12:08 | |
| Pfooaii, e genialaa <3
Cand am auzit-o prima oara mi-a placut multt Dar si acum imi place la fel ;o3
|
|