Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Asa-i viata mea - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Asa-i viata mea - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Asa-i viata mea

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Va placut ficul?
Da, a fost dragut.
Asa-i viata mea - Pagina 4 I_vote_lcap100%Asa-i viata mea - Pagina 4 I_vote_rcap
 100% [ 21 ]
Sa zicem si asa...
Asa-i viata mea - Pagina 4 I_vote_lcap0%Asa-i viata mea - Pagina 4 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Nu, nu mi-a placut.
Asa-i viata mea - Pagina 4 I_vote_lcap0%Asa-i viata mea - Pagina 4 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 21

AutorMesaj
Deea < - -
Genin
Genin
Deea < - -

Sex : feminin Varsta : 27
Nr. mesaje Nr. mesaje : 56
Puncte : 57
Reputatie Reputatie : 7
Stare de spirit Stare de spirit : nebunie in culoare:x

Asa-i viata mea - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Dum 24 Oct 2010, 11:11

super ficul..imi place in love in love ..plizz pune continuarea kiss
Sus In jos
S$hiva>
Genin
Genin
S$hiva>

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : <somewhere where you do not know >
Nr. mesaje Nr. mesaje : 135
Puncte : 140
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : MUZICA,tobe
Stare de spirit Stare de spirit : h@@pp!*

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Dum 24 Oct 2010, 15:44

imi place mult ficul in love ..plizz pune continuarea
Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

Localizare Localizare : pe aici
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2389
Puncte : 3602
Reputatie Reputatie : 1046
Hobby-uri Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Dum 24 Oct 2010, 21:25

imi place mult..... mult....... mult de tot
sper sa pui continuarea cat mai repede happy2 kiss kiss
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Asa-i viata mea - Pagina 4 Asss10Asa-i viata mea - Pagina 4 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Lun 25 Oct 2010, 18:09

multumesc fetelor thank you

11.Ziua Sakurei...

Dimineata aparu rapid,ca si cum nici nu s-ar fi sfarsit ziua precedenta.In dormitorul rozaliei era liniste,auzindu-se doar respiratia fetei,in sufragerie nu era nimeni,in baie sau in bucatarie nu era nimeni.Unde s-o fi dus Sasuke?La balconul apartamentului,pe canapea statea brunetul relaxat.Sakura abia trezita facu o vizita toaletei.Aceasta din urma o astepta pe fata de mult.De cum iesi din baie adolescenta intra din nou in dormitor spre dulapul cu haine.Se imbracase cu niste pantaloni albi,o bluza gri,cu un bolerou cenusiu si se incalta cu niste adidasi negri,apoi iesi pe balcon unde il vazuse pe brunet.Acesta intoarse privirea spre fata,ce se indrepta spre el.
-Frumoasa dimineata,nu-i asa?il intreaba adolescenta.
-Da!raspunse Sasuke prompt.
-Hey...Ai uitat sa-mi spui ceva aseara sau...Nu stiu poate sa-mi spui acum?
-Nu!Nu cred ca am uitat ceva!
-Aha....Vrei sa mergem la Naruto si la Hinata?
-Ok!
Dupa un drum de numai 10 minute,cei dai ajunsesera in fata apartamentului lui Naruto.Sakura apasa pe sonerie,iar raspunsul din partea blondului veni repede.Dupa ce usa apartamentului a fost deschisa,chipul lui Naruto aparu,cu niste ochi albastrii ca cerul,cu parul ciufulit si cu un zambet smecher pe fata.Era in pijamale si incaltat cu niste papuci de casa.
-Buna!il salutam noi pe Naruto.
-Buna si voua.Ce mai faceti?ne intreaba el stand si uitandu-se la noi.
-Bine.Tu?il intreba si Sakura.
-Bine.
-Bai fraierule,ai de gand sa ne poftesti in casa?Sau stam aici degeaba?se rasti brunetul la blond.
-Sasuke,termina!exclama rozalia.
-O,bine...Intrati!
Intram insufrageria adolescentului si surprize,ne intampina si Hinata,ce ne saluta,ne imbratisa si apoi am inceput sa discutam diferite chestii.
-Frate,n-ai stat degeaba aseara,nu?ii sopteste brunetul la ureche lui Naruto.
-Pai,cam da.Am stat degeaba!

Pun continuarea mai tarziu.si scz ca e atat de scurt. dap ! dap !
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Asa-i viata mea - Pagina 4 J5fdba
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Lun 25 Oct 2010, 18:57

imi pare rau ca e scurt,dar tot imi place,iar asa e cel mai important in love good job ...plizz pune next-ul.Kiss you and next good job
Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Mar 26 Oct 2010, 00:23

nu conteaza ca e scurt barem ai pus continuarea si asta e important...imi place
sa pui next-ul repejor happy2 happy2 heh
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Mar 26 Oct 2010, 15:55

11.partea a II-a

Dupa cam vreo 30 de minute de vorbit,s-au decis sa mearga la o cofetarie sa manance o pajitura.
-Deci,la care prajiturarie mergem?ii intreaba Naruto.
-La nicio prajiturarie,ci la o cofetarie,dragule.ii spune Hinata apropiindu-se mai mult de el.Sakura lasa capul in jos,dupa care ochii ei se indreptau catre chipul brunetului,acesta din urma parea ganditor.
-Am ajuns!ii anunta blondul.
-Bine!Deci intram?il intreaba rozalia,dupa care intrasera in cladire.Au ocupat o masa acoperita cu un cearsat roz,cu o vaza alba ce avea niste trandafiri albastrii in ea,in mijlocul mesei,ce avea si 4 locuri.Sakura era langa Naruto,acesta langa Hinata,aceasta langa brunet,iar Sasuke langa rozalie.Vazand ca,cuplul discuta un altfel de subiect,Sakura isi indrepta chipul angelic catre brunet,dar din intamplare acesta isi intoarse si el chipul catre ea,aceasta inrosind pe loc.Dar Sasuke nu a avut nicio reactie,statea si se uita la ea.
-Hey!Am primit niste poze de la Hinata.Vrei sa le vezi?il intreaba rozalia pe brunet.
-Hm...Ce am de pierdut?
-Pai...Cam nimic!
Din intamplare blonda Ino,intra in cofetarie impreuna cu Melany,pareau ca se inteleaga bine.Ino se aseza langa masa celor 4,intentionat.Melany statea langa ea,ne bagand de seama ca in spatele ei se afla Sasuke.
-Deci,Melany,ce ai mai facut azi?o intreaba blonda.
-Bine!Dar totusi am fost pusa numai pe ganduri.
-De ce?
-Din cauza lui ...Sasuke!
-Poftim?Il cunosti?
-Da.Deci...In timp ce Melany ii povestea lui Ino intamplarile,Sakura,intamplator o vede pe Ino,ce tocmai isi intoarse chipul catre brunet.Aceasta ca s-o faca geloasa pe Ino,se apropie de Sasuke aratandu-i si alte poze frumoase.
-Ce?Nu se poate asa ceva!!!!tipa Ino,atragand privirile tuturor din incapere.
-Scuzati-ma,ma duc pana la toaleta!le spuse Sasuke,indreptandu-se spre toaleta.
-Si eu trebuie sa plec.Pa!spuse Sakura in momentul in care brunetul intra in toaleta.
Rozalia lua un taxiu.Dupa 10 minute era deja in apartamentul ei.Schimbandu-se,fata intra in sufragerie,unde se aseza binisor pe canapea si dand drumul la televizor.Schimband violent canalele,pana ajunge la un simplu program,adolescenta nu baga de seama ca trecu 6 ore de cand a plecat de la cofetarie si de cand nimeni nu i-a spus:"La multi ani,Sakura!"apoi mii de artificii sa izbucneasca.
Este ora 18:30 si Sakura doarme.Brusc telefonul o scoala si o anunta ca a primit un mesaj.
"Hey,Sakura!Imi pare rau ca nu ti-am spus mai devreme,dar peste o jumatate de ora voi merge intr-un restaurant cu Naruto,Sasuke,Tenten si Neji si vreau sa ma ajuti sa ma imbrac cu ceva.Te rog!".
-Hey,Hinata!Pe mine de ce nu m-ati invitat?Sau trebuie sa cersesc eu invitatia?ii spune rozalia la telefon.
<<-Imi pare rau!Da' am vazut ca nu esti bine dispusa cand ai alaturi de tine un cuplu si cand esti aproape de Sasuke.>>
-Aha!Bine!Voi veni sa te ajut!dupa care inchisese telefonul.
In mai putin de 10 minute rozalia era la Hinata.Deschizand usa...SURPRIZA!!Toti prietenii fetei erau in casa Hinatei,fiind pregatiti de petrecerea surpriza a Sakurei.
-Multumesc,tuturor!Nu trebuia!exclama rozalia.
-Hey,ea chiar trebuie sa arate ca cerseste laude?ii intreaba bruneta.
-Hey,Sakura,arati foarte bine in seara asta!spun toti invitatii simultan.
-Ei...Lasati sa ma-nrosesc!le spune Sakura.
-Deci...Noi am venit aici sa petrecem,nu?Pai atunci sa incepem petrecerea!!!!da Naruto startul petrecerii.
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Mar 26 Oct 2010, 19:25

Bun,ma bucur ca ai pus continuarea.Chiar daca e si asta cam scurta,asta e.Chiar vreau sa vad cu cine o sa ramana Sasuke..cu Ino sau cu Sakura :<<: ...super,o petrecere surpriza...vreau si eu heh .Imi place continuarea si abea astept sa pui next-ul.Ai grija sa nu ma repeti de multe ori unele cuvinte.Bye and kiss you kiss :>:D<: good job
Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Mier 27 Oct 2010, 20:47

Imi place mult continuarea....................... super o petrecere pentru Sakura ; frumos!
Sapui next-ul cat mai repede happy2 happy2
Sus In jos
``*Last Kiss*``
Genin
Genin
``*Last Kiss*``

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 196
Puncte : 265
Reputatie Reputatie : 49
Stare de spirit Stare de spirit : hmmm...momentan sunt happy

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Joi 28 Oct 2010, 19:20

super petrecere...sa pui next-ul kiss
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Sam 30 Oct 2010, 16:34

12.Rapirea

Dupa o pertecere atat de super,Sakura pleca acasa impreuna cu Sasuke,acesta din urma vroia sa aiba grija de persoana pe care o iubea atat de mult.
-Multumesc,Sasuke!Dupa ce i-a multumit Sakura intra in bloc,in timp ce Sasuke se indeparteaza de cladire.Pe poarta in care Sasuke intentiona sa plece,acesta se lovi de un tip blond cu ochii albastrii,ce era intampinat de 2 baieti,imbracati toti 3 in negru.Scuzandu-se Sasuke isi continua drumul,plin de suspiciuni.Cei 3 baieti intarara toti in bloc.Sakura era deja imbracata in pijamalele ei favorite de un rosu nemai pomenit[de rosu],iar in momentul de fata era pe punctul sa se aseze pe patul ei moale,cand 2 batai in usa se auzi.Raspunse,crezand ca e Sasuke.

Pe drum brunetul se tot gandea,brusc se da un pas in spate intorcandu-se si fugind.Ajuns in fata blocului,unde Sakura era,ridica capul in sus si o vede pe rozalie zbatandu-se sa scape din mainile acelor tipi.In cea mai mare fuga,Sasuke ajunse in fata usii,iar nemai stand pe ganduri rupe usa din balamale si intra in casa.Joshi si Koryn au inceput sa poarte o discutie cu brunetul,ce sari ca ars la bataie.Jake[celalalt]o duse pe adolescenta in masina neagra,parcata in fata cladirii.
Dupa 30 de minute in care Joshi,Koryn si Sasuke s-au tot batut,invingatori au fost cei doi prieteni,care il baga cu forta in masina pe Sasuke,iar dupa o ora de tacere in automobilul ce urma sa-i duca pe cei 5 la aeroport,s-a oprit.Joshi ii dadu pe Sakura si pe Sasuke cu forta jos din masina,fortandu-i dupa aia sa urce in avion.
In drum spre Madrid,cei doi adolescenti au tacut,dar pe parcurs le-au pus mii de intrebari lui Joshi si celorlalti 2 tipi.Cand unul dintre ei avea nevoie la toaleta,erau intampineti de unul dintre Koryn sau Jake.
In sfarsit au ajuns in Madrid.Din nou intr-o masina,din nou tacere,din nou mii de intrebari.Asa au tinut-o pana in fata unei vile imense de 3 etaje inaltime,cu flori prin curte,cu o piscina in forma de pistol,plina ochi cu apa,uriasa si ea.Daca intrai in vila si nu cunosteai nimic,te pierdeai.Dar Joshi cunoscand foarte bine vila,il duse pe Sasuke intr-o camera de la subsol,legat cu o sfoara,iar pe rozalie intr-un dormitor frumos aranjat,ce avea pe patul din mijlocul camerei,miliarde de petale de trandafir roz.
Stand acolo o zi intreaga,Sakura se intreba tot mai des unde,ce face si cum e Sasuke.Tinea la el ca la ochii din cap.
La jumatatea urmatoarei zile,in camera unde adolescenta era tinuta,usa se lovi brusc de peretele verde,auzindu-se o bubuitura,iar pe frumoasa adolescenta o facu sa tresara din patul pe care statea linistita.O silueta de invidiat isi facu aparitia,lasand-o pe fata cu gura cascata.
-Cine ma rog esti tu?il intreaba fata.

Scuze ca e atat de scurta si ca nu am descris mai mult,dar mai intai am facut o jumatate din cat am povestit aici,cu multa descriere,iar apoi din intamplare am dat back si a trebuit sa o iau de la inceput.....asa ca ....imi pierdusem aproape toate ideile.Va rog sa ma iertati! rusinos
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Sam 30 Oct 2010, 16:48

Au fost rapiti?Oo WoOw...poi,sper sa nu pateasca nimic rau.Cine era cel care a venit?Te rog pune continuarea sa vad ce se intampla.Spor la scris kiss
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Sam 30 Oct 2010, 17:07

12.partea a II-a

-Cine ma rog esti tu?il intreaba fata.
-Eu?Eu nu sunt altu decat Hirotshi Mataka Mata.ii spune acesta.
-Cine???il intreaba Sakura ridicand din spranceana.
-Hirotshi Mataka Mata.N-ai auzit de mine???
-Nu!
-Faimosul Harotshi....Nu ma cunosti???
-Nu!Si ce?Ar trebui sa-mi fie frica de tine???Il intreaba rozalia dand cu perna in el,dar acesta riposta,lua perna in mana si se apropie de fata.

In camera de la subsol

-Bai nene...Da-mi drumu!!!Ce nu intelegi ca vreau s-o vad pe Sakura???tipa Sasuke la Jake.
-Mai bine te-ai calma,daca mai vrei sa o mai vezi macar o data in viata.
-Nu,pe bune acu'.Eu chiar vreau sa o vad.ii spuse brunetul mai calm.
-Acum ca te-ai calmat...Bine!Te voi lasa sa o vezi.
Dandu-i drumu',Sasuke l-a insotit pe Jake pana la etajul 3,pana in fata camerei unde rozalia era.Dar din incapere se auzeau chicoteli,tipete,etc...Brunetul speriat,deschide usa si ce sa vezi?Sakura si cu Hirotshi in picioare pe pat si aveau fiecare cate o perna in mana,inconjurati de pene.
-Sakura....Esti bine?Cine-i tipu?
-Stai linistit Sasuke....El e noul meu var.Stiai ca mama avea rude si in Madrid?Doamne cam multi veri am acum!
-Da!Ma bucur ca te cunosc Sasuke!ii spune Hirotshi brunetului,dupa care da mana cu el.
Cei doi au petrecut restul saptamanii in Madrid,avand tot ce vroiau pe tava.Transport,mancare din belsug,bautauri de tot felu' si petreceri o groaza.Desi relatia Sakurei cu brunetul nu a mai dat semne,putem totusi sa speram ca v-a da roade,in urmatoarele zile.

am mai adaugat eu ceva mai sus

Ultima editare efectuata de catre *SasuSaku=love* in Sam 30 Oct 2010, 17:54, editata de 1 ori
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Sam 30 Oct 2010, 17:51

uff..bataita iti dau eu tie...si asta e scurta...ai scapat...ai norok ca imi place dap ! yeah ...ce super.Era varul sau...pune next-ul dar vezi poate reusesti sa-l faci mai lung. kiss
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Sam 30 Oct 2010, 17:56

am mai pus ceva in partea a II-a.e ceva banal...cred
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Sam 30 Oct 2010, 18:00

sti tu ca e banal?mie pana acum nu mi s-a parut nimik banal...tu pune mana si continua...abea astept next-ul yeah
Sus In jos
♣ Virus excentric ♣
Genin
Genin
♣ Virus excentric ♣

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : *only in my dreams*
Nr. mesaje Nr. mesaje : 191
Puncte : 211
Reputatie Reputatie : 17
Hobby-uri Hobby-uri : muzica
Stare de spirit Stare de spirit : !!@@ppy^

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Sam 30 Oct 2010, 18:54

imi place mult in love ...plizz pune next-ul si norok la scris :>:D<:
Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Sam 30 Oct 2010, 21:02

Foarte super faza cu rapirea dar defapt era doar un var..............imi place enorm
te rog sa pui next-ul cat mai repede please please please in love in love in love kiss kiss
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Dum 31 Oct 2010, 10:58

13.Acasa sau departe?

Pe strazile aglomerate ale Tokyo-ului,Sakura si Sasuke se indreapta spre casele lor,care ii astepta de mult.
-Sakura....deschide un nou subiect Sasuke.
-Ce e?
-Vreau sa stiu...de ce...mi-ai dat papuceii?
-Ow...Pai...E greu de explicat...O sa stii cand v-a veni momentul...cred...Acum hai sa urcam in taxi!Eu una abia astept sa ajung acasa!
Urcand in taxiu si ajungand acasa fara vreo problema,rozalia deschide usa apartamentului.I se parea ciudat ca Hinata nu mai colinda pe acolo,ea deobicei era non-stop in casa Sakurei,sa discute muuulte bazaconii.Intrand in sufragerie,nu inainte ca adolescenta sa se dezbrace de geaca,o vede pe bruneta plangand,iar pe Naruto consoland-o[am scris bine?].
-Hey!Ce ati patit?A fost vreo inmormantare pe aici?ii intreaba rozalia.
-Sakura!!!!!striga Hinata,apoi imbratisand-o strans pe adolescenta.Mi-a fost dor de tine.Sa nu mai pleci niciodata!Niciodata,m-ai auzit???
-Hinata,mai las-o sa respire,de-abia a venit!ii spune blondul.
-Da...Cred ca ai dreptate!
-Bun!Deci cine vrea sa afle unde am fost,cu cine am fost si cum am fost?ii intreaba din nou abia sosita adolescenta.
-Noi!Desigur!
Dupa care fata se aseza pe canapea sa le povesteasa totul,cu lux de amanunte.

*

-In sfarsit acasa!spune brunetul.
-Sasuke,unde ai fost ?m-am ingrijorat rau de tot.apare blonda.
-"Aoleu!Asta ce cauta aici?"isi spune brunetul.Nu cred ca e treaba ta Ino.Da' ce cauti aici?
-Pai...Am aflat de la Hinata ca tu si Sakura nu mai sunteti,asa ca te-am asteptat tooaata saptamana aici,sperand ca vei veni odata si odata inapoi,si uite ca a functionat.
-Da'....Tu n-ai treaba acasa?
-Nu!Imi spui te rog unde ai fost?Am fost foar...
-...te ingrijorata....Stiu!Pai..am fost in Madrid...
-In Madrid?In capitala....In ce tara e Madrid?
-OFFF!In fine!Deci am fost acolo....

*

-Acum ma duc sa-mi fac un dus!Am nevoie de el!le spuse adolescenta amicilor ei,care stateau si se uitau la ea ca la casa noua.
Dupa un dus scurt de 30 de minute,rozalia s-a schimbat intr-o rochita roz bombon,cu niste sandale albe,cu un bolerou alb si accesorii potrivite,apoi s-a machiat,s-a rujat,etc...iar dupa, ea impreuna cu Hinata au mers la cumparaturi.Naruto vroia sa-l vada din nou pe amicul lui cel mai bun.Ii era dor de el.

*[din nou]Pe strazile aglomerate ale Tokyo-ului

Sakura si Hinata,cele mai bune prietene,se plimbau prin magazine,ca albinele la flori,pana si-au gasit tinute,una mai frumoasa ca cealalta,deoarece peste 3 zile,fix,urmau sa dea o petrecere,pentru ca pe 20 august implineau 12 ani de cand sunt "The best friends",cum se numeau ele.
Dar nici Sasuke si Naruto nu erau mai smecheri.Acestia dupa 2 zile sarbatoreau cei 12 ani de prietenie.
Deci 2 petreceri,una dupa alta.
In timp ce in mall,cele 2 fete colindau raionele,rozalia primeste un mesaj de la Hirotshi,in care spune:"Actrito,vrei sa participi la un film de groaza?Tu vei fi in rolul principal!"
-Scuze,Hinata!Trebuie sa-i raspund lui Hirotshi la mesaj si poate sa-i schimb si numele in tot acest timp.ii spune adolescenta.
Bruneta incepu sa chicoteasca,nu stia ce i-a spus Hirotshi,dar cu siguranta era ceva important.
-Hirotshi?
<<-Da!Deci te-ai mai gandit?>>
-Cum sa ma mai gandesc cand tu debia mi-ai trimis mesaju'?Nu prea stiu ce sa zic...Daca accept,cand voi pleca?
<<-Cam peste o saptamana...De ce?>>
-Voi da o petrecere in scurt timp si nu vreau sa o ratez,asa ca mai vorbim.Si poate ma mai decid.
<<-Bine!Bye!>>
-Pa!
-Ce vroia?o intreaba Hinata pe rozalie destul de curioasa.
In timp ce Sakura ii spunea totul,pe chipul brunetei se asternu un chip trist,ce cu greu poate fi refacut in chip vesel.Dar pana la urma a fost deacord ca prietena ei sa plece,dar sa nu lipseasca de la petrecerea lor,care pentru ea era foarte importanta.
Prima zi trecu ca arsa,ceea ce urma zilele petrecerii.Era marti,o zii ca oricare alta,dar cu o noapte super tare,pentru ca Sasuke si blondul dadeau cele mai tari petreceri din cartier,denumiti si"Petrecaretii".
Dimineata si dupa-amiaza nu au fost cine stie ce,dar seara....

*Noaptea,la petrecere

Mii de gustari,bauturi,dar nu de-alea alcoolice,mezeluri,prajituri,de toate.O petrecere ca-n vis mai ales cand si starurile vin.Ca invitati speciali,au fost:Eddy Murphy,Zuleyka Rivera[Miss Japonia in 2007]Conect-r,Alex Velea si multi altii.
Cele care au facut petrecerea sa arate si mai bine,au fost nimeni altele decat Sakura si Hinata.
Timbalan&Katy Perry au dat drumul petrecerii cantand:If We Meet Again,apoi Conect-r cu:Still,etc....Toata lumea dansa,se distrau pe cinste.

scuze ca e mai mult dialog
heh
Sus In jos
``*Last Kiss*``
Genin
Genin
``*Last Kiss*``

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 196
Puncte : 265
Reputatie Reputatie : 49
Stare de spirit Stare de spirit : hmmm...momentan sunt happy

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Dum 31 Oct 2010, 11:06

,,consoland-o[am scris bine?]--.-da,ai scris bine..Vreau si eu o asemenea petrecere..oricum sa revenim.E super cum ai continuat,imi place.Astept next-ul.Spor la scris!
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Dum 31 Oct 2010, 11:15

imi place mult cum ai continuat..cine nu ar vrea sa aiba o asemenea petrecere? good ...sa pui repejor next-ul kiss
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Dum 31 Oct 2010, 13:22

13.partea a II-a

Cam pe la jumatatea petrecerii,adica la 02:30 dimineata,nimeni nu mai putea sta in picioare,asa ca sarbatoritii au decis sa aduca tortul in acel moment.Zis si adus.Tortul era imens.Avea 5 etaje,plin cu crema de ciocolata,cu frisca,cu capsuni,iar in varful celui de-al 5-lea etaj ce afla scris:"La multi ani,Sasuke si Naruto!",pe langa care focul celor 12 lumanari, dansau vioi.Apoi toti invitatii si-au satisfacut poftele,mancand din tort.Naruto primi cadou de la Hinata un sarut lung,pasional si dulce.Sasuke primi din partea Sakurei o imbratisare,ca de dor si un cadou frumos impachetat.Cei doi au primit multe cadouri la sfarsitul petrecerii,cam pe la 5 dimineata.
Cu totii au plecat obositi si vai de ei de la petrecerea cool,a celor 2 baieti.
Fiind obosite,Sakura si Hinata au dormit la rozalie,pana la 12,cel tarziu,deoarece o noua petrecere trebuia facuta,asa ca la 1 dupa-amiaza fetele ereau la cumparaturi,ajutate de cei 2 abia sarbatoriti.In sfarsit la 18:30 petrecerea era gata.La fel ca cei 2 adolescenti,fetele au avut de toate,doar ca invitatii erau altii:Ke$ha,Anda Adam,Andreea Banica,Adam Lambert[am scris bine?],etc...ce au cantat toata seara.Invitatii au venit si ei,dar costumati,deeacea petrecerea era un bal mascat.
Tic Tac,a fost melodia de start,cantata de Ke$ha,apoi Take it of,cantareata fiind urmata de multi altii.
La jumatatea petrecerii,un nou eveniment a avut loc.Sa va spun si cum.Sakura vrand sa se duca la masa cu gustari se loveste brusc de Sasuke,reusind sa-l sarute.Melodia "Send it on" se oprii,lasandu-i pe cei doi adolescenti in lumina reflectoarelor si in fata tuturor.Amandoi rosira,rozalia fiind cea care rupe sarutul,le spune celorlalti sa nu se mai holbeze atat si sa petreaca,pentru ca ea are treaba.
Sasuke era in culmea fericirii,credea ca rozalia ii pregatea ceva dragut de frumos[ma intelegeti],dar nu era asa.Ea chiar avea treaba,cu mancatul,ii era foarte foame.
La sfarsitul petrecerii cele 2 fete primira si ele cadouri,dar rozalia nu mai primise niciun cadou de la Sasuke,il primise deja.
Cei 3 adolescenti ramasesera la Sakura acasa sa o ajute la curatenie.Era o cocina acolo.
-Arata mai bine cu lumina stinsa decat cu becul aprins!afirma rozalia.
-Asa e!exclama cealalta sarbatorita.
Dupa 3 ore de facut curat,toti adolescentii dormira.
Este ora 15:05 si au trecut 10 ore de cand cei 4 au adormit.Sakura a fost prima care s-a trezit,reusind sa-l trezeasca si pe brunet,deoacere aceasta adormise, fara sa vrea ,in bratele adolescentului.Sasuke uitandu-se la rozalie,observase ca fata este un pic trita.
-Ce ai patit?o intreaba baiatul.
-Nimic!Doar ma gandeam...
-La ce?
-Ei bine...Mai bine am merge in bucatarie sa-ti spun.
-Bine.
Ajunsi in bucatarie,Sakura a inceput sa-i spuna.
-Sasuke....Peste 4 zile voi pleca in America,pentru a face un film de groaza.cu durere ii spunea aceste cuvinte.
-Ce?????incepu adolescentul sa tipe.
-SSSSSh....Mai incet.Nu vreau sa-i tezesti.Dupa aceasta propozitie,brunetul a luat-o in brate pe fata,strangand-o tare la piept.Adolescenta i-a raspuns imbratisarii.Nu vroia sa plece de langa el,dar vroia sa-si faca un viitor cat mai bun.
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Dum 31 Oct 2010, 13:28

imi place mult...off,de ce trebuie sa plece?Nu vreau sa plece! very sad ...cadoul de la Sasuke chiar a fost unul frumos in love ...plizz pune repede next-ul kiss
Sus In jos
sakufloarerozbombon
Academy Student
Academy Student
sakufloarerozbombon

Sex : feminin Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 11
Puncte : 20
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : muzica,desenul,dansul
Stare de spirit Stare de spirit : haioasa,si bine dispusa

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Dum 31 Oct 2010, 13:33

super,imi place mult,ei bine e totul super,ai castigat locul intai pentru mine! happy2 happy happy2 happy huh? huh? nr1 nr1 nr1 good job lol! fun fun
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19Dum 31 Oct 2010, 13:52

14.Plecarea

Cum ai zice peste ,cele 4 zile au trecu.Acum e momentul ca cei mai buni prieteni sa se desparta.Un moment de tristete pentru toti,dar poate pentru unii,un moment de bucurie.
Taxiul in care rozalia se afla pleca,lasand in urma amintirile,dragostea si cei mai buni prieteni.
Broke my heart on the road
Spent the weekend sewing the pieces back on
Crayons and dolls pass me by
Walking gets too boring when you learn how to fly
Asa incepea versurile melodiei pe care brunetul o asculta.Shakira-Gypsy,e o modalitate pentru Sasuke sa nu-si spuna sentimentele,dar totusi sa fie intelese de cei din jur.
Dupa plecarea rozaliei,nimeni nu mai era la fel,totii find tristi,rare ori fericiti.
Dar venise o zi in care Sasuke o acceptase in sfarsit pe Ino,aceasta facandu-l fericit,Naruto si Hinata se bucurau ca brunetul e din nou fericit,dar preferau ca rozalia sa fie in locul blondinei.Neji si Ten Ten s-au mutat imtreuna intr-o garsoniera.Iar Temari a inceput sa cante la chitara.
Sakura incepuse filmarile la noul ei film"Are a ghost",cunoscand in sfarsit un baiat,caruia sa se descarce,reusind sa aibe o relati cu el.

The end

p.s.:sfarsitul e asa de scurt pentru ca n-am avut prea multe idei,daca voi tot vroiati nextu,nextu...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Asa-i viata mea   Asa-i viata mea - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Asa-i viata mea

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-