|
|
Autor | Mesaj |
---|
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Testul prajiturii Mar 10 Ian 2012, 12:35 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Rezultatul tau:
Esti o persoana gratioasa. Ai gusturi sofisticate. Apreciezi luxul si eviti lucrurile comerciale. Motto-ul tau este "savureaza fiecare moment al vietii". Nu exagerezi cu luxul: poti manca o bucatica de ciocolata neagra foarte scumpa intr-un fast food de la coltul strazii. Ai un stil personal de invidiat.
|
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Testul prajiturii Mar 10 Ian 2012, 12:38 | |
| Esti o persoana gratioasa. Ai gusturi sofisticate. Apreciezi luxul si eviti lucrurile comerciale. Motto-ul tau este "savureaza fiecare moment al vietii". Nu exagerezi cu luxul: poti manca o bucatica de ciocolata neagra foarte scumpa intr-un fast food de la coltul strazii. Ai un stil personal de invidiat.
^^ |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Testul prajiturii Mar 10 Ian 2012, 13:04 | |
| Esti o persoana gratioasa. Ai gusturi sofisticate. Apreciezi luxul si eviti lucrurile comerciale. Motto-ul tau este "savureaza fiecare moment al vietii". Nu exagerezi cu luxul: poti manca o bucatica de ciocolata neagra foarte scumpa intr-un fast food de la coltul strazii. Ai un stil personal de invidiat. |
|
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Testul prajiturii Mar 10 Ian 2012, 13:21 | |
| Rezultatul tau:
Esti o persoana gratioasa. Ai gusturi sofisticate. Apreciezi luxul si eviti lucrurile comerciale. Motto-ul tau este "savureaza fiecare moment al vietii". Nu exagerezi cu luxul: poti manca o bucatica de ciocolata neagra foarte scumpa intr-un fast food de la coltul strazii. Ai un stil personal de invidiat. |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Testul prajiturii Mier 11 Ian 2012, 17:36 | |
| Rezultatul tau:
Esti o persoana vesela. Indiferent de situatie, esti mereu gata sa te distrezi. Iti place sa distrezi dar si sa te distrezi. Grupurile mari de oameni iti alimenteaza gustul pentru petreceri. Nu crezi in constrangeri. Motto-ul tau este "o viata am".
eu is mai cu mot :P |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Testul prajiturii Mier 11 Ian 2012, 20:12 | |
| Rezultatul tau: Esti o persoana gratioasa. Ai gusturi sofisticate. Apreciezi luxul si eviti lucrurile comerciale. Motto-ul tau este "savureaza fiecare moment al vietii". Nu exagerezi cu luxul: poti manca o bucatica de ciocolata neagra foarte scumpa intr-un fast food de la coltul strazii. Ai un stil personal de invidiat.Hmm [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Destul de adevarat |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Testul prajiturii Mier 18 Ian 2012, 21:36 | |
| Rezultatul tau: Esti o persoana indrazneata. Inspiri si te lasi inspirat de ceilalti. Esti funky si excentric. Iubesti neprevazutul si nu-ti place cuvantul "siguranta". Lumea este o suma de posibilitati iar tu incerci cele mai ciudate combinatii. Esti mereu in continua schimbare. Plictiseala? N-ai auzit de ea. Asta-s eu. Nimic in plus, nimic in minus. |
|
| |
☆SnikerS☆ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lasă. . . Nr. mesaje : 164 Puncte : 215 Reputatie : 32 Hobby-uri : multe
| Subiect: Re: Testul prajiturii Sam 28 Ian 2012, 16:03 | |
| Rezultatul tau: Esti o persoana gratioasa. Ai gusturi sofisticate. Apreciezi luxul si eviti lucrurile comerciale. Motto-ul tau este "savureaza fiecare moment al vietii". Nu exagerezi cu luxul: poti manca o bucatica de ciocolata neagra foarte scumpa intr-un fast food de la coltul strazii. Ai un stil personal de invidiat. |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Testul prajiturii Sam 28 Ian 2012, 16:33 | |
| Esti o persoana gratioasa. Ai gusturi sofisticate. Apreciezi luxul si eviti lucrurile comerciale. Motto-ul tau este "savureaza fiecare moment al vietii". Nu exagerezi cu luxul: poti manca o bucatica de ciocolata neagra foarte scumpa intr-un fast food de la coltul strazii. Ai un stil personal de invidiat.
Munky Funky ^^ . |
|
| |
Aww Ilzu Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Mereu acolo pentru tine>.< Nr. mesaje : 93 Puncte : 110 Reputatie : 6 Stare de spirit : ehm...mereu cu zambetul pe buze:D
| Subiect: Re: Testul prajiturii Sam 28 Ian 2012, 16:37 | |
| mie toate imi faceau cu ochiul Rezultatul tau: Esti o persoana vesela. Indiferent de situatie, esti mereu gata sa te distrezi. Iti place sa distrezi dar si sa te distrezi. Grupurile mari de oameni iti alimenteaza gustul pentru petreceri. Nu crezi in constrangeri. Motto-ul tau este "o viata am". |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Testul prajiturii Joi 02 Feb 2012, 19:06 | |
| Esti o persoana vesela. Indiferent de situatie, esti mereu gata sa te distrezi. Iti place sa distrezi dar si sa te distrezi. Grupurile mari de oameni iti alimenteaza gustul pentru petreceri. Nu crezi in constrangeri. Motto-ul tau este "o viata am"
Adevarul este ca una am:)), sau de una stiu eu:)
Si nu am putut sa ma abtin sa nu aleg doua:Esti o persoana indrazneata. Inspiri si te lasi inspirat de ceilalti. Esti funky si excentric. Iubesti neprevazutul si nu-ti place cuvantul "siguranta". Lumea este o suma de posibilitati iar tu incerci cele mai ciudate combinatii. Esti mereu in continua schimbare. Plictiseala? N-ai auzit de ea. |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Testul prajiturii Joi 02 Feb 2012, 19:34 | |
| Esti o persoana vesela. Indiferent de situatie, esti mereu gata sa te distrezi. Iti place sa distrezi dar si sa te distrezi. Grupurile mari de oameni iti alimenteaza gustul pentru petreceri. Nu crezi in constrangeri. Motto-ul tau este "o viata am". Vai .. :)) |
|
| |
your_lucky_star Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Around the world :) Nr. mesaje : 121 Puncte : 129 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Testul prajiturii Lun 13 Feb 2012, 23:13 | |
| Rezultatul tau: Esti o persoana gratioasa. Ai gusturi sofisticate. Apreciezi luxul si eviti lucrurile comerciale. Motto-ul tau este "savureaza fiecare moment al vietii". Nu exagerezi cu luxul: poti manca o bucatica de ciocolata neagra foarte scumpa intr-un fast food de la coltul strazii. Ai un stil personal de invidiat. Perfect! |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Testul prajiturii Joi 15 Mar 2012, 20:50 | |
| Esti o persoana vesela. Indiferent de situatie, esti mereu gata sa te distrezi. Iti place sa distrezi dar si sa te distrezi. Grupurile mari de oameni iti alimenteaza gustul pentru petreceri. Nu crezi in constrangeri. Motto-ul tau este "o viata am". Adevarat , pe jumatate partea cu motto-ul , neeaa |
|
| |
Delicate. Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu unde . Nr. mesaje : 51 Puncte : 69 Reputatie : 14 Hobby-uri : Baschetul . :x Stare de spirit : Sunt sigură că nu te interesează
| Subiect: Re: Testul prajiturii Sam 17 Mar 2012, 18:04 | |
| Esti o persoana gratioasa. Ai gusturi sofisticate. Apreciezi luxul si eviti lucrurile comerciale. Motto-ul tau este "savureaza fiecare moment al vietii". Nu exagerezi cu luxul: poti manca o bucatica de ciocolata neagra foarte scumpa intr-un fast food de la coltul strazii. Ai un stil personal de invidiat. Ciucalataa ! |
|
| |
` Squirrel ` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sv, C.M. Nr. mesaje : 2169 Puncte : 2265 Reputatie : 72 Hobby-uri : A lot. Stare de spirit : Tired all the time.
| Subiect: Re: Testul prajiturii Mar 05 Iun 2012, 19:17 | |
| Rezultatul tau:
Esti o persoana gratioasa. Ai gusturi sofisticate. Apreciezi luxul si eviti lucrurile comerciale. Motto-ul tau este "savureaza fiecare moment al vietii". Nu exagerezi cu luxul: poti manca o bucatica de ciocolata neagra foarte scumpa intr-un fast food de la coltul strazii. Ai un stil personal de invidiat.
|
|
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Testul prajiturii Lun 25 Iun 2012, 22:34 | |
| Rezultatul tau: Esti o persoana vesela. Indiferent de situatie, esti mereu gata sa te distrezi. Iti place sa distrezi dar si sa te distrezi. Grupurile mari de oameni iti alimenteaza gustul pentru petreceri. Nu crezi in constrangeri. Motto-ul tau este "o viata am". rock |
|
| |
AlLyA ღ Chūnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 648 Puncte : 733 Reputatie : 57 Stare de spirit : H@@py ^-^
| Subiect: Re: Testul prajiturii Mar 26 Iun 2012, 10:21 | |
| Rezultatul tau: Esti o persoana vesela. Indiferent de situatie, esti mereu gata sa te distrezi. Iti place sa distrezi dar si sa te distrezi. Grupurile mari de oameni iti alimenteaza gustul pentru petreceri. Nu crezi in constrangeri. Motto-ul tau este "o viata am". |
|
| |
Fantoma Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde nu vrei tu sa fiu. acebook : Foloseste "url" caci deformezi profilul! - admin Nr. mesaje : 2335 Puncte : 2442 Reputatie : 81 Hobby-uri : Strict secret Stare de spirit : E complicat
| Subiect: Re: Testul prajiturii Joi 28 Iun 2012, 10:55 | |
| Esti o persoana gratioasa. Ai gusturi sofisticate. Apreciezi luxul si eviti lucrurile comerciale. Motto-ul tau este "savureaza fiecare moment al vietii". Nu exagerezi cu luxul: poti manca o bucatica de ciocolata neagra foarte scumpa intr-un fast food de la coltul strazii. Ai un stil personal de invidiat. Fals. |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Testul prajiturii Sam 04 Aug 2012, 00:51 | |
| Esti o persoana gratioasa. Ai gusturi sofisticate. Apreciezi luxul si eviti lucrurile comerciale. Motto-ul tau este "savureaza fiecare moment al vietii". Nu exagerezi cu luxul: poti manca o bucatica de ciocolata neagra foarte scumpa intr-un fast food de la coltul strazii. Ai un stil personal de invidiat. |
|
| |
Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: Testul prajiturii Dum 05 Aug 2012, 15:10 | |
|
|
| |
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Testul prajiturii Mier 15 Aug 2012, 00:33 | |
| Rezultatul tau: Esti o persoana gratioasa. Ai gusturi sofisticate. Apreciezi luxul si eviti lucrurile comerciale. Motto-ul tau este "savureaza fiecare moment al vietii". Nu exagerezi cu luxul: poti manca o bucatica de ciocolata neagra foarte scumpa intr-un fast food de la coltul strazii. Ai un stil personal de invidiat. |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Testul prajiturii Sam 01 Iun 2013, 11:36 | |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Testul prajiturii Joi 27 Iun 2013, 22:44 | |
| Rezultatul tău: Eşti o persoană îndrăzneaţă. Inspiri şi te laşi inspirat de ceilalţi. Eşti funky şi excentric. Iubeşti neprevăzutul şi nu-ţi place cuvântul "siguranţă". Lumea este o sumă de posibilităţi iar tu încerci cele mai ciudate combinaţii. Eşti mereu în continuă schimbare. Plictiseala? N-ai auzit de ea.
|
|
| |
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: Testul prajiturii Dum 21 Iul 2013, 23:57 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Testul prajiturii | |
| |
|
| |
|