| Top trei baieti din Bleach | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: Top trei baieti din Bleach Mar 10 Ian 2012, 15:58 | |
| Nu cred ca mai exista un astfel de topic dar daca da sper sa fie inchis al meu:-p pai am sa incep: 1)Renji:il ador pur si simplu 2)Ichigo:mereu plin de surprize si in plus este atat de curajos 3)Chad:atat de mare si de fortos..bravo lui!!! |
|
| |
Muffin Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mioveni Nr. mesaje : 491 Puncte : 528 Reputatie : 16
| Subiect: Re: Top trei baieti din Bleach Mar 10 Ian 2012, 16:22 | |
| 1.Nu ma pot decide intre ichigo si hitsugaya, pe amandoi ii ador: Ichigo: cateodata e asa bleg ^^, si el are un comportament ignorant dar cateodata devine bleg si e asa dragut cand e ranit si are bandaje, ador si bankaiul lui deci - Hitsugaya chiar daca este mai mic, oricum e mult mai matur decat toti ceilalti, insa ador comportamentul lui arogant, si mi se pare si unul din cei mai puternici capitani, imi place foarte mult si bankaiul lui, este amuzant ca nu suporta sa ii spui pe nume, iar episodul cu sora lui Ichigo, Karin, a fost bestial. Si atunci cand sare Matsumoto pe el 3. Ulquiorra: nu ma intrebati de ce imi place dar imi place ^^ e asa serios |
|
| |
▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: Top trei baieti din Bleach Mier 11 Ian 2012, 12:05 | |
| 1.Uryuu-datorita lui am facut o pasiune pentru arcuri 2-Ichigo-imi place modul lui de a-si proteja prietenii. 3.Kira-ador hotararea lui iar sabia e tare amuzanta! Pacat ca trebuie doar 3,as fi avut o multime de spus...Cam atat.Bye Bye! |
|
| |
Iron Maiden Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In propria-mi lume acebook : Facebook Nr. mesaje : 243 Puncte : 287 Reputatie : 26 Stare de spirit : Sarita de pe fix si scufundata in plictiseala...
| Subiect: Re: Top trei baieti din Bleach Joi 19 Ian 2012, 19:59 | |
| Ichigo- e cel mai tare, imi place atitudinea lui, imi place tot la el Byakuya- imi place ca e asa misterios, pur si simplu il ador Hitsugaya- imi place ca nu accepta sa ii se spuna pe nume si cum sare Matsumoto pe el, si are un bankau super |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Top trei baieti din Bleach Dum 29 Ian 2012, 02:16 | |
| Ichigo N-am 3 inca :)) Oricum toti au ceva aparte. |
|
| |
MissMystery Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lost in the middle of my life Nr. mesaje : 122 Puncte : 155 Reputatie : 4 Hobby-uri : manga , anime , fics , music Stare de spirit : Faceless
| Subiect: Re: Top trei baieti din Bleach Mier 08 Feb 2012, 14:51 | |
| hmm .. cred k e cea mai simpla ntrebare 1 ICHIGO !!!! care altul :)) 2 pai nush sigura dak ce poate pune ca alt personaj .. dar pe locul 2 ar fi cealalta personalitate (aia malefica ) a lui Ichigo :D 3 Zangetzu in forma de bankai (desi nu e naspa nici cand e mos ..... ) :D si astia sunt ... interesant e k dupa mn Ichigo ocupa toate trei pozitiile defapt :)) =)) |
|
| |
Chiyoko Academy Student
Sex : Localizare : Pe forum Nr. mesaje : 15 Puncte : 17 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sa desenez, sa ascult muzica.. Stare de spirit : I'm fine..
| Subiect: Re: Top trei baieti din Bleach Dum 29 Apr 2012, 22:41 | |
| Hm, un top 3 baieti.. imi este greu sa aleg, topul meu are mai mult de 10 baieti :)) Pai ar fi cam asa.. 1. Ichigo : Pentru ca imi place determinarea si puterea lui. 2. Renji : Pentru ca este ca un "adversar" pentru Ichigo si imi place pur si simplu. 3. Byakuya : Pentru ca este dur, rece, retras, puternic si are o privire ce te ingheata si un ton ce te amuteste. |
|
| |
^Alex-Andra^(fan_ficuri) Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Constanta,Lumina Nr. mesaje : 6 Puncte : 6 Reputatie : 0 Hobby-uri : NAM dekat o distractie:D ramane secreta:) Stare de spirit : buna.rea.intre,9 la romana:(
| Subiect: Re: Top trei baieti din Bleach Mar 08 Mai 2012, 19:24 | |
| pls ajutatima si p mn k nuj cum s fak u fiiiiik!!!!!!!!!!!!!!!!!! va multumesc!!!(dak ma ajutati:D) |
|
| |
Anna-chan:) Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : oriunde si mereu altundeva <3 Nr. mesaje : 616 Puncte : 711 Reputatie : 61 Hobby-uri : desenez si scriu, cant la pian, citesc manga si ma uit la anime-uri Stare de spirit : mereu plictisita
| Subiect: Re: Top trei baieti din Bleach Mar 08 Mai 2012, 19:47 | |
| poi... 1. Ichigo- hmmmm.... pur si simplu imi place 2. Urahara kisuke 3. tatal lui Ichigo poi ultimi doi i-am pus pentru ca ma fac mereu sa rad, sunt puternuci, desi isi ascund puterea, si sunt batuti in cap |
|
| |
Armyde Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Timisoara acebook : Army Armyde Nr. mesaje : 167 Puncte : 362 Reputatie : 25 Hobby-uri : The world Stare de spirit : I am holding on forever with you. . .
| Subiect: Re: Top trei baieti din Bleach Mier 09 Mai 2012, 18:59 | |
| mhm...sa vedem .. 1. Toshiro Hitsugaya: pt ca imi place bankai-ul lui si felul in care Matsumoto sare pe el at cand incearca sa fie serios si dur , dar si pt ca este amuzant si sensibil, desi nu prea o arata 2. Kuchiki Byakuya: poi ma intriga misterul, atate bine si imi place ca stie sa apare ce e a lui 3. Urahara Kisuke: deoarece in momentul asta face pe nebunul, iar in secunda urmatoare este serios si dur , deci pt simtul umorului ciudat + este analitic si planuieste lucrurile cu grija..aa da...si pt sufletele lui modificate pe care le creaza, foarte amuzante si simpatice |
|
| |
DanutzuDani Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ori unde ma cauti! Nr. mesaje : 6 Puncte : 6 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sa ma rad de Kon Stare de spirit : SUNT LIBER!!!!FARA GRIJI...FARA NIMIK
| Subiect: Re: Top trei baieti din Bleach Joi 10 Mai 2012, 21:57 | |
| |
|
| |
AllKage Academy Student
Sex : Localizare : R0MAN!A Nr. mesaje : 11 Puncte : 15 Reputatie : 0 Hobby-uri : Fotbalul si statul cu prietenii Stare de spirit : Don't worry,be happy!
| Subiect: Re: Top trei baieti din Bleach Lun 14 Mai 2012, 19:43 | |
| |
|
| |
Kado Rina-chan Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : undeva prin univers Nr. mesaje : 132 Puncte : 159 Reputatie : 5 Stare de spirit : Ala-Bala-Porto-Cala
| Subiect: Re: Top trei baieti din Bleach Lun 17 Dec 2012, 01:05 | |
| 3 baieti huh... Pai ar fi: Ichigo-am eu ce am cu baiatu asta Ulquiorra-Opusul lui Ichigo,dar pur si simplu ma atrage Hichigo(Ichigo cel rau si.....alb si...na il stiti voi ),Kisuke,tatal lui Ichigo,ii pun pe toti pe locul 3 pt ca toti ma amuza la fel de mult |
|
| |
yuisakurako123 Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Peste tot si nicaieri acebook : Gina Dixi Nr. mesaje : 40 Puncte : 46 Reputatie : 0 Hobby-uri : desenatul,muzica si animeurile Stare de spirit : sarita de pe fix :p
| Subiect: Re: Top trei baieti din Bleach Mier 27 Mar 2013, 19:23 | |
| Pai imi plac aproximativ toti baietii din Bleach...dar: 1 Ichigo (imi place atitudinea lui) 2 Uryu (Este un pic mai serios decat ceilalti...uneori ) 3 Renji (e dragut si imi place cum se comporta)/Ulquiora (e asa misterios si puternic ) |
|
| |
disasterology Academy Student
Sex : Localizare : Hell acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 24 Puncte : 28 Reputatie : 2 Hobby-uri : consulting criminal Stare de spirit : bored
| Subiect: Re: Top trei baieti din Bleach Joi 25 Apr 2013, 21:51 | |
| 1. Toshiro, desi uneori ma simt cam "pedo bear". Mi-a placut de cand am vazut prima data Bleach si gata. 2. Byakuya 3. Shinji |
|
| |
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Top trei baieti din Bleach Dum 05 Mai 2013, 23:27 | |
| Buna ! Ulquiorra Schiffer, el este preferatul meu ... este incredibil, pacat ca a „murit” . Eu una continui sa cred ca Ulquiorra este inca in viata Nu am un top 3, am doar unul incredibil |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Top trei baieti din Bleach Vin 10 Iun 2016, 00:05 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Top trei baieti din Bleach | |
| |
|
| |
| Top trei baieti din Bleach | |
|