| Mihai Traistariu - Cat de frumoasa esti | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| |
| |
Alternative Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 288 Puncte : 329 Reputatie : 19 Hobby-uri : Iubireee... Stare de spirit : Nevoie de viata
| Subiect: Re: Mihai Traistariu - Cat de frumoasa esti Mier 11 Ian 2012, 21:41 | |
| Vechimea inseamna calitate, daca melodia inca mai e ascultata. Sincera sa fiu, cand eram micuta o adoram. Si acum imi place insa nu in aceeasi masura ca atunci cand eram copil. E o melodie frumoasa... unele versuri sunt destul de adanci. Melodia a fost creata pentru a topi femeile . Mai rar reusesti sa iubesti atat de mult si sa fii iubit^^ . Eu ascult melodii putin mai realiste, intr-un fel... oricum, gusturile nu se dicuta . |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Mihai Traistariu - Cat de frumoasa esti Mier 11 Ian 2012, 22:40 | |
| Melodia este superba, este veche insa melodiile vechi sunt cele mai frumoase El oricum a avut niste melodii superbe insa aceasta este plina de romantism. Imi place foarte mult melodia, iar de versuri nu mai spun, ar fi frumos sa auzi un baiat in zilele noastre care sa spuna asa ceva=)) Pupici |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| |
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Mihai Traistariu - Cat de frumoasa esti Joi 12 Ian 2012, 13:39 | |
| Ce melodie frumoasa. Chiar daca este veche, este la fel de emotionanta ca la inceput. Plus ca o canta cu pasiune, asa incat te atinge la inimioara |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Mihai Traistariu - Cat de frumoasa esti Joi 12 Ian 2012, 13:45 | |
| Vai Elly. Credeam ca sunt singura care asculta si piese de acest gen. O iubesc, o ador. Ma face sa plang si vocea lui Mihai e atat de frumoasa si linistitoare. La nebunie imi place si sincer am auzit-o prima data la Romanii au Talent cand a fost cantata de Valentin Dinu. Imi plac ambele variante, atat vocea artistului cat si versurile emotionante si muzica lenta. Foarte frumoasa aceasta melodie, sincer. :x |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Mihai Traistariu - Cat de frumoasa esti Joi 15 Mar 2012, 13:27 | |
| Ohoo ce melodie ne-ai adus. O melodie frumoasa si dulce:x |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mihai Traistariu - Cat de frumoasa esti | |
| |
|
| |
| Mihai Traistariu - Cat de frumoasa esti | |
|