▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Cand ati ras si cand ati plans? Mier 11 Ian 2012, 13:15 | |
| Cel mai mult am ras la strambaturile lui Ichigo si la episoadele cu Ikaku.Am plans cand Orihime a plecat si cand Ichigo era batut de ajutorul lui Nnoitora. Sunt multe episoade amuzante,cea ce e bine.Dar voi?Cand ati ras si cand ati plans? |
|
MissMystery Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lost in the middle of my life Nr. mesaje : 122 Puncte : 155 Reputatie : 4 Hobby-uri : manga , anime , fics , music Stare de spirit : Faceless
| Subiect: Re: Cand ati ras si cand ati plans? Joi 09 Feb 2012, 20:51 | |
| Hey ! am ras la majoritatea episoadelor :)) sunt foarte comice , iar strambaturile lui Ichigo si ale restului de personaje sunt geniale ! sau felul in care Rukia , atat cat e ea de serioasa in unele faze , deseneaza hilar si are unele momente de glorie in care ma apuca durerea de ras :)) de plans nu prea am plans ... adica deloc . in cele mai multe cazuri ajungeam sa ii fac pe aia in toate felurile pe japonza k l-au omorat pe Ichigo sau ptr alte faze :)) cam asta ar fi tot .. |
|
DanutzuDani Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ori unde ma cauti! Nr. mesaje : 6 Puncte : 6 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sa ma rad de Kon Stare de spirit : SUNT LIBER!!!!FARA GRIJI...FARA NIMIK
| Subiect: Re: Cand ati ras si cand ati plans? Joi 10 Mai 2012, 21:48 | |
| 73% suspans,20% ras si 7 % plans |
|
yuisakurako123 Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Peste tot si nicaieri acebook : Gina Dixi Nr. mesaje : 40 Puncte : 46 Reputatie : 0 Hobby-uri : desenatul,muzica si animeurile Stare de spirit : sarita de pe fix :p
| Subiect: Re: Cand ati ras si cand ati plans? Mier 27 Mar 2013, 19:40 | |
| Am ras de multe ori nici nu mai stiu exact in ce episoade, dar la majoritatea Am plans cand Orihime si-a luat ramas bun de la Ichigo si a plecat,cand i-a spus lui Rangiku ce simte pentru Ichigo si la alte episoade destul de emotionante |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cand ati ras si cand ati plans? | |
| |
|