Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
GFX-ul saptamanii..... Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
GFX-ul saptamanii..... Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

GFX-ul saptamanii.....

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2764
Puncte : 3123
Reputatie Reputatie : 217
Hobby-uri Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

GFX-ul saptamanii..... Empty
MesajSubiect: GFX-ul saptamanii.....   GFX-ul saptamanii..... I_icon19Mier 11 Ian 2012, 17:01

Hey lume...ma gandeam....daca melodia saptamanii este afisata atunci cand cineva castiga, sa putem pune si gfx-ul saptamanii undeva in forum, la portal, sau undeva.....ce ziceti :D ?

P.S: Este doar o idee, nu se intampla nimic daca nu este pusa in aplicare dance2
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : GFX-ul saptamanii..... J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: GFX-ul saptamanii.....   GFX-ul saptamanii..... I_icon19Mier 11 Ian 2012, 20:24

Eu tin minte ca asa era vorba atunci cand adminii au fost de acord cu ideea mea, de a face concursul GFX-ul saptamanii, dar niciodata nu a fost pus pe undeva. lough Nu stiu ce sa spun de ideea asta ... Sa zicem ca-s de acord, dar unde "undeva" sa-l punem ? In portal nu cred ca au unde, si pe forum l-am putea pune in locul imaginii cu SasuSaku, dar ar arata cam aiurea cu alta poza in fiecare saptamana. Eh, faceti cum vreti. ^^
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: GFX-ul saptamanii.....   GFX-ul saptamanii..... I_icon19Mier 11 Ian 2012, 21:46

Nu stiu ce sa zic. Adica, ideea nu ar fi una rea..doar ca nu prea avem unde sa il punem :)) Plus ca in locul imaginii cu SasuSaku nu merge .. Forumul e sasusaku iar membrii nostri nu fac gfx-uri Sasusaku si ca sa schimbam imaginile asa..nu cred ca ar merge. Si sincer altundeva nu vad unde. Am sa ma gandesc heh
Sus In jos
Elyy
S-Class
S-Class
Elyy

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : intr-o lume paralela
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2764
Puncte : 3123
Reputatie Reputatie : 217
Hobby-uri Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…

MesajSubiect: Re: GFX-ul saptamanii.....   GFX-ul saptamanii..... I_icon19Joi 12 Ian 2012, 09:25

atunci daca nu se poate face, putem face altfel, de exemplu castigatorul acelei saptamani sa primescaun rang gen: The best GFX, ce ziceti?:D
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

MesajSubiect: Re: GFX-ul saptamanii.....   GFX-ul saptamanii..... I_icon19Joi 12 Ian 2012, 10:32

Nu este asa de simplu cum crezi, dupa parerea mea, Razvan stie cel mai bine ce si cum. In plus ca pt a pune asa cate-un rang la fiecare toata saptamana nu este o treaba usoara. O sa mai dezbatem lucrul acesta si vom aduce raspunsul si aici. dap !
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: GFX-ul saptamanii.....   GFX-ul saptamanii..... I_icon19Vin 13 Ian 2012, 20:18

Am discutat eu cu Razvan, lucrurile sunt chiar limpezi, deloc complicate. ^^ Elyy, nu stiu exact daca va fi rang. think Eh dar sa zicem, altfel nu stiu cum sa-l numesc. =))) Voi alege eu imaginea potrivita, o voi ruga pe Laly sa ma ajute si asta va fi. Faza e ca va fi un sub-rang pe care membrul il va pastra definitiv. Evident, la dorinta lui nu va mai aparea in profil. Pentru ca mie imi apartine idee cu GFX-ul saptamanii, ma voi gangi la un numar de castiguri ale unui membru, ca sa stie userii la cat timp se vor da aceste sub-ranguri.

O seara faina. heh
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: GFX-ul saptamanii.....   GFX-ul saptamanii..... I_icon19

Sus In jos

GFX-ul saptamanii.....

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii acceptate-