Alternative Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 288 Puncte : 329 Reputatie : 19 Hobby-uri : Iubireee... Stare de spirit : Nevoie de viata
| Subiect: Re: Nu stiu cum sa descarc pozele :)) Mar 14 Aug 2012, 21:22 | |
| Si desenul terminat...Avand in vedere ca sunt o persoana comoda, uneori si mai mereu, in loc de desenat, am scris ce mi-a venit...:| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
Rocket Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In imaginatia mea ^^ Nr. mesaje : 287 Puncte : 346 Reputatie : 13 Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...
| |
Alternative Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 288 Puncte : 329 Reputatie : 19 Hobby-uri : Iubireee... Stare de spirit : Nevoie de viata
| Subiect: Re: Nu stiu cum sa descarc pozele :)) Lun 24 Iun 2013, 18:26 | |
| Multa pauza... si dupa multa pauza si lene am mai venit cu un desen... e cam deformat. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
Alternative Genin
| Subiect: Re: Nu stiu cum sa descarc pozele :)) Dum 21 Iul 2013, 17:07 | |
| Pai... am mai adus un desen... anime100% [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Mm.. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nu stiu cum sa descarc pozele :)) | |
| |
|