| Stii de ce nu atragi baietii? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Stii de ce nu atragi baietii? Joi 12 Ian 2012, 19:21 | |
| Stii de ce nu atragi baietii?
1 La party te simti cel mai bine atunci cand... A .. prietenele tale sunt in jurul tau B..cercetezi de una singura lumea. C.. esti in mijlocul petrecerii si toata lumea te urmareste.
2 gasca ta discuta planurile de weekend. Care este rolul tau? A Astept sa se hotarasca. B Le dau sfaturicand nu sunt de acord cu eu C Detensionez discutia cu glumele mele simpatice.
3 Mergi la discoteca sau la petreceri? A Rareori pentru ca mi se pare muzica prea tare si ma plictisesc. B Cand si cand. Amm impresia ca multi dintre cei de varsta mea sunt complet imaturi. C Constant! imi place la nebunie sa dansez si sa flirtez.
4 De obicei, te aranjezi.. A .. cat mai natural.: cu putin machiaj, o rochie casual si nu port tocuri. B.. cool : creion negru, jacheta din piele si bocanci cu tinte. C.. cat mai diferit: cu fuste mini, topuri colorate si ruj in diverse nuante stralucitoare.
5 Despre ce teme iti place sa discuti? A Carti, filme, seriale. B Intamplari adevarate (politica, stiri, social) C Baieti, saruturi, cumparaturi.
6 In ce oras ti-ai dorit sa traiesit? A in Paris: arta, cultura, dragoste! B In Londra: moda, lifestyle, viata de noapte! c In L.A. : soare, vedete, plaja!
7 Ce rol ti-ar placesa joci in filme? A Unul tragic de printesa indragostita B Agenta secreta dura. C O fata super bogata.
Asa, scuzati da' am uitat s amai scriu ceva :))
Rezolvare: Afla care este litera predominanta si ea te va conduce catre rezultatul potrivit:
A Prea timida te gandesti prea mult la felul in care esti perceputa de altii si de aceea preferi sa te ascunzi in loc sa te deschizi. daca ai multa incredere in tine si vei iesi din cand in cand in fata, atunci vei fi remarcata de persoanele pe care iti doresti sa le cuceresti.
B Prea cool Wow, esti frumoasa, dar si dura! Este greu pentru cei din jurul tau sa-si dea seama ce urmaresti cu aceasta atitudine. Baietii se retrag inspaimantati din calea ta, iar increderea pe care o ai in tine poate fi confundata deseori cu o aroganta fara limite. Zambeste mai mult si vei fi abordata mai des. C Prea Sexy Iti place la nebunie sa fii in centrul atentiei lal orice petrecere si pentru a reusi asta porti cele mai sexy haine. Daca uneori atragi priviri admirative, alteori exagerezi. Buna ta dispozitie pare nenaturala, iar tipii cauta fete sincere si relaxate. Invata sa te mai tii si la distanta de manifestarile exagerate!
Acum eu :
1 La party te simti cel mai bine atunci cand... A .. prietenele tale sunt in jurul tau B..cercetezi de una singura lumea. C.. esti in mijlocul petrecerii si toata lumea te urmareste.
2 gasca ta discuta planurile de weekend. Care este rolul tau? A Astept sa se hotarasca. B Le dau sfaturicand nu sunt de acord cu eu C Detensionez discutia cu glumele mele simpatice.
3 Mergi la discoteca sau la petreceri? A Rareori pentru ca mi se pare muzica prea tare si ma plictisesc. B Cand si cand. Amm impresia ca multi dintre cei de varsta mea sunt complet imaturi. C Constant! imi place la nebunie sa dansez si sa flirtez.
4 De obicei, te aranjezi.. A .. cat mai natural.: cu putin machiaj, o rochie casual si nu port tocuri. B.. cool : creion negru, jacheta din piele si bocanci cu tinte. C.. cat mai diferit: cu fuste mini, topuri colorate si ruj in diverse nuante stralucitoare.
5 Despre ce teme iti place sa discuti? A Carti, filme, seriale. B Intamplari adevarate (politica, stiri, social) C Baieti, saruturi, cumparaturi.
6 In ce oras ti-ai dorit sa traiesit? A in Paris: arta, cultura, dragoste! B In Londra: moda, lifestyle, viata de noapte! c In L.A. : soare, vedete, plaja!
7 Ce rol ti-ar placesa joci in filme? A Unul tragic de printesa indragostita B Agenta secreta dura. C O fata super bogata.
si al mine a iesit B.
|
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Vin 13 Ian 2012, 15:16 | |
| A Prea timida: Te gandesti prea mult la felul in care esti perceputa de altii si de aceea preferi sa te ascunzi in loc sa te deschizi. Daca ai multa incredere in tine si vei iesi din cand in cand in fata, atunci vei fi remarcata de persoanele pe care iti doresti sa le cuceresti.
Eh, asta sunt eu . |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Vin 13 Ian 2012, 15:21 | |
| B Prea cool Wow, esti frumoasa, dar si dura! Este greu pentru cei din jurul tau sa-si dea seama ce urmaresti cu aceasta atitudine. Baietii se retrag inspaimantati din calea ta, iar increderea pe care o ai in tine poate fi confundata deseori cu o aroganta fara limite. Zambeste mai mult si vei fi abordata mai des.
Eii, cam asa ceva. :))) |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Vin 13 Ian 2012, 15:28 | |
| A Prea timida Te gandesti prea mult la felul in care esti perceputa de altii si de aceea preferi sa te ascunzi in loc sa te deschizi. daca ai multa incredere in tine si vei iesi din cand in cand in fata, atunci vei fi remarcata de persoanele pe care iti doresti sa le cuceresti.
Mi-a facut caracterizarea :)) ^^ |
|
| |
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Sam 14 Ian 2012, 16:03 | |
| B Prea cool Wow, esti frumoasa, dar si dura! Este greu pentru cei din jurul tau sa-si dea seama ce urmaresti cu aceasta atitudine. Baietii se retrag inspaimantati din calea ta, iar increderea pe care o ai in tine poate fi confundata deseori cu o aroganta fara limite. Zambeste mai mult si vei fi abordata mai des.
Hmm, pai faza cu zambitul nu e adevarata [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Mar 17 Ian 2012, 20:30 | |
| B Prea cool
Wow, esti frumoasa, dar si dura! Este greu pentru cei din jurul tau sa-si dea seama ce urmaresti cu aceasta atitudine. Baietii se retrag inspaimantati din calea ta, iar increderea pe care o ai in tine poate fi confundata deseori cu o aroganta fara limite. Zambeste mai mult si vei fi abordata mai des.
C Prea Sexy
Iti place la nebunie sa fii in centrul atentiei lal orice petrecere si pentru a reusi asta porti cele mai sexy haine. Daca uneori atragi priviri admirative, alteori exagerezi. Buna ta dispozitie pare nenaturala, iar tipii cauta fete sincere si relaxate. Invata sa te mai tii si la distanta de manifestarile exagerate!
Acum, serios, I-au mai iesit cuiva doua? Au fost 7 intrebari. La 3 am raspuns cu C, la alte 3 am raspuns cu B iar la una n-am putut sa ma hotarasc intre B si C!. =))))) |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Mar 17 Ian 2012, 20:47 | |
| Eu am raspuns : C; B; B; A; C; C; B;
Deci mi-a iesit si B si C ... Prea tare |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Joi 15 Mar 2012, 20:46 | |
| A : Prea timida te gandesti prea mult la felul in care esti perceputa de altii si de aceea preferi sa te ascunzi in loc sa te deschizi. daca ai multa incredere in tine si vei iesi din cand in cand in fata, atunci vei fi remarcata de persoanele pe care iti doresti sa le cuceresti. Nu stiu ce sa zic , poate este adevarat ! Eu sunt mai baietoasa , insa poate asa sunt cu adevarat . Oricum , dragut . |
|
| |
Delicate. Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu unde . Nr. mesaje : 51 Puncte : 69 Reputatie : 14 Hobby-uri : Baschetul . :x Stare de spirit : Sunt sigură că nu te interesează
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Sam 17 Mar 2012, 18:11 | |
|
B Prea cool Wow, esti frumoasa, dar si dura! Este greu pentru cei din jurul tau sa-si dea seama ce urmaresti cu aceasta atitudine. Baietii se retrag inspaimantati din calea ta, iar increderea pe care o ai in tine poate fi confundata deseori cu o aroganta fara limite. Zambeste mai mult si vei fi abordata mai des.
C Prea Sexy Iti place la nebunie sa fii in centrul atentiei lal orice petrecere si pentru a reusi asta porti cele mai sexy haine. Daca uneori atragi priviri admirative, alteori exagerezi. Buna ta dispozitie pare nenaturala, iar tipii cauta fete sincere si relaxate. Invata sa te mai tii si la distanta de manifestarile exagerate!
Pff , amandoua mi`au iesit =))
Dar sunt deacord cu rezultatele b-) .
Peace Ya` :*
|
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Sam 17 Mar 2012, 19:08 | |
| A Prea timida te gandesti prea mult la felul in care esti perceputa de altii si de aceea preferi sa te ascunzi in loc sa te deschizi. daca ai multa incredere in tine si vei iesi din cand in cand in fata, atunci vei fi remarcata de persoanele pe care iti doresti sa le cuceresti. |
|
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Lun 02 Apr 2012, 12:40 | |
| Da, deci mie mi-a iesit B B Prea cool Wow, esti frumoasa, dar si dura! Este greu pentru cei din jurul tau sa-si dea seama ce urmaresti cu aceasta atitudine. Baietii se retrag inspaimantati din calea ta, iar increderea pe care o ai in tine poate fi confundata deseori cu o aroganta fara limite. Zambeste mai mult si vei fi abordata mai des. |
|
| |
Alternative Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 288 Puncte : 329 Reputatie : 19 Hobby-uri : Iubireee... Stare de spirit : Nevoie de viata
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Mier 11 Apr 2012, 01:03 | |
| A Prea timida te gandesti prea mult la felul in care esti perceputa de altii si de aceea preferi sa te ascunzi in loc sa te deschizi. daca ai multa incredere in tine si vei iesi din cand in cand in fata, atunci vei fi remarcata de persoanele pe care iti doresti sa le cuceresti.
lalala... :)) |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Joi 12 Apr 2012, 16:52 | |
| A Prea timida te gandesti prea mult la felul in care esti perceputa de altii si de aceea preferi sa te ascunzi in loc sa te deschizi. daca ai multa incredere in tine si vei iesi din cand in cand in fata, atunci vei fi remarcata de persoanele pe care iti doresti sa le cuceresti.
|
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Vin 13 Apr 2012, 13:03 | |
| 1 La party te simti cel mai bine atunci cand... A.. prietenele tale sunt in jurul tau B..cercetezi de una singura lumea. C.. esti in mijlocul petrecerii si toata lumea te urmareste.
2 gasca ta discuta planurile de weekend. Care este rolul tau? A Astept sa se hotarasca. B Le dau sfaturi cand nu sunt de acord cu eu C Detensionez discutia cu glumele mele simpatice.
6 In ce oras ti-ai dorit sa traiesit? A in Paris: arta, cultura, dragoste! B In Londra: moda, lifestyle, viata de noapte! ~ Mereu mi-am dorit sa locuiesc aici, dar nu pentru aceste motive. c In L.A. : soare, vedete, plaja!
A - Prea timida te gandesti prea mult la felul in care esti perceputa de altii si de aceea preferi sa te ascunzi in loc sa te deschizi. daca ai multa incredere in tine si vei iesi din cand in cand in fata, atunci vei fi remarcata de persoanele pe care iti doresti sa le cuceresti. |
|
| |
Anelis Panait Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Arges Nr. mesaje : 24 Puncte : 26 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Sam 11 Aug 2012, 16:26 | |
| Hei
A: Prea timida te gandesti prea mult la felul in care esti perceputa de altii si de aceea preferi sa te ascunzi in loc sa te deschizi. daca ai multa incredere in tine si vei iesi din cand in cand in fata, atunci vei fi remarcata de persoanele pe care iti doresti sa le cuceresti.
Adevarul este ca sunt cam timida, dar nici asa de "prea"... |
|
| |
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Sam 18 Aug 2012, 02:13 | |
Da, da, ştiu.... Totul este adevărat, dar la faza cu zâmbitul... Eu zâmbesc destul de mult. |
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Sam 18 Aug 2012, 23:46 | |
| A Prea timida te gandesti prea mult la felul in care esti perceputa de altii si de aceea preferi sa te ascunzi in loc sa te deschizi. daca ai multa incredere in tine si vei iesi din cand in cand in fata, atunci vei fi remarcata de persoanele pe care iti doresti sa le cuceresti. Sunt genul care cam pune pret pe gura lumii, poate ca de asta. |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Vin 23 Noi 2012, 18:05 | |
Stiam...nu prea zambesc...nu ma vad asa frumoasa
|
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Joi 29 Noi 2012, 20:12 | |
| B Prea cool Wow, esti frumoasa, dar si dura! Este greu pentru cei din jurul tau sa-si dea seama ce urmaresti cu aceasta atitudine. Baietii se retrag inspaimantati din calea ta, iar increderea pe care o ai in tine poate fi confundata deseori cu o aroganta fara limite. Zambeste mai mult si vei fi abordata mai des. |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Joi 29 Noi 2012, 21:06 | |
| A: Prea timida te gandesti prea mult la felul in care esti perceputa de altii si de aceea preferi sa te ascunzi in loc sa te deschizi. daca ai multa incredere in tine si vei iesi din cand in cand in fata, atunci vei fi remarcata de persoanele pe care iti doresti sa le cuceresti.
Mda mda mda.
|
|
| |
Cece :) Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Horodnic de Sus (=^.^=) acebook : I'm Neko:Miauuu! (≧3≦) Nr. mesaje : 210 Puncte : 269 Reputatie : 5 Hobby-uri : Am multe,prea multe ca sa le stiti voi :P Stare de spirit : I'm ok friends!
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Sam 01 Dec 2012, 14:22 | |
| |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Mier 09 Ian 2013, 19:36 | |
Nu prea se potriveste :)). |
|
| |
Be Unicorn. Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Japonia acebook : Nekko Nr. mesaje : 366 Puncte : 467 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Joi 07 Feb 2013, 12:35 | |
| B. Prea cool Wow, esti frumoasa, dar si dura! Este greu pentru cei din jurul tau sa-si dea seama ce urmaresti cu aceasta atitudine. Baietii se retrag inspaimantati din calea ta, iar increderea pe care o ai in tine poate fi confundata deseori cu o aroganta fara limite. Zambeste mai mult si vei fi abordata mai des. Recunosc.. sunt putin dura pe la scoala |
|
| |
•°Dee Dee°• Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Iasi acebook : Claudia Chocolino Nr. mesaje : 63 Puncte : 80 Reputatie : 3 Hobby-uri : Writing and dancing Stare de spirit : Yes sir, one of a kind
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Sam 09 Feb 2013, 19:44 | |
| A Prea timida te gandesti prea mult la felul in care esti perceputa de altii si de aceea preferi sa te ascunzi in loc sa te deschizi. daca ai multa incredere in tine si vei iesi din cand in cand in fata, atunci vei fi remarcata de persoanele pe care iti doresti sa le cuceresti. |
|
| |
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? Dum 10 Feb 2013, 20:39 | |
Nah..
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Stii de ce nu atragi baietii? | |
| |
|
| |
| Stii de ce nu atragi baietii? | |
|