Mai intai de toate, buna tuturor
De curand ma uitam pe net la diferite chestii. Stau foarte mult pe TPU si pe site-uri pentru adolescenti si "ma traznit"
Ma gandeam ca am putea creea un topic in care sa discutam liberi unii cu altii. Stiu ca pentru asta exista chatt-ul, dar eu ma gandeam la altceva.
In acel topic putem spune tot ce ne nemultumeste (atentie, nu in legatura cu forumul), tot ce nu ne convine ce am vrea sa schimbam la noi insine. Putem vorbii despre orice. Despre dieta, despre prieteni, despre viata privata. Orice. Bineinteles orice doriti si vreti sa impartasiti cu cei de pe forum.
Asa ne putem da sfaturi reciproc, le putem accepta, si le putem pune in aplicare. Apoi putem reveni si sa spunem rezultatele, ca familia ta de aici sa iti poate fi aproape si sa te sustina. Nu ati simtit niciodata ca atunci cand sunteti sustinuti si incurajati faceti totul mult mai bine? Sau va simtiti extraordinar cand sunteti apreciati.
Prin incurajare se face munca.
Eu stiu ca acest forum nu este despre adolescenta sau problemele ei, dar majoritatea de aici asta suntem! Adolescenti. In acest fel ne putem cunoaste mai bine. Putem prinde mai multa incredere unii in altii si putem deveni o familie in adevaratul sens al cuvantului, chiar si virtual.
Ca sa va mai raspund la inca o intrebare care ar suna cam asa "Unde o sa facem acest topic?" eu una ma gandeam ca il putem tine chiar aici la categoria "Sugestii" sau de ce nu la categoria "Discutii libere".
Daca un asemenea topic exista deja, va rog sa nu luati in seama aceasta sugestie, sa o stergeti si sa imi spuneti si mie unde il pot gasi.
Va mai zic o data este doar o idee traznita. Daca nu este luata in considerare chiar nu este nici o suparare
.
Astept raspunsuri atat de la moderatori, administratori si critici cat si de la membrii forumului.
Va multumesc anticipat pentru atentie si va rog sa ma scuzati pentru ca unora poate le-am "mancat" timpul.
Ja ne!^^