Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Putina teorie despre sensul cuvintelor... Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Putina teorie despre sensul cuvintelor... Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Putina teorie despre sensul cuvintelor...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

Putina teorie despre sensul cuvintelor... Empty
MesajSubiect: Putina teorie despre sensul cuvintelor...   Putina teorie despre sensul cuvintelor... I_icon19Dum 15 Ian 2012, 16:23

"Iubiţi cuvintele, dar nu ştiţi să vă slujiţi de ele. Vorbiţi la nesfârşit. Dar cuvintele voastre sunt la fel de sterpe ca şi pietrele. Vi le azvârliţi unii celorlalţi şi nimeni nu ascultă cu adevărat ceea ce spune celălalt. Nimic nu v-ar putea uni, căci niciunul nu recunoaşte că ar putea exista cineva mai înţelept decât el însuşi..."
Sus In jos
angelo_testardo
Chūnin
Chūnin
angelo_testardo

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 812
Puncte : 893
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : belly dance/karate
Stare de spirit Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!

MesajSubiect: Re: Putina teorie despre sensul cuvintelor...   Putina teorie despre sensul cuvintelor... I_icon19Dum 15 Ian 2012, 18:27

draguta teorie mihai chiar draguta si cat se poate de adevarata, oricum stai linistit teoria e usoara cu practica e mai greu si stii si tu asta....pentru ca oricat am incerca nu cred ca va reusi nimeni vreodata sa fie atat de atent la ce spune, cum spune si cand spune...iar eu sunt exemplul viu=)))
Sus In jos
Christianne.
Chūnin
Chūnin
Christianne.

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Aici.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 569
Puncte : 653
Reputatie Reputatie : 45
Stare de spirit Stare de spirit : Da,no?!

MesajSubiect: Re: Putina teorie despre sensul cuvintelor...   Putina teorie despre sensul cuvintelor... I_icon19Dum 15 Ian 2012, 20:44

Nu prea am inteles teoria sincer. ingrijorat

Oricum "prepusun" ca e ceva de genu`: uneori cuvintele sunt irosite degeaba, pentru ca in majoritatea cazurilor nu sunt ascultate. good

Eu asta am inteles. Moamaa ce incerci tu sa bagi filozofie in mine lough. Nu a avut efect oricum... :|

Doamne ajuta sa insemne ce am zis eu mai sus` good friends
Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

MesajSubiect: Re: Putina teorie despre sensul cuvintelor...   Putina teorie despre sensul cuvintelor... I_icon19Dum 26 Feb 2012, 14:35

alte ipoteze? dap !
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Putina teorie despre sensul cuvintelor... Asss10Putina teorie despre sensul cuvintelor... J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Putina teorie despre sensul cuvintelor...   Putina teorie despre sensul cuvintelor... I_icon19Dum 26 Feb 2012, 16:22

Pai acum depinde cum o iei. think La ora actuala s-a ajuns in asa fel incat sa nu mai avem aproape deloc timp sa comunicam. Probabil si de asta cuvintele nu mai sunt gandite intr-atat incat sa putem spune ceva cat de cat inteligent. Sau poate ca noi nu vrem sa ne imaginam cate intelesuri pot avea cuvintele. Daca cineva zice ceva o luam de buna fara a incerca sa pritocum si sa ne gandim daca nu cumva a vrut sa spuna altceva. Nu stiu, eu cred ca si eu fac asa de cele mai multe ori si nu stau sa ma gandesc prea mult pana sa dau un raspuns. Mi s-a intamplat sa mi se spuna ceva, eu sa raspund repede si dupa sa constat ca de fapt am jicnit persoana cu care vorbeam. Deci depinde cum concepe fiecare notiunea unor cuvinte, expresii etc. Si nu cred ca sunt cea mai in masura sa spun asta, dar probabil ar fi bine ca uneori sa tacem din gura si sa ascultam si ce au ceilalti de spus. Indiferent de cat de banal poate parea la inceput, in orice lucru se poate gasi cate ceva interesant. dap !
Sus In jos
Lady marmalade. ♥
Genin
Genin
Lady marmalade. ♥

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În ţara minunilor.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 436
Puncte : 544
Reputatie Reputatie : 33
Hobby-uri Hobby-uri : Spending time with my amazing friends!
Stare de spirit Stare de spirit : Happy.

MesajSubiect: Re: Putina teorie despre sensul cuvintelor...   Putina teorie despre sensul cuvintelor... I_icon19Dum 26 Feb 2012, 19:58

Eu comunicarea o găsesc o problemă! Tocmai de aceea am vorbit despre asta aici:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Putina teorie despre sensul cuvintelor... J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Putina teorie despre sensul cuvintelor...   Putina teorie despre sensul cuvintelor... I_icon19Joi 22 Noi 2012, 22:07

Topic mutat la ->> Discutii libere <<-
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Putina teorie despre sensul cuvintelor...   Putina teorie despre sensul cuvintelor... I_icon19

Sus In jos

Putina teorie despre sensul cuvintelor...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere-