Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
Subiect: Concurs 34- Melodia Saptamanii! Dum 15 Ian 2012, 22:23
Buna seara dragii mei! La multi ani! Un an nou fericit deaasemenea. Pai ce sa spun..Mie una mi-a fost dor de acest concurs, defapt de toate..poate si voua. Lasand introducerile acum vom continua. Voi incepe eu cu o melodie:
Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Bafta tututor!
Ultima editare efectuata de catre Layla in Dum 22 Ian 2012, 11:52, editata de 2 ori
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
Subiect: Re: Concurs 34- Melodia Saptamanii! Dum 15 Ian 2012, 22:36
Jennifer Lopez ~:~ "Let's get loud"[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Succes tuturor participantilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
Subiect: Re: Concurs 34- Melodia Saptamanii! Dum 15 Ian 2012, 23:45
Hello Particip si eu cu o piesa care poate parea superficiala, insa chiar nu este. 2 indragostiti/necunoscuti la Paris, as vrea sa fiu in locul lor :-<
Joe Jonas - Just in love
Iron Maiden Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In propria-mi lume acebook : Facebook Nr. mesaje : 243 Puncte : 287 Reputatie : 26 Stare de spirit : Sarita de pe fix si scufundata in plictiseala...
O melodie care imi place mult, desi e putin trista. :o3 Lifehouse ~ You and Me
Succes tuturor.. choco^^
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Methera S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
Buna la toti ! :) La multi ani tuturor ! >:D< Ma bucur ca a reinceput concursul.. ;;) Asa, eu vin cu o piesa..cum sa spun..un pic mai diferita. Poate ati auzit`o la radio si nu stiti cine o canta. Ei, e vorba despre Jamie Woon - Shoulda. Sper sa va placa melodia.
Succes la toti !
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
La multi ani si an nou fericit!! Toate cele bune tuturor! Asa... am venit si eu cu melodia mea preferata in acest moment. Ascultati-o:
T-Pain - 5 O'Clock ft. Wiz Khalifa, Lily Allen - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sper sa va placa! Bye
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
In sfarsit a revenit si sunt extaziat din prima dat acand l-am vazut
Particip si eu succes tuturor
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
Subiect: Re: Concurs 34- Melodia Saptamanii! Mar 17 Ian 2012, 11:51
Ehh ma inscriu si eu Adele :Someone Like You [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Succes tuturor....
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
Subiect: Re: Concurs 34- Melodia Saptamanii! Mar 17 Ian 2012, 14:59
Hei, ma inscriu si eu cu o melodie. :x [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Succes!
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
Subiect: Re: Concurs 34- Melodia Saptamanii! Mar 17 Ian 2012, 17:43
Subiect: Re: Concurs 34- Melodia Saptamanii! Mar 17 Ian 2012, 21:11
Ma-nscriu cu melodia: Katty Perry - Last Friday Night
Cherry Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Paris acebook : Dumy Ryta Nr. mesaje : 195 Puncte : 226 Reputatie : 9 Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !
Subiect: Re: Concurs 34- Melodia Saptamanii! Sam 21 Ian 2012, 18:41
Jennifer Lopez-Papi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]