|
Autor | Mesaj |
---|
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Sigilii de mana Mar 17 Ian 2012, 10:24 | |
| Ninja poate folosi un sigiliu de mână cum ar fi cele de mai jos pentru a efectua un jutsu. Un ninja va manipula, de asemenea, chakra lui, în scopul de a face acest lucru. Nu toate jutsul au nevoie de un sigiliu de mână, cum ar fi Taijutsu, dar ninja ar putea folosi un sigiliu mână doar să-şi concentreze chakra lor într-o anumită zonă (e) de trupul său. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: Sigilii de mana Mar 17 Ian 2012, 14:48 | |
| Super tare!Cateva sunt grele de facut,dar foarte folositoare daca vrei sa te joci de-a ninja! |
|
| |
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| Subiect: Re: Sigilii de mana Joi 19 Ian 2012, 21:49 | |
| De acord cu Kirali. Sunt fascinante, mai ales daca exersezi si ajungi sa le faci foarte repede. Cea mai grea mi se pare Dragonul. Celelalte sunt mult mai usoare, dar cu ala ai ceva de furca in asezarea degetelor... x_x |
|
| |
Aww Ilzu Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Mereu acolo pentru tine>.< Nr. mesaje : 93 Puncte : 110 Reputatie : 6 Stare de spirit : ehm...mereu cu zambetul pe buze:D
| Subiect: Re: Sigilii de mana Vin 20 Ian 2012, 14:28 | |
| ouuu...de acord cu Kirali dar si cu Stelutzee Moov...sunt super,daca te plictisesti le poti incerca..eu le-am incercat!! |
|
| |
▬Krux . Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : K.T. + F.S.K.D. acebook : Just hi5 Nr. mesaje : 641 Puncte : 840 Reputatie : 132 Hobby-uri : PIREU . Stare de spirit : Huh..
| Subiect: Re: Sigilii de mana Vin 20 Ian 2012, 14:35 | |
| Naruto foloseste Tigrul cel mai des dar si Oaia.Deci e amuzant sa incerci sa compui jutsuri ajutandu-te de desene!A inca ceva:fetelor,ma cheama Kilari,nu Kirali! |
|
| |
kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: Sigilii de mana Sam 04 Feb 2012, 00:33 | |
| de mica ma uitam la Kakasi si Sasuke si ma cruceam cum de faceau asa de repede.... Intr-un timp incercam sa-i imit, si de ce nu, sa-mi apara o bila albastra in mana [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
▬Krux . Chūnin
| Subiect: Re: Sigilii de mana Mar 07 Feb 2012, 09:16 | |
| Da,si eu incercam sa fac ca si Kakashi,alergam prin casa si dadeam din maini,in speranta ca o sa fac bile si taifunuri. |
|
| |
RIAS Academy Student
Sex : Localizare : teleorman acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Sigilii de mana Vin 10 Aug 2012, 19:28 | |
| eu nu pot face Pasarea si iepurele usor dragonul mi se pare ff usor:D |
|
| |
alex9898 Academy Student
Sex : Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Sigilii de mana Lun 10 Sept 2012, 13:48 | |
| care sunt sigiliile pentru tehnica de invocare? ;;)
|
|
| |
Temari Chūnin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici ^^ Acolo ^^ Nicaieri Nr. mesaje : 923 Puncte : 984 Reputatie : 37 Hobby-uri : Handball Stare de spirit : Bucuroasa
| Subiect: Re: Sigilii de mana Lun 10 Sept 2012, 14:58 | |
| Nu pot face aceea cu Bird/ Rooster. Imi plac foarte mult sunt foarte interesante si frumoase. |
|
| |
♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: Sigilii de mana Lun 10 Sept 2012, 15:24 | |
| Sincer am incercat sa le fac si eu. Unele erau chiar usoare. Doua semne nu mi-au iesit: ox (bou) si rabbit ( iepure). Oricat am incercat ceva tot nu iesea bine la ele , intr-un final am renuntat. V-am pupat pe toti ♥ |
|
| |
Matabi Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Ninja World acebook : Matabi Deea Nr. mesaje : 258 Puncte : 275 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Sigilii de mana Mier 01 Mai 2013, 23:22 | |
| Ce tari sunt! Imi place, dra nu pot face cea cu pasare |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sigilii de mana | |
| |
|
| |
|