|
Autor | Mesaj |
---|
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| |
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: O sugestie Mar 17 Ian 2012, 23:27 | |
| Te sustin!... as castiga si dasta... ma rog nu neaprat ziceam si eu asa sunt deacord cu tu!!! |
|
| |
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: O sugestie Mier 18 Ian 2012, 09:20 | |
| E o idee buna Si eu te sustin ! Sincer ai dreptate, chiar i-ar stimula pe membri (D) |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: O sugestie Mier 18 Ian 2012, 13:39 | |
| sti, au voie sa se sustina intr-o idee, nu e ceva rau asa cum stafful se sustine cand e vorba de ceva , la fel si ele au voie sa se sustina intr-o idee ramane de vazut legat de aceasta sugestie. eu n-am sa ma ocup oricum |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: O sugestie Mier 18 Ian 2012, 17:04 | |
| Ideea mi se pare sincer chiar buna . I-ar stimula pe membrii in primul rand , iar dezvolta creativitatea intre ei. Sugestia care ne-am dat-o are inteles , dar sa vedem si decizia celorlalti din staff Raspunde-ti , Raspunde-ti (D) . |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: O sugestie Mier 18 Ian 2012, 17:16 | |
| Eu nu stiu ce sa spun. La Fic-ul Lunii s-a participat si cu One-shoturi (lucru care ma gandesc ca ar trebui sa il interzicem de acum inainte, pentru ca nu au legatura unul cu altul), plus ca mie nu mi se pare atractiva o poveste de dragoste in care stiu de la inceput cine cu cine va fi, cum arata protagonistii sau chestii de genul. Acum na... daca ceilalti vor, eu nu ma opun absolut deloc.
P.S: Eu nu gasesc o problema la organizare, ci la ideea in sine. Daca ar fi sa se puna in practica, probabil ca s-ar proceda ca la orice alt concurs anual. Diferenta ar consta doar in acele poze pe baza carora s-ar scrie One-Shotul...
Ultima editare efectuata de catre Crystal in Mier 18 Ian 2012, 17:53, editata de 1 ori |
|
| |
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| Subiect: Re: O sugestie Mier 18 Ian 2012, 17:33 | |
| Eu nu cred sincer ca pozele ar fi o problema... De ce sa fie? In fond organizatorul le-ar alege... Sau daca nu iti place ideea, organizatorul ar putea da cateva optiuni ( 2-3) si participantii si-ar alege. |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: O sugestie Mier 18 Ian 2012, 17:51 | |
| Nu spun ca nu imi place ideea, ci ca o poveste cu final stiut de la inceput nu este foarte atractiva.
Pe de alta parte, ceea ce spui tu, ca organizatorul sa dea la alegere mai multe poze (sa nu fie impartite pe perechi, ci scriitorii sa le cupleze cum doresc) imi suna foarte bine. Sa nu fie niste imagini foarte obsinuite, ci sa exprime ceva mai mult (gen: o zana, o patinatoare, o cersetoare etc.), in asa fel incat povestile sa fie cat mai interesante si felul in care cei doi se indragostesc sa fie cat mai neasteptat. Asta da, chiar imi place si mie. |
|
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: O sugestie Mier 18 Ian 2012, 20:06 | |
| Scumpoo te sustin, clar!!! Ideea este geniala, daca as putea m-as apuca chiar acum de ea:))) in orice caz, esti geniala! Sper sa se aprobe Ja ne!^^ |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: O sugestie Mier 18 Ian 2012, 20:35 | |
| Aşa , deci o punem în aplicare ? Ideea şi mie mi se pare chiar bunăă , sper că şi ceilalţi din staff să fie deacord , nu ştiu de ce nu ar fi . Pozele nu ar fi o mare problemă , iar poveştile ar fi chiar foarte interesante , toţi cu stilul lor ;x Steluţe Mov , eşti genialăă ! Bravo ţie scumpa şi mulţumim pt. idee ;¤ ! |
|
| |
Christianne. Chūnin
| |
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: O sugestie Mier 18 Ian 2012, 21:07 | |
| Hmm, mie una imi place aceasta idee. Sunt de acord sa se propuna mai multe imaginii, ca sa fie ceva mai atractiv, intelegeti? Deci da, ideea este chiar foarte buna. Eu sunt de acord |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: O sugestie Mier 18 Ian 2012, 22:49 | |
| este o idee destul de buna si cred ca poate fi dezvoltata destul de mult...deci eu una sunt de acord cu asta |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: O sugestie Joi 19 Ian 2012, 16:35 | |
| Stiu ca eu nu am prea aparut pe aici pe la sugesti insa de acum voi intra mai des. Idea este foarte buna, suna foarte distractiv si eu sunt de acord in totalitate. Daca voi putea ajuta cu ceva o voi face cu cea mai mare placere desi mi-ar place sa particip si eu |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: O sugestie Joi 19 Ian 2012, 18:40 | |
| IES AM SI EU O SANSA SA CASTIG LA UN CONCURS AHA ,AHA ! SUNT FOARTE HAPPY SI IMI VINE SA URLU! Da nu urlu ca vine fratimiu si ma baga la nebuni :)))) |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: O sugestie Joi 19 Ian 2012, 18:53 | |
| - Dead.Girl a scris:
- IES AM SI EU O SANSA SA CASTIG LA UN CONCURS AHA ,AHA !
SUNT FOARTE HAPPY SI IMI VINE SA URLU! Da nu urlu ca vine fratimiu si ma baga la nebuni :)))) Nu mai face OffTopic!! Ceea ce ai comentat tu nu are nicio legatura cu tema topicului. |
|
| |
Christianne. Chūnin
| Subiect: Re: O sugestie Joi 19 Ian 2012, 20:03 | |
| |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: O sugestie Sam 21 Ian 2012, 13:03 | |
| Atunci cand spui boss, tu la cine te-ai referit mai exact? |
|
| |
Christianne. Chūnin
| Subiect: Re: O sugestie Sam 21 Ian 2012, 13:10 | |
| Mda... cred ca la JustMe, pentru ca Mihai deja a zis ca nu se opune deci Scuze pt Off Topic |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: O sugestie Sam 21 Ian 2012, 13:22 | |
| JustMe nu va mai intra pe forum prea curand, chiar niciodata ... Nu stiu. Cat despre idee, am vazut ca deja s-a pus in aplicare. ^^ |
|
| |
Christianne. Chūnin
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O sugestie | |
| |
|
| |
|