|
|
Merita continuat acest fiic? | Da cum sa nu este super! | | 88% | [ 7 ] | Nu, mie mi se pare chiar stupid!(Auci! asta ar durea) | | 0% | [ 0 ] | Cum vrei uh! | | 12% | [ 1 ] | Nu l-am citit! | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 8 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: ❤My Love is Like A Star❤ Mier 01 Feb 2012, 22:14 | |
| EU AM RAMAS FARA CUVINTE...IMI PLACE... :d: SA NE ADUCI CAT MAI CURAND NEXT-UL SI SA NE IMPRESIONEZI ! NU MAI AM CE SA SPUN...SPOR LA TASTAT !!! |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: ❤My Love is Like A Star❤ Sam 04 Feb 2012, 14:32 | |
| Sunt asa de suparata pe mine ca nu am dat si eu un comm la capitolul 4, dar uite ca ma revansez acum...Deci, capitolul a fost super tare si abia astept sa vad ce se intampla si in capitolul 5. Presupun ca Tylor se saruta cu o fata nu? Ramane de vazut. Hai repede cu next-ul sa ved ce se intampla. Te poop dulce! ~Sexy Bee'~ |
|
| |
¡ςє ¢язαм Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Timisoara Nr. mesaje : 50 Puncte : 82 Reputatie : 24
| |
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: ❤My Love is Like A Star❤ Sam 04 Feb 2012, 15:53 | |
| A WAKE NEXT ! A wake, a wake! Vreau next draguto persoane se scriu cu o nu persuane , ci persoane. TE PUPIC! |
|
| |
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: ❤My Love is Like A Star❤ Sam 04 Feb 2012, 17:52 | |
| bunaa, am aterizat si eu aici, si m-ai lasat fara cuvinte ficul e asa de frumos:x: doamne deci il ador sper sa aduci nextul repede fiindca ma omoara suspansul asta, te pwp dulce si spor la scris |
|
| |
Natt Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : [ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅]¡ή мү ßєđяσσм[ə٨̲̅٥̲̅٦̲̅] Nr. mesaje : 225 Puncte : 259 Reputatie : 14 Hobby-uri : handball,shopping Stare de spirit : χ✖θвsεššєð κιℓ∂✖χ
| Subiect: Re: ❤My Love is Like A Star❤ Dum 05 Feb 2012, 21:04 | |
| hellow all! am adus next-ul sper sa va plk! Capitolul 5: ....Sarutanduse cu acea fata, am observat ca si Sakura i-a vazut si acum ochi ei sunt inundati de lacrimi! O vad cum coboara nervuasa din masina si se duce catre cuplul de amorezati si ii trage o palma lui Tylor, apoi ii da un pumn acelei fete. Il vad pe Tylor cum ridica mana la ea si se pregateste sa o loveasca, ooh sa o crezi tu! O lovesti peste cadavrul meu! Ies nervos din masina si chiar atunci cand baiatul a vrut sa ii deie o palma i-o prind si ii daruiesc un pumn de toata frumusetea. Sakura fuge in bratele mele si imi spune ca nu mai vrea sa imi deie drumul, daca ar sti ca nici eu nu as vrea sa ii mai dau drumul. La un moment dat ea rupe imbratisarea si se indreapta spre o bruneta si o imbratiseaza spunandui ca i-a lipsit mult! Apoi multe persoane sar pe ea si o sufoca cu imbratisari calde. Eu ma retrag ducanduma la masina. O vad pe frumoasa mea rozalie cum isi scoate telefonul din gheanta si vrea sa ii arate ceva acelei fete pe care am aflat ca o cheama Bonnie. Dar Tylor merge la ea si o prinde de mana, ea reusind sa il scape din mana. Ma ridic din nou nervos si ma indrept catre el dandui un pumn. Cu toti nervi mei am uitat sa va spun cum erau imbracati americani. Pai Bonnie purta niste plugi negri, o bluza neagra cu o pisicuta si peste o vesta din blana, iar in picioare avea o pereche de botine albe foarte dragute! Arata bine si cred ca era imbracata la moda, de ce am spus “cred”? Ei bine eu nu ma prea am cu moda feminina, in schimb cu cea masculina sunt fruntas. Ticalosul de Tylor era imbracat in niste pantaloni verzi, o bluza verde si in picioare niste tenesi verzi! Arata de adreptu nashpa. Cealalta fata pe care am aflat ca o cheama Emily era imbracata cu o fusta cu talie inalta si cu volanase, un maiou de culoare rosie peste un palton negru si in picioare niste cizme de culoare rosie peste genunchi. Era destul de frumusica dar simtul modei ii cam lipsea. Pov. by Sakura: Cat de dulce poate fii! L-a lovit pentru mine si se poarta ca un adevarat gentelman. Ii multumesc si ii daruiesc o imbratisare, apoi ma intorc la discutia cu Bonnie. Ea imi spune ca stie ca ziua mea se apropie si are un cadou pentru mine. Scoate din geanta ei de la chanel un I-Phone personalizat, avea o poza cu mine la plaja pe spate si scria “This is me...This is my life... so do not mix!”, iar pe fata era roz bombon si scria “Sakura´s Phone”, era minunta. O i-au in brate si ii multumesc de cadou. Dupa ce am mai stat putin in aeroport cu prieteni mei am plecat cu Bonnie si Jennifer acasa, bineinteles ca si Sasuke a venit cu noi. Urcam in masina si plecam inspre casa mea. Ajunsi acolo fetele isi duc bagajele in camerele de oaspeti si despacheteaza. Dupa ce au despachetat am plecat toate 3 la un milkshake. Incepem sa vorbim despre trecut, ne amintim toate trei de ziua in care ne-am intalnit! ***FlashBack*** Uitema aici, America, cine s-ar fi gandit ca voi ajunge chiar in State? Am ingropat trecutul in urma si sunt gata pentru un nou inceput! Ma ridic agale din patul meu nou si ma indrept spre noua mea baie. Ies din baie si ma indrept catre noul meu dulap. Ma opresc in fata lui si ma intreb ce as putea sa pun pe mine! Aici este mereu cald deci am sa ma imbrac subtire! Imi aleg un tricou alb cu un model dragut de culoare rosie, niste blugi scurti si in picioare niste tenesi converce. Imi prind parul in doua codite impletite, imi i-au ghiozdanul puma de culoare roz, ies pe usa si imi spun “Sa incepem!” Mergeam pe strada plina de palmieri. Vremea era favorabila si cerul era senin. Ajung in fata scoli si vad multimea de copii indreptanduse spre cladirea imensa. Fac si eu acelasi lucru ca ei si ma indrept spre sala de curs. Inauntru gasesc o gramada de copii de aceiasi varsta cu mine si vad privirile lor atintite pe mine, ma asez in ultima banca si vad cum un grup de fete prietenoase se apropie de mine. Una dintre ele isi intinde mana si imi spune: -Salut, eu sunt Bonnie! Si celelalte fete se prezinta si aflu ca ele se numeau Jennifer, Hanna, Alison, Caroline si Emely. Din aceea zi noi am facut totul impreuna! Eram nedespartite si ne intelegeam de minune! ***End FlashBack*** Cate amintiri mai avem si noi legate de copilarie, incepem sa randem cand ne amintim de petrecerea in pijamale organizata de Caroline. Era noaptea de Halloween. Mergeam la colindat impreuna cu prietenele mele. Eu eram costumata in vampir. Dupa colindat toate am mers acasa la Caroline si fratele ei Matt a vrut sa ne sperie cu o masca de vrajitoare, dar noi deja stiam asta si l-am speriat noi, partea amuzanta era ca a facut PIPI pe el! Amintindumi de ei le intreb pe fete: -Si unde sunt ceilalti? Ele imi spun ca nu au vrut sa deranjeze asa ca s-au cazat la un hotel. Ce au facut??? Astia sunt nebuni? Cum sa se cazeze la hotel avand in vedere ca eu stau in Paris. O sun pe Caroline si o i-au la suturi, o cert de nu se vede si dupa asta ii spun ca s-a ticnit si ea si Matt si Hanna dar si Alison. Ii chem de urgenta la cafenea si ii imbratisez calduros pe toti. Stateam toti impreuna si randeam pana ce vedem o silueta cunoscuta intrand in cafenea, ne uitam mai bine si realizam ca acea persuana era....SUSPANS:)) Personaje noi (Nu sunt animeuri): Noul telefon: Sarutul lui Tylor si Emily: |
|
| |
Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: ❤My Love is Like A Star❤ Dum 05 Feb 2012, 21:46 | |
| Uau..e foarte tare cum ai continuat Si ce imi mai place e faptu ce tu ne areti cum sunt tinutele si acesorile Nu mai am cuvinte...mersi ca mai anuntat si .... Spor la tastat si ne vedem la next care il asrept cu multa nerabdare Te pwp |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: ❤My Love is Like A Star❤ Dum 05 Feb 2012, 23:37 | |
| Mi-a placut muult capitolul!
Iti multumec ca mai anuntat!
Astep next si omor Tylor! |
|
| |
☆SnikerS☆ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lasă. . . Nr. mesaje : 164 Puncte : 215 Reputatie : 32 Hobby-uri : multe
| Subiect: Re: ❤My Love is Like A Star❤ Lun 06 Feb 2012, 18:25 | |
| Hei ai adus nextul:xMersi ca mai anuntat:p chiar mai surprins cu continoarea imi place mult.Ahhh nu il suport pe Tylor:@.Astept next |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: ❤My Love is Like A Star❤ Mar 07 Feb 2012, 14:26 | |
| Miau miau !
Pai ficul tau este frumos, imi place. Ai o idee draguta si vad ca o dezvolti pe fiecare capitol. Imi plac personajele cele noi, mai ales ca le si stiu din filme. Superb. Pai, ai cateva greselute dar nu le pot insira aici. Daca vrei sa te perfectionezi, poti cere o critica. Astept next-ul. Spor la scris si la idei |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: ❤My Love is Like A Star❤ Mar 07 Feb 2012, 16:17 | |
| Buna! Eh, daca Sasuke nu a stiut ce pierde nu e treaba mea...Tylor este cel mai mare bou din lume, ma bucur ca acum Sakura va avea motiv sa se duca la Sasuke.. Dar ei nu sau sarutat? Deci nu vad care ar fi problema atata timp cat si Sakura s-a sarutat cu Sasuke, astept next-ul, sa-l aduci cat de repede poti. |
|
| |
¡ςє ¢язαм Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Timisoara Nr. mesaje : 50 Puncte : 82 Reputatie : 24
| Subiect: Re: ❤My Love is Like A Star❤ Mar 07 Feb 2012, 18:30 | |
| |
|
| |
Andy Andu™ Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : ίη мү ℓ¡ƒз ♀ Nr. mesaje : 24 Puncte : 28 Reputatie : 1
| |
| |
♠Candy♠ Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : ◣_◢ Iή†я-ღ ℓµⓂє đз ηεвµñ¡… ◣_◢ Nr. mesaje : 14 Puncte : 20 Reputatie : 4 Hobby-uri : handball, shopping Stare de spirit : ۰۪۪۫۫●۪۫۰✖ Innocent Kild ✖۰۪۪۫۫●۪۫۰
| Subiect: Re: ❤My Love is Like A Star❤ Lun 13 Feb 2012, 18:21 | |
| |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: ❤My Love is Like A Star❤ Lun 13 Feb 2012, 20:26 | |
| Ok honey, am trecut mai de mult pe la ficul tau dar se pare ca am uuitat sa commentez...deci si la tine e wow...cool. Abia astept next-ul scumpy. |
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: ❤My Love is Like A Star❤ Lun 13 Feb 2012, 21:19 | |
| |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: ❤My Love is Like A Star❤ Sam 09 Iun 2012, 12:28 | |
| buna ,
sti , ar trebui sa-mi fie rusine ca trec asa tarzu pe la ficul tau ,
mdap , sti ce nu-mi place la el ,
sondajul , sti de ce ?
pentru ca in el nu scrie , e cel mai frumos fic si da , imi place mult mult , mult de tot ,
astept cu nerabdare continuarea ,
chiar sper sa nu te lase inspiratia chiar in mijlocul actiunii ,
pune-te pe scris , si anunta-ma de next ,
pupici dulci de la crisu |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: ❤My Love is Like A Star❤ Sam 28 Iul 2012, 12:29 | |
| Autoarea nu a mai postat din Februarie.
Fic inchis. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ❤My Love is Like A Star❤ | |
| |
|
| |
|