Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Too broken to fix? - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Too broken to fix? - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Too broken to fix?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Urmatorul

Va place acest fic?
Da, este frumos.
Too broken to fix? - Pagina 5 I_vote_lcap100%Too broken to fix? - Pagina 5 I_vote_rcap
 100% [ 18 ]
Destul de dragut, dar se putea si mai bine.
Too broken to fix? - Pagina 5 I_vote_lcap0%Too broken to fix? - Pagina 5 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Nu, nu chiar.
Too broken to fix? - Pagina 5 I_vote_lcap0%Too broken to fix? - Pagina 5 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 18

Sondaj inchis

AutorMesaj
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

Too broken to fix? - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Vin 29 Iun 2012, 01:00

Buna,
Citat :
Trebuie sa spun, nu stiam ca ai atatia dinti.
Doamne, cum poti sa spui asap ceva?! Too broken to fix? - Pagina 5 2586070128 Naruto e o figura.. peste tot pe unde apare spune numai perle de-astea Too broken to fix? - Pagina 5 947835

As fi comentat de astazi dar intarziam la scoala deci .. sorry.
Capitolul a fost, ca de fiecare data, de exceptie. Cu fiecare next ai reusit sa ne suprinzi si vad ca acesta "tradie" este dusa pana in panzele albe. Te intreci pe tine insati cu fiecare rand scris si asta ma face sa cred ca daca vei continua asa si iti doresti, poti ajunge o mare scriitoare. Ai talent, pui suflet in ceea ce faci si astfel ne lasi pe noi cu gura cascata. Iti iubesc enorm creatiile si pe tine, normal Too broken to fix? - Pagina 5 962758

Ai prins ideea . next *.* Spor la scris si la idei!^^
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Sam 30 Iun 2012, 10:20

Buna Liss!

Incredibil, Sasuke a... Nici nu imi vine sa cred.
Naruto, ca de obicei, e o figura. Doamne, ce i-a mai trecut prin cap...
Capitolul~~> Genial, Splendid, Uimitor...
Merci ca m-ai anuntat, sper sa o faci si in continuare.
Nu te mai retin, iti dau un pupik si mai spun doar doua cuvinte: NEXT PLEASE.

Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Sam 30 Iun 2012, 12:54

Hey, hey, amn aterziat si eu pe aici :D
Chiar daca iti citesc ficul de ceva capitole mi-a fost cam lene sa scriu si un comentariu, dar acum sunt aici.
Ficul este superb, genial, minunat, super .... Ai talent extrem si mult potential de a ajunge o mare scriitoare. Imi place la nebunie felul tau de a scrie, m-a captat din prima.
Astept nextul cat mai repede si daca se poate sa-mi trimiti si mie un pm sa ma anunti.

Pupiiiiii dulce kisskiss
~Alle~
Sus In jos
OrangeAndBlue
Genin
Genin
OrangeAndBlue

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 188
Puncte : 208
Reputatie Reputatie : 4

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Dum 01 Iul 2012, 01:29

Doamne, dumnezeule!! M.am spart de ras knd am citit ultimaa parte. Aveai dreptate, chiar ar trebui sa incerc si eu. In primul rand de dupa primul de mai devreme :)): as vr sa spun k iti iubesc si acest fic si vreau nextu in acest moment.. Si daca nu acum. Maine. Iar in al doilea... Anunta.ma si pe mine te rog frumos knd pui nextu'.

Te pupa dulce Ana. :x:
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Mier 04 Iul 2012, 00:54

Ok. Deci nu stiu ce e cu mine. Am citit capitolul, dar com... cri cri cri
Mda... tipic mie (D). Anyway, l-am recitit si mi-am luat portia de amuzament pentru aceasta seara. Replica lui Naruto-> GENIALA lough
Dei a fost superb. Atat de frumos a fost totul, incat mi-a parut atat de rau cand s-a terminat.
Astept nextul, deci spor la scris si multe idei in love
Kiss & Hug kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
Theiana.
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1559
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 136

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Joi 05 Iul 2012, 16:25

Pffff........Eu tocmai acum ajung la ficul tau ........Rusine sa-mi fie ingrijorat
Deci WOW............ replica aia nu imi iese din minte ,,Nu stiam ca ai atatia dinti''
Iubesc ficul tau ..............Sper sa aduci nextul cat mai repede posibil please
Sus In jos
Chie831
Academy Student
Academy Student
Chie831

Nr. mesaje Nr. mesaje : 8
Puncte : 10
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : cititul, filmele, fotografiile
Stare de spirit Stare de spirit : ;)chill'

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Vin 06 Iul 2012, 23:32

Buna, ai o idee geniala, imi place cum scrii si cum prezinti personajele, ador faptul ca le faci sa se comporte exact cum face si Masashi , de abia astept sa citesc noul capitol :D ;)
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Sam 07 Iul 2012, 11:05

Buna Liss!

Scuza-ma ca trec atat de tarziu cu un comm, desi capitolul l-am citit ieri.
Ce pot sa spun, fabulos ca de obicei.
Crede-ma ca pur si simplu zici ca sunt acolo si vad ce se intampla, simt ceia ce gandeste si ca traiesc ceia ce traieste.
Nu stiu cum faci, dar ai un talent de nedescris...
Eu nu o mai lungesc. Te poop si ne vedem la next!

P.S: Merci ca m-ai anuntat, sper sa o faci si in continuare!

Sus In jos
` Squirrel `
Guardian Ninja
Guardian Ninja
` Squirrel `

Localizare Localizare : Sv, C.M.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2169
Puncte : 2265
Reputatie Reputatie : 72
Hobby-uri Hobby-uri : A lot.
Stare de spirit Stare de spirit : Tired all the time.

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Sam 07 Iul 2012, 23:51

Deci pentru început îți voi spune ce frază mi se derulează de câteva luni în coace în minte.
”Orice ai face, nu apăsa pe ficurile lui Lissa.”
Mda... vrei să știi de ce, chiar vrei?
Ufff... de fiecare dată când vedeam vreun fic de-al tău voiam să intru. Știam că va fi ceva ultra-mega fantastic! Dar nu am intrat - am avut voință - pentru că voiam să fie terminate, pentru că altfel înnebuneam până aduceai nextul - așa cum fac acum - lough
Dar azi nu am mai putut, nu mai puteam rezista lough Si am intrat. Mda... cam asta e povestea lough
În orice caz, trebuie să îți zic că și-am devorat toate capitolele cap coadă, au fost fenomenale, toate.
Doamne, deci vreau nextul, tu înțelegi?
Serios... te rog eu adu-l repedee puppy eyes
Îl aștept scumpo, aștept să văd cum voi decurge lucrurile, cum va fi în misiune.
Sasuke preot, wtf rolling on the floor
Faza aia mi-a plăcut cel mai mult. lough
See ya honey. dap !
Sq. dap !
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 17:32

Nu imi vine sa cred ca am scris un capitol cat timp e soare afara. lough Oricum, sper sa va placa.
Lectura placuta! a hug

Capitolul 10

"Sparkling angel, I couldn't see your dark intentions, your feelings for me.
Fallen angel, tell me why? What is the reason, the thorn in your eye?
I see the angels, I'll lead them to your door. There's no escape now
No mercy no more, no remorse cause I still remember the smile when you tore me apart."

Sakura’s Point of View:

Ajunsi de nici cinci minute in Satul Cetii, arunc rucsacul pe jos si ma arunc in pat. Ironia sortii, facuse ca eu sa primesc aceeasi camera pe care am primit-o si ultima data cand am fost aici. Intunericul de afara se raspandise si in dormitor, toate luminile erau acum stinse. Inima incepe sa-mi pulseze sangele in corp din ce in ce mai rapid, puteam auzi fiecare bataie rapida, un zgomot ce imi provoca o stare de neliniste, posibilitatea ca ceva rau avea sa se intample. Incerc sa ma linistesc, cautam o urma de lumina, pe cineva care m-ar putea ajuta, dar nu gasesc nimic. Sunt singura.

Usa se deschide incet, scotand un scartait enervant. Aveam impresia ca sunt intr-un film de groaza, tot ce faceam era sa astept ca personajul negativ sa imi cume viata. Cu pasi lenti, se indrepta spre mine. Nu puteam sa ma misc, ceva din adancul mintii imi spunea sa stau pe loc si sa astept. Cu o urma de teama in voce, am intrebat cine e. Nu mi-a raspuns, insa continua sa se apropie, pana cand l-am simtit urcandu-se in pat. Chiar daca nu vedeam mai deloc, o umbra tot puteam distinge, iar fiecare miscare i-o puteam simti. Era deasupra mea, iar mainile si picioarele de-o parte si de alta a corpului meu.

Imi rugam membrele sa se miste, sa ma ajute sa il dau jos. Respiratia calda mi lovea de gat, pe care incepe sa isi plimbe buzele, pana ajunge la ureche, unde se opreste. Tremuram din toate incheieturile, urma sa fiu violata din nou de acel monstru? Am inceput sa plang, doar de atat eram in stare. Mai aveam o speranta, de data asta nu am venit singura, ei pot intra pe usa in orice moment, sunt sigura ca o vor face. Linistea din incapere a fost sparta de vocea lui, care mi-a soptit numele. Maresc ochii, surprinsa. Sasuke?!

Veioza de pe noptiera de langa pat, s-a aprins. Nu lumina puternic, insa destul incat sa ii vad chipul. Chiar era el, dar nu inteleg ce cauta aici, mai ales in postura asta. Eram fericita sa stiu ca nu este altcineva, mai fericita decat am fost vreodata, chiar si asa, eram confuza, iar uimirea mi se citea foarte bine pe chip. Parea atras de mine, ceea ce nu am crezut ca o sa se intample vreodata. Nu ma simteam rau, dar nici bine. Banuiam ca ceva o sa se intample, imediat ce m-a sarutat. Amintiri din copilarie imi reveneau, momente in care imi doream acest sarut, momente in care ma intrebam cu ar fi. Acum am primit raspunusul, fara sa planuiesc clipa. S-a intamplat brusc, neasteptat. Ce e straniu, e ca sunt sigura ca am mai facut-o, dar asta e imposibil, nu aveam cum sa uit.

Inchid ochii, lasandu-ma ghidata de instincte. Ce simt, nu are legatura cu dragostea, se datoreaza numai placerii. Un mic capriciu la care am visat mereu. Mainile i se plimbau pe spatele meu, pe sub tricou. Eu incercam sa il dau pe al lui jos, iar dupa ce am reusit, il imping, cazand pe spate, eu asezandu-ma deasupra lui. Ma aplec si continui sarutul, imi placea si nu aveam de gand sa ma opresc. Totdeauna l-am dorit pe Sasuke, o mare poarte a acestei cerinte se datora orgoliului. A fost si iubire, recunosc, dar sentimentul de a detine ceva greu de obtinut, ce isi doresc toate fetele, este de nedescris.

Pentru o secunda, deschid ochii. O durere isi face simtita prezenta in stomac, urmata de frica, teroare. Persoana pe care o sarutam nu mai era Sasuke, era Shin, care era pe cale sa ma forteze din nou. Ma ridic din pat, neluandu-mi ochii de la el. Imi era frica sa il pierd chiar si pentru o secunda din privire. Vine dupa mine, speram sa ies repede din camera, dar usa era incuiata. Urechile imi erau astupate de un ras batjocoritor, pe care il mai auzisem. Toata frica a fost inlocuita cu nervozitatea, nu mai sunt aceeasi, am evoluat. Imi strang pumnul, pregatindu-ma de o lovitura, insa nu am apucat sa duc planul la bun sfarsit. Mi-a luat-o inainte, durerea imi acaparase intreg abdomenul, facandu-ma sa ma aplec usor.

Cu o mana imi prinde parul si ma arunca in pat. Am inchis ochii, ignorand orice alta stare pe care o aveam. In incapere, era din nou intuneric, toate luminile s-au stins brusc. Am simtit o mana pe umarul meu, ceea ce m-a facut sa tip. A fost de ajuns sa imi amintesc ca aveam un kunai sub perna, pentru ca in urmatorul moment eram gata sa il atac. Lovitura imi este barata, cineva ma tine strans de incheietura mainii in care aveam arma. Inca o persoana era in camera, ce se intampla? Acum, ma aflam in alta parte, alti pereti, alt decor. Privind atent in intuneric, realizez ca cel pe care l-am atacat era Naruto.

- Sakura, suntem noi, prietenii tai. A fost doar un vis, linisteste-te. Acum, daca nu te superi, te poti da jos de pe mine? Auzindu-l pe Naruto, am inceput sa ma linistesc.

Sasuke imi da drumul si aprinde lumina. Ma asez jos, sprijinindu-mi capul de marginea patului. Am inceput sa rad sub privirile lor uimite. Ma comportam ca o nebuna, dar nu puteam explica usurarea pe care o simteam, stiind ca a fost doar un cosmar. Sunt constienta de faptul ca i-am speriat si ca o sa trebuiasca sa dau niste explicatii, insa nu imi mai pasa. Naruto incepe si el sa rada, ceea ce nu ma mira deloc, insa Sasuke era serios, poate putin nervos. Cred ca din cauza ca l-am trezit. Imi cer scuze, explicandu-le ca nu a fost nimic important. Cu greu, s-au dus din nou la culcare. Am incercat sa atipesc, insa nu am reusit. Cosmarul ma bantuia, nu ma mai speria, dar nu mi-l puteam scoate din minte.

Dimineata a ajuns repede. Am petrecut restul noptii plimbandu-ma pe strazi. Cand m-am intors in camera, Naruto era in patul meu, probabil Sasuke l-a dat afara din camera. Uitasem ca ei au fost nevoiti sa doarma intr-un singur pat. Pana am plecat, am reusit sa evit momentul de aseara, cand m-am comportat ca o nebuna si mi-am atacat cel mai bun prieten. Acum, este mai greu. Mai avem cateva ore de mers si niciun subiect de epuizat, asa ca ma astept in orice moment la marea intrebare. Inca nu stiu ce sa raspund, adevarul in nici cel mai rau caz nu o sa il spun.

- Ai de gand sa ne spui ce s-a intamplat aseara? Ochii sai albastri ma priveau curiosi, astepta un raspuns si eu nu aveam unul.

Trebuie sa gasesc ceva pe masura, nu-i pot spune ca am visat un gandac si m-am speriat. O sa caut ceva asemanator, sa para credibil. Numai cand ma gandesc… Cum am putut fi atat de inutila, nu am fost in stare sa fac nimic? Pana ieri, aveam atate ganduri sadice, atatea feluri in care l-asn putea face sa sufere. Am realizat ca e usor sa vorbesti, insa la confruntare este mult prea greu, toata taria dispare. Nu imi permit sa fiu asa in realitate, setea mea de razbunare nu se poate diminua, frica nu o sa o inlocuiasca.

- A fost doar un cosmar in care cineva incerca sa ma omoare. De aceea am avut acel comportament. Imi cer scuza ca v-am trezit, nu se va mai intampla. Ii analizam atent, sperand ca ei sa ma creada si au facut-o.

Ganduri rele au inceput sa imi strabata mintea, dorinta de a-l omori era arzatoare. Niciodata nu am fost o astfel de persoana, nu am dorit moartea nimanui, insa acum e diferit. Nu ma pot abtine, cand ma gandesc la el, toate sentimentele dispar. Imaginandu-mi-l plin de rani, invaluit in durere, in camera in care m-a violat, cersind indurare. Acea imagine ma hraneste, ma face sa ma simt bine. Abia astept momentul asta, dar ca sa il realizez, trebuie sa actionez cu rabdare si subtilitate. Nu il pot omori cat timp suntem acolo, pana la urma, este o persoana importanta in sat, un razboi ar fi inevitabil.

Ma voi asigura ca plecam dupa ora 16:00 din Satul Cetii, asa nu vom merge prea mult, poate doar cativa kilometri. Seara, le voi spune coechipierilor ca voi pleca sa ma plimb, dar ma voi intoarce si-mi voi rezolva problema. Zambesc la acest gand si scot din rucsac o sticla cu apa, imi era cam sete, nu am baut nimic de cand am plecat.

- Sincer, am crezut ca l-ai visat pe Sasuke dezbracat, de aceea erai atat de terifiata, numai el poate speria o fata atat de tare, incat sa scoata un asemenea tipat. Am inceput sa tusesc, apa mi se oprise in gat, lasandu-mi o usturime zdravana. Naruto e t*mpit?

Cu toata prostia lui, a fost pe aproape, chiar foarte aproape, dar s-a inselat. Nu asa am reactionat, de fapt, a fost ca si cum am vazut apa in desert. Imi este rusine de propria persoana, cum am putut face asa ceva? Nici macar nu am gandit, macar am o scuza. A fost un vis, nu am fost constienta de ce faceam.

- Tu esti cel ce lasa traume. As facea-o sa tipe, dar nu pentru ca este speriata. Nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun, pentru ca nu arati ca si cum ai fi bun in domeniu. Raman pe loc, tusind mai rau. Vorbeau atat de linistit despre mine, despre subiectul asta, ca si cum ar fi ceva normal.

- Sunt langa voi, nesi*titilor!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 19:05

buna scumpo Too broken to fix? - Pagina 5 78717
multumesc ca m-ai anuntat dar ti-am luat-o inainte Too broken to fix? - Pagina 5 2852797874
Este foarte frumos capitolul. Foarte interesant.
Chiar am crezut ca este Sas'ke. Dupa aceea acel idiot. Eram foarte curioasa si deja ma inecasem cu ciocolata :)) Daca muream? Era vina ta! Nu ma gandisem ca poate era un vis. Eu nu cred ca Sas'ke crede scuza Sakurei. Sper ca acel copil copac sa moara! Ca il omor eu daca nu o faci tu Too broken to fix? - Pagina 5 334366999
O face sa tipe? oO Oh, deja gandesc prea departe Too broken to fix? - Pagina 5 161504 Ce mi-a placut Too broken to fix? - Pagina 5 273918
Ce sa iti mai spun?
Spor la scris si multa imaginatie!
Te Too broken to fix? - Pagina 5 78717 si te Too broken to fix? - Pagina 5 962758
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 19:30

Hellau, my darling a hug
Multumesc de anunt si wow. Ce bine imi pare ca ai adus next-ul, mi-a placut foarte mult capitolul, iti ador fic-ul, mna fic-urile lough Pe toate !
Well, m-am speriat la inceput dupa aia m-am calmat, era doar Sasuke, apoi Shin, iar m-am speriat, apoi iar m-am calmat, deoarece era doar un vis. Offf, ce bine. Era grav daca o mai viola inca o data si totusi acum stiu ca Sakura ar face-o cu Mr. Expert lough Hmm, m-am amuzat la sfarsit, replica lui Naruto, apoi replica lui Sasuke lough wooww. A fost chiar funny.
Sunt atat de curioasa sa vad ce le rezerva viitorul, ma intreb daca va aparea acel violator in capitolele urmatoare. Presimt ca va fi omorit de Sasuke, sper. Bafta in continuare a hug
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 20:40

Neata dap !
Deci wooow. Cateva clipe minunate, in care am avut parte de toate sentimentele posibile. Compasiune pentru Sakura, ura pentru Shin, amuzament, pentru Naruto, bucurie, pentru Sasuke si Sakura ... [in vis]... si muulte altele. Mi-a placut enorm de mult.. ca intotdeauna de asemenea. Sunt chiar foarte foarte foarte curioasa cum il va omori pe Shin, sau daca il va omori, deci astept cu nerabdare next-ul. Spor la scris si la idei in love

Kiss & Hug kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
Theiana.
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1559
Reputatie Reputatie : 136

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Mar 17 Iul 2012, 20:46

Hey Lissa......Multumesc ca mai anuntatToo broken to fix? - Pagina 5 78717

Mi-a placut mult acest capitolToo broken to fix? - Pagina 5 962758
ITI ADOR FICULToo broken to fix? - Pagina 5 385627
Deci, fara alte ocolisuri ......

Astept next-ul Too broken to fix? - Pagina 5 301723
Sus In jos
Demi
Genin
Genin
Demi

Localizare Localizare : unde se astepta lumea mai putin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 107
Puncte : 121
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be
Stare de spirit Stare de spirit : Just fine

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 00:26

deci ma lasi de fiecare data cu gura cascata... esti geniala... si mai cunosc eu pe forum care sunt geniale... DAR GENIAL!!! ms ca mai anuntat :*
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 09:14

Hey!
Mersi in primul rand de anunt thank you
A dost un capitol lung dar meritam asta dupa atata asteptare jos palaria in fata
Ce pot sa zic mi-a placut farte mult a hug
La inceput cand a venit Sasuke in camera chiar am crezut ca e real hmm..realy?
Baieti, baieti waiting ce discutii "intelectuale" smart ass mai aveti si voi
Next repede te rog dulce ca o savarina puppy eyes
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 15:46

Bunaaa in love
Ultima faza a fost geniala,ce a zis Sasuke =))))))) lough
Totul a fost genial ! in love
Iti ador ficul love in love
Nu stiu cine a mai zis tot intr`un comm, pe undeva... " mama cate persoane talentate pe forumul asta " si e foarte adevarat ! dap !

Te imporrrr anunta`ma si pe mine cand pui urmatorul capitol ! puppy eyes a hug
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Mier 18 Iul 2012, 22:54

Buna scumpa mea.
Multumesc ca m-ai anuntat, Imi place continuarea si sincer astept sa se dezolve relatia celor doi cat mai mult:x
Eu iti urez vacanta placuta, mult spor si multe idei sa iti vina si sa ne aduci cat mai repede continuarea, si sa ai timp sa o pui.
Te pup:* O seara minunata in continuare:*
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Joi 19 Iul 2012, 00:11

Buna!

In sfarsit am ajuns si aici!

Asta e a treia oara cand o spun azi:

"Prea multe ficuri, o singura NIKI!" sad

Revenind la fic...

Sincera sa fiu...

Visul ala mia dat putin fiori...

Si multa confuzie...
Cand a zis ca e Sasuke...

M-am gandit la prosti... good

Da cand am vazut ca este "ala"

Am ramas blocata...

Am crezut ca fac infart

Ca fac atac de cord

Desi m-am linistit cand am vazut ca este doar un vis...

Am aflat sa Sakura nu mai simte nimic pentru Sasuke...

Desi asta am aflat mai de mult...

Desi..

Sunt sigura ca...

Ca...

De fapt nu sunt sigura de nimic la ora asta...

Fara de la final a fost...

Total penala!

Chiar sunt nesimtiti...

Oare stiau ca Sakura este in echipa?

Stiau ca a este si ea ..sti..pe acolo!

Astept next

Te pup dolshe

Si sper sa ma anunti

Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Joi 19 Iul 2012, 09:09

Hello Liss!

Deci fic-ul tau ma lasa fara cuvite la ficare next. Pana la urma, la toate fic-urile tale raman fara cuvinte!
Faza cu visul, chiar am crezut ca e adevarata. Puteam sa jur ca o sa i se intample ceva rau, dar ma bucur mult ca nu a fost nimic serios.
La sfarsit, Sasuke a fost chiar nesi...t cu "Domeniul" sau. Eu i-as fi dat o palma peste fata.
Merci ca m-ai anuntat, scumpo, nu uita sa o faci si in contnuare, daca nu te deranjaza!

Te poopik dulke,
~Black Coffee~

Sus In jos
Lottie
Genin
Genin
Lottie

Localizare Localizare : Pe scaun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 185
Puncte : 219
Reputatie Reputatie : 18
Hobby-uri Hobby-uri : Scrisul, cititul, dansul în ploaie...
Stare de spirit Stare de spirit : Bună.

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Joi 19 Iul 2012, 11:40

Prea taree:))) Mult prea tare ultimul capitol, mai ales ultimele replici:))) Moor aici:))
Imi place foarte, foarte, foarteee mult ficul tau. E geniaalll, chiar il ador:X
Imi place noua Sakura, si imi place ca Sas`ke a facut-o a uite ca s-a culcat cu ea, e mai interesant asa..ahm.. sper sa nu o faca din nou-sa uite ma refer:))).
Imi place tare mult descrierea, e geniala.. TU esti geniala.
Abea astept continuareeea pe care, daca nu vri a ma ai pe constiinta, o vei posta repedeee;;) :) si... daca nu e prea mare deranjul, sa ma anunti si pe mine cand postezi ;)) in love
Sus In jos
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Joi 19 Iul 2012, 12:33

rolling on the floor Ultimele faze au fost comice rau! Deci cred ca toti ne-am dat seama de ce spunea Sasuke.
Oricum, capitolul a fost minunat. in love Sunt curioasa daca ii va iesi planul, sau vor aparea si baietii prin peisaj. Deci, merci de PM a hug Astept si celalalt capitol cu nerabdare.
Sus In jos
OrangeAndBlue
Genin
Genin
OrangeAndBlue

Nr. mesaje Nr. mesaje : 188
Puncte : 208
Reputatie Reputatie : 4

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Lun 23 Iul 2012, 14:18

Draga mea iubita, baba, zombi si tot ce mai era :)): capitolul a fost bestial!!! Am ras la ultima faza si m.am mai si ineca cu stixulete ca talamba. :)) d.abia astept nextu.

Te.am pupat kiss

Ana.
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Too broken to fix? - Pagina 5 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Lun 23 Iul 2012, 18:32

Buna a hug
Deci, nu-mi vine sa cred ca Sakura l-a visat pe ala :)))
Si cred ca Sasuke il va omori.. n-o va lasa pe Sakura sa-l omoare.
Ultima parte a fost fenomenala :)))
Sincer, m-ai lasat fara cuvinte.. numai stiu ce sa zic..
Astept urmatorul capitol, spor la scris :*
Sus In jos
Anya
Special Jōnin
Special Jōnin
Anya

Sex : feminin Localizare Localizare : Racitania
acebook acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1521
Reputatie Reputatie : 210

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19Sam 28 Iul 2012, 16:32

Buna ,
Am ajuns si eu la ficul tau . Daca ai sti cat de rau imi pare ca nu am ajuns mai devreme .
Oricum imi place ideea . Sper ca Sakura , totusi nu v-a deveni nebuna .
Faza de la final , am muritt de ras , cica "Nu cred ca sti despre ce e vorba . Nu prea cred ca te pricepi in domeniu . rolling on the floor " Imi place .
Acum daca ai putea sa ma anunti si pe mine.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 5 I_icon19

Sus In jos

Too broken to fix?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-