Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Too broken to fix? - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Too broken to fix? - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Too broken to fix?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Urmatorul

Va place acest fic?
Da, este frumos.
Too broken to fix? - Pagina 7 I_vote_lcap100%Too broken to fix? - Pagina 7 I_vote_rcap
 100% [ 18 ]
Destul de dragut, dar se putea si mai bine.
Too broken to fix? - Pagina 7 I_vote_lcap0%Too broken to fix? - Pagina 7 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Nu, nu chiar.
Too broken to fix? - Pagina 7 I_vote_lcap0%Too broken to fix? - Pagina 7 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 18

Sondaj inchis

AutorMesaj
OrangeAndBlue
Genin
Genin
OrangeAndBlue

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 188
Puncte : 208
Reputatie Reputatie : 4

Too broken to fix? - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Joi 06 Sept 2012, 15:58

Draga mea, acest capitol a fost superb... Chiar n.am cuvinte, tot ce pot spune e ca vreau nextulcat mai repede.

Ana te iubeste. kiss
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Joi 06 Sept 2012, 20:10

Hellow my darling Lissa,

Dumnezeul, dar căpşoru-ţi este plin de idei geniale pe care le pui în aplicare, dezvoltându-le cu o descriere într-adevăr superbă, mai ales cea sentimentală ! Îndrăznesc să te felicit pentru încă un capitol mirific, de-a dreaptul mirific !

Îşi mulţumesc nespus de mult că m-ai anunţat, şi sper să o faci şi data viitoare !

Ale chan te pupăceşte dulce, mai dulce ca şi cireşică şi te îmbrăţişez călduros din inimioară şi sufleţel !

Ultima editare efectuata de catre Aneta Blanche in Vin 21 Sept 2012, 22:34, editata de 1 ori
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Joi 06 Sept 2012, 20:18

Hellau, darling a hug
Finally ai adus next-ul. Am asteptat atat de mult aceasta continuare; m-ai lasta prea, prea curioasa la capitolul precedent - cu rapirea.
Well, ma bucur ca acel neno*ocit nu a violat-o iarasi pe Sakura, probabil era mort de-a binelea daca o facea.
Imi place atat de mult descrierea, cat si naratiunea si intreaga actiune ce se petrece in fiecare capitol. Uff, scrii atat de frumos, si btw, sper ca salvatorul nostru, adica al ei lough este Sasuke. Ar fi asa romantic, dar daca e el, ma intreb cum de a aflat de ascunzatoare.
Hmm, sa stii ca e un cadou foarte dragut din partea ta :> Apreciez ca ai postat next-ul si bafta in continuare kiss

Cu totii asteptam next si la Revenge kiss
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Sam 08 Sept 2012, 13:21

Hello, Hello!

Imi pare rau ca am intarziat! Scuze! nervi!
Next-uletzul tau.... FOARTE FRUMOS! Mi-a placut acest capitol!
Mi-a placut mult cum ai descris actiunea, sfarsitul a fost superb. Insa, am o mica intrebare: Unde-i next-ul?
Multumesc mult ca m-ai anuntat de next si sper sa o faci si in continuare, scumpo!

Te kiss Dulke,
Black Zozoo

Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Sam 08 Sept 2012, 20:20

Intr-un sfarsit ajung si eu.Mai bine mai tarziu dacat niciodata heh
Super, super si iar super in love asta e toto ce pot spune despre acest capitol
Nici nu am observat cand am terminat de citit asa captivata eram de tot ce se intampla jos palaria in fata
Next repede puppy eyes
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : Too broken to fix? - Pagina 7 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Sam 08 Sept 2012, 22:18

hellau pui,

cu multa intarziere vin si eu pe aici ,
am avut mici probleme cu pc-ul si acest lucru m-a facut sa fiu retinuta,
sper sa ma anunti de continuare,
crisu te pupaceste dulce
Sus In jos
Demi
Genin
Genin
Demi

Localizare Localizare : unde se astepta lumea mai putin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 107
Puncte : 121
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be
Stare de spirit Stare de spirit : Just fine

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Mier 12 Sept 2012, 20:54

scuze de marea mea intarziere :|
abea acum am ajuns sa citesc capitolul si am 4 intrebari: SI? SI? SI? CE MAI URMEAZA?
draga Lissa, mereu ma lasi fara cuvinte!!!
mersi de anunt si sper sa ma mai anunti >:D< kiss si spor la scris >:D<
Sus In jos
Yukii
Chūnin
Chūnin
Yukii

Localizare Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 613
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele!
Stare de spirit Stare de spirit : Just. . . ME!

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Vin 14 Sept 2012, 00:28

Buna ^^
Am terminat si eu de citit heh
Ai inebunit...la cat de bun e acest fic tu mai poti spune ca nu ai talent la scris?
Il ador...dupa cum era de asteptat happy2
Sunt asa de curioasa sa vad ce o sa se mai intample....o sa il omoare Sasuke pe acel individ?
Iubirea incepe sa pluteasca in aer love
Ce dragut...
Abia astept sa aduci next-ul care sper sa soseasca curand heh
Te pwpacesc ducle rau de tot si sopr la tastat kiss
LOVE Yukii
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Vin 21 Sept 2012, 20:45

Vreau next-ul!!!Sa ma anunti si pe mn cand il pui!Grabeste-te, ca eu sunt de acum clienta fidela a acestui fic!!!Te pwp dulce!!! kiss
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Mar 06 Noi 2012, 20:04

Adevărul este că nu am mai dat de ceva timp pe la fic-ul ăsta, însă am decis să profit că mâine nu mă duc la şcoală şi l-am terminat. Începusem capitolul din weekend, dar am luat pauză şi am cam uitat de el. Eh, sper să mă scuzaţi, de asemenea, sper şi să mai ţineţi minte despre ce este vorba aici.
Lectură plăcută! a hug

Capitolul 13

I know you care, I know it is always been there, but there is trouble ahead I can feel it
You were just saving yourself when you hide it. I know you care, I see it in the way you stare
As if there was trouble ahead and you knew it... I'll be saving myself from the ruin.

Sakura’s Point of View:

În mai puţin de cinci minute eram înapoi în cameră. Am încercat să mă abţin şi să nu arăt durerea provocată de braţele lui, care mă purtau într-un loc sigur. Nu a contat unde mă ducea, dar ştiind că era Sasuke cel care mă proteja, eram în siguranţă. Se plimba prin cameră, căutând ceva ce doar el ştia, însă paşii apăsaţi si puterea pe care o folosea să atingă lucruri şi să deschidă, apoi să trântească sertarele, era mult prea mare. Părea că vrea să distrugă tot ce îi iese în cale, iar asta m-a făcut confuză. Nu ştiam care dintre noi era mai afectat de ce mi s-a întâmplat. Toate gândurile negre şi durerea au fost eclipsate de un val de căldura si entuziasm ce mi-a străbătut corpul. Doar gândindu-mă că era posibil ca lui să îi pese câtuşi de puţin mă făcea să mă simt bine, să uit într-o oarecare măsură de orice altceva.

Sasuke, visul meu din copilărie, dintotdeauna. Să mă placă pe mine, părea ceva imposibil, având în vedere că nu erau zile în care să nu încerc să fac conversaţie cu el, fără să mă facă enervantă şi nesuferită. Dar acum, de ce pare posibil? I s-a făcut milă, m-a ajutat, iar eu înţeleg situaţia total greşit, îmi fac speranţe deşarte şi el nici măcar nu se gandeşte la mine în acest fel. Adică, cine ar face-o? Îmi îndrept privirea spre Sasuke, care era în faţa mea, apropiindu-se din ce în ce mai mult. A început să vorbească, însă prea repede pentru a percepe totul, dar esenţialul îmi era clar. Rănile mele, care au început să doară din nou, imediat ce mi-am amintit de ele. Înainte să spun ceva, vocea lui Naruto începuse să se audă din ce în ce mai clar, de undeva din apropierea camerei.

Nu am apucat să mă gândesc la o variantă de scăpare, am fost prinsă brutal de mână şi trasă în baie, care era foarte aproape, aproximativ un metru, de locul în care eram noi. Sunt sigură că şi-a dat seama că nu voiam ca altcineva să mă vadă în halul ăsta. Înconştient, mi-am întors privirea spre oglindă şi am fixat-o cu o combinaţie între dezgust şi groază spre imaginea arătată. Arătam ca acum câţiva ani, doar că nu mai eram un amărât de copil, însă aceeaşi privire plină de oroare, de teamă. Lovită, murdară şi plină de sânge. Mă compătimeam singură, din moment ce nu aveam şi nu lăsam pe nimeni să o facă. Am ales să mă izolez, însă de cele mai multe ori am regretat-o, nu am fost niciodată o fire puternică, care să suporte greutaţile, iar asta mi-a pus capac.

- Lasă-mă să am grijă de rănile tale, nu am mult timp să mă ocup de el. Cel puţin nu atât de mult cât merită. Am tresărit imediat ce am auzit ultima parte, nu l-aş lăsa să între în probleme din cauza mea. Te poti dezbrăca sau e nevoie să îţi tai hainele?

Întrebarea mi s-a repetat în minte de câteva ori, declansându-mi niste stări aparte şi eliberând nişte gânduri, care nu îşi aveau rostul, ce puţin nu acum. A sunat pervers şi... plăcut. Mi-aş fi dorit să-i spun să le taie, dar nu puteam vorbi. Am înghiţit în sec şi aproape că m-am înecat, aşteptând ceva din partea lui, eu nu eram în stare să fac nimic. Ce naiba aveam? Comportamentul acesta era anormal, mă lăsam purtată de nişte chestii, al căror rezultat era foarte asemănător cu cel ce mi-a distrus viaţa. Trăgând puternic aer în piept, mi-am dat jos tricoul. Mi-a fost imposibil să nu scot un scâncet când am ridicat mâinile, datorită durerii şi înţepăturilor din jurul abdomenului şi al spatelui. În cateva secunde, începuse să se amplifice, durerea devenind intolerabilă.

- Nu trebuie să faci nimic, mai ales în privinţa a ce s-a petrecut. E problema mea şi o voi rezolva. Uită că s-a întâmplat. Tot ce aşteptam era să plece şi să revină când o să arăt şi o să mă comport normal, iar acum urma o criză.

Secundele treceau şi nimic nu se schimba, poate doar în rău. El nu avea de gând să se mişte, mai ales să părăsească încăperea. Eşuând în a mai rezista, m-am întors cu spatele la Sasuke şi mi-am acoperit gura cu mâinile, cu speranţa că nu o să îmi audă gemetele înăbuşite. Orice mişcare îmi făcea rău, fizicul meu a avut mult de suferit, iar eu nu am chakra să mă vindec. Tot ce pot face e să implor să se oprească. Simţeam că mă sufoc, iar lacrimile mi-au năvălit pe obraji. Atunci am deschis ochii şi aerul a dispărut, când mâinile îi urcau pe umerii mei şi m-au apropiat încet de el, până când spatele îmi era acoperit de pieptul lui. Cu certitudine durerea era acolo, în aceeaşi măura, însă de data asta suportabilă. Cum era posibil să se schimbe, aşa, doar printr-o atingere? Nu mă mai puteam concentra la altceva, când ştiam că e atât de aproape de mine.

Le-am dat drumul pleoapelor să cadă, desfătându-mă din plăcerea cauzată de contactul dintre degetele lui şi pielea mea, care cerşea mai multe atingeri la fel de fine. Respiraţia, ca şi a mea, îi era neregulată, ceea ce nu mă deranja, ştiind că e posibil să am un efect asupra lui. Cu riscul că puteam strica tot, m-am întors cu faţa spre el, fixându-mi ochii spre buzele uşor deschise. „ Sărută-l, sărută-l o singură dată, hai, fă-o... o singură dată.” Voci pe care nu le cunoşteam şi nu le mai auzisem vreodată mă îndemnau să procedez, propria minte, eu mă imploram. Noi doi sărutându-ne, imaginea aceasta mi se plăsmuise de atâtea ori în minte şi speram că o să se întâmple şi în viaţa reală. Mi-am făcut curaj şi m-am apropiat cât de mult, daca o să decurgă greşit, găsesc eu o scuză. Şi cine ştie, poate...

Dar dacă o să iasă bine şi, mai târziu, o să afle motivul bătăii pe care am luat-o? Asta dacă nu i-a trecut deja prin minte, ceea ce s-a întâmplat mai mult ca sigur. Probabil mă va urî, nici eu nu m-aş iubi. Iar Sasuke, care nu iubeşte nimic si pe nimeni, cum să mă aştept ca el să accepte aşa ceva? Am plecat capul în pământ, era momentul să bat în retragere. Ma rănesc aceste vorbe gândite de mine, nu vreau să ştiu cum o să mă afecteze când o voi auzi de la el.

- Ar trebui să pleci. Fac un pas în spate, încercând să ma eliberez de mâinile care îmi înconjurau talia.

În ciuda dorinţei mele de a se împotrivi, doleanţă stupidă a inimii, raţionamentul îmi spunea că e mai bine să plece, mai bine pentru amândoi. Ştiu că este dureros să renunţ, dar ăsta este felul meu, reunţ uşor la orice, pentru că nu cred în şansele mele de reuşită, nu sunt capabilă să câştig. Sunt nimeni să aleg băiatul adorat de toată lumea.

- Întoarce-te, Sakura! Nu o să te rog a doua oară. Vocea lui suna precum o melodie dumnezeiască, atât de ispititoare şi periculoasă. De fapt, era mai degraba şarpele, care mă îndemna să muşc din măr, iar eu sunt atât de slabă şi doritoare.

Nu, nu, nu! Trebuie să lupt, să îl ţin departe de mine. Cu cât îl las mai mult să-mi pătrundă în inimă, cu atât o să fie mai greu, iar rezultatul devastator. Chiar şi aşa, cum să nu îi permit să se strecoare, când el m-a salvat? Eram ferm convisă că nu o să scap. Mai târziu s-a întâmplat o minune; Sasuke a aflat şi m-a eliberat, dar...

- Cum m-ai găsit?
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Mar 06 Noi 2012, 20:16

Mersi pentru Mp mult mult de tot thank you
Capitol extraordinar in love ca de obicei de altfel dar parca s-a terminat prea repede nici nu am bagat de seama cand lumea fictiva in care m-a teleportat fic-ul tau s-a evaporat huh?
Ce pot spune ador genul asta de chimie ce se creeaza usor usor intre ei well? awesome right?
Next repede happy
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Mar 06 Noi 2012, 20:31

Heii. Too broken to fix? - Pagina 7 78717

Mersi pentru anunt.
Wawaw. Capitolul... genial. Frumos.
Mi-a placut super mult momentul ala din baie. Fuck. Atat de frumos... Too broken to fix? - Pagina 7 23826

Imi place ficul tau. Povestea pe care mergi, sentimentele, totul. Superb.
Deabia astept urmatorul capitol. Sper ca ma vei anunta.

Succes in continuare. Too broken to fix? - Pagina 7 78717
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Mar 06 Noi 2012, 20:40

Scumpa mea,

îți mulțumesc nespus de mult că m-ai anunțat în legătură cu "nașterea" acestui capitol așteptat cu sufletul la gură !

A fost foarte emoționant atât pentru mine, cât și pentru Sakura, așa că te felicit pentru descrierea exemplară de care dă dovadă fiecare capitol al acestui reușit fic .
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Mar 06 Noi 2012, 21:01

Deci...a fost super!!!Vreau next-ul si sa ma anunti si pe mine neaparat!Multumes ca mai anuntat!!!Spor la scris!Te pwp dulce!kiss
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Mar 06 Noi 2012, 21:43

Buna Liss!

Capitolul, a fost... Hmm, dar cred ca stii deja ca este genial. Mai e nevoie sa o spun?
Well... Mi-a placut enorm de mult descrierea, o faci foarte frumoasa. Ma simt acolo, in fic!
Saraca Sakura, cred ca se simte foarte prost datorita faptului ca nu poate sa faca nimic ca sa fie impreuna cu Sasuke... Adica, nu vrea!
Sa vedem cum va raspunde brunetul intrebarii ei!
In orice caz, astept next-ul, si merci ca m-ai anuntat, nu uita sa o faci si in continuare!

Black Zozoo

Sus In jos
Demi
Genin
Genin
Demi

Localizare Localizare : unde se astepta lumea mai putin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 107
Puncte : 121
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be
Stare de spirit Stare de spirit : Just fine

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Mier 07 Noi 2012, 07:40

U-hu-hu
Mama-mama-mama
O poveste de dragoste.... de n-am cuvinte
Ai un stil de a scrie.... cand citesc zici ca fac parte din povestire
Mi-a placut cum ai exprimat dorintele si sentimentele Sakurei, asa in pararel
Iar Sasuke e de vis 8->
Ms ca m-ai anuntat :* spor la scris
Sus In jos
Sansa ♛
Genin
Genin
Sansa ♛

Localizare Localizare : no idea.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 316
Puncte : 399
Reputatie Reputatie : 59
Stare de spirit Stare de spirit : meh.

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Mier 07 Noi 2012, 15:18

Genial fiicc!!!!! Imi pare rau ca apuc sa-l citesc abea acum, dar in fine... Imi place foarte mult ideea, mai ales reputatia lui Sasuke de bad boy care nu se ataseaza de nimeni si de nimic, pana cand apare Sakura si brusc, devide interesat - discret bineinteles.

In orice caz, de abea astept sa pui next, ceea ce presupun ca nu va fi prea curand, avand in vedere ca scoala asta ne omoara pe toti X_X

P.S. Anunta-ma printr-un pm de next plz. :D:D
Sus In jos
Theiana.
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1559
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 136

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Mier 07 Noi 2012, 17:48

Hei. Too broken to fix? - Pagina 7 301723

Ai venit cu next-ul...Yeiii
Il asteptam de mult , mult timp!
Cat de mult imi place!
Sakura si Sasuke sunt din ce in ce mai aropiati!
Chiestia asta chiar ma incanta!
Too broken to fix? - Pagina 7 2843714615
Iti multumesc ca ti-ai facut timp sa ma anunti!
^ ^
Astept capitolul urmator!
Spor la scris in continuare!
Te-am pupat!
Too broken to fix? - Pagina 7 208323
Ceaooooo!
Sus In jos
PandaBoo ^^
Genin
Genin
PandaBoo ^^

Localizare Localizare : In lumea mea, acolo unde nimeni nu ma poate gasi!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 59
Puncte : 84
Hobby-uri Hobby-uri : Arhitectura, desen tehnic, pictura si chestii mici si pufoase! :3
Stare de spirit Stare de spirit : I'm happy any time of day!

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Mier 07 Noi 2012, 21:13

Buna,
Nextul a fost superb!
Abia astept continuarea. Sa il aduci cat mai repede si sa ma anunti si de data asta. Te pup!
Zbey!
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Mier 07 Noi 2012, 22:25

Hellauu a hug

Multumesc pentru ca m-ai anuntat.
Sunt atat de fericita ca ai decis si tu sa ne aduci next-ul, dar sa stii ca eu inca mai astept un next, if you know what i mean lough Yeap, si lasand 'Revenge' la o parte, trecand la 'Too broken to fix', pot spune ca a fost un capitol deosebit, datorita faptului ca sentimentele ei au fost expuse de tine printr-o forma atat de frumoasa. Draga mea esti un geniu la capitolul descriere, actiune, cat si ideea in sine.
A fost foarte frumos descrisa actiunea dintre ei doi, desi cu toti speram sa fie mai mult si aici ma refer ca ma rugam ca Sakura sa calce pe frica si sa il sarute. Bineinteles, nu ai vrut sa se intample asta momentan si desigur m-ai lasat si intr-un suspans incredibil de enervant, deoarece vreau sa ii aflu raspunsul lui Sasuke la intrebarea ei. Ma intreb daca ii va raspunde, avand in vedere cat de misterios vrea sa para.
Hmm, acum vreo 2 ore am terminat de citit Moara cu noroc si inca de la pagina 10 asteptam clipa sa termin naibii nuvela lough din fericire a sosit la un moment dat. Ideea e ca capitolul asta nu voiam sa se sfarseasca, ci sa continue la nesfarsit <3
Darling, astept next-ul. Sper sa vina cat de curand.
Baafta in continuare la scris, cat si la scoala a hug
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Sam 10 Noi 2012, 10:45

Yoi!
Se pare ca m-am pus serios pe citit ficuri=)))
Am intarzia dar..nu ma deranja sa fie postate vreo 10 capitole pentru ca ficul ta este bestial....
Nu pot sa descriu ce simt atunci cand citesc...
Inca o propozitie, un cuvant, o silaba, o vocala, o consoana...
Inca putin...Mai vreau inca putin
De ce au capitolele sfarsit????

~*~*~*~*~*~
Acum revenind la capitol:
~*~*~*~*~*~

Abia astept sa vad cum il pedepseste Sasuke pe ala (moahaha moahaha)
Sper sa ii dea o lectie buna...
Ce timid sa facut dintr-o data Sasuke..si ce protector...
Sakura, sakura ce ganduri ai :(((
Gandesti prea mult..nu puteai sa il saruti pur si simplu?
Dar nooooo!
Tu trebuie sa faci acum pe desteapta=)))
Astept next-ul
Si te pupacesc dolshe :X:X:X:X:X:X:X
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Too broken to fix? - Pagina 7 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Sam 10 Noi 2012, 14:33

Buna :) Imi place foarte mult acest capitol, din nou ai presarat putin romantism peste fiecare cuvant, a fost atat de dulce. De abia astept raspunsul lui Sasuke, asa ca hai cu next-ul, spor la scris :*
Sus In jos
Miss Sherlock
Chūnin
Chūnin
Miss Sherlock

Localizare Localizare : pe aici pe undeva
acebook acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 581
Puncte : 641
Reputatie Reputatie : 24
Hobby-uri Hobby-uri : cat mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : schimbatoare

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Dum 11 Noi 2012, 16:09

Mamamia cat de mult mi-a placut . Nu am cuvinte care sa descrie cat de mult imi place acest fic . A fost un capitol minunat si pana la urma nu ma pot astepta la altceva de la tine decat perfectiune . Iti multumesc mult de tot ca m-ai anuntat de next si sper s-o faci in continuare . Te kiss si a hug .
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Lun 26 Noi 2012, 22:24

Scuze ca am trecut târziu , dar iti ador ficul ! Sakura ar trebui sa fie mai puternicca , dar tot imi place ! Te rog mult sa mă anunti când pui nextul!
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19Mar 27 Noi 2012, 13:47

Hei, draga! Cum de nu ai mai postat? Wow! Ce pacat. Am urmarit fic-ul, nu de la inceput, recunosc dar am vazut totusi. Nu stiu daca am lasat com la acest capitol. Totusi vreau sa-ti zicc a imi place mult si trebuie sa continui. Pipici, sa ma anunti. Te rog frumos posteaza. Ai multi fani. ;)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 7 I_icon19

Sus In jos

Too broken to fix?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 7 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-