Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Va place acest fic? | Da, este frumos. | | 100% | [ 18 ] | Destul de dragut, dar se putea si mai bine. | | 0% | [ 0 ] | Nu, nu chiar. | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 18 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Too broken to fix? Sam 19 Ian 2013, 18:35 | |
| Am citit capitolul încă de dimineață, dar la cât de somnoroasă eram nu am înțeles mai nimic, dar acum când l-am citit a doua oară totul a căpătat sens. Ce vis...interesant a avut Sakura începuseră să îmi treacă atâtea ideei în cap despre cei doi dar apoi a căzut bomba și atât Sakura dar și eu ne-am trezit la realitate. Oare cum va scăpa de interogatoriul lui Naruto? Îl va minți sau va spune adevărul gol goluț și dacă ar fi a doua variantă oare cum va reacționa blondul?Sakura și Sasuke o să pună curând în practică visul?Ce e oare cu acel misterios lanț.Atâtea întrebări...sper să aduci repede next-ul și să mă lămurești în legătură cu toate curiozitățile mele. |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Too broken to fix? Sam 19 Ian 2013, 18:56 | |
| |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Too broken to fix? Sam 19 Ian 2013, 19:10 | |
| Hey, am venit si eu pe aici, mersi de anunt! Mai cam pierdut la capitolul asta, ea doar a visat sau chiar s-a intamplat si a uitat ea? Anunta-ma la next te rog!!! Te pwp dulce!!! |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Too broken to fix? Dum 20 Ian 2013, 11:08 | |
| Buna! Un capitol senzational, exact la fel ca tot acest fic. Ma faci sa vreu mereu sa citesc mai mult, tot mai mult. Atatea sentimente intr-un singur capitol, in doar cateva randuri. Atat de... Nici nu mai am cuvinte. Esti una din cele mai bune scriitoare si trebuie sa-ti zic, ai niste ficuri senzationale. Sunt nerabdatoare sa vad ce se petrece, daca Sakura afla de ce e lantisorul la ea, sau mai degraba daca ii va zice Sasuke. Intr-un fel sper ca da, dar.. Vedem ce parere ai si tu. Multumesc de anunt si sa nu uiti sa postzi capitolul cat mai repede. |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Too broken to fix? Mar 22 Ian 2013, 18:03 | |
|
Cat am asteptat eu acest capitol... Si uite-l, in sfarsit! Descrierea a fost geniala! JUR ca m-am simtit ca in fic. De ce doar un vis? Adica... Poate ca... Nu, nu stiu ce sa spun... Ramane de vazut ce se va intampla cu cei doi. Si cu lantisorul ce mai e? Atatea lucruri neclare, pe care vreau sa le aflu foarte repede. Dar sunt sigura ca o sa ne ti in suspans ceva timp. Multumesc ca m-ai anuntat, esti foarte draguta! Sper sa o faci si in continuare, daca se poate... Soo, nu te mai retin, spor la tastat si muuulta inspiratie!
Zizù |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| | | | Demi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : unde se astepta lumea mai putin Nr. mesaje : 107 Puncte : 121 Reputatie : 10 Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be Stare de spirit : Just fine
| Subiect: Re: Too broken to fix? Mier 23 Ian 2013, 00:57 | |
| ma omori... MA OMORI!!! prima scena a fost dementiala, asa de bine descris de zici ca.... tu ai fost acolo :)) un vis? :-? sa fi fost chiar un vis? :> revin la vechea mea vorba "MAI DARAMAT DUPA SCAUN!!!!", genial! ms ca mai anuntat, dai bataie cu nextul si sper sa ma anunti :*
|
| | | Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Too broken to fix? Dum 27 Ian 2013, 21:42 | |
| - Citat :
- - Nu ţi-am cerut părerea. Priveşte-o, e bătută ca dracu. Trebuie să ştiu cine i-a făcut asta.
Oh, ce mult mi-a plăcut această propoziție, deoarece arată totodată îngrijorarea și furia lui Naruto, pentru Sakura ! Dar fraza nu se poate egala cu visul ei... nu, nu și nu ! Chiar am crezut la un moment dat că aceea este pura realitate...
Îți mulțumesc foarte mult că m-ai anunțat și scuză-mă pentru întârziere... |
| | | SasukeloveSakura20 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Campina Nr. mesaje : 53 Puncte : 56 Reputatie : 1 Hobby-uri : Ador sa compun fanficuri despre Sasuke si Sakura , si chiar pot spune ca ma pricep la scris:D::P Stare de spirit : Energica , shi foooarte vesele
| Subiect: Re: Too broken to fix? Lun 04 Feb 2013, 15:28 | |
| Heii:*
Super tare ficul , actiunea este minunata. Te rog , anunta-ma si pe mine de next Te pup >:D< |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Too broken to fix? Mier 06 Feb 2013, 21:29 | |
| Capitolul 16
Cause we both know I'll never be your lover I only bring the heat, company under cover, Filling space in your sheets...
Sakura's Point of View:
Atat eu, cat si Sasuke, nu spuneam nimic. Am lasat privirea in jos, asteptand sa se intample ceva. Speram sa ma trezesc din nou in pat, in camera mea, de data aceasta. Nu trebuia sa accept misiunea de la inceput, acel moment a dat frau liber problemelor, ruinandu-mi lumea inca o data. Voiam sa se termine totul, sa nu mai simt nimic, sa uit relele si sa am o viata normala. Nu am dorit sa mi se intample asta, insa de fiecare data ma invinuiesc pentru toate, ca si cum eu m-as fi condamnat la o astfel de viata. Nu am facut nimic sa schimb, slabiciunile si incapacitatea m-au distrus si m-au facut sa asist la propria cadere. Prezenta a doua persoane ne-a captat tuturor atentia, dandu-mi un bonus de timp sa gasesc o minciuna plauzibila. In dreptul geamului si a usii erau pozitionati doi ANBU, ce nu erau apartenenti ai acestui sat, fiind lipsiti de vreun semn. Pareau ratacitori, dar nu erau deloc asa. Nu am inteles care era scopul vizitei pana au avut o tentativa de atac. Era o prostie sa ma intreb cine ar fi atat de disperat sa trimita doi asasini dupa noi, raspunsul intrebarii era logic. Nu m-am miscat din loc, insa coechipierii si-au schimbat imediat pozitiile. Naruto era in fata mea, plasat protectiv, parca banuind ca erau aici pentru mine. Uchiha nu le-a acordat prea mare atentie, i-am auzit pufnitul batjocoritor in timp ce a inaintat un metru, spre unul dintre ei. Celalalt a incercat sa se miste in directia noastra, dar Sasuke i-a blocat miscarea inainte sa o duca la bun sfarsit. Fara sa isi ia privirea de la primul, mana in care tinea sabia -ce aparuse de nicaieri- era indreptata spre partenerul sau, obligandu-l sa stea nemiscat. Urmatorul lucru pe care l-am vazut, a fost Sasuke, care isi stergea sabia de sange, iar in cateva secunde, pe hainele victimelor apareau pete rosii, ce se extindeau intr-un ritm alert. Fara cuvinte, s-au prabusit, lasand in urma trupuri parasite de suflet, mirosul proaspat al unei morti violente. Inca doua vieti sfarsite rapid, in mai putin de cateva secunde. Din nou, vina era a mea. Un fel de calau, aduceam inconstient finalul multor vieti, blestemandu-i la o infinitate de durere, fara sanse de cainta.
- Sakura, cu ei te-ai luptat mai devreme? Intreaba Sasuke.
- Da, tind sa cred ca au fost trimisi sa ne impiedice sa o luam pe copila.
Am rasulfat usurata imediat ce mi-am dus replica la bun sfarsit. De aceasta data am reusit sa il privesc pe Naruto, care parea mult mai calm. Am observat cu stupoare ca urme de teama si confuzie au ramas imprimate pe chipul sau frumos, pe care ii scanteiau ochii albastri, nelinistiti. In scurt timp, situatia capatase un nou suflu. Ajutata de Sasuke, i-am dezvoltat o varianta benefica a acestei intamplari, conform careia acei asasini nu aveau nimic personal cu niciunul dintre noi. Naruto a crezut cand i-am explicat, cat mai serios, ca m-au atacat pe una din strazile pustii, pe care am ales-o ca scurtatura cand am plecat sa cumpar ceva de mancare. Mi-am indreptat ochii catre ceasul care, dupa cum banuiam, arata o ora destul de tarzie, iar plecarea noastra era peste cateva ore. Desi lupta din aceasta seara nu avea nimic de-a face cu fetita, posibilitatea de a fi atacati de adevarati rivali ai satului nu era exclusa. Prin cateva semne, Naruto a facut cele doua trupuri reci sa dispara, lasand in urma doar sangele imprimat pe covor, urmand ca eu sa il curat inainte sa adorm.
- Esti asa puternic, Naruto!
Obrajii ii erau rosii, iar ochii mari, caprui priveau fermecati baiatul ce rupea niste crengi firave pentru foc. Am zambit involuntar, gandindu-ma ca asa eram si eu acum cativa ani, exact ca aceasta micuta. Diferenta dintre noi era ca baiatul de care eram indragostita nu era Naruto, plus ca aveam amandoi aceeasi varsta, insa asta nu a insemnat ca aveam vreo sansa. Blondul radea, facand pe atotputernicul in fata copilei, impresionand-o, povestindu-i tot felul de nimicuri, care o fascinau atat de mult. Momentul era perfect, cea mai buna oportunitate de a pleca. Sasuke lipsea, probabil examina locurile din apropiere, in caz ca urma sa avem companie.
- Naruto, ma duc sa il ajut pe Sasuke, revin in scurt timp.
Am plecat rapid, fara sa astept un raspuns din partea lui. Stiind ca sunt cu Sasuke, nu avea de ce sa isi faca griji, cel putin, nu dupa modul in care a ucis doi ANBU intr-o clipire. Desi riscam sa obosesc, alergam cat puteam de repede prin padure, sperand ca o sa castig putin timp. Timp de o ora nu m-am oprit, insa un tipat scurt, aproape insesizabil, m-a facut sa raman pe loc. Distanta dintre locul in care ma aflam si destinatie era de mai putin de un kilometru. Silentios, m-am indreptat spre sursa zgomotului, desi era cam vaga, din moment ce abia auzisem. Cu fiecare pas, teama imi incoltise in minte, dar nu imi stopa in vreun fel activitatea. Faptul ca incepuse sa se intunece ma ajuta sa ma camuflez mai usor, insa acest lux era acordat si persoanei de care urma sa ma lovesc. Printre stufisuri, un lac incepea sa prinda o forma cat mai clara. Nu era foarte mare, iar pietre mari il inconjurau. Cineva era acolo, in picioare, cu fata indreptata spre un bolovan mare, care avea in jur de un metru. A ridicat mana in aer, apropiind-o, in spate, de ceafa. Isi scosese sabia lunga, familiara si a indreptat-o impunator in locul ce-l privea. Vocea celui ce a tipat se auzea slab, ca o soapta in bataia vantului. M-am apropiat si mai mult, impinsa de curiozitate si teama, de adrenalina. Corpul imi tremura, voiam sa stiu ce cauta el aici si pe cine ataca. Peste cativa pasi facuti, raspunsul se ivise. Afara din ascunzatoare, in raza lui vizuala, eram martora puterii ce o afirma.
- Vino, te rog... Sopteste ispititor, ca un sarpe.
M-am consacrat fara obiectie, nerabdatoare sa-i ajung alaturi. Ochii ii erau acoperiti de pleoapele palide, prelungite de genele lungi, la fel de negre precum ochii ce ii inconjurau. Cu greu, privirea il parasise pentru ce mi-a dat de inteles ca voia sa imi arate. Am tresarit, facand un pas in spate. Violatorul meu era acolo, pe jumatate mort. Majoritatea corpului ii era acoperit de rani ce eliberau, in continuu, sange pe hainele murdare de praf si pamant. Uram sa recunosc, insa postura in care era nu ma facea sa ma simt atat de bine. Credeam ca o sa fie altfel, ca am sa rad in momentul in care o sa se stinga, dar o parte din mine il compatimea
- Taratu*a nenoroci*a, ti-ai adus un caine care sa te apere? Oh, i-ai povestit momentele frumoase petrecut... -lovitura primita de la Sasuke l-a intrerupt, inlocuindu-i cuvintele cu o tuse grava, insa nu l-a oprit definitiv- Iti amintesti cum strigai dupa ajutor si implorai sa ma opresc?
Nu puteam spune nimic, ma simteam umilita si imi era rusine sa il privesc pe Sasuke. "Da, imi amintesc", am gandit cu voce tare, sugrumata. Intrasem intr-o transa, un soc pe care nu il puteam depasi. Inca o data, nu eram in stare sa ripostez, ci doar sa confirm momentele umilitoare, pe care repeta sa mi le aminteasca. Lacrimile imi intepau ochii ca niste ace, tradandu-mi sfarseala sloboda.
- O lacrima, o lovitura. Doua lacrimi, doua lovituri. Trei, moarte... sa fie! Roag-o sa nu planga.
Amandoua perechile de ochi ma priveau. Una inspira teama, implorare, iar cealalta amauzament, nerabdare.
- Imi pare rau, iarta-ma. Nu plange, te rog.
M-am intors spre Sasuke, care nu inceta sa imi analizeze fata. Viata lui era in mainile mele, rolul de calau imi revenise din nou. Il voiam mort, insa ma gandeam ca ar fi prea usor. Stiam ca e o prefacatorie, ar fi facut orice sa isi salveze pielea. Il uram atat de mult, dar nu stiam daca era bine sa ucid un om, de fapt, sa il fac pe Sasuke sa ucida pentru mine. Glasul constientului imi acaparase mintea, rugandu-ma sa ii sfarsesc existenta. Am oftat tremurand si am inchis ochii, regretand, probabil, ce facusem. Lacrimile au inceput sa se scurga nestavilite pe obraji. Una, doua, apoi trei, urmate de altele. Cand am reusit sa ii redeschid, numai un trup mort, fara vlaga era langa mine. M-am indepartat, incepand sa plang zgomotos. De ce nu ma simteam bine si nu eram usurata? Am ramas aceeasi ruina, echivalenta cu o oglinda sparta in mici bucatele, imposibil de reasamblat. Il cautam, insa disparuse fara urma. In intuneric, am ramas cu un cadavru si o vasta teroare ce imi taia respiratia. Panicata, m-am indreptat spre apa limpede, statatoare. Linistea mormantala m-a insotit cateva minute, timp in care credeam ca imi ies din minti. Intorcandu-ma, am observat ca trupul se evaporase si el in obscuritate. Zgomote slabe se auzeau in spatele meu, in apa. Sangele imi navalise in obraji, iar stomacul imi clocotea. Pentru a mia oara, frumusetea lui imi taia respiratia, facandu-ma, in acelasi timp, sa ma ingrop intr-o inferioritate critica. Picaturi de apa i se rostogoleau, in jos, pe pieptul gol, facandu-ma geloasa, intr-un fel, deoarece nu il puteam atinge si eu. Am facut un pas spre el, atingand apa rece. O placere impetuoasa imi stapanea simturile, facandu-ma sa il doresc. Ma analiza neincetat, observandu-mi fiecare miscare, ceea ce ma incita. Timid, mi-am indepartat tricoul larg si am continuat cu pantalonii. Privirile continuau sa fie insistente si doritoare, iar zambetul siret era din ce mai pronuntat. La randul lui, a facut un pas spre mine, gestul afisandu-i nerabdarea pe care a tinut-o ascunsa pana atunci. Inainte sa il ajung, mi-am dat si sutienul jos, lasandu-l sa pluteasca pe apa cristalina.
Mai mult -despre ultima scena- data viitoare. Sper ca v-a placut acest capitol, ma tot chinui de ceva timp sa il scriu, plus ca e facut pe telefon. mda... Va multumesc mult pentru toate comentariile!
Ultima editare efectuata de catre Azrael † in Vin 15 Mar 2013, 18:13, editata de 2 ori |
| | | Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Too broken to fix? Mier 06 Feb 2013, 21:52 | |
| Wow, wow, wow! Dacă mi-a plăcut??Da , da chiar mi-a plăcut şi încă cât! M-am simţit chiar bine când a fost ucis acel ... nu îi voi menţiona numele.Ah, acele momente fierbinţi dintre Sasuke şi Sakura, de ce te-ai oprit!?Oh, fira-r! Nu-mi place când faci asta.Ok, mulţumesc de anunţ.Nu mă aşteptam să postezi capitolul în această seară şi a fost o bucurie să văd acel mesaj.Hhi, anunţă-mă în continuare, te-am pupat.Spor la scris în continuare.
Ultima editare efectuata de catre Mentos ♀ in Mier 06 Feb 2013, 22:23, editata de 1 ori |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Too broken to fix? Mier 06 Feb 2013, 22:14 | |
| Hellauu, puisoool Sunt nespus de incantata ca ai adus next-ul, caci am asteptat mult prea mult si sa stii ca a fost un soc, in adevaratul sens al cuvantului, ce s-a intamplat in capitolul asta. Cel putin m-am bucurat ca se ivise oportunitatea de-al minti pe Naruto, folosind un pretext plauzibil pentru ranile Sakurei. A fost amuzanta replica copilei, atunci cand s-a adresat lui Naruto; si a fost si mai amuzant ca blondul se lauda in fata unei pustoaice =))) Pe*ofil rau! Am fost bucuroasa ca violatorul Sakurei a fost ucis tocmai de catre Sasuke. Mi-a placut mult de el, a fost atat de protector cu ea si chiar i-a demonstrat faptul ca lui ii pasa. E si normal ca ii pasa, cu totii stim asta. Ultima parte, paragraful mai lung, a fost incredibil, caci a trezit in mine ceva, ceva ce nu a fost domolit, if you know what i mean, si pentru asta o sa fii pedepsita, dar nu de mine. Bineee, ma gandesc prea departe :> Ma intreb daca Sakura si Sasuke vor rezista tentatiei, ea goala, probabil si el, in apa, singuri; gandul ma duce numai la prostioare. Baftaa, darling, la scoala cat si la viitorul capitol pe care il vei posta mult mai repede. |
| | | Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Too broken to fix? Mier 06 Feb 2013, 23:10 | |
| O vai vai :X
Cat de dulce si de protector este Sasuke. Si pe mine ma incanta ideea ca acel nenoroci* a murit. O povara in minus :)) Visez cu ochii deschisi la acena aceea din apa si te rog adune next-ul mai repede, pana nu-mi imaginez eu continuarea =)) Ce minte sclipitoare are Sasuke. Mi-a placut enorm capitolul, la fel ca toate celelalte, bineinteles.
Stai ca mi-a picat fisa. De unde atata curaj si indrazneala pe Sakura? In baie incerca sa il indeparteze si la lac, se intampla.. ce se intampla :))
Spor la scris si la idei!^^ Multumesc pentru anunt. |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Too broken to fix? Mier 06 Feb 2013, 23:16 | |
| Buna ! Mesi ca m-ai anutat ! Mi-a placut foarte mult ! Aritudinea lui Sasuke e promisaroare . O sa faca drafoste ? Te rog anunta-ma cand pui nextul ! Te pup !
|
| | | curcubeu in alb si negru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 201 Puncte : 207 Reputatie : 3 Stare de spirit : happy :)
| Subiect: Re: Too broken to fix? Mier 06 Feb 2013, 23:20 | |
| Nici nu știu de unde să încep. În primul rând mulțumesc pentru mesajul privat.Nici nu îți imaginezi cât de bucuroasă am fost când am văzut că ai adus un nou capitol superb.Tot ce pot spune e că mi-ai întrecut cu mult așteptările cu privire la acest capitol.Ai avut de toate :unor, dramă , tensiune și cel mai important romantism. Mă bucur că Sasuke l-a omorât pe nesuferitul ăla așa nu mai trebuie eu să îmi murdăresc eu mâinile de sângele lui deoarece dacă mai trăia mult cred că mă teleportam acolo și îl strângeam de gât. La ultima parte tot ce pot spune este "No comment" pur și simplu m-ai dat pe spate și dacă doar începutul a fost așa... intens prevăd o continuare foarte interesantă, dar totuși la cât de imprevizibilă ești tu se poate întâmpla absolut orice.Next repede |
| | | Demi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : unde se astepta lumea mai putin Nr. mesaje : 107 Puncte : 121 Reputatie : 10 Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be Stare de spirit : Just fine
| Subiect: Re: Too broken to fix? Joi 07 Feb 2013, 07:08 | |
| MAMA, MAMA, MAMA!!!!!! Ce avem noi aci', desigur, fara indoiala, un alt capitol de o... ( stai ca nu gasesc cuvant :)) )... frumusete rara. Pot sati pun un diagnostic, clar: simdromul genialitatii cronice, sau cum se mai numeste popular, o minte total sclipitoare. De une le scoti? deci sunt scrise in asa fel incat zici ca ma uit la film, nu citesc un fic :)) in fine, ms ca mai anuntat :*, sper sa ma mai anunti :*, si hai, repejor cu nextul |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Too broken to fix? Joi 07 Feb 2013, 20:10 | |
| Spunemi te rog ca Saku doar viseaza...si nu a facut asta! Anunta-ma la next!!! Te pwp dulce si spor la scris!!! |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Too broken to fix? Vin 08 Feb 2013, 18:55 | |
| Hei.
Of... imi pare atat de rau ca ajung asa tarziu, nu am putut sa las commentariu, dar am citit capitolul de pe telefon, imediat cum am primit PM-ul, pentru care iti multumesc. Capitolul a fost superb. Lui Sasuke chiar ii pasaaaaaa, mi-a placut faza cu lacrimile, si ma bucur ca l-a omorat pe tipu' ala. Oh, presimt un capitol incitant data viitoare. Oricum ar fi, sigur o sa-mi placa. Deabia astept. Sper sa ma mai anunti, si voi incerca sa ajung mai repede. Succes in continuare ! |
| | | R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Too broken to fix? Sam 09 Feb 2013, 15:50 | |
| Heii, Lissa Îţi mulţumesc pentru anunţ şi, de asemenea, îmi cer scuze pentru întârzierea mea deloc justificată. Mi-a plăcut enorm capitolul, nici nu ştii tu cât. Chiar mă întrebam dacă îi vor spune adevărul lui Naruto sau nu. Hihihi, ştii cât m-am bucurat că acel psihopat a fost omorât de Sasuke? Pff, genial, dar în acelaşi timp îmi părea rău pentru Sakura căci era nevită să-şi amintească acele momente chinuitoare prin care a trecut . Chiar îmi părea rău şi am simţit asta, la fel cum am simţit şi dorinţa lui Sasuke de a termina cu viaţa ăluia într-un mod chinuitor, îmi lăsa impresia că işi dorea să sufere la fel cum a făcut-o rozalia atunci. A fost un moemnt descris ca la carte. Momentul de la sfârşitul capitolului a fost ge-ni-al. Eu chiar aşteptam ceva acţiune, iar când am vrut să citesc mai departe s-a oprit firul. Te-am blestemat pentru asta, să ştii Descrierea a fost superbă, ca de fiecare dată. Nici nu mă aşteptam la mai puţin din partea ta. Eşti talentată şi voi spune asta de fiecare dată, chiar dacă mă voi repeta la nesfârşit. Acţiunea a fost savuroasă, am gustat-o din plin. Abia aştept următorul capitol, ceva mai pervers, sper. Hai repejor cu next-ul Dacă nu e prea mare deranjul, aş vrea să mă anunţi în continuare. Spor la scris şi la idei. |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Too broken to fix? Dum 10 Feb 2013, 18:05 | |
|
De ce, de ce, de ce, de ce?
Pff... Nu pot sa cred ca ne-ai lasat asa, fara nicio explicatie, pur si simplu! Te-ai oprit fix in punctul cel mai important. Liss', esti maleficaa ! Nu pot sa cred ca acum mai astept inca nu stiu cat timp pana vine next-ul, si o sa ma gandesc la ce o sa se intample, dar nu o sa stiu. Va fi oribil ! Faza cu lacrimile mi-a placut. Dar sincer, blestemeee pentru ca ne-ai lasat asa ! Cum iti mai place tie sa chinui lumea nevinovata ! Capitolul a fost genial, ca toate celelalte. Te pricepi de minune sa descrii actiunea, totul... Ai un talent foarte mare, pe care sper sa il folosesti in cat mai multe creatii uimitoare. Multumesc ca m-ai anuntat, sper sa o faci si in continuare . Pai, cam asta a fost. Se pare ca ne vedem la next (pe care sper sa il aduci foarte repede, ca sa nu ramana mama fara copil ), spor la tastat scumpo!
|
| | | Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Too broken to fix? Dum 17 Feb 2013, 18:41 | |
| Scuze pentru intarziere, de fapt nu am nici o scuza, dar sper sa ma ierti !
Inca nu imi vine sa cred ca acel nenorocit a murit, ucis de mana lui Sasuke. Brunetul chiar a ajuns sa tina la Sakura sau se joaca cu ea ? In fine, nu stiu ce crede sau ce face el cu ea, dar macar se comporta mai bine decat in ceilalti ani, cum ar fi cei de la Academie cand ea pentru el era o simpla coechipiera !
Si Sakura, pe bune ? Chiar vrea sa faca acest lucru ? Eu as intra in pamant de rusine, dar asta este, nu e mintea mea, ci mintea ei...
Iti multumesc foarte mult pentru mesajul privat si astept urmatorul capitol, asa ca spor la scris ! |
| | | VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Too broken to fix? Joi 28 Feb 2013, 16:24 | |
| Fan fic blocat la cererea autoarei. |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Too broken to fix? Mar 12 Mar 2013, 14:14 | |
| Acest FanFic este redeschis la cererea autoare |
| | | VMVDD ♛ Sennin
| Subiect: Re: Too broken to fix? Vin 15 Mar 2013, 18:20 | |
| Capitolul 17
You and I look like we come together every time Do wrongs, no rights, we lose ourselves tonight From the outside, from the outside everyone must be wondering why we try Why do we try
Sakura s Point of View:
Mă aruncam continuu în toate capcanele puse înaintea mea, oricât de mult m-aş fi străduit să le ocolesc. Asta nu avea să se termine bine, relaţia nefirească pe care o împărtăşeam urma să îşi găsească sfârşitul într-o eroare, fiindcă eu eram singura care degaja şi o încărcătură sentimentală. Bănuielile mele erau şterse, el nu putea iubi, nu după modul nemilos în care a ucis o persoană care nu îi făcuse nimic. În acel moment, ochii îi scânteiau sălbatic, absorbind parcă viaţa din victimă, hrănindu-se cu durerea lui. Dar scurtele clipe în care reuşea să arate că a mai rămas ceva din inocenţa şi dorinţa de afecţiune din copilărie, când erau intacte? Oare au fost doar o iluzie, ceva care să mă lase confuză? Întunericul din jur era o înlesnire, speram să îi fie mai greu să îmi citească nesiguranţa întimpărită pe figură, însă nu era de mirare dacă putea vedea clar şi pe întuneric.
- La ce te gândeşti? M-a întrebat, parcă citindu-mi gândurile.
Am deschis gura să spun ceva, dar în schimb am profitat de apropierea fizică dintre noi şi l-am strâns mai tare în braţe, sărutându-l lung şi lacom. Mâinile îi alunecau din nou pe spatele-mi încordat, spre talie şi coapse, pe care le strângea posesiv şi cu forţă. Am gemut a încântare, îmbătându-mi simţurile în atingerile lui, poate prea dure uneori, însă modul în care elibera fiecare mişcare era pe culmile perfecţiunii; plasată corect la momentul potrivit. A râs zgomotos pentru puţin timp şi mi-a sărutat gâtul, plimbându-şi apoi limba spre ureche, unde s-a oprit. Respira greu un aer cald ce se zdrobea de pielea umedă şi de firele încâlcite de păr, ceea ce îmi provoca fiori din şira spinării ce alergau în tot corpul.
- Îţi place?
M-am simţit instantaneu într-o postură destul de jenantă, dar care reuşea să mă stimuleze în acelaşi timp. Probabil eram mai roşie ca racul, iar răspunsul la întrebare era evident şi îl ştia foarte bine. Încercam să îmi ascund faţa, deşi nu era nevoie, iar asta îl amuza şi mai tare. Într-o măsură nu mă lăsa mândria să recunosc, sau că dacă aveam să îi confirm îi păream şi mai vulnerabilă şi dominată de el, dar voiam să îi spun că da, să îi arăt că are un efect puternic asupra mea. M-a întrebat din nou, de data aceasta mult mai ispititor, obligându-mă să scot acel cuvânt, însă mă căzneam să par indiferentă. Vocea îi era impunătoare, dar avea şi un aer de rugăminte, imposibil de refuzat.
- Da! Am spus resemnată. - Vrei mai mult? - Da...
Tocmai omorâsem un om, iar nimănui nu părea să îi pese. Nu am reuşit să îl întreb pe Sasuke ce a făcut cu trupul victimei, curiozitatea aceasta fiind doar...curiozitate. Nu îmi păsa de resturile fără viaţă, ci tot ce avea legătură cu Sasuke. Priveam pierdută focul ce mocnea vioi în centrul nostru, care formam un cerc în jurul său. Preferam să fac asta toată noaptea decât să mă uit în ochii lui, nu după ce s-a întâmplat mai devreme. Comportamentul său părea normal, poate prea lejer, însă eu eram într-o stare ciudată de beatitudine, dar şi înţepături de tristeţe. Am oftat şi mi-am îngropat faţa în mâini, încercând să mă gândesc la altceva, să îmi concentrez atenţia asupra persoanelor din jurul meu: Copilul ce nu mă lăsa să uit nici măcar pentru o secundă că i-am omorât fratele cu sânge rece, Naruto care se juca cu un băţ, mişcând din când în când lemnele din foc, băiatul de lângă el...Ce? Cum de nu l-am văzut până acum? Cineva s-a alăturat grupului, probabil când lipseam noi. Îmi părea cunoscut, cu siguranţă l-am mai văzut undeva, însă nu reuşeam să îmi aduc aminte unde. Îl analiza pe Naruto cu zâmbetul pe chip, aşezat pe jos, direct pe pământ, la un metru de el. Era de vârsta noastră, dacă nu, cu cel mult doi ani mai mare. La prima vedere nu puteam spune multe, însă avea acel aer vesel, jucăuş, tot timpul cu buzele arcuite în zâmbete. Mi-am dus mâna la gât şi am scos lănţişorul afară, uitându-mă atent la el. Era cam întuneric, aşa că m-am aplecat spre foc cu speranţa de a obţine puţină lumină. Dacă era al lui, trebuia să aibă vreo reacţie, aşa îmi confirma că acel vis era de fapt o amintire, ceva ce s-a petrecut în urmă cu ceva timp, în acea noapte ploioasă. Dacă aveam dreptate, asta era a doua oară când întreţineam astfel de relaţii, dar motivul pentru care m-a făcut să uit rămânea în obscuritate. L-am privit pe furiş, ochii îi erau îndreptaţi spre bijuteria din mâna mea, însă chipul său nu exprima nimic. Era absent, se uita la el, însă nu îl vedea. Îmi doream să ştiu la ce se gândeşte, deşi ştiam că tot ce o să primesc sunt alte întrebări. De fiecare dată când cred că am găsit un răspuns, apar alte nelămuriri, iar Sasuke îşi păstrează statutul de enigmă.
- De ce este lănţişorul tău la Sakura? Întreabă Naruto.
Am rămas pe loc, se pare ca nu eram singura atentă la el. Nu ştiam cum să reacţionez, şi eu eram curioasă chiar dacă bănuiam adevărul. A urmat un moment de linişte, doar pocniturile lemnelor răsunau slab, după atenţie.
- De ce te-ar interesa pe tine? - A fost doar o întrebare, nu e nevoie să faci pe durul, devine enervant. - Ţi-e frică că am trecut pe la ea înaintea ta? Nu-ţi face griji, ai cale liberă.
Pământul începuse să îmi fugă de sub picioare, iar toate se învârteau în jururul meu. Devenisem un nimic, atunci mi-am dat seama de ce făcusem. Cât de prostesc suna faptul că am fost de acord să mă las pradă sentimentelor şi cuiva căruia nu îi pasă de mine. Chiar şi aşa, se comporta ca un nesimţit şi nu avea dreptul, mai ales că eram acolo, de faţă.
- Cum te suporţi? l-am auzit slab pe Naruto.
Cearta începuse îndată, însă m-am ridicat şi am plecat cât am putut de repede. Eram sigură că Naruto urma să vină după mine pentru a-i găsi scuze lui Sasuke, cum a făcut mereu. Deşi se ceartă tot timpul, întotdeauna i-a luat apărarea, dând vina pe temperamentul său vulcanic sau pe aroganţa sa. A avut dreptate, eram aşa slabă şi nu aveam să mă schimb niciodată.
Ei bine, nu am mai postat de ceva timp, nici nu ştiu dacă cineva mai citeşte fic-ul acesta. Oricum, vă mulţumesc pentru comentariile de până acum, mă bucur că vă place ce scriu. Ţin să menţionez că acest capitol este dedicat Claudiei ∆S, sper să îţi placă, sexi. Lectură plăcută tuturor!
Ultima editare efectuata de catre Azrael † in Joi 21 Mar 2013, 13:09, editata de 1 ori |
| | | Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Too broken to fix? Vin 15 Mar 2013, 19:42 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Too broken to fix? | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |