Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Too broken to fix? - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Too broken to fix? - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Too broken to fix?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Urmatorul

Va place acest fic?
Da, este frumos.
Too broken to fix? - Pagina 3 I_vote_lcap100%Too broken to fix? - Pagina 3 I_vote_rcap
 100% [ 18 ]
Destul de dragut, dar se putea si mai bine.
Too broken to fix? - Pagina 3 I_vote_lcap0%Too broken to fix? - Pagina 3 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Nu, nu chiar.
Too broken to fix? - Pagina 3 I_vote_lcap0%Too broken to fix? - Pagina 3 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 18

Sondaj inchis

AutorMesaj
Layla
Legend
Legend
Layla

Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

Too broken to fix? - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Sam 18 Feb 2012, 21:52

Hey hey scumpa mea,
Imi cer scuze ca am ajuns d'abea acum, insa am avut atat de multe de facut. Multumesc ca m-ai anuntat. Mi-a placut capitolul, si crede-ma ca astept continuarea cu nerabdare, sa vad ce se va intampla intre cei doi, asa ca adu-o mai repejor.
Spor la scris si la idei! Te pup si sa nu uiti sa ma anunti.
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Sam 18 Feb 2012, 22:28

Buna,
Liss, nu m-ai anuntat Too broken to fix? - Pagina 3 896861 Deci imi cer scuze ca ajung atat de tarziu dar nu am stiut ca ai adus next.
Am mai spus, sunt fanul tau #1. Descrii foarte frumos, nu te pierzi in detalii si surprinzi numai ce conteaza. Actiunea decurge lent, cu fiecare fraza mai adaugi mister si suspans.. imi place! Eu una am ramas in ceata, total. De ce ii este frica lu` Sakura? Dupa mintea mea i sa intamplat ceva .. pervers Too broken to fix? - Pagina 3 947835. Abis astept sa vad ce se intampla in continuare. Sasuke e inca nu a renuntal la razbunara, ha? Nesuferitul :))
Anunta-ma, te rog, data viitoare cand aduci next-ul. Spor la scris si la idei!^^
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Sam 18 Feb 2012, 22:44

Buna Liss!
Imi place si acest fic moolt. Ideea mi se pare originala, cel putin eu nu am mai intalnito.
Sper sa aduci repede next-ul deoarece vreau sa vad ce se mai intampla.
Daca vrei, sa ma anunti si pe mine de el.
Te poop, zbye!
~Sexy Bee'~
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Dum 19 Feb 2012, 00:19

Capitolul 6

Tsunade Pov

Stiam ca e ceva ciudat in comportamentul ei, de cand a venit din misiunea aceea s-a schimbat, chiar daca am incercat sa aflu ce s-a intamplat, mintea ei e de nepatruns, nu mai lasa pe nimeni sa se apropie, doar pe Naruto. Mi-a ramas un singur lucru de facut, singura modalitate, dar am nevoie de ajutor. Il trimit pe Naruto acasa, Sasuke stie ce sa faca, doar e complicele meu. Raman singura cu Sakura, o sa mai incerc sa aflu ceva, daca nu, recurg la planul b, fie ca o sa ma folosesc de amintirea parintilor ei, ma ingrijoreaza si trebuie sa aflu motivul pentru care a devenit asa.

- Sakura, data trecuta cand ai fost in misiune, cand te-ai intors de fapt, te-ai schimbat radical. Descide gura sa ma contrazica, dar ii fac semn sa ma lase sa continui: si eu am avut o problema in tinerete, imi era frica sa vorbesc cu cineva, dar mama ta mi-a spus sa ma duc la biserica, stiu ca suna prostesc, dar acolo poti spune orice si nimeni nu o sa afle, este o taina sfanta. Iti pot jura ca o sa iti faca bine, incearca doar.

Incepe serios sa se gandeasca la ce i-am spus, acum totul depinde de Sasuke. Imi spune ca o sa se gandeasca si paraseste biroul, deja stiu unde se duce.

Sakura Pov

Tsunade are dreptate, suna stupid. Si totusi, mama se ducea mereu la biserica, toate necazurile le impartasea sub taina spovedaniei, toate vorbele ramaneau acolo, dar spunea ca se usureaza, poate asta ar trebui sa fac si eu, incercarea moarte nu are. Cum biserica este aproape, am ajuns imediat. Nu am intrat niciodata, nu stiam cum arata una din interior. Pasesc sfioasa spre mica camaruta unde iti marturisesti pacatele, din cate stiu, camera este impartita in doua, tu stai de-o parte, iar in cealalta preotul care asculta ce ai de spus, pe peretele dintre noi fiind o mica fereastra, acoperita cu o perdea visinie.

Ma asez jos, incep sa realizez ce fac, nu am vorbit niciodata despre asta, nu pot nici sa ma gandesc, dar sa o spun cu voce tare. Vreau sa plec, dar o voce masculina, groasa ma opreste. Mi se parea ciudat, dar simteam intradevar nevoia sa spun cuiva, nu imi place sa ma autocompatimesc, dar vreau sa spun cuiva, poate asa o sa mai scap de amintirea asta, poate primesc un sfat, ceva.

- Semeni atat de mult cu mama ta, te-am vazut cand ai intrat, ce te supara, Sakura? Raman putin socata, vocea era atat de blanda, nu e de mirare ca ii placea sa vina aici sa vorbeasca.

- Ceva de care nu pot sa scap, ceva ce mi-a marcat viata, nu stiu daca o sa pot sa spun totul, nu am mai spus nimanui.

Din nou, imi spune cu o voce blanda sa am incredere, sa spun totul pentru a ma usura, mi-a promis ca o sa fie mult mai bine odata ce imi infrunt frica, avea dreptate.

- Acum doi ani, dupa ce colegii mei au plecat, eu am ramas fara echipa. Ceilalti erau plecati in alte misiuni si cineva trebuia sa duca un pergament in Satul Cetii. I-am spus hokagelui ca ma pot descurca si m-a trimis singura. Am ajuns cu bine acolo, a trebuit sa plec a doua zi pentru ca eram obosita, a fost un drum lung. Liderul acelui sat avea un baiat cu trei ani mai mare ca mine, l-a pus sa ma insoteasca, sa imi arate camera unde o sa dorm. In seara aceea, dupa ce am terminat de mancat, am inceput sa imi pierd toata puterea, nu mi-am dat seama ca mi-a pus ceva in mancare, nu mai puteam nici sa merg, asa ca m-a dus el in camera. Am tipat..jur. Am incercat sa il opresc, dar nu puteam, plangeam, imploram, dar degeaba..eu..

- Ce ti-a facut? Vocea ii era acum cam nervoasa, imi parea putin cunoscuta, era total diferita acum.

- M..m-a violat. Aveam doar 14 ani, eram un copil. Tot asteptam sa ma trezesc, sperand ca e un cosmar, asteptam ca Naruto sa apara, si Sasuke, stiam ca ei ma vor proteja mereu, cel putin Naruto, mi-au promis, dar nu era vina lor, era numai a mea pentru ca am crezut ca vom fi mereu cu totii, trebuia sa stiu sa imi port de grija, nu am..nu, nu am fost in stare sa fac nimic. Dar am reusit sa fug, plecase din camera, iar eu imi mai revenisem cat de cat, dar am simtit ca totul se terminase, am incercat de atatea ori sa imi iau viata, nu am iesit pentru cateva luni din casa, imi e scarba de propriul corp, in fiecare zi ma gandesc la zeci de moduri in care-mi pot curma suferinta, de fiecare data, dorinta fiind cat mai puternica, cum pot sa scap de asta?

Plangeam in hohote, e ca si cum as fi retrait momentul, imi e rusine sa ma uit in oglinda, ma sperie ce vor crede prietenii mei despre mine cand vor afla, vreau ca totul sa se termine, totul sa dispara. Intr-un fel chiar e mai bine ca am spus cuiva, nu vrea sa ma gandesc ce o sa se intample daca mai afla si altcineva, tot ce vreau e ca amintirea asta sa dispara, sa nu mi se intample din nou acelasi lucru.

- Nu-ti face griji, o sa plateasca, toti o fac. Din nou, aceeasi voce nervoasa, imi suna atat de cunoscuta, dar nu imi vine nimeni in minte, e ceva ciudat cu parintele asta, totusi, sper sa aiba dreptate.
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Dum 19 Feb 2012, 00:29

Liss, STOP-CADRU!
A violato? Sa vezi ce-i fac nenorocitului aluia daca il prind! biciuitor
Adica frate, o fata de 14 ani, cu ce a gresit ea? crying
Si parintele ala, iti jur ca e Sasuke!
Cum sa se deadrept preot ca sa afle ce are pe suflet Sakura? angry
Dar mi-a placut faza cu: "Nu-ti face griji, o sa plateasca, toti o fac. Din nou, aceeasi voce nervoasa". Uchiha, esti gelos ca nu ai fost tu primul?? lough
Adu repede nextul Liss ca sa vad ce va face Sasuke, te roooogggg unsure
Te poop kiss
Zbye hi!
~Sexy Bee'~
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Dum 19 Feb 2012, 01:17

Buna,
Deci .. wow! Iti jur ( la fel cum a facut Sakura) ca am un zambet cat casa. Deci ma bucur atat de mult ca ai adus next-ul ..muream aici de ciuda ca nu stiam continuarea, ca nu stiam ce are Sakura desi .. cam banuiam. Liss, ma omori cu zile. In ce fel poti descrie, pare atat de real Too broken to fix? - Pagina 3 896861, prea frumos! Uff, nici n-am cuvinte sa-ti spun cat de mult iubesc fic-ul si pe tine bine inteles Too broken to fix? - Pagina 3 273918.
Sa nu-mi spui ca Sasuke s-a dat drept preot? Mare pacat! Uff, Tsunade are si ea partea ei de vina, nu? Doamne, cate idei geniale ai! Nenoricitul .. da-ne si o poza cu el sa stim pe cine blestemam Too broken to fix? - Pagina 3 947835
Anunta-ma si data viitoare, te rog. Spor la scris si la idei!^^
Too broken to fix? - Pagina 3 665748
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Dum 19 Feb 2012, 01:25

Nu imi vine sa cred!

Preotul ala nu are cum sa fie preotul meu..

Dar cine o fi?

Ce grea intrebare!

Ma bucur ca ai adus next si multumesc ca mai anuntat!

Astept next si PWP doolshe
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Too broken to fix? - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Dum 19 Feb 2012, 07:13

Buna! Multumesc ca m -ai anuntat! Nu-mi vine sa cred... a violat-o? Si Sasuke s-a dat drept preot? Aolo.. ma intreb cum arata chel si imbract in haine de calugar lough Eu rad. si fata a fost violata... saracuta de ea.. Imi vine sa plang.. e trist.. adica descri in asa fel incat mi se pare real.. In fine, astept next-ul, sa-l pui cat poti de repede kiss Nu de alta, dar vreau sa vad cum se va comporta Tsusnade cand va afla si cum se va comporta Sasuke cu ea in viitor..
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Dum 19 Feb 2012, 09:50

Hey hey scumpa mea!
Multumesc pentru MP...Vai cat de superb a fost capitolul.. Nu mi-ar fi trecut prin cap nici macar o secunda ca Sasuke ar face asta, ca s-ar deghiza..
Ma bucur ca era nervos deasemenea, caci asta inseamna ca ii pasa de ea mai mult decat vrea sa arate!
Of of adu-ne repede continuarea, caci o astet nerabdatoare. Te ppup:*
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Dum 19 Feb 2012, 10:16

A venit nexullll....ce frmos e capitolul....nu imi vine sa cred ce i-a facut ala bietei Sakura! sad
Astept cu nerabdare nextul!Te pup! kiss
Sus In jos
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Dum 19 Feb 2012, 10:45

Nu... Nu, nu, nu, nu, nu! sad E imposibil... sad Biata Sakura... Deci sper ca "parintele" sa fie Sasuke! Sper ca acel vierme sa se simta vinovat pentru ce i s-a intamplat rozaliei noastre. Merita sa se simta vinovat dupa modul in care s-a comportat cu ea. De abia astept sa vad reactia Sakurei cand va afla ca Tsunade i-a intins "o capcana". Acum sunt curioasa: oare Sasuke, daca el e parintele, ii va spune lui Tsunade ce a aflat, sau va pastra acest secret?Sincer, dupa acest capitol, titlul mi se pare MULT mai potrivit ficului! Multumesc ca m-ai anuntat si astept next-ul, honey! kiss
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Too broken to fix? - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Dum 19 Feb 2012, 15:53

Hei T^T Finnaly am reusit sa iti citesc ficul
Este foarte frumos si interesant
Te rog sa aduci repede nextul XD Atitudinea Sakurei face totul
Repejor next ca suntem flamanzi :3
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Lun 20 Feb 2012, 15:41

Hei hei dap !
I knouw, I know. Am cam intarziat. Dar mai bine acum, decat niciodata, nu? lough
Ok, lasand gluma la o parte, imi place capitolul mult de tot. happy2
Mi-ai inveselit ziua. Dar... daca il prind pe nenorocitul care a violat-o, jur ca il bat de-l omor. angry. Si stiu sigur cine e acel... preot lough
Deci... eu astept next-ul si sa nu uiti sa ma anunti. happy2
Kiss & Hug kiss a hug

LexX^^

P.S. Imi pare rau ca nu dau comm mai lung, dar sincer, nu am dispozitia necesara. sad Ma revansez data viitoare. Promit! :D
Sus In jos
EmmA
Academy Student
Academy Student
EmmA

Localizare Localizare : in spatele tau
Nr. mesaje Nr. mesaje : 12
Puncte : 21
Reputatie Reputatie : 1

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Lun 27 Feb 2012, 10:20

Wow,deci mai lasat masca,nu pot sa creed,Saku a fost violata,nemernicul ala sa se roage sa nu dea de mine ca daca da ,nu mai ajunge nici in spital I'll bag direct in morga!
Capitolul acesta a fost foarte interesant ,abia astept se vad ce o sa se mai intapmple
Te rog sa imi dai un PM cand pui next,Emma te pupaceste:*
Sus In jos
Demi
Genin
Genin
Demi

Localizare Localizare : unde se astepta lumea mai putin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 107
Puncte : 121
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be
Stare de spirit Stare de spirit : Just fine

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Dum 04 Mar 2012, 13:37

unde a fost ficul asta pana acum? :X
il ador >:D<
cine era defapt preotul care ii vorbea cunoscut? si pana la urma ce se inatampla?
off..atatea intrebari...
sper sa vi repede cu urmatorul capitol si te rog sa ma anunti si pe mine cand il pui
pwp dulce :*
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Dum 20 Mai 2012, 19:51

Buna,
Deci am cautat ficul tau pana am inebunit Too broken to fix? - Pagina 3 947835 Si eu care credeam ca o sa gasesc o tona de capitole, c-am sa ma bucur de fiecare si in final, sa ma lasi tot in suspans. Crede-ma, ficul tau este printre preferatele mele Too broken to fix? - Pagina 3 962758 Scrii atat de frumos, te invidiez Too broken to fix? - Pagina 3 468521
Teze, teste si multe alte probleme dar te rog, te implor chiar, adune un next mare plin de actiune. Too broken to fix? - Pagina 3 385627

PS: Ce s-a intamplt cu acea Lissa care ne aducea cate 3-4 nexturi pe saptamana? Too broken to fix? - Pagina 3 896861
Spor la scris si la idei!^^ Too broken to fix? - Pagina 3 273918
Sus In jos
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Dum 27 Mai 2012, 15:10

Nu stiu daca o sa mai citeasca cineva fic-ul asta, dar aseara ma uitam pe la fic-uri si am dat de el. Am citit comentariul Bellei si m-a facut sa imi revina cheful lough
Oricum, sper sa va placa si spor la citit kiss

Capitolul 7

Sakura Pov:

Nu am mai stat pe ganduri si am iesit imediat afara, fara sa am idée unde ma indrept. Vroiam sa fiu singura, dar nu vroiam. Intr-un fel, doream pentru ca asa eram obisnuita. Nu prea mai eram in legaturi bune cu nimeni, mai ales de cand parintii mei nu mai sunt. Am ajuns un fel de ciudata, nu mai las pe nimeni sa ma atinga, nici sa comunic ca un om normal nu ma pricep. Daca stau bine sa ma gandesc, seman cu Sasuke inainte sa plece.

Stiu ca acest comportament nu imi e deloc de ajutor, de aceea trebuie sa renunt la el si sa redevin la vechea, draguta si lipicioasa Sakura, macar la exterior. In cel mai rau caz, ceilalti vor afla despre ce mi s-a intamplat, nu pot permite asa ceva. Stiu ca probabil o sa raman singura pentru tot restul vietii, o sa fiu un gen de baba batrana cu o casa plina de pisici, sincer,nu ma deranjaza. Nu am reusit sa imi revin pana acum, nu cred ca in viitor o sa o fac.

De fiecare data cand un baiat se apropie la mai mult de mine, incep sa ma panichez. Singurul care ma lua in brate, ma rasfata in felul asta, era tata, dar acum nu mai e. De asemenea, observ ca mai e si Naruto, cu el, nu am absolut nicio problema, ceea ce ma incanta. De mult doream sa ma simt in siguranta langa un baiat de varsta mea. Cu Sasuke e diferit, imi da o stare de neliniste de fiecare data cand imi spune ceva sau ma priveste, nu stiu de ce.

Daca stau bines a ma gandesc, motivul pentru care Naruto nu ma face sa ma simt asa, e ca il vad ca pe un membru al familiei, nu il privesc ca pe un posibil iubit. De atunci, nu am mai reusit sa ma gandesc sa imi fac un prieten. Ma speria faptul ca o sa fim ceva timp impreuna si o sa imi ceara ce vor toti baietii, iar eu nu pot sa ofer asta. Fetele incercau sa se faca cat mai placute de baieti, iar eu incercam sa scap cat mai repede de ei. Nu cred cineva ar putea sa ma iubeasca, mai ales acum. Daca eu nu ma iubesc, de ce ar face-o altcineva?

- Deci, Sakura…Tresar cand simt mana lui Naruto pe umarul meu. Il privesc confuza pana cand imi inmaneaza o foaie. Ii zambesc si imi concentrez atentia asupra ce scria.

Sper sa nu fi observat ochii rosii de la plans, dar daca nu a spus nimic, inseamna ca nu a vazut nimic. Ce imi arata, erau datele misiunii noastre. Satul cetii urmeaza sa fie in razboi, liderul satului are de asemenea o fata de 6 ani, dar e prea mica pentru lupta si e periculos sa ramana acolo. Noi trebuie sa o aducem aici in siguranta si sa o tinem pana se termina totul. Oftez si ii dau foaia inapoi, oricum plecam maine. Pana atunci, timpul o sa treaca foarte greu, chiar nu stiu cu ce sa imi ocup ziua asta, vreau sa fiu ocupata pana peste cap, sa nu pot sa ma adancesc in ganduri.

- Naruto, ce faci mai tarziu? El este solutia perfecta, vorbeste non stop. In plus, mi-a fost dor de el, nu am vorbit de atata timp, asa o sa mai recuperam.

- Habar nu am, aveam de gand sa dorm toata ziua. Dar, daca vrei, putem iesi putin, poate mai adunam pe cineva de pe strada, mergem sa mancam ceva. Zambeste larg, iar mana dreapta si-o duce in par, pe care il ciufuleste mai rau decat este acum, gest tipic lui, facea acelasi lucru si acum cativa ani.

Ii zambesc si eu, de data asta, era unul real, dar putin timid. Imi era dor sa fiu eu insumi cu cineva, stiam ca Naruto are un efect bun asupra mea, dar nu credeam ca o sa reuseasca sa ma faca sa ma simt atat de bine. Ii multumesc pentru asta. Am mai vorbit putin, a ramas sa ne intanlim pe la 7-8, iar dupa aceea, decide soarta ce o sa facem. In mai putin de cinci minute, ajunsesem acasa. O sa fie perfect daca reusesc sa atipesc macar o ora, stiu sigur ca diseara nu o sa ajung devreme, asa ca am mare nevoie de somn.

Spre surprinderea mea, adormisem imediat. Initial, m-am trantit in pat de dragul de a sta jos, dar nici nu tin minte ultimul moment in care am stat treaza. Un somn de cateva ore, unul profund si fara intreruperi. Pot spune ca am dormit ca o piatra, neintoarsa. M-am trezit in jur de sase , era cam devreme, dar era bine. Foame. Asta era tot ce simteam, cred ca a fost si motivul trezirii mele premature, dar m-am potolit cu un castron cucereale. In timp ce mancam, privirea mi s-a dus spre fereastra. Ploua. Nu foarte rau, dar suficient cat sa te ude fleasca in 5 minute.

Intotdeauna, vremea mi s-a parut o ciudatenie. Cand eram afara era soare, nici urma de nor, iar acum..ciudat. Asta nu imi strica in niciun caz planurile, sper ca Naruto gandea ca mine. Timpul ramasmi-a fost de ajuns pentru un dus nu foarte rapid, o tinuta draguta si putina aranjare. M-am uitat in oglinda si aveam nevoie. Palida, urme de cearcane, par ciufulit. Nimic ce nu poate fi corectat. Parul mi l-am prins intr-o coada, de la frunte, pornind o impletitura. M-am imbracat cu o pereche de blugi, o bluza alba cu dungi negre. M-am machiat putin, iar rezultatul…aratam..bine.

Naruto venise sa ma ia de acasa, de unde am plecat direct spre un loc unde putem bea o cafea, manca, vorbi. Incaperea era frumoasa, rustica. Totul era din lemn, doar scaunele si masa din fier forjat, negru. Peste tot erau puse flori, iar in mijlocul mesei aveam o lumanare, intr-un suport patratos de de lemn, lacuit intr-un rosu inchis.Pentru ca mancasem acasa, am luat doar o cafea, oricum, Naruto manca si pentru mine.

Vreo doua ore, mi-a povestit despre prima lui prietena, a doua si tot asa. Cat a fost plecat, nu a stat degeaba, si nu ma refer la antrenament.
- Cu a doua, m-a prins Jiraya. Era cu cativa ani mai mare ca mine. Eram atat de aproape…dar batranul a ruinat totul. Ce a fost socant, a fost sa aflu ca o cunostea..crede-ma, nu vrei sa stii. Radeam, mi-a spus atatea prostii, prostii de care nu credeam ca o sa aud vreodata.

Clopotelul de deasupra usii se aude cand aceasta se deschide. Instinctiv intorc capul si o vad pe Hinata. Cand ma vede, un zambet ii apare pe fata si se indreapta spre noi. Era frumoasa, toti din clanul Hyuga sunt frumosi. Parul lung si ud, se ciufulise putin, dandu-I un aer putin salbatic. Corpul ii era scos in evidenta de hainele lipite, din cauza ploii. Imi intorc privirea spre Naruto, care o privea ca pe un fel de mancare, gata sa-l devoreze. Ii dau cu piciorul pe sub masa, inainte sa o sperie pe saraca fata cu privirea lui.

- Imi pare rau sa va intrerup, dar, Sakura..Tsunade are o treaba pentru tine. Ino e la Sasuke de la ora 7, analizandu-I comportamentul. Trebuie sa te duci sa iei raportul, sa il citesti si sa vezi daca e ceva suspect. Dupa aceea, poti pleca. Ino va ramane peste noapte. Ii multumesc si ma ridic de la masa. Exact de asta nu mai aveam chef acum, dar o sa termin repede si plec acasa.

- Hinata, poti sa ramai, te rog? Nu vreau sa raman singur. Ma intorc si vad zambetul sarmant pe care il foloseste. Stiam ca reusise sa o topeasca,mereu a avut o slabiciune pentru el. Ii fac un semn discret lui Naruto, in asa fel incar sa fie atent la mine. Imi duc degetul mare intr-o parte a gatului, si il traversez usor, sperand ca a inteles mesajul. Nu era nevoie sa ii spun in vorbe ca o sa o incurce daca incearca sa se joace.

Ma opresc la iesire pentru a-mi face curaj. Era intuneric si incepuse mai rau sa ploua. Incerc sa ma gandesc cam pe unde locuieste Sasuke si sa caut cele mai scurte drumuri. Dupa ce am gasit ce cautam, am inceput sa alerg. Prost moment pentru tocuri. Ino e acolo, sper sa nu interup si eu ceva. Chiar daca era cu Sai, asta nu inseamna ca nu il mai place pe Sasuke. Daca stiu ceva despre Ino, e ca ii plac baietii. Mult. Mai ales cand vine vorba de Sasuke.

Ca si mine, si ea il iubea in copilarie, poate inca o mai face. Nu stiu ce sentimente are pentru Sai, dar stiu ca pe Sasuke il iubeste. Cand a fost declarat fugar si toate aliantele il vanau, Ino a inceput sa planga. Si mie imi parea rau, in afara faptului ca tineam mult la el, il consideram prietenul meu. Daca stau sa ma gandesc, iubirea pe care i-am purtat-o, a fost una dintre cele mai frumoase amintiri. Imi dadea mereu o stare de euforie, eram fericita. Dadeam tot ce e mai bun din mine pentru a-l impresiona. Mereu eram plina de entuziasm cand il vedeam.

Am ajuns in mai mult timp decat planificasem, asta pentru ca am luat-o pe sub strasinile caselor pentru a nu ma uda, mi-a reusit intr-o anumita masura. Chiar nu am nevoie de o raceala. Bat la usa singurei case in care luminile erau aprinse, asteptand sa deschida cineva. Intr-un final, se intampla si aceasta minune. Exact cum ma asteptam, Ino e cea care are onoarea sa ma primeasca. Purta un hanorac barbatesc, mare de ea, deschis pana sub sani. Pe dedesupt avea toate hainele. Un maieu decoltat si colanti negri.

- Cum ti se pare viitoarea mea casa? Vorbea in soapta, dar in voce I se citea foarte clar mandria si fericirea. Nu stiu de ce soptea, niciodata nu se obosea sa vorbeasca incet cand era si Sasuke, de obicei tipa, sa ii dea de inteles ca ii place.

- Adorabila, dar ti-as spune mai multe daca m-ai lasa sa intru. Incepe sa rada si ma pofteste inauntru. Intradevar, casa era frumoasa. Totul era simplu, dar decorat cu stil.

Spre deosebire de afara, aici era cald. Am lasat analizarea casei cand l-am vazut pe Sasuke venind dintr-o alta camera. Purta un tricou gri si niste pantaloni negri. Ma privea ciudat, analizandu-ma din cap pana in picioare. Ma simteam..nu stiu..rusinoasa. O multime de fiori au inceput sa imi gadile sira spinarii, cred ca ma inrosisem si la fata. Imi intorc fata spre Ino si ii cer raportul, vreau sa plec cat mai repede de aici. Il iau in mana si incep sa citesc, din cate vad, Ino nu prea a scris nimic important.Doar ca Sasuke si-a facut dus, a mancat…

- Sakura, trebuie sa iti spun, arati altfel. Nu credeam ca o sa mai iesi vreodata din casa, ce s-a intamplat cu tine? Lumea vorbeste, stii? Vrei sa iti spun ce mi-a spus Saiya? Ma uitam la ea ca la felul paispe’. Nu cred ca ar trebui sa o intereseze. Ma intorc din nou la treaba mea, raspunzandu-I pe un ton cat mai rece si serios:

- Nu, nu vreau. Speram din toata inima sa ma lase, stiam care e jocul ei. Incearca sa ma faca de ras in fata lui Sasuke.

Mereu a existat rivalitatea asta intre noi, aproape de cand ma stiu. Eram cele mai bune prietene, inca suntem, dar avem o prietenie total ciudata. Ne atacam mereu cand eram in jurul baietilor, incercand sa ne minimalizam una pe cealalta. Am renuntat de mult la astfel de prostii, m-am maturizat, si in plus, nu ma mai intereseaza ce crede lumea despre mine. Si ca tot a mentionat faptul ca nu ies din casa, nu au trecut nici doua luni de cand au murit parintii mei, mi se parea normal sa devin mai retrasa, cel putin pentru un timp.

- O sa iti spun. Credea ca ai ramas gravida si vrei sa iti ascunzi burta, sau ca ai vreun copil pe care nu vrei sa il vada lumea. M-a intrebat chiar si cine e tatal. E adevarat, umbli cu baieti? Adica, de cativa ani, nu prea mai socializezi. E din cauza ca a plecat Sasuke? Nu stiu daca am mai spus, dar ii urasc vocea pitigaiata, dar nu la fel de mult pe cat urasc ce scoate odata cu vocea aceea.

Nu stiu ce rezolva cu asta, stiu ca am spus ca nu ma intereseaza ce vorbeste lumea, asa e. Dar ma deranjaza ca ea inca nu a trecut peste vechile noastre dispute, pana la urma suntem oarecum prietene si ne cunoastem de atat timp. Incerc sa ii zambesc, de aceea m-am gandit la ce mi-a povestit Naruto astazi, iar asta m-a facut sa rad.

- Nu stiam ca sunt un subiect interesant. Poti sa ii spui ca au fost prea multi, nu stiu cine e tatal. Imi intorc privirea spre Sasuke si pun raportul pe masa. Esti in regula. Asta a fost tot ce am putut sa spun, am iesit imediat pe usa.

Ma simteam prost, reusise sa ma faca sa ma simt asa. In seara asta am descoperit ca lumea ma considera o cu…, plus ca asa o sa ma considere si Sasuke. Asta a fost ca un bonus, daca stiam ca o sa se intample asta, nu mai veneam. Imi urasc viata, daca nu mi se intampla nimic, acum eram o fata normala, nu trebuia sa ma mai prefac in fata nimanui. Ma opresc din mers, plangeam. Ma mai ustura si gatul, am mers prea repede si am respirat numai pe gura.
Ma opresc pe o banca in apropiere, mai aveam de mers pana acasa. Nu imi mai pasa ca e uda, incercam sa ma calmez. Nu stiu de ce ma simt asa afectata, dar stiu ca e un sentiment urat. Partea buna in ploaie, e ca pot sa plang si nimeni nu o sa observe.Imi sprijin coatele pe genunchi, iar fata in maini. Un zgomot ma face sa deschid ochii, in fata mea era cineva. Imi ridic privirea, mi-aluat cateva secunde sa imi dau seama dau seama cine e din cauza picaturilor care se loveau brutal de ochii mei. Ce naiba cauta aici?

- Ce vrei? Vocea imi era dura, dar slaba in acelasi timp din cauza plansului. Pleaca, vreau sa fiu singura.

Haine si par (Sakura):
Too broken to fix? - Pagina 3 Fm2g48
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Dum 27 Mai 2012, 15:25

buna, draga mea Lissa hi!
credeam ca te-ai lasat de fic pentru ca nu ai mai postat de ceva vreme puppy eyes
imi pare rau ca nu ti-am mai comentan si celelalte capitole si celalalt fic dar am fost extrem de ocupata in ultimele luni sad
voi incerca sa recuperez ... sa fiu din nou aceea Iva care posta mereu next-uri la fic-uri si care comenta si citea mereu fic-urile altora ... fiind activa pe forum happy2
o sa am multe de facut dar asta e lough
te inteleg ... daca eu care sunt in clasa a 5-a nu am timp ca fiu activa dar tu care sigur esti in clasa a 8-a sau ceva de genul dap !
ori cum ... vreau sa te felicit pentru acest fic minunat in love
sper ca acel preot a fost Sasuke dance2
sa vi repede cu next-ul cool
te rog sa ma anunti cand pui next-ul good
astept next-ul cu ardoare dance2
cu drag Iva good job
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Dum 27 Mai 2012, 15:49

Buna,
In primul rand nu stii cat de surprinsa am fost sa vad ca ai pus un nou capitol. In al doilea rand, pentru mine? Rosesc Too broken to fix? - Pagina 3 268890
Chiar ma bucur mult ca ne-ai adus nextul. Nici nu iti inchipuii cat. Cu siguranta a fost un capitol mare, dar am citit ata de repede, nici nu terminam un cuvant si-mi mutam privirea pe celalalt. Chiar mi-a fost dor de acest fic, de felul in care descrii.. ti-am mai spus, e minunat :X. Nu stiu ce-as mai putea spune, sunt prea fericita si prea uimita...
Daca tot o sa ma repet, o iau de la capat :)) A fost excelent:X Descrii atat de frumos, totul pare real.. sentimentele chiar ma ating ;))Capitolul a fost unul mare si prin de surprize:* Ciudat este felul in care se comporta Sakura. Dupa toata descrierea din capitolele anterioare, sa vad ca se emotioneaza in preajma baietilor, e nesteptat. Asta imi place la ficurile tale, mereu ne surprinzi si ne lasi in suspans. Ca veni vorba, cine vorbeste cu Sakura?
Este de necrezut felul in care se comporta Ino. Chiar ma enerveaza :)) Sakura si-a pierdut parintii si ea tot mai continua cu rautati? Too broken to fix? - Pagina 3 359687Iar raspunsul Sakurei, m-a dat gata =))
Cred ca ai inteles ideea, iti iubesc ficul si pe tine, normal Too broken to fix? - Pagina 3 273918 Too broken to fix? - Pagina 3 2331551792
Anunta-ma si data viitoare:X Spor la scris si la idei^^
Sus In jos
curcubeu in alb si negru
Genin
Genin
curcubeu in alb si negru

Nr. mesaje Nr. mesaje : 201
Puncte : 207
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :)

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Dum 27 Mai 2012, 15:54

Hey am ajuns si eu pe aici hi!
Nu pot sa cred ca am ratat un capitol nervi!
Important e ca ai adus un capitol superb in love , extraordinar a hug , genial good job si pe langa toate astea si lung yeah
Ino e asa rautacioasa evil devil mua ha ha
In fine , nu asta conteaza mai inportant acum e sa ma gandesc cu sa-l omar pe cel care a violato pe Sakura biciuitor
Aaa...pai ce mai e de spus next-ul repede puppy eyes si daca nu cer prea mult si lung please
Sus In jos
Jenni
Genin
Genin
Jenni

Localizare Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ
acebook acebook : Roxana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 157
Puncte : 174
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Dum 27 Mai 2012, 17:30

Heiii a hug In primul rand "felicitari" pentru ca ai redeschis fic-ul, chiar ai lasat o urma de tristete in mine cand l-am vazut la fic-uri blocate, insa ceva a trecut prin mine cand am vazut PM-ul cu titlul "Too broken to fix?". E atat de frumos, incat nici nu stiu cum sa ma exprim. puppy eyes Iubesc totul la el, iar acest capitol a fost atat de vibrant incat fiecare sentiment al Sakurei mi-a cutreierat corpul, celula cu celula. Ino e atat de... angry nici nu vreau sa scriu asa ceva. Totusi, o stiam mai rautacioasa, insa a intrecut masura. Fazele cu Naruto si a doua lui prietena au fost ... rolling on the floor Vaiii... nebunul! ;;) Ce sa zic...? Ma bucur ca Bella te-a convins sa iti reiei fic-ul, deoarece e chiar foarte bun jos palaria in fata Ne citim la urmatorul capitol, doll kiss
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Dum 27 Mai 2012, 19:25

Heii dap !
Ti-am reluat ficul de la capat si ma bucur ca l-ai redeschis.
Chiar imi era dor de el. Este foarte interesant si captivant.
Nu imi vine sa cred ce a spus Ino despre Sakura, auzi la ea, gravida.
Doamne, cate pot spune unii... nici nu imi vine sa cred
Anyway, abia astept urmatorul capitol si sa nu uiti sa ma anunti.
Ma bucur enorm ca ai hotarat sa il continui.
Kiss & Hug kiss a hug

LexX^^
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Dum 27 Mai 2012, 20:22

Ma faci sa lacrimez. Cum sa nu vreau sa iti citesc ficul? Chiar daca am ajuns tarziu am avut si eu motivele mele. Imi place mult capitolul. Ma intreb cine e in fata Sakurei...Daca tot ti-a venitinspiratia..Sper ca aduci next-ul repede! Te pupic in love
Sus In jos
Demi
Genin
Genin
Demi

Localizare Localizare : unde se astepta lumea mai putin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 107
Puncte : 121
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be
Stare de spirit Stare de spirit : Just fine

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Lun 28 Mai 2012, 09:50

Cum poti sa iti inchipui ca nu mai trec pe la ficurile tale? :))
Mereu o sa trec pentru ca sunt geniale, mereu ma lasi fara cuvinte
Iar suspansul, ah, suspansul asta? Cine e in fata Sakurei? :X:X
Adu nexu repede si mersi ca mai anuntat ;)
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19Joi 31 Mai 2012, 20:19

Buna scumpa mea.
Imi cer scuze ca las un comentariu tocmai acum, desi l-am citit de ceva timp.
Imi place sincer fic-ul tau. Ma bucur ca ai continuat sa scrii la el, si crede-ma pe cuvant ca daca iti mai vine vre-o idee sa te lasi o sa ne suparam. Cum sa lasi niste cititori asa infocati, cu ochii in soare?

Imi place capitolul si vreau cat mai repde continuarea. Spor la scris si la idei. Te pup:*
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Too broken to fix?   Too broken to fix? - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Too broken to fix?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-