Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Intrebare si o sugestie! Lun 23 Ian 2012, 12:58 | |
| Deci e mai mult o intrebare! DEci m`am uitat si am vazut ca unele concursuri cum ar fi "AMV-ul lunii" nu este deschis! Adica concurs de exemplu pt luna asta! Si nu prea as vrea sa deranjez un moderator sau admin mereu sa deschida un topic doar pt ca as vrea eu sa particip! Am insa o intrebare: Numai staffùl are voi sa deschida mai departe un concurs? Adica eu ca un simplu membru as putea chiar sunt concursuri interesante si as vrea sa particip insa nu este deschis! As putea ruga membrii sa se inscrie! Cam atat de zis! Mutumesc pt cele 5 minute acordate mie pt nelamurire, anticipat! O zi buna sper ca nu sà suparat cineva! |
|
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Intrebare si o sugestie! Lun 23 Ian 2012, 14:09 | |
| Da, numai moderatorii sau adminii pot deschide un concurs. Si revenind la Amv-ul Lunii, cat timp a fost deschis, nu a starnit interesul membrilor de nici un fel. S-a incercat de doua ori cu acest concurs, insa rezultatul a fost nesatisfacator in ambele situatii, deci eu consider ca nu are sens sa il deschidem iar...
Ultima editare efectuata de catre Crystal in Lun 23 Ian 2012, 14:11, editata de 1 ori |
|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Intrebare si o sugestie! Lun 23 Ian 2012, 14:10 | |
| nu merita deschis pana nu se stie ca sunt membri participanti la acest concurs. pentru 2-3 nu are rost |
|
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Intrebare si o sugestie! Lun 23 Ian 2012, 22:54 | |
| Ahaam..:-? Poi multumesc de lamurire! ^___^ Acum n`o sa mai deranjez :))! |
|
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Intrebare si o sugestie! Mar 24 Ian 2012, 10:01 | |
| O sa raspund eu in locul lor, deci n-ai pentru ce. Si nu-ti fa griji, nu ai deranjat cu nimic. Pentru asta a fost creeata aceasta categorie, ca membrii sa-si spune ideile sau nelamuririle. ^^ |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intrebare si o sugestie! | |
| |
|