|
Autor | Mesaj |
---|
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: Ce fruct esti? Vin 27 Ian 2012, 10:50 | |
| Rezultatul tau: Esti strugure. Lumea te adora pentru ca esti mic si suculent. Unii inca te trateaza ca ceva exotic. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Daca acest test a mai fost postat odata rog un admin/moderator sa il stearga ! |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Vin 27 Ian 2012, 11:19 | |
| Rezultatul tau:
Esti mar. Sferic si stralucitor iti place sa provoci. Sa stii ca n-am uitat de Alba ca Zapada si Adam si Eva!
P.S : Nimic nu se sterge aici, se trimit la cos. |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Vin 27 Ian 2012, 14:42 | |
| Esti mar. Sferic si stralucitor iti place sa provoci. Sa stii ca n-am uitat de Alba ca Zapada si Adam si Eva! |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Vin 27 Ian 2012, 15:40 | |
| Esti strugure. Lumea te adora pentru ca esti mic si suculent. Unii inca te trateaza ca ceva exotic.
:D |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Vin 27 Ian 2012, 19:13 | |
| Rezultatul tau:
Esti strugure. Lumea te adora pentru ca esti mic si suculent. Unii inca te trateaza ca ceva exotic. |
|
| |
♥Finetti♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Acolo unde elfii danseaza in continuare Nr. mesaje : 377 Puncte : 423 Reputatie : 18 Hobby-uri : lenevitul, manga-ul, cititul si etc. Stare de spirit : I am no one, I don't want to be anyone...
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Vin 27 Ian 2012, 19:47 | |
| Esti mar. Sferic si stralucitor iti place sa provoci. Sa stii ca n-am uitat
de Alba ca Zapada si Adam si Eva! He he:)) Ma vedeam drept portocala, dar merge merge. Sunt la fel de rotund poate mai rostogolitor, oare exista cuvantul asta?
|
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Sam 28 Ian 2012, 16:36 | |
| Esti strugure. Lumea te adora pentru ca esti mic si suculent. Unii inca te trateaza ca ceva exotic.
Sometimes . Not Always .' |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Sam 28 Ian 2012, 16:57 | |
Sunt Piersica maa |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Joi 02 Feb 2012, 19:47 | |
| Esti banana. Toata lumea te place. Ce mai e de zis? Copii si parintii te iubesc la nebunie.
Vad ca numai eu sunt o banana =))) Auzi la el ...de unde pana unde banana, n-am idee. |
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Sam 04 Mai 2013, 17:54 | |
| Rezultatul tau:
Esti strugure. Lumea te adora pentru ca esti mic si suculent. Unii inca te trateaza ca ceva exotic. |
|
| |
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Sam 04 Mai 2013, 18:10 | |
| Rezultatul tau: Esti strugure. Lumea te adora pentru ca esti mic si suculent. Unii inca te trateaza ca ceva exotic. |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Vin 31 Mai 2013, 20:27 | |
| Rezultatul tau: Esti strugure. Lumea te adora pentru ca esti mic si suculent. Unii inca te trateaza ca ceva exotic. |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Joi 27 Iun 2013, 23:05 | |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Joi 04 Iul 2013, 02:59 | |
| Esti strugure. Lumea te adora pentru ca esti mic si suculent. Unii inca te trateaza ca ceva exotic.Eu sunt o capsunica! |
|
| |
Mădă ● Jōnin
Sex : Localizare : ●Wonderland● acebook : ● Nr. mesaje : 1308 Puncte : 1367 Reputatie : 25 Hobby-uri : ●Chocolate. ●Music. ●Books. Stare de spirit : Ah! whatever.. boring
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Sam 13 Iul 2013, 17:10 | |
| Plin de struguri pe aici, stuguri fratele meu, struguri.
"Esti mar. Sferic si stralucitor iti place sa provoci. Sa stii ca n-am uitat de Alba ca Zapada si Adam si Eva!"
Eu sunt un mar, sexy si aratos. :> |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Sam 13 Iul 2013, 22:26 | |
| Esti lamaie. Desi nu esti chiar vedeta fructelor reusesti sa schimbi gustul si savoarea multor mancaruri si bauturi.
Eu schimb totul 8) |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| |
| |
Andreea Woo ⊙ω⊙ Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Behind you! Did you see me? acebook : Andreea Deea Nr. mesaje : 1235 Puncte : 1366 Reputatie : 21 Hobby-uri : Breaking :* Stare de spirit : Crazy doll.
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Sam 13 Iul 2013, 23:49 | |
| Esti strugure. Lumea te adora pentru ca esti mic si suculent. Unii inca te trateaza ca ceva exotic. Eu ? Suculenta ? Oh,Stop it. Ma faci sa rosesc. Si hey ! eu nu sunt mica. |
|
| |
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Dum 21 Iul 2013, 23:51 | |
| Rezultatul tau: Esti mar. Sferic si stralucitor iti place sa provoci. Sa stii ca n-am uitat de Alba ca Zapada si Adam si Eva! |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Joi 10 Oct 2013, 23:22 | |
| Esti mar. Sferic si stralucitor iti place sa provoci. Sa stii ca n-am uitat de Alba ca Zapada si Adam si Eva |
|
| |
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Dum 13 Apr 2014, 21:23 | |
| Esti strugure. Lumea te adora pentru ca esti mic si suculent. Unii inca te trateaza ca ceva exotic. |
|
| |
✞Heaven`s Calling✞ Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Vin 08 Aug 2014, 00:43 | |
| Rezultatul tau: Esti mar. Sferic si stralucitor iti place sa provoci. Sa stii ca n-am uitat de Alba ca Zapada si Adam si Eva!
Sunt bun. |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Ce fruct esti? Vin 08 Aug 2014, 01:08 | |
| Esti strugure. Lumea te adora pentru ca esti mic si suculent. Unii inca te trateaza ca ceva exotic. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce fruct esti? | |
| |
|
| |
|