|
Autor | Mesaj |
---|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Viata echilibrata! Vin 27 Ian 2012, 14:11 | |
| •Nu-ţi subestima valoarea comparându-te cu alţii. Fiecare suntem diferiţi şi fiecare suntem speciali. •Nu-ţi stabili obiectivele după ceea ce susţin alţii că este important. Doar tu poţi ştii ce e mai bine pentru tine. •Nu ignora lucrurile dragi ţie. Ţine de ele ca şi cum ar fi însăşi viaţa ta, pentru că fără ele viaţa este lipsită de sens. •Nu lăsa viaţa să ţi se scurgă printre degete trăind fie în trecut fie pentru viitor. Doar trăind câte o zi odată vei putea trăi toate zilele vieţii tale. •Nu renunţa atunci când ai ceva de oferit. •Nimic nu se termină până în momentul în care te opreşti să mai încerci. •Nu-ţi fie frică să admiţi că nu eşti perfect. Acesta este firicelul fragil care ne leagă unii de alţii. •Nu-ţi fie frică să îţi asumi riscuri. Doar încercându-ne norocul învăţăm să fim bravi. •Nu alunga dragostea afară din viaţa ta spunând că e imposibil de găsit. Cea mai rapidă modlitate de a primi dragoste este să dăruieşti; cea mai rapidă cale de a o pierde este să o ţii prea strâns; dar dându-i aripi vei reuşi să o păstrezi. •Nu alerga atât de repede prin viaţă încât să uiţi nu numai pe unde ai fost ci şi încotro te îndrepţi. •Nu uita! Cea mai acută dorinţă emoţională a oricărei persoane este aceea de a se simţi apreciată. •Nu îţi fie frică să înveţi. Cunoaşterea este o comoară pe care întotdeauna o poţi purta cu tine cu uşurinţă. •Atenţie cum îţi foloseşti timpul şi vorbele. Niciunele dintre ele nu mai pot fi recuperate. Viaţa nu e o cursă, ci o călătorie care trebuie savurată pas cu pas. Ieri e Istorie, Mâine e Mister iar Azi e un Cadou… Bucură-te de el!.
|
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Viata echilibrata! Vin 27 Ian 2012, 14:24 | |
| •Nu-ţi subestima valoarea comparându-te cu alţii. Fiecare suntem diferiţi şi fiecare suntem speciali. •Nu uita! Cea mai acută dorinţă emoţională a oricărei persoane este aceea de a se simţi apreciată. •Atenţie cum îţi foloseşti timpul şi vorbele. Niciunele dintre ele nu mai pot fi recuperate.
Acestea mi-au atras mie atentia, si sunt foarte adevarate. |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Viata echilibrata! Vin 27 Ian 2012, 15:34 | |
| •Atenţie cum îţi foloseşti timpul şi vorbele. Niciunele dintre ele nu mai pot fi recuperate. •Nu renunţa atunci când ai ceva de oferit. •Viaţa nu e o cursă, ci o călătorie care trebuie savurată pas cu pas. Ieri e Istorie, Mâine e Mister iar Azi e un Cadou… Bucură-te de el!.
Adevarat. :) |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| |
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Viata echilibrata! Vin 27 Ian 2012, 16:44 | |
| •Nu-ţi stabili obiectivele după ceea ce susţin alţii că este important. Doar tu poţi ştii ce e mai bine pentru tine. •Nu renunţa atunci când ai ceva de oferit. •Nu alerga atât de repede prin viaţă încât să uiţi nu numai pe unde ai fost ci şi încotro te îndrepţi. •Nu îţi fie frică să înveţi. Cunoaşterea este o comoară pe care întotdeauna o poţi purta cu tine cu uşurinţă. •Atenţie cum îţi foloseşti timpul şi vorbele. Niciunele dintre ele nu mai pot fi recuperate
Astea mi-au placut mie cel mai mult, desi fiecare in parte este adevarata si ar trebui sa invatam ceva din ele |
|
| |
☆SnikerS☆ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lasă. . . Nr. mesaje : 164 Puncte : 215 Reputatie : 32 Hobby-uri : multe
| Subiect: Re: Viata echilibrata! Vin 27 Ian 2012, 17:17 | |
| Nu-ţi subestima valoarea comparându-te cu alţii. Fiecare suntem diferiţi şi fiecare suntem speciali. •Nimic nu se termină până în momentul în care te opreşti să mai încerci •Atenţie cum îţi foloseşti timpul şi vorbele. Niciunele dintre ele nu mai pot fi recuperate. Viaţa nu e o cursă, ci o călătorie care trebuie savurată pas cu pas. Ieri e Istorie, Mâine e Mister iar Azi e un Cadou… Bucură-te de el!.
Adevarate cuvinte! |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Viata echilibrata! Vin 27 Ian 2012, 19:05 | |
| Mi-a placut mult de tot ultima parte. Afirmatiile facute sunt foarte adevarate, insa din pacate nu toti reusesc sa se bucure de acest cadou minunat. Numai cand iti dai seama de pretul vietii vezi cat de importanta este, insa atunci de cele mai multe ori este rea tarziu. Eh, eu una sper sa imi traiesc viata cum trebuie, cum imi doresc si le urez tuturor celor de aici numai de bine. choco^^ |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Viata echilibrata! Sam 28 Ian 2012, 00:18 | |
| •Nu-ţi subestima valoarea comparându-te cu alţii. Fiecare suntem diferiţi şi fiecare suntem speciali. •Nu lăsa viaţa să ţi se scurgă printre degete trăind fie în trecut fie pentru viitor. Doar trăind câte o zi odată vei putea trăi toate zilele vieţii tale. •Nu alunga dragostea afară din viaţa ta spunând că e imposibil de găsit. Cea mai rapidă modlitate de a primi dragoste este să dăruieşti; cea mai rapidă cale de a o pierde este să o ţii prea strâns; dar dându-i aripi vei reuşi să o păstrezi. •Atenţie cum îţi foloseşti timpul şi vorbele. Niciunele dintre ele nu mai pot fi recuperate.
Acestea imi plac cel mai mult, desi toate au o cantitate foarte mare de adevar in ele. ^^ Foarte frumos. |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Viata echilibrata! Sam 28 Ian 2012, 09:51 | |
| •Nu alunga dragostea afară din viaţa ta spunând că e imposibil de găsit. Cea mai rapidă modlitate de a primi dragoste este să dăruieşti; cea mai rapidă cale de a o pierde este să o ţii prea strâns; dar dându-i aripi vei reuşi să o păstrezi. •Atenţie cum îţi foloseşti timpul şi vorbele. Niciunele dintre ele nu mai pot fi recuperate.
Cred ca sunt singurele care m`au cam nimerit la suflet Defapt orice tine de dragoste ma atinge, iar ultima este pura filozofie. Este adevarat si ar trebui respectat, desi nu multi fac asa....nici macar eu. |
|
| |
Aww Ilzu Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Mereu acolo pentru tine>.< Nr. mesaje : 93 Puncte : 110 Reputatie : 6 Stare de spirit : ehm...mereu cu zambetul pe buze:D
| Subiect: Re: Viata echilibrata! Sam 28 Ian 2012, 14:09 | |
| •Nu-ţi subestima valoarea comparându-te cu alţii. Fiecare suntem diferiţi şi fiecare suntem speciali. •Nu îţi fie frică să înveţi. Cunoaşterea este o comoară pe care întotdeauna o poţi purta cu tine cu uşurinţă. •Atenţie cum îţi foloseşti timpul şi vorbele. Niciunele dintre ele nu mai pot fi recuperate. Toate sunt foarte frumoase si adevarate.Dar acestea imi plac cel mai mult si o sa le tin minte |
|
| |
kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: Viata echilibrata! Sam 04 Feb 2012, 00:41 | |
| foarte dragut citatul si foarte adevarat
Viaţa nu e o cursă, ci o călătorie care trebuie savurată pas cu pas. Ieri e Istorie, Mâine e Mister iar Azi e un Cadou… Bucură-te de el!. Atenţie cum îţi foloseşti timpul şi vorbele. Niciunele dintre ele nu mai pot fi recuperate. Nu-ţi subestima valoarea comparându-te cu alţii. Fiecare suntem diferiţi şi fiecare suntem speciali.Nu ignora lucrurile dragi ţie. Ţine de ele ca şi cum ar fi însăşi viaţa ta, pentru că fără ele viaţa este lipsită de sens. •Nu lăsa viaţa să ţi se scurgă printre degete trăind fie în trecut fie pentru viitor. Doar trăind câte o zi odată vei putea trăi toate zilele vieţii tale. |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Viata echilibrata! Mier 12 Dec 2012, 18:44 | |
| Am citit si chiar toate au fost adevarate, iar cel mai mult m-a atras una care spunea sa traim ziua de azi, nu in trecut sau pentru viitor. Eu cred ca majoritatea dintre noi traim in acest moment pentru viitor, pentru a ne usura viata de atunci. :) Doar de aia inveti, de aia de duci la scoala si de aia unii termina facultatea si la 28-29 de ani, poate si mai tarziu. Traiesti pentru viitor, niciodata nu cred ca ai sa traiesti azi fara a te gandi la cum va fi maine. De trecut te poti desparti, insa cei care au trait clipa atunci, au regrete in viitor. Asa gandesc eu. :) |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Viata echilibrata! Joi 13 Dec 2012, 23:05 | |
| •Nu uita! Cea mai acută dorinţă emoţională a oricărei persoane este aceea de a se simţi apreciată.
Mai mult ca orice. Mi se potriveşte absolut perfect. Mereu simt nevoia de a mă simţi apreciată, fie şi pentru un simplu gest, toţi merităm nişte laude, mereu vor fi binevenite şi ne vor ridica moralul în situaţii sensibile. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Viata echilibrata! | |
| |
|
| |
|