| Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi ... | |
|
Autor | Mesaj |
---|
JustMe Hokage
Sex : Nr. mesaje : 600 Puncte : 1509 Reputatie : 133 Hobby-uri : football Stare de spirit : merge merge =)
| Subiect: Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi ... Vin 08 Oct 2010, 03:28 | |
| Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi
Doi îngeri călători s-au oprit sa-si petreacă noaptea în casa unei familii înstărite. Familia a fost rea şi a refuzat să-i lase pe îngeri sa înnopteze în camera de oaspeţi. În schimb, le-a oferit o cămăruţă în subsol. În timp ce îsi faceau paturile, îngerul cel batrân a văzut o gaură în perete şi a reparat-o imediat.
Când îngerul cel tânar l-a întrebat de ce, celălalt înger i-a raspuns: ” Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi “. În noaptea urmatoare îngerii au ajuns sa se odihnească în casa unui om foarte sarac, dar foarte ospitalier. Un ţăran ce locuia împreuna cu soţia lui. După ce au împărţit cu ei puţina mâncare ce o aveau, i-au lasat pe îngeri să doarmă în patul lor, unde se puteau odihni în voie.Când s-au trezit a doua zi, îngerii i-au gasit pe ţăran si pe soţia lui plângând. Singura lor vacă al carei lapte era unicul lor venit, murise pe câmp. Îngerul cel tânar s-a înfuriat si l-a intrebat pe cel batrân, cum se poate întampla un asemenea lucru?
”Primul om avea tot… si totuşi l-ai ajutat “, a spus el. ”A doua familie avea atât de puţin, dar era în stare să împartă totul, şi tu i-ai lăsat vaca să moară! ” ”Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi “, i-a raspuns îngerul cel batrân. ”Când am stat în subsol am observat că în gaura din perete era depozitat aur. De vreme ce stapânul era orbit de lacomie si era incapabil sa-şi împartă bogătia cu altcineva, am astupat zidul ca sa nu o mai găsească. Noaptea trecută când am dormit în patul familiei de ţărani, îngerul morţii a venit după soţia lui. I-am dat în schimb vaca. Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi. Uneori chiar aşa se întâmplă când evenimentele nu se desfaşoară aşa cum am dori noi.”
Morala? Dacă reuşeşti să păstrezi o atitudine pozitivă, să nu iei orice lucru la modul personal, vei vedea că absolul orice situaţie poate să te ajute în creşterea ta. Încă din copilărie am fost învăţaţi că orice lucru este ori bun, ori rău. Situaţiile sunt însă mai complexe decât atât. Important este să te adaptezi, să crezi cu tărie că orice întâmplare este în avantajul tău.
Citat : O forma apare …si alta dispare. O stare sufleteasca …se topeste in alta. Un sunet trece …in altul Si nicaieri, nimic nu ramane fix, poate numai lumina stelelor si instinctul din toate fapturile vii care spune: MERGI INAINTE!” |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi ... Sam 09 Oct 2010, 14:37 | |
| asa e...,,Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi'' |
|
| |
♣ Virus excentric ♣ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : *only in my dreams* Nr. mesaje : 191 Puncte : 211 Reputatie : 17 Hobby-uri : muzica Stare de spirit : !!@@ppy^
| Subiect: Re: Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi ... Vin 29 Oct 2010, 18:04 | |
| chiar e adevarat |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi ... Vin 29 Oct 2010, 21:37 | |
| e foarte adevarat |
|
| |
Siel Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste mari si tari intr-o mica tara numita romania Nr. mesaje : 141 Puncte : 189 Reputatie : 10 Hobby-uri : aventurile si senzatile extreme,sa scriu fanficuri,sa le citesc,sa rad sa ies cu prietenii Stare de spirit : chicky chicky super bine!!!!
| Subiect: Re: Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi ... Sam 01 Oct 2011, 09:36 | |
| waw. o poveste cu ingeri. ce pot sa mai zic,Asta e morala,uneori,lucurile pe care le consideram rele,pot fi defapt bune,si invers |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi ... Sam 01 Oct 2011, 14:15 | |
| True! "Lucrurile nu sunt ce par a fi!" Povestea a fost cu ingeri si mi-a placut enorm!
Electronic :) |
|
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi ... Dum 02 Oct 2011, 23:25 | |
| ce frumos si mare adevar e asta mi-a placut dar trebuia adaugat si un cantec trist |
|
| |
~Piersicuta~Rubin~ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Intre Rai si Iad, Intre Viata Si Moarte Pe Vecie. Nr. mesaje : 158 Puncte : 189 Reputatie : 11 Hobby-uri : Forumul, fic-urile si altceva... pianul, vioara, baletul, inotul si patinajul. Stare de spirit : Ca intodeauna...
| Subiect: Re: Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi ... Lun 30 Apr 2012, 23:40 | |
| Foarte frumoasa povestea! "Nu judeca o carte dupa coperta!" Lucrurile nu pot fi intodeauna ce pare a fi, trebuie mai intai sa fim rabdatori, nu sa sarim cu gura direct fara sa gandim! "Cu rabdarea poti sa treci si marea!" [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi ... Sam 05 Mai 2012, 00:31 | |
| Este minunat si atat de adevatat! |
|
| |
Andi McFlurry Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : :-?? Nr. mesaje : 10 Puncte : 15 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi ... Mar 19 Iun 2012, 12:53 | |
| Foarte interesant, ce pot spune. Eram foarte captivată de ceea ce scria în această povestioară şi m-a marcat destul de mult adevărul ce se regăseşte aici. Şi da.. bine spus: Nu judeca o carte după copertă. Se spune că să cunoşti o persoană nu-ţi ajunge o viaţă. Să ajungi să o cunoşti până în adâncul sufletului, ai nevoie de timp. De un timp pe care nu tot timpul îl ai sau pe care nu îl primeşti pur şi simplu. |
|
| |
Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi ... Mar 19 Iun 2012, 12:58 | |
| JustMe.....ce ai scris este foarte adevarat......si la Comentarii la mine vezi ca este scris mereu'nainte si vei invinge....cam asta ar fi sensul a ce am zis in comentariul meu.....MEREU INAINTE SI VEI INVINGE......cand sunt trist si simt ca totul merge pe dos intru pe forum si citesc ce am scris si merg inainte ....sper sa facem cu totii ce am scris mai inainte...si sa privim inainte caci viitoru e in fata nu in spate si in trecut |
|
| |
Lav.Punct:3 Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acolo unde esti tu ! :x acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 39 Puncte : 49 Reputatie : 6 Hobby-uri : Dans,muzica ,recreeat ;) Stare de spirit : Happy :) .
| Subiect: Re: Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi ... Dum 23 Dec 2012, 15:30 | |
| Foarte adevarat ! Lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi ... | |
| |
|
| |
| Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi ... | |
|