Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Adevaratii prieteni Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Adevaratii prieteni Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Adevaratii prieteni

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Adevaratii prieteni J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

Adevaratii prieteni Empty
MesajSubiect: Adevaratii prieteni   Adevaratii prieteni I_icon19Lun 30 Ian 2012, 15:33

Am venit si eu cu o mica creatie, daca-i pot spune asa. Am facut-o acum, pe moment. Nu mi-a luat mai mult de 10 minute. Nu stiu ce m-a apucat. In fine, eu sper sa va placa. Lectura Placuta a hug

~ Adevaratii prieteni ~

Oare atunci cand suferi..treci singur prin asta? Niciodata. Mereu va exista langa tine cineva care te va ajuta sa treci mai departe. Ce conteaza numarul de prieteni pe care ii ai? Doar ca sa te dai mare ca tu cunosti multa lume ? Cu ce folos oare ? Nu exista nicio explicatie pentru asta..
Stim doar ca atunci cand descoperim ca prietenii nostri pe care odata i-am crezut ca fratii, ne tradeaza, suferim. Asa-i? Cu toate astea, exista un lucru bun in toata aceasta suferinta. Iti gasesti adevaratii prieteni. Aceia care nu te parasesc nici daca lumea s-ar destrama.
Simti ca visele tale dispar incet. Apoi iti dai seama ca au fost doar vise de hartie. Iti dai seama ca iluziile au pus stapanire pe tine, ca ai fost prea credul si din aceasta cauza ai pierdut tot.
Dragostea dispare din viata ta si tu ai vrea sa mori. Ai vrea sa te stergi singur de pe fata pamantului. Ai vrea sa nu lasi nici o amintire in urma ta. Pur si simplu sa numai existi..
Ti-au murit parintii sau pur si simplu nu sunt alaturi de tine. Te simti singur, pustiit. Simti ca nimeni nu te iubeste, ca esti singur pe aceasta lume plina de tristete si nedreptate..
Asa zisi prieteni nici nu te baga in seama. Pana si sora ta/fratele tau te ignora. Te simti exclus si incerci sa faci totul ca sa fi din nou pe placul tuturor..
Mama ta tipa la tine. Crezi ca te uraste, crezi ca o stresezi si ca nu te suporta. Ai vrea sa dispari din viata ei. Ai vrea sa te iubeasca si chiar daca o face tu simti cu totul altceva..
Te-ai certat cu cineva drag. Iti vine sa urli, sa spargi totul in calea ta. Crezi ca numai tu esti de vina iar durerea se intensifica. Iti versi nervi pe cine apuci, regreti. Amintirile te distrug incet, incet. Inaintea lor preferi sa o faci tu. Cu ce ? Droguri, tigari, alcool? Cazi in aceste vicii ale societati. Iti e greu sa te dezobisnuiesti dar nici nu vrei sa o faci. Crezi ca totul este bine. Dar cum? O ora sau doua crezi ca esti fericit, dar nu. Durerea se afla acolo, inauntrul inimii tale. Asteapta sa iasa la iveala si sa te cuprinda atunci cand toate substantele mortale din corpul tau isi pierd efectul. Iar te simti rau, plangi, tipi si ceri sa fi lasat singur..iar te distrugi..
Cu toate astea, simti ca esti special pentru cineva. Simti ca niciodata nu te va parasi si mereu va fi alaturi de tine. Asa e, prietenii adevarati. Chiar si unul de a-i avea, ar face miracol in viata ta. Ei stiu sa te aline mult mai bine decat parintii tai. Cu o singura vorba buna reusesc sa te faca sa te simti mai bine. Ii vezi acolo, langa tine.
Tu ceri sa fii singur, ei raman. Tu tipi la ei, ei te privesc bland. Tu plangi, ei iti zambesc. Tu ii jignesti, ei iti spun ca totul va fi bine. Tu te distrugi, ei nu-ti permit. Tu ii lovesti, ei te imbratiseaza. Tu cazi, ei te ridica..
Sufletul ti se umple de bucurie atunci cand vezi ca ei raman alaturi de tine..
Simti ca ti-ai putea da si viata pentru ei, le garantezi asta. Fericirea te cuprinde, zambetul se arata iar pe chipul tau iar viata ta prinde din nou culoare.
Cand ii vezi, stii ca ai o motivatie. Lucrurile rele petrecute in viata ta numai conteaza, nu cand ei sunt alaturi de tine.
Te sprijina iar tu le spui ca nu ai cum sa le multumesti pentru ceea ce fac. Tu vrei sa continui propozitia dar ei te opresc si iti spun ca nu ai de ce sa le multumesti, ca mereu vor fi alaturi de tine indiferent de circumstante.
Ai mustrari de constiinta cand stii ca le-ai dat o bataie de cap, dar te simti mai bine atunci cand iti aduci aminte vorbele lor calde.
Te simti iubit si apreciat. Te simti bine din nou. Iti place aceasta stare, renunti la toate lucrurile pe care le faceai inainte. Viata ta isi reia cursul normal. Iar tu ? Tu te simti implinit alaturi de EI...

P.S: Moamaaa, deci chiar nu stiu ce sa zic. Cam urat, nu?(D) Iii, sper sa va placa X_X rusinos
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

MesajSubiect: Re: Adevaratii prieteni   Adevaratii prieteni I_icon19Lun 30 Ian 2012, 15:45

Eii bine, nu este urat deloc, chiar foarte frumos. Mi-au placut sentimentele pe care le-ai descris, foarte adevarate. ^^ Talentata mica a hug Mai asteptam si altceva din partea ta in love kiss
Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

MesajSubiect: Re: Adevaratii prieteni   Adevaratii prieteni I_icon19Lun 30 Ian 2012, 17:45

foarte patrunzator si emotionant ! a hug
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Adevaratii prieteni J5fdba
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Adevaratii prieteni   Adevaratii prieteni I_icon19Lun 30 Ian 2012, 18:23

"Tu ceri sa fii singur, ei raman. Tu tipi la ei, ei te privesc bland. Tu plangi, ei iti zambesc. Tu ii jignesti, ei iti spun ca totul va fi bine. Tu te distrugi, ei nu-ti permit. Tu ii lovesti, ei te imbratiseaza. Tu cazi, ei te ridica." Asta mi-a placut cel mai mult. in love Cat de adevarat poate fi... Exact asta inseamna prietenie :X
Se vede ca ai pus mult suflet in ceea ce ai scris, Bubu si ti-a iesit foarte frumos.
Sus In jos
Apocalipsa
Chūnin
Chūnin
Apocalipsa

Sex : feminin Localizare Localizare : La bau bau
acebook acebook : Ade Adèle
Nr. mesaje Nr. mesaje : 580
Puncte : 778
Reputatie Reputatie : 165
Hobby-uri Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby)
Stare de spirit Stare de spirit : Ce gluma buna:))

MesajSubiect: Re: Adevaratii prieteni   Adevaratii prieteni I_icon19Lun 30 Ian 2012, 18:27

Ufff iubitaa :x:xx: cemi placeeee.

O bomba de senzatii tari este creatia asta :x: si cate adevaruri ai grait :x

Sa mai faciii :x:x

Te pup dulcix iubita:x
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: Adevaratii prieteni   Adevaratii prieteni I_icon19Lun 30 Ian 2012, 18:54

Femeieeee❌x pisica mea talentata si alintata in love
Se vede ca ai pus mult suflet cand ai scris si ai fosrte mare dreptate. Prietnii adevarati sunt niste ingeri si iti sunt aproape chiar si atunci cand ar trebui sa te urasca, ei te alina atunci cand suferi.
Imi place foarte mult kiss
Mai astept si alte creatii kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Adevaratii prieteni Asss10Adevaratii prieteni J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Adevaratii prieteni   Adevaratii prieteni I_icon19Lun 30 Ian 2012, 19:40

Ce frumos sad Sa stii ca m-au emotionat cu adevarat cuvintele tale, mai ales ca ai pus atat de mult suflet scriindu-le. Imi place mult, mai ales ca dai o definitie asa de frumoasa prieteniei. Chiar te simti bine stiind ca cineva iti este aproape si poti conta pe acea persoana indiferent de cate iti fac rau si cat rau faci tu. Foarte frumos. kiss Te-am pupacit dulce. in love

choco^^
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Adevaratii prieteni   Adevaratii prieteni I_icon19Lun 30 Ian 2012, 20:17

<33 Kawai mamaita ;]] Deci chiar m`ai facut sa plang :[
Este atat de adevarat ce zici, ai pus sentimentele pe fata <3 sper ca ai deschis ochii multora :p care nu isi respecta prietenii.
Ma bucur ca inca exista persoane [ca si tine] care tin la prietenii ei/lui/lor din plin <33.
Esti foarte Talentata in tot ceea ce faci! ^^
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Licuu`
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Licuu`

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2008
Puncte : 2110
Reputatie Reputatie : 46
Stare de spirit Stare de spirit : Forever happy!! >.<

MesajSubiect: Re: Adevaratii prieteni   Adevaratii prieteni I_icon19Lun 30 Ian 2012, 20:28

Vaai! sad
Ce frumos ai descris prietenia.
E foarte adevarat ce ai scris.
Si sa nu mai spui ca nu ti-a iesit bine.
Sper sa mai postezi. :)
Buh Bye! kiss
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Adevaratii prieteni   Adevaratii prieteni I_icon19Mar 31 Ian 2012, 21:15

Foarte frumos puiule:*
emotionant, niste descrieri ale sentimentelor frumoase, cum numai mie-mi plac:))
Talente aici pe forum. Avem scriitori in devenire ce sa mai:*:X

Mi-a placut:"Tu ceri sa fii singur, ei raman. Tu tipi la ei, ei te privesc bland. Tu plangi, ei iti zambesc. Tu ii jignesti, ei iti spun ca totul va fi bine. Tu te distrugi, ei nu-ti permit. Tu ii lovesti, ei te imbratiseaza. Tu cazi, ei te ridica.." Bine sa ai asemeena prietenia adevarati, si mai bine sa-i ti langa tine daca i-ai gasit:*
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : Adevaratii prieteni J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: Adevaratii prieteni   Adevaratii prieteni I_icon19Lun 03 Sept 2012, 12:35

Cum de n-am văzut asta până acum ? huh? Mă rog, n-are importanţă.
Mi-a plăcut foarte mult, eşti aşa de talentată. <3 Prin ce ai scris, mi-ai transmis şi mie toate acele sentimente. Mă simt chiar privilegiată pentru că eşti cea mai bună prietenă a mea şi îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine şi pentru dăţile când mi-ai suportat nervii. :"> Te-am iubit, te iubesc şi mereu te voi iubi. N-am să te uit niciodată, întotdeauna vei fi în mintea şi în inima mea ♥️.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Adevaratii prieteni   Adevaratii prieteni I_icon19

Sus In jos

Adevaratii prieteni

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Proză și Versuri. Un șirag de perle scrise-