Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Whispers of my soul. Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Whispers of my soul. Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Whispers of my soul.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : Whispers of my soul. J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

Whispers of my soul. Empty
MesajSubiect: Whispers of my soul.   Whispers of my soul. I_icon19Mar 31 Ian 2012, 16:22

Ma cutreier in cautarea sufletului meu ratacitor si, gasindu-l, ii spun : "Povesteste-mi, spune-mi cum era atunci cand inima mi-era impodibita de bucurie, canta-mi despre vocea celui ce-l iubesc, ca sa-mi pot aminti ! Tu, sufletul meu strain, venit de departe, calatoreste dincolo de taramul intunericului si ia-ma inapoi cu tine, catre lumina ta patrunzatoare care ma va face iar sa traiesc. Trebuie sa-mi spui ce a fost, ca sa-mi dau seama ce va mai fi. In jurul tau, numai lanturi de regrete imi striga ca, fugind dupa acei ochi nepasatori, mi-am pierdut sansa pentru totdeauna ... Si insasi carnea ce azi ma inveleste, este doar amintirea acelei haine imaculate ce s-au innegrit cu timpul, fara El. Spune-mi, suflet, spune-mi despre ochii ce i-am lasat in acea vale a amintirii, pentru ca numai tu erai acolo ... Cand eu am plecat, tu ai ramas langa El. Spune-mi cata durere s-a pierdut din El, pentru ca vreau sa stiu. Aminteste-mi de iubitul inimii mele caci, acum, doar umbra lui mi-a mai ramas, dar mi-e teama c-am s-o pierd si pe aceasta ... Fura-ma si lantuieste-ma in tine, suflet batran ce plangi adanc in mine. Deschide-mi ochii pentru a vedea cum doreste sa-mi picteze lacrimile varsate pentru el. In sfarsit, toata increderea mea era numai umbra convingerii ca totul, se teminase. Suflet, de ce ma lasi fara cuvinte ? Credeam ca nimic nu mai poate lega ceea e a fost speranta unui viitor mult prea frumos, pentru a fi adevarat. Dar acum suflet, de ce-mi surazi ? Oare ce-mi ascunzi ? Strainul ce il vad o data cu El, tu il cunosti deja ! Ce vrei sa-mi transmiti, suflet ciudat, imi vorbesti in limbi necunoscute. Dar da ! Cand ii apar in minte, in ochi ii joaca o scanteie ce imi aminteste de un vis uitat ... Dar tosusi, spune-mi, suflet batran, de ce plangem impreuna ? "Te-ai gandit vreodata cum ar fi daca am vedea tot ce ni se intampla rau, ca umbra a tot binele ce urmeaza sa vina ?" Suflet neinteles, ma vei proteja de umbrele iubirii ce ma va fura ? "Umbrele apar, dar se topesc imediat ce stam ascunse in lumina soarelui. Dar cand inevitabilul se va produce, umbrele iti vor intuneca mintea. Gandeste-te ca esti iubita mai mult decat meriti si cel ce-ti da durerea, ti-o va lua."

Eh, nu e asa de reusit, am scris asta azi, de dimineata, am mai retusat putin si iata ce-a iesit.

Ultima editare efectuata de catre Lucifer's white aηgel in Mier 08 Feb 2012, 12:46, editata de 1 ori
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Whispers of my soul. J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Whispers of my soul.   Whispers of my soul. I_icon19Mar 31 Ian 2012, 17:22

Dumnezeule, cat de frumos in love... si trist in acelasi timp.
M-au cuprins fiorii citind ce ai scris, Byby. E minunat, plin de emotii, trairi... Foarte frumos. De fapt, nici nu ma mir. Doar e scris de tine. dap !
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Whispers of my soul. Asss10Whispers of my soul. J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Whispers of my soul.   Whispers of my soul. I_icon19Mar 31 Ian 2012, 18:37

Ce frumos.. si trist. Ma intreb cum ar putea suporta cineva astfel de sentimente puternice, cutremuratoare. Aproape ca te sufoca, te fac sa te crezi atat de inferior si lipsit de importanta incat iti vin in minte ganduri negre. M-ai impresionat si desi ma asteptam la astfel de lucruri din partea ta, acum chiar m-ai lasa fara cuvinte. Felicitari! kiss Te-am pupacit dulce. in love

choco^^

P.S.: Te iubesc non-stop. a hug
Sus In jos
♥ Cireşică.
Genin
Genin
♥ Cireşică.

Sex : feminin Varsta : 26
Nr. mesaje Nr. mesaje : 136
Puncte : 141
Reputatie Reputatie : 5

MesajSubiect: Re: Whispers of my soul.   Whispers of my soul. I_icon19Joi 02 Feb 2012, 07:53

Mi`a placut mult aceasta mica povestioara! kiss Nu mi s`a parut chiar trista... think Dar oricum e frumoasa. Mai asteptam si altele.
Sus In jos
Loren
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Loren

Sex : feminin Varsta : 25
acebook acebook : Lo Ren
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2369
Puncte : 2533
Reputatie Reputatie : 54
Stare de spirit Stare de spirit : Emoshinki

MesajSubiect: Re: Whispers of my soul.   Whispers of my soul. I_icon19Joi 02 Feb 2012, 12:38

in love Dumnezeule Byby dar ai talent mamaaa in love il adorrr (GOO)
Trist, vai m-ai facut sa simt acele lucruri, mi-ai facut pielea de gaina maii in love
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Whispers of my soul. J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Whispers of my soul.   Whispers of my soul. I_icon19Mar 07 Feb 2012, 14:39

Miau miau !

Pai nu ma mira deloc, tu scrii foarte frumos.
Imi place:*:
Ai reusit sa imi transmiti si mie acele sentimente.
Nu e o noutate ca te pricepi la scris.
Felicitari a hug
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Whispers of my soul.   Whispers of my soul. I_icon19

Sus In jos

Whispers of my soul.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Proză și Versuri. Un șirag de perle scrise-