Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O mica sugestie .. Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O mica sugestie .. Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O mica sugestie ..

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. I_icon19Mier 01 Feb 2012, 11:43

Buna,
Pai ma tot fastacesc de colo colo nestiind ce sa fac. In fine, sper sa nu va supar.

Am vazut ca multa lume discuta la topicul "Dear Diary"de la discutii libere si ma intrebam .. Am putea deschide o sectiune aparte? Vreau sa spun, fiecare membru sa aiba topicul lui unde scrie propriul "jurnalul". Am vazut ca au postat useri pana acum. Daca va fi asa si in continuare o sa fie un pic de confuzie, zic eu. Daca ar fi un topic aparte am putea vedea evolutia intamplarilor, am putea sustine membrii, sfaturi la fiecare post... Si la "Dear diary" se poate face acest lucru, dar o sa fie mult prea multa incucatura, parerea mea. Cam atat aici, sper ca am "explicat" destul de bine :))

Si mai am una .. Am observat ca sunt cativa useri interesati de fotografie. Am putea face un concurs ... Stiu ca nu se deschide si nu se organizeaza batand din palme, totusi .. poate puteti. Mie mi se pare interesant .. ^^

Sper ca nu v-am suparat. Daca nu se poate, nu se poate ..
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. I_icon19Mier 01 Feb 2012, 12:09

Mie mi se pare foarte interesanta ideea, de ce nu.. dap ! Acum sa vedem ce spune staff-ul happy
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. I_icon19Mier 01 Feb 2012, 12:59

Ideea cu fotografia e destul de frumoasa, insa un concurs nu cred ca ar merge din simplul motiv ca nu ai cum sa controlezi daca sunt poze facute de ei sau nu...Deci asta va sta inca sub semnul intrebarii..

Legat de acel jurnal, da sa zicem ca ar fi o metoda, insa nu stiu cat de eficient, si cat este nevoie de o categorie separata pentru el..
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. I_icon19Mier 01 Feb 2012, 19:19

In legatura cu fotografia .. sa fie o anumita tema sau undeva in peisaj sa fie pus ceva intentionat. Ma refer la un obiect, o foita cu numele nostru.. Mai este si bunul simti de a ne asuma ceea ce facem.. ori suntem corecti ori nu mai suntem :)).
Voi stiti cel mai bine!^^
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. I_icon19Mier 01 Feb 2012, 19:41

Sper ca nu gresesc daca-mi dau cu parerea ingrijorat

Mie sincer mi se par niste idei foarte bune! ^^ Mai ales cea cu jurnalul, abia astept sa vad ce va spune staff-ul ;;). kiss
Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. I_icon19Mier 01 Feb 2012, 20:49

cum poti numi "Jurnal" daca toata lumea ti-l citeste? lough

daca ai nevoie de sfaturi sau altele atunci trebuie doar sa deschizi topic la discutii libere sau mai bine sa intri pe Teens insa pe acolo nu prea avem activitate. dar daca asi sti ca cineva vrea sa se ofere voluntar sa faca ceva acolo eu v-asi da ranguri. de asemenea asi prefera sa fie acele persoane de la 13-14 ani in sus happy
Sus In jos
angelo_testardo
Chūnin
Chūnin
angelo_testardo

Localizare Localizare : galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 812
Puncte : 893
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : belly dance/karate
Stare de spirit Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. I_icon19Mier 01 Feb 2012, 21:07

sunt de acord nu se mai numeste jurnal dacas il vad toti...si ideea cu fotografia e chiar foarte buna numai k sunt anumite chestiute de pus la punct in cazul in care sar face pentru k in zilele noastre ''google image'' e sfant
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. I_icon19Mier 01 Feb 2012, 21:07

Nu un "jurnal" in adevaratul sens al cuvantului. Anw, asta n-a prea prins, voi stiti.
In legatura cu a doua mea idee, nu vreau sa fac off-topic dar na`. Ca sa dovedim ca pozele sunt ale noastre, pe langa poza in sine cu care am participa, am putea pune ca dovada, separat, obiectele componente ale acelei poze sau mai multe unghiuri. Si nu sa decupam, alte fotografii care sa demonstreze.
Sus In jos
angelo_testardo
Chūnin
Chūnin
angelo_testardo

Localizare Localizare : galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 812
Puncte : 893
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : belly dance/karate
Stare de spirit Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. I_icon19Mier 01 Feb 2012, 21:09

e si asta o chestie ramane de vazut
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. I_icon19Vin 03 Feb 2012, 09:25

Poza, va fi bagata direct in calculator, nu cred ca va sta cineva in fiecare luna sa mearga sa developeze poza, si astefel, nu avem cum sa verificam
Sus In jos
Loren
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Loren

Sex : feminin Varsta : 25
acebook acebook : Lo Ren
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2369
Puncte : 2533
Reputatie Reputatie : 54
Stare de spirit Stare de spirit : Emoshinki

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. I_icon19Vin 16 Mar 2012, 15:00

Am a6terizat si eu pe aici
Imi pot da cu parerea nu? O mica sugestie .. 812613
Mie sincer mi-ar placea mult concursul cu fotografiile
Si daca nu ma insel...am putea verifica pe google image :-?
Sus In jos
Bya132
Academy Student
Academy Student
Bya132

Sex : feminin Localizare Localizare : In parallel with the real world.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 35
Puncte : 47
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : More.
Stare de spirit Stare de spirit : Always crazy.

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. I_icon19Dum 24 Iun 2012, 11:10

Sper ca nu gresesc pentru ca-mi dau cu parerea, dar amandoua ideile sunt destul de dragute ... mai ales cea cu „jurnalul” :)
Acum staff-ul decide.
Pa, pa .
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. I_icon19Dum 24 Iun 2012, 14:00

M-am gandit intr-o zi cand faceam poze copacilor cum am putea verifica pozele..Nu e prea stralucita dar e ceva..Sa zicem ca tema este un copac...Facem poza copacului iar aceasta este poza care va participa iar ca dovada facem inca o poza dar tinam un deget, o palma, un bat in fata imegini (mai departe putin de camera bineinteles) . O sa va dau un exemplu dar va avertizez ca povele sunt facute acum cu telefonul si mai si ploua afara deci apreciati efortul si aplaudati chiar daca nu e asa reusita ideea...

Exemplu:

Poza participanta : O mica sugestie .. Scaled.php?server=854&filename=fotografie0333

Dovada ca poza e a mea:O mica sugestie .. Scaled.php?server=687&filename=fotografie0334

Pozele sunt iesite nasol pentru ca ploua si imi stricam telefonul daca stateam mai mult dar sper ca asta sa fie un exemplu bunicel...
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. I_icon19Dum 24 Iun 2012, 14:48

Pai, sunt cateva moduri cu care se poate verifica o fotografie.
In fine, concursul se va face daca sunt doritori. Am mai facut un topic sa va cer parerea, tot aici la sugestii.. Sa nu cumva sa se deschida si sa nu fie participanti.
Sus In jos
Irry
Genin
Genin
Irry

Localizare Localizare : in fata pc-ului
Nr. mesaje Nr. mesaje : 398
Puncte : 421
Reputatie Reputatie : 9
Hobby-uri Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport
Stare de spirit Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. I_icon19Sam 14 Iul 2012, 11:41

Ambele idei sunt bune in orice caz faza cu jurnlu nu prea merge ar trebui sa-i dam alt nume ceva in genu " Confesiunii" zic si eu si la concursu cu poze da putem verifica google image dar trebuie sa se ocupe cineva cu verificarea mereu sa fie sigur
Sus In jos
Continut sponsorizat

O mica sugestie .. Empty
MesajSubiect: Re: O mica sugestie ..   O mica sugestie .. I_icon19

Sus In jos

O mica sugestie ..

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii acceptate-