|
|
Autor | Mesaj |
---|
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: AM O IDEEEEE !!!! >:) Joi 02 Feb 2012, 21:19 | |
| Fara majorete!!! M-am plictisit deja (D) Altceva pentru fete |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: AM O IDEEEEE !!!! >:) Sam 04 Feb 2012, 04:12 | |
| - BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ a scris:
- Eu ma imbrac dar iti dansez doar tie :))
nici nu s-ar fi pus altfel problema ... |
|
| |
Th3Mast3r Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe scaun Nr. mesaje : 149 Puncte : 221 Reputatie : 14 Stare de spirit : Sunt fericit mereu
| Subiect: Re: AM O IDEEEEE !!!! >:) Sam 04 Feb 2012, 14:10 | |
| |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: AM O IDEEEEE !!!! >:) Sam 04 Feb 2012, 15:50 | |
| Bubu danseaza la web pentur Mihai?! [D] Ai maaaaiii!! Si noi vrem sa vedem >:p ei bine lasa....o avem pe Gabi! gabi danseaza la Baraa!!! <33 |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: AM O IDEEEEE !!!! >:) Sam 04 Feb 2012, 16:29 | |
| Nu dansez in public (D) ia uite la ei, eu la bara cica.. never!!! (D) |
|
| |
Th3Mast3r Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Pe scaun Nr. mesaje : 149 Puncte : 221 Reputatie : 14 Stare de spirit : Sunt fericit mereu
| Subiect: Re: AM O IDEEEEE !!!! >:) Sam 04 Feb 2012, 16:52 | |
| |
|
| |
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: AM O IDEEEEE !!!! >:) Sam 04 Feb 2012, 18:39 | |
| |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: AM O IDEEEEE !!!! >:) Dum 05 Feb 2012, 22:48 | |
| Mihai, e aproape 11 noaptea, cand am citit topicul am zis ca nu vad yo bine, aolooo, esti mai nebun decat credeam, si de ce sa se duca numai baieti ma rog? ce numai voi sa va distrati :)), venim si noi fetele cu voi, tinem galerie ca daca tot mergeti ca la un meci de fotbal nu? :))
|
|
| |
Nikylutza Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : undeva in lume Nr. mesaje : 57 Puncte : 71 Reputatie : 0 Hobby-uri : Muzica , muzica , muzica Stare de spirit : Pusa pe prostii , plina de prostii , indragostita pana peste cap , ignorata de persoana iubita pana peste cap
| Subiect: Re: AM O IDEEEEE !!!! >:) Dum 08 Iul 2012, 10:51 | |
| Sa ma bag , sa nu o fac , nu stiu suna interesant dar urasc sa port fuste scurte si daca imi dati pampoane roz vi-le bag pe gat Si maieuri ude ? Perversule |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: AM O IDEEEEE !!!! >:) Dum 08 Iul 2012, 13:42 | |
| asta era o caterinca si e veche ... nici nu stiu de ce inca e activa pe aici si nu blocata dar ma rog |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: AM O IDEEEEE !!!! >:) | |
| |
|
| |
|