| OK! Bancuri oameni buni si NE-buni! :)) | |
|
Autor | Mesaj |
---|
JustMe Hokage
Sex : Nr. mesaje : 600 Puncte : 1509 Reputatie : 133 Hobby-uri : football Stare de spirit : merge merge =)
| Subiect: OK! Bancuri oameni buni si NE-buni! :)) Dum 10 Oct 2010, 16:19 | |
| Bancul numaru' 1. Doi tipi se intalnesc in gara. - Ce faci? - Mi-am pierdut nevasta si o caut! - Ce coincidenta si eu mi-am pierdut nevasta si o caut. Da' cum arata a ta? - E inalta, blonda, cu ochii verzi, sanii mari si picioare lungi. Da' a ta? - Da-o dracu pe a mea, hai s-o cautam pe a ta! Bancul numaru' 2. 4 persoane intr-un compartiment de tren:un roman, un ungur, o blonda superba si o femeie batrana. La un moment dat trenul intra intr-un tunel iar in intuneric se aude sunetul puternic al unei plesnituri. Trenul iese din tunel si ungurul se freca de zor pe fata, avand o mare pata rosie pe obraz. Femeia batrana se gandeste: "Pun pariu ca ungurul a pipait-o pe blonda pe intuneric si aceasta l-a pleznit!" Blonda superba gandeste:"Pun pariu ca ungurul a vrut sa ma pipaie si a nimerit baba, care l-a pleznit!" Ungurul gandeste: "Pun pariu ca romanul a pipait-o pe blonda, dar ea a crezut ca am fost eu si m-a palmuit!" Romanul gandeste:”Sper ca mai vine inca un tunel in curand, ca sa-i mai dau o palma ungurului! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Io o sa mai vin pe la voi si cu altele dar pana atunci ...
Ultima editare efectuata de catre JustMe in Lun 11 Oct 2010, 13:23, editata de 1 ori |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: OK! Bancuri oameni buni si NE-buni! :)) Dum 10 Oct 2010, 17:50 | |
|
Ultima editare efectuata de catre *SasuSaku=love* in Dum 10 Oct 2010, 18:38, editata de 1 ori |
|
| |
Biscuu` Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bolintin deal - aproape de bucuresti :P Nr. mesaje : 383 Puncte : 483 Reputatie : 40 Hobby-uri : sa desenez,scoala,net,:D:D Stare de spirit : mereu cu zambetul pe buze!!!
| Subiect: Re: OK! Bancuri oameni buni si NE-buni! :)) Dum 10 Oct 2010, 18:35 | |
| |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: OK! Bancuri oameni buni si NE-buni! :)) Dum 10 Oct 2010, 19:47 | |
| |
|
| |
``*Last Kiss*`` Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Galati Nr. mesaje : 196 Puncte : 265 Reputatie : 49 Stare de spirit : hmmm...momentan sunt happy
| Subiect: Re: OK! Bancuri oameni buni si NE-buni! :)) Lun 11 Oct 2010, 09:45 | |
| ce amuzante sunt amandoua |
|
| |
^Wolf^ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : la comp Nr. mesaje : 61 Puncte : 75 Reputatie : 15 Hobby-uri : chitara Stare de spirit : hmm...momentan buna
| Subiect: Re: OK! Bancuri oameni buni si NE-buni! :)) Lun 11 Oct 2010, 19:01 | |
| prea tari sefule |
|
| |
JustMe Hokage
Sex : Nr. mesaje : 600 Puncte : 1509 Reputatie : 133 Hobby-uri : football Stare de spirit : merge merge =)
| Subiect: Re: OK! Bancuri oameni buni si NE-buni! :)) Lun 11 Oct 2010, 21:45 | |
| Asea , fara numar fara numar!! Bancul cu numaru' 3. Doi condamnaţi la moarte. - Vreo ultimă dorinţă? - Aş vrea să ascult un disc cu Guţă. - De acord! Şi tu? - Pe mine vă rog să mă omorâţi înaintea lui! Bancul cu numaru' 4. Ajung doi unguri in Bucuresti... Fără nici un ban, foame mare, ce se gandeste unul: - Hai sa ne despartim si sa cersim, iar la sfarsitul zilei ne intalnim sa vedem cat a strâns fiecare... Zis si facut! Se despart ei, pleaca fiecare unde crede de cuviinta. Pe înserat se intalnesc, dupa cum au stabilit. -Tu cat ai strans ? -10 lei... Si cum ai facut ? -Am fost într-un parc si am scris pe un carton: NU AM SERVICI, AM 3 COPII DE CRESCUT, VA ROG SA MA AJUTATI ! Dar tu cat ai strans ? -7.658 de lei -Iooy !!! Istenem ! Dar cum ai facut? - Am scris pe un carton: SUNT UNGUR! IMI LIPSESTE 1 LEU SA MA INTORC ÎN UNGARIA. inca una si ma duc ... |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: OK! Bancuri oameni buni si NE-buni! :)) Lun 11 Oct 2010, 21:51 | |
| super toate bancurile |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: OK! Bancuri oameni buni si NE-buni! :)) Mier 26 Feb 2014, 22:09 | |
| Ultimul a fost asa tarre =))) Foate frumoase bancurile =))) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: OK! Bancuri oameni buni si NE-buni! :)) | |
| |
|
| |
| OK! Bancuri oameni buni si NE-buni! :)) | |
|