sadism Academy Student
Localizare : Constanta Nr. mesaje : 16 Puncte : 32 Reputatie : 2 Hobby-uri : Parties!!! Stare de spirit : good
| Subiect: Realitate sau vis ? Vin 03 Feb 2012, 15:22 | |
| Vreau s-ă vă spun că aceasta nu este o poezie, nici eu nu ştiu mai exact ce este. Adevarul e că are rimă . Nu am vrut sa iasă o poezie, sunt doar nişte simple gânduri care mi-au venit pe moment . Aşa că vă rog sa nu o trataţi ca pe o poezie. Mulţumesc ! Cine eşti ? Cine eşti tu....?
Cine eşti tu, străine, de dai târcoale în mintea mea pustie ?
Cine eşti tu, umbră întunecată, de mă conduci mereu acasă ?
Cine eşti tu, poet romantic, de îmi faci inima să plângă în zorii diminteţii ?
Cine eşti tu, izvor de suferinţă, ce-mi alungă visele şi dorinţele ?
Cine eşti tu, sperietoare de ciori, de nimeni nu te iubeşte ?
Cine eşti tu, rază de soare, de nu mă mai laşi să dorm ?
Cine eşti tu, om egoist, de nu împarţi dragostea cu mine ?
Cine eşti tu, vultur fără cuib, de mă veghezi mereu ?
Cine eşti tu, trandafir sângeriu, de mă faci să mă simt nemuritoare ?
Cine eşti tu, om păcătos, de mă faci mai credincioasă ?
Cine eşti tu iubire, de mereu sunt singură ?
Dar ce eşti tu, om prostuţ, de mă faci să te iubesc oricum ? Sper că va plăcut! :* |
|
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: Re: Realitate sau vis ? Vin 03 Feb 2012, 15:34 | |
| Hey ,hey Este foarte frumoasa aceasta "poezie" daca pot sa ii spun asa ai talent Sa mai pui ~! |
|
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: Realitate sau vis ? Vin 03 Feb 2012, 23:06 | |
| Odododod E genial!!! Sa mai pui! Imi place foarte mult!!! Si sa ma anunti (D) |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Realitate sau vis ? | |
| |
|