Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Camelia. †
Jōnin
Jōnin
Camelia. †

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Undeva!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1306
Puncte : 1525
Reputatie Reputatie : 125
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:>
Stare de spirit Stare de spirit : :3

Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19Joi 08 Mar 2012, 17:46

Ce ce ce ? Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 385627 Tatal cui ? A lui Saku ? O.o
Omfg :O Ce tareeee !!! Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 385627
Intorsatura de sitoatie ce imi
place mult mult de tot Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 947835
Ce frumos ai descris Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 962758 Of of Uchiha :-w
Nimeni nu te-a invatat cum sa te porti cu fetele ?
Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 621493

[center]Ce te bat eu pe tine Uchiha :-l
Asa deci astept cu nerabdare sa pui urmatorul capitol din acest fic
Minunat ! Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 208323 Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 301723
Sa imi dai un Pm cand o faci Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 962758 Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 896861
Spor la scris si la idei ! Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 208323 Te-am pupat my darling Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 962758 ! (GOO)
Sus In jos
Dominique♠
Chūnin
Chūnin
Dominique♠

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Accel World
acebook acebook : @Erin Toshiro
Nr. mesaje Nr. mesaje : 813
Puncte : 992
Reputatie Reputatie : 63

MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19Mier 14 Mar 2012, 19:58

hey imi pare rau ca nu am adus nextul dar dupa cum vedeti nici la celalalt fic Death note nu am putut fiindca nah...upa cum am spus scoala ma omoara pur si simplu...teme peste teme...etc
Pai mersi mult de commuri si va promit ca in weekend o sa aduc nextul
Va pop dulce, Ja ne! kiss
Sus In jos
Yukii
Chūnin
Chūnin
Yukii

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 613
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele!
Stare de spirit Stare de spirit : Just. . . ME!

MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19Mier 14 Mar 2012, 21:10

BUNA...
M-AM SUPARAT CA NU M-AI ANUTAT sad
SPERS SA O FACI DE ACUM kiss
IMI PLACE ACEST NOU CAPITOL ADICA ESTE MAI VECHI..DAR ESTE SUPER love
DE CE?CIN?CUM?UNDE?...TATAL SAKUREI? happy CE SITUATIE kiss
ASTEPT CU NERABDARE SA VAD CE SE INTAMPLA IN URMATORUL kiss
JANE ! kiss
Sus In jos
` Squirrel `
Guardian Ninja
Guardian Ninja
` Squirrel `

Localizare Localizare : Sv, C.M.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2169
Puncte : 2265
Reputatie Reputatie : 72
Hobby-uri Hobby-uri : A lot.
Stare de spirit Stare de spirit : Tired all the time.

MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19Vin 16 Mar 2012, 20:16

Heeey! huh?

Am inceput sa citesc acest fic mai demult dar nu am dat comm... dap !

Vrei sa stii de ce? ingrijorat

Din cauza unei stari care a pus stapanire pe mine si nu vrea sa imi dea pace. Unica si inegalabila...LENE unsure

Oricum...tu stii ca acest fic este foarte frumos nu? Ca este minunat si eu astept next nu? think

Daca stii atunci nu iti mai spun. happy2

OK...See ya
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 J5fdba
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19Dum 18 Mar 2012, 16:27

happy hei , hi!

superba poveste de dragoste , in love

ma ti cu sufletul la gura mereu , happy2

vino cu nextul repejor , dance2

anunta-ma si pe mine kiss

bafta si pupici
happy2 kiss in love a hug
Sus In jos
Dominique♠
Chūnin
Chūnin
Dominique♠

MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19Dum 18 Mar 2012, 17:14

Hey, cred ca v-am lasat sa asteptati cam mult dupa next asa ca l-am adus. Sper sa va placa! Si multumesc pentru commuri!

Capitolul 7

Sakura p.o.v

- Eu…Sakura…sunt….tatal tau…e o poveste lunga, stiu ca e ciudat sa ma vezi aici dar vei intelege totul cand vei auzi toata povestea….. Spuse barbatul.
Il rog pe Gaara sa mearga in camera mea sa imi aduca niste haine ca sa ma imbrac, in timp ce ma asez pe canapea alaturi de brunetul ce spune ca e asa zisul meu tata. Dupa cateva minute apare si roscatul cu un maiou negru cu pietricele albe cu un decolteu generos, si o pereche de pantaloni de trening gri. Le iau si merg in camera de alaturi si ma imbrac, dupa care revin si ii spun barbatului sa inceapa sa imi spune acea poveste.
- In primul rand numele meu e Shun Haruno, nu cred ca era nevoie sa spun deoarece sti asta. Acum cativa ani inainte sa ne mutam tu, eu , mama si fratele tau in Germania, in acea zi de sambata, afara se starnise o furtuna, copacii cadeau si cadeau, la fel si stalpii de telegraf. Eu tocmai ma intorceam de la munca, cand un copac se rasturnase peste masina, iar eu intrasem in coma. din cate stiu am fost dus la un spital din Tokyo, unde am stat pana acum. Am aflat de la doctori ca in acea zi au dat la televizor accidentele ce s-au intamplat, iar mama ta auzind de o persoana ce a murit intr-un autovehicul cunoscut ei, a crezut ca eram eu. Nu prea stiu ce ti-a spus tie si lui Yasu, dar nu am murit. Chiar dupa cativa ani de stat in coma, urmatorul an cand mi-am revenit v-am cautat peste tot dar nu v-am gasit, asa ca am asteptat si am sperat ca va veni o in care va veti intoarce aici.
Am ramas fara cuvinte la tot ce spuse brunetul. Nu pot sa cred ca tata...traieste. Mii de lacrimi isi fac aparitia pe chipul meu. Ii sar in brate spunandu-i ca mi-a fost foarte dor de el si ca nu vreau sa il mai pierd niciodata. Ma simt atat de fericita ca il revad, ca familia noastra e din nou impreuna, ca vom fi de acum toti impreuna mereu.
Ma desprind din imbratisare, dupa care il prezint pe Gaara tatei. Cei doi fac cunostinta dupa care roscatul se aseaza langa mine cuprinzandu-mi talia. Incep sa ii povestesc tatei toate cele intamplate pana acum, el ramanand fara cuvinte.
- Draga mea....cum sa iti spun...baietii can se indragostesc de o fata ar face orice sa o aiba dar pe acest Sasuke, nu il inteleg. Iti promit ca nu o sa mai las pe nimeni sa te raneasca bombonica mea rozalie. Spuse tata imratisandu-ma.
Am tot povestit, pana ce somnul a pus stapanire pe mine, iar ochii mi se inchideau incetul cu incetul. Sper ca revenirea tatei aici sa fie doar un vis cand ma voi trezi maine.

Ei bine, sper ca v-a placut si imi pare foarte foarte rau ca e cam scurt.
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19Dum 18 Mar 2012, 19:13

hei foarte misto continuarea ,

mersy ca m-ai anuntat ,

sper sa ma anunti si data viitoare ,

bafta si pupici multi
Sus In jos
Yukii
Chūnin
Chūnin
Yukii

Localizare Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 613
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele!
Stare de spirit Stare de spirit : Just. . . ME!

MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19Dum 18 Mar 2012, 20:14

Hei ^^
multumesc ca m-ai anuntat kiss
ce fericire pe Sakura...tatal ei traieste...acum are si ea cu adevarat pe cineva happy2
Ce o sa se intample cu Sasuke oare?...abia astept sa vad happy
te pwp dulce si ne vedem la next...sper sa am mai anunti kiss
JANE!!!
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19Joi 22 Mar 2012, 18:30

Se pare ca am ajuns si eu, in sfarsit, pe aici. Sa vedem:

Titlul este sugestiv, dar nu stiu in ce masura atrage cititorii. Daca l-as fi vazut fara sa stiu ca ai cerut critica, nu cred ca m-ar fi determinat sa citesc mai departe.

Ideea am mai intalnit-o de nenumarate ori, iar felul in care o dezvolti nu diferentiaza acest fic de cele asemanatoare. Astept sa vii cu ceva cat mai original, care sa starneasca interesul. As vrea sa vad mai mult suspans, mult mai mult, pentru ca el intretine curiozitatea.

Descrierea a evoluat destul de mult pe parcurs. Uneori este chiar buna, atunci cand te axezi pe sentimentele personajelor, dar uneori lipseste sau se concentreaza pe aspecte neimportante. As vrea ca emotia sa fie prezenta in fiecare cuvant, oricat de neinsemnat in aparenta ar fi el. Stiu ca nu este usor, dar in timp vei reusi si asta.

Dialogul este prea mult in unele cazuri. Ai replici ce ar putea fi introduse in naratiune. Pana si replica tatalui, din ultimul capitol, ai fi putut sa o incluzi in naratiune, adica sa fie ceva gen: Imi spuse ca acum cativa ani...
Sunt sigura ca ai prins ideea.

Greseli de tastare/ortografie:

"sa imi spune" - sa imi spuna

"sti asta" - stii asta

"va veni o in care" - va veni o zi in care

"can" - cand

"imratisandu-ma" - imbratisandu-ma

Actiunea ai putea sa o incetinesti mai mult. Ar fi fost bine sa insisti pe trairile Sakurei atunci cand si-a intalnit tatal, atunci cand Sasuke incercase sa o violeze etc.

Estetica nu este cea mai buna. Ar trebui sa imparti capitolele pe fragmente si sa lasi un rand liber intre dialog si naratiune/descriere, plus ca nici felul in care pui semnele de punctuatie uneori nu ajuta aspectul.
Am vazut un loc unde ai inceput propozitia cu litera mica: "eu intrasem in coma. din cate stiu".

Semnele de punctuatie sunt puse cam alandala. Sunt dati cand le-ai pus corect si dati cand le-ai pus aiurea. Deci, dupa ce termini ce ai de spus, adaugi semnul corespunzator, dai "space" si abia dupa continui. Punctele de suspensie nu se abat de la regula asta.
Uneori ai pus virgula cand nu trebuia (Spre exemplu: "un decolteu generos, si o pereche de pantaloni de trening gri") si uneori nu ai pus-o, desi era nevoie (Spre exemplu: "In primul rand numele meu e Shun Haruno" - In primul rand, numele meu e Shun Haruno).

In concluzie:
- as vrea ca ideea sa devina din ce in ce mai interesanta si originala;
- ceva mai multa descriere sentimentala nu ar strica;
- ai grija la dialog, pentru ca uneori este in exces;
- insista mai mult pe aspectele importante. Nu trece de la o idee la alta;
- imbunatateste aspectul;
- verifica fiecare capitol in parte inainte sa-l postezi si corecteaza-l;
- fii mai atenta la felul in care pui semnele de punctuatie.

Cam asta am avut eu de spus. Sper sa-ti fi fost de folos si sa urmezi sfaturile primite.
Spor la scris in continuare si multa inspiratie! dap !
Sus In jos
Dominique♠
Chūnin
Chūnin
Dominique♠

MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19Vin 23 Mar 2012, 15:08

Mersi pentru cele spuse.
O sa tin cont de ele, si o sa incerc sa corectez greselile facute.
Ja ne!
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19Vin 23 Mar 2012, 19:13

doamne deci cat de ,,desteapta" pot fi ca tiam ratat ficul pana acum?
e clar trb sa ma duc la oftalmolog k altfel nu se poate
u nici nu cred ca stii ce comoara ai aici
ficul e suuuuuuuuuuuuuper grozav si abia astept nextul
cand am vazut ingerii muzicii am crezut k e un fic normal numai cu muzica si deastea. dar am remarcat k e uluitor si imbini nemaipomenit cele doua lucruri
iubirea si muzica. deci dak iti zic cv ramai gura casca. chiar azi ma gandeam dak eu si baiatul de care imi place(care seamana foarte mult cu sasuke la comportament doar k el are simtul umorului foarte dezvoltat) am juca romeo si julieta. si acu cand am vazut asta la tn cred ca suntem telepate. lough abia astept next kiss
Sus In jos
Dominique♠
Chūnin
Chūnin
Dominique♠

MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19Dum 25 Mar 2012, 15:26

Hey hey, am adus si nextul care sper sa fie mai bun, si pe placul vostru.

Capitolul 8

Soarele rasare, ciripitele pasaresc..ah gomen gomen, pasarelele ciripesc, oamenii se trezesc la viata si intr-o camera o fata ca si cea mai frumoasa floare din lume inca doarme dar ce tot spun, ceasul zgomotos o trezeste din somnul dulce, si frumoasa fata lasa la iveala cei mai frumosi ochi verzi.

Sakura se da jos din pat si cu pasi mici merge in baie unde isi dezmiarda chipul cu apa rece. Dupa ce termina iese si se imbraca cu o pereche de pantaloni scurti, negri putin rupti, niste sosete lungi pana deasupra genunchilor de culoare rosie, un maieu roz cu Hello Kitty, niste bascheti si o camasa simpla alba descheiata de tot. Parul si-l lasa desprins, se da cu putin rimel, creion dermatograf si luciu de buze apoi isi ia geanta si coboara jos unde il zareste pe Gaara pregatind micul dejun.

Rozalia cum il vede merge la el si il imbratiseaza, el facand la fel. Cei doi se privesc pret de cateva minute dupa care incep sa rada putin, si se aseaza amandoi la masa luand micul dejun pregatit de baiat.
Niciunul nu spune nimic, iar in camera e o liniste asa de apasatoare..de...nu stiu cum sa spun, adica nici musca nu se auzea. Minutele se duceau si se duceau, pana ce Sakura isi aminti ca o sa intarzie la scoala.

Sakura p.o.v

Ah....o sa intrazii. Termin mai repede de mancat, apoi il iau pe Gaara de mana si iesim repede pe usa. Afara se pare ca tata isi facea de lucru cu tufisurile care sincera sa fiu aveau nevoie de un "frizer". Il salut in graba, si imi continui drumul. Bietul Gaara, cred ca nu mai rezista. Incetinesc pasul astfel roscatul sa poata sa isi revina.
- Sti...poate fac parte din grupul popularilor dar nu sunt atlet. Spuse el razand printre gafaieli.
Dupa ce isi revine ne continuam drumul si ajungem fix cand se sunase de ora.
Ne luam la revedere in felul nostru, adica un salut secret, si mergem catre clasele noastre.

Mie cam teama sa intru in clasa stiind ca......el e acolo, si cu siguranta ma uraste. Inghit in sec si pun mana pe clanta apoi cu o urma de teama incerc sa imi fac curaj si sa intru in clasa. Fac, doi, trei pasi si toate privrile sunt atintite asupra mea putin confuze. Nu le dau importanta si ma duc la locul meu. Brunetul statea si privea pe geam pierdut, dar ceva e ciudat. Observ pe chipul lui un mica sfera de apa pe care toti o numim lacrima. Dar..cum se poate asta? Nu l-am vazut niciodata sa planga. Ma asez pe scaun, si imi scot cartile apoi astept sa vina profesorul de istorie Iruka.

In minte imi apar fel si fel de imagini, dar nu orice imagini ci scena aceea de aseara cu mine si Sasuke. Ma intreb de ce nu pot sa o uit, sau de ce ma simt asa ciudat. Oare inca mai simt ceva pentru el? Asta nu se poate, chiar nu se poate. Atunci...cu el, nu prea stiu de ce dar m-am simtit bine, inima imi batea cu putere, si totusi nu vroiam sa se termine momentul acela.
Deodata revin la realitate cand aud vocea dirigintelui meu strigandu-mi numele. Ma ridic din banca si la cererea lui ma duc in fata clasei, si imi spune mai incet sa auzim doar noi ca cei de la Shine Star trebuie sa vorbeasca cu mine si fetele. Le fac semn Hinatei si lui Temari si iesim din clasa unde ne asteptau presedintele companiei si acea femeie de atunci..nu prea le mai retin numele dar o sa ma obisnuiesc cu ei odata si odata. Din cate vad presedintele e bine dispus, si ce a inceput sa spuna m-a lasat fara cuvinte.
- Sakura...Hinata..Temari, de maine seara voi.........

Suspans! Deci dupa cum am mai spus sper sa va placa, ser sa fie mai bun ca si celelalte capitole si imi pare rau ca e cam scurt! Va pwp dulce, si mersi de commuri! Ja ne! kiss
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19Dum 25 Mar 2012, 15:37

hei ,

mersy ca m-ai anuntat ,

acest capitol a fost frumos ,

sper sa ma anunti si pe mine de continuare

astept cu nerabdare capitolul urmator ,

bafta si pupici
Sus In jos
Edalinee
Academy Student
Academy Student
Edalinee

Sex : feminin Localizare Localizare : Marshmallow world :D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5
Puncte : 9
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : N`am :-?
Stare de spirit Stare de spirit : Foarte binee !

MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19Dum 25 Mar 2012, 15:46

Ododododo =P~ ,e minunat ce pot zice :''3 .
Suspansul acesta ma inebuneste :'[ .Si nu pot sa cred ,Sasuke plange . o:
Frumos , frumos . Adu repede nextu ca fac gaura in podea si ma trezesc cu vecina la mine la usa . Please :o3
Sus In jos
~Linna~
Chūnin
Chūnin

Localizare Localizare : In mister....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul
Stare de spirit Stare de spirit : Is a secret...

MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19Dum 25 Mar 2012, 19:17

imi place la nebunie
e super tare
abia astept next-ul sa ma anunti si pe mine plyyzzz
PWP dulce de tot la tinbe kiss
Sus In jos
https://www.facebook.com/LaLaNeBuNieFanPage.
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19Lun 26 Mar 2012, 22:45

adoooooooooooooor capitolul asta. ce zic eu ador.
imi vine sal mananc nu alta.
numai pot de nerabdare sa vad care va fi urmatorul capitol caci asta a fost bestial happy2
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19Lun 26 Mar 2012, 22:47

adoooooooooooooor capitolul asta. ce zic eu ador.
imi vine sal mananc nu alta.
numai pot de nerabdare sa vad care va fi urmatorul capitol caci asta a fost bestial happy2
Sus In jos
Lumiereღ
Genin
Genin
Lumiereღ

Localizare Localizare : Peste tot ;x
Nr. mesaje Nr. mesaje : 428
Puncte : 496
Reputatie Reputatie : 20

MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19Sam 31 Mar 2012, 13:34

Hey :*
Trebuie sa imi cer mii si miiii si miii de scuze sad
Cum am putut rata un asemenea fic nervi! nervi! nervi!
Dar acum sunt aici :-s!
Si tin sa iti spun ca e superb
Deci saraca Sakura think .....
Sper sa iasa totul bine intre ea si Sasuke

Lumi te pupa si sa ma anunti la next kiss
Scuze inca o data :o3!!!

Ficul meu .Cang ajungi la adolescenta
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 J5fdba
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19Vin 27 Iul 2012, 16:15

Fic inchis pentru inactivitate.

Merge la >> Fan Ficuri blocate.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)   Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16) - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Ingerii muzicii, dragoste sau ura (+16)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-