Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Subiect: Re: Concurs 37- Melodia Saptamanii! Dum 05 Feb 2012, 21:45
Taxi feat. R&D ~ Non-Stop
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
Subiect: Re: Concurs 37- Melodia Saptamanii! Dum 05 Feb 2012, 21:50
Multumesc pentru vot scumpelor, sinteti niste dragute. Acum revin cu o melodie noua ceva mai trista:
Sever feat. Adda - N-ai sa te schimbi
Succes tuturor
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
Subiect: Re: Concurs 37- Melodia Saptamanii! Dum 05 Feb 2012, 21:57
Hai maaaa.... Eram sigura cu ce sa particip, dar vad ca melodia a postat-o Layla Si zic, lasa ca particip cu Turn me on, si vad ca a postat-o Cappu deja >.<. Deja e prea de tot. Acu cu ce sa mai particip
Adam Lambert - Better than I know myself
Succes tuturor . De data asta mi-ati facut-o
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
Subiect: Re: Concurs 37- Melodia Saptamanii! Dum 05 Feb 2012, 22:00
Bafta tuturor ^^
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Subiect: Re: Concurs 37- Melodia Saptamanii! Dum 05 Feb 2012, 22:33
si eu si eu:
DozaDeHas- profu din cartier, o fi ea scurta, dat tot e melodie nu :))
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
Subiect: Re: Concurs 37- Melodia Saptamanii! Mar 07 Feb 2012, 15:04
O melodiee pe care eu o ador ...SPer sa va placa si voua.
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
Subiect: Re: Concurs 37- Melodia Saptamanii! Mar 07 Feb 2012, 21:39
Particip si eu...again. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] So...aduc o melodie foarte draga mie. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
OneRepublic ~ Stop and Stare
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
Subiect: Re: Concurs 37- Melodia Saptamanii! Mier 08 Feb 2012, 19:54
Deci .. vin si eu cu o melodie pe care o ador
guess who - decat sa minti
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
Subiect: Re: Concurs 37- Melodia Saptamanii! Mier 08 Feb 2012, 22:00
Hi hi :P Particip si eu cu Adrian Sina ft Sandra N. - Angel
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
Subiect: Re: Concurs 37- Melodia Saptamanii! Mier 08 Feb 2012, 22:14
hei hei concurez pentru prima data la acest concurs eu vin cu... Nayer - Suave (Kiss Me) ft. Pitbull, Mohombi
iubesc melodia asta o ascult in fiecare zi cu drag Iva
"Andra" Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Arges Nr. mesaje : 636 Puncte : 757 Reputatie : 27 Hobby-uri : <3 Desenul <3 Stare de spirit : ஐ♣♪☼ ♦ღ☺ ۩¶√۩♥ஐ
Scuzaţi-mă că deabea acum apar. ] Am venit şi eu cu o melodie. În seara asta am descoperit-o şi o ador din prima. xD Sper să vă placă.
I don't need permission, make my own decisions. <3
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
Subiect: Re: Concurs 37- Melodia Saptamanii! Sam 11 Feb 2012, 22:22
Am aterizat si eu pe la acest concurs.
Eu ma inscriu cu melodia : Britney Spears-Criminal