| Termeni de utilizare a unui barbat | |
|
|
Ce parere aveti despre ficul meu? ;;) | Il adorrr :x | | 93% | [ 27 ] | E dragut.. | | 7% | [ 2 ] | Neah, lasa-te de el | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 29 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Joi 23 Feb 2012, 08:12 | |
| Hei scumpa mea. Multumesc ca m-ai anuntat. Frumoasa continuare, insa sunt curioasa unde o va duce Sasuke si ce se va intampla. Caci pana la urma ea este un agent FBI si el un sef de mafie deci..nu e chiar asa ok...
Pune repede continuarea. Spor la scris si la idei:* Si sa nu uiti sa ma anunti! |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Joi 23 Feb 2012, 15:58 | |
| |
|
| |
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Joi 23 Feb 2012, 16:16 | |
| :)) Choco scuze dar nu am fost asa de atenta Data viitoare voi corecta capitolul :)) ca sa nu mai am asa multe greseli ;) |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Joi 23 Feb 2012, 17:15 | |
| Suavementeee!! <3 Melodia asta a urlat in boxe cat timp am citit acest capitol DELOC PERVERS! :-w Ioooi Loricioi numai semeni cu mamica ta? [D] Sasuke e un prostanac, ma enerveaza Dii Sakura ]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Hai repejor cu next! ,3 |
|
| |
Jenni Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ღIn a place where madness is eating on bread ღ acebook : Roxana Nr. mesaje : 157 Puncte : 174 Reputatie : 13 Stare de spirit : ♫I forget the pain taking perfect drug called happiness ♫
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Joi 23 Feb 2012, 17:48 | |
| Oh... Iubita, multumesc ca m-ai anuntat A fost atat de frumos... Deci, Sasuke nu si-o prea aminteste pe Saku, asa-i? Nesimtitu'... Ar merita o bataie... mama, mama Dar il lasam asa, momentan! Astept next, ca mor de nerabdare sa vad ce se mai intampla |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Vin 24 Feb 2012, 13:17 | |
| AI adus next!!!!!!!!!!
Sa stii ca am citit capitolul de ieri , dar apoi mi-a cazut netu
A fost minunat!
Hina , facea ce?
Ce face viata din anime!
Astept next si PWP dolshe |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Lun 27 Feb 2012, 20:55 | |
| A fost minunat!Mor de curiozotate sa vad ce se intampla !Vreau next te rog! |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Dum 04 Mar 2012, 10:51 | |
| Aoleu! Am uitat sa trec pe aici. Eh, cred ca ma poti ierta. Pai.. Doamne cum a putut sa se imbete asa? A, ai spus in celalalt sezon ca Sakura era virgina.. a ramas asa, nu? Si Sasuke sper sa nu-i faci ceva ca ajungi in closet maica. Astept urmatorul capitol Lore. |
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Lun 05 Mar 2012, 10:34 | |
| scumpa mea ma bucur ca ai inceput si sezonul 2 sa maanunti si pe mine cand pui next-ul PwP dulce la tine |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Lun 05 Mar 2012, 12:42 | |
| |
|
| |
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Dum 01 Apr 2012, 12:44 | |
| As vrea sa inchid acest fic Vad ca lumea nu mai isi da interesul sa citeasca... Ma mai gandesc ziua aceasta daca il inchid sau nu... |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Dum 01 Apr 2012, 14:29 | |
| Inca un autor.. Daca nu aveai niciun comentariu mai ziceam. Nu inteleg de ce nu-l poti continua pentru astia care ti-au comentat sau pentru cititori care nu au cont. Ficul este bun, eu am numarat 11 comentarii. Eu de abia imi fac timp pentru cateva ficuri, si chiar daca mai e putin si intram in vacanta mie nu mi s-a usurat deloc treaba. Nu-mi plac persoanele care incep ceva si nu termina. Odata ce ai inceput un fic iti asumi responsabilitatea ca-l continui. Eu una sper sa te razgandesti, de nu o faci cel putin stiu ca am incercat sa te conving sa-l continui. O zi buna si scuzati offul, dar ma gandeam ca asa ar putea vedea mai multi ca nu e bine sa inchizi un fic si care-i parerea mea despre asta. |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Dum 01 Apr 2012, 14:46 | |
| Poftim?Cum sa-l inchizi?Eu credeam ca ai pus next.Sincer astept next la ficul asta de muuuuuuuuuuuuult.Plus ca eu iubesc ficul asta!Sincer daca-l inchizi am sa Te rog nu-l inchide! |
|
| |
Fistic ♥ Genin
Sex : Localizare : Acasa Nr. mesaje : 98 Puncte : 118 Reputatie : 4 Hobby-uri : Sa imi traiesc viata Stare de spirit : Pusa pe sotii.
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Dum 01 Apr 2012, 16:56 | |
| Am citit si Sez 1. Si sez 2. si imi place asa mult..Si nu ai sa il inchiz ca altfel vin sa te pap.. Adu continuare mai repede si nici vorba sa il inchizi |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Dum 01 Apr 2012, 17:33 | |
| Stop-Cadru! Cum adica sa il inchizi? Ai un fic superb. Eu am citit si sezonul 1 si pe al doilea. Te rog muult sa il continui, ca altfel ma suppy. |
|
| |
Loren Guardian Ninja
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Dum 01 Apr 2012, 21:06 | |
| ] Off doamne ce zi e astazi? Este cat Aprilie?! Pacaleala de 1 Aprilie mai =]]] |
|
| |
Anya Special Jōnin
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Dum 01 Apr 2012, 21:32 | |
| Ai mai!Chiar m-ai speriat!Nu mai fa asta altfel Dar cand pui next?A trecut un secol |
|
| |
Loren Guardian Ninja
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Dum 01 Apr 2012, 22:09 | |
| ] pai acuma ca a inceput vacanta cred ca ma voi pune pe treaba Mai am 2 ficuri la care trebuie sa pun.. Va fi mai greu dar incerc.. |
|
| |
..'MiHa'.. Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Ma aflu exact unde sunt acum Nr. mesaje : 12 Puncte : 12 Reputatie : 0 Hobby-uri : Baschet Stare de spirit : Spiritul meu inca se afla in corp
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Dum 01 Apr 2012, 22:35 | |
| |
|
| |
Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Dum 15 Apr 2012, 03:54 | |
| |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Joi 21 Iun 2012, 15:49 | |
| Scumpa ti-am citit sezonul 1 si pe acesta.. 2 sezoane minunate! Astept sa pui next ! Sunt curioasa ce se va intampla! Te pupiceste Deea ! |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat Vin 27 Iul 2012, 20:31 | |
| Nu s-a mai postat nextul din Februarie. Fic inchis.
Daca doresti redeschiderea lui poti anunta un Moderator/Critic. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Termeni de utilizare a unui barbat | |
| |
|
| |
| Termeni de utilizare a unui barbat | |
|