|
|
Autor | Mesaj |
---|
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Viata din a 12-a A Sam 20 Oct 2012, 23:13 | |
| Dragutz capitol. maBucur ca Sakura s-a razbunat pe Naruto care credea ca ii este cald lui Hinata si pe brunetul ala care nu stiu ce motive avea. Iar legat de ultima parte cu Karin,pai... sa stea departe si sa u cauzeze probleme!! Altfel nu o sa ma apuce rasaritul. Sau apusul. Depinde in ce parte a zile o prind. Te pup si mersi de anunt. Sper ca o s-o fai in continuare si adu nextu repejor.Bye! |
|
| |
MeLyNa12 Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : oriunde nu ajunge soarele acebook : Adauga-ti profilul. Nr. mesaje : 2312 Puncte : 2424 Reputatie : 75 Hobby-uri : Ficuri, animeuri, jocuri Stare de spirit : Ce contează?
| |
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Viata din a 12-a A Dum 21 Oct 2012, 01:27 | |
| Multumesc mult pentru critici, aprecieri si incurajari... Si MeLyNa12...nu sunt boboaca...inca...sunt abia in clasa a 8-a |
|
| |
Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Viata din a 12-a A Dum 21 Oct 2012, 11:18 | |
| Deci, next-ul repejor!!!!!!Anunta-ma neaparat cand il pui!!!Ai putea sa face capitolele ceva mai lungi...dar cum vrei tu!:*:Te pwp dulce!!! |
|
| |
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Viata din a 12-a A Dum 21 Oct 2012, 13:20 | |
| |
|
| |
SasukeLoveSakura Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : -_-" acebook : AbyssalEye Nr. mesaje : 148 Puncte : 204 Reputatie : 52 Hobby-uri : -_-" Stare de spirit : Keep calm and listen
| Subiect: Re: Viata din a 12-a A Dum 21 Oct 2012, 14:14 | |
| Ok Barbie! mersii ca m.ai anuntat! :) Acum despre fic... Pai ideea prinde contur :d Sasuke se intragosteste! Sper ca Sakura sa fie putin mai indiferenta, ca in aproximativ 80% din ficurile citite de mine Sakura se indragostea dupa ce se uita Sasuke la ea in ore sau in alta parte. Karin?? orice fic are si personaj negativ! Da pe Karin chiar nu o suport! deci buna alegere pentru ca presimt ca o sa-i faca Sakura viata amara lu Karin daca se ia de ea! Daca poti sa pui poze cu Shan fratele ei =p~ nu de alta dar poate este o bunaciune ca Sasuke! Te-am :* si ast. nextul Barbie ;) |
|
| |
crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Viata din a 12-a A Dum 21 Oct 2012, 17:19 | |
| |
|
| |
PandaBoo ^^ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : In lumea mea, acolo unde nimeni nu ma poate gasi! Nr. mesaje : 59 Puncte : 84 Reputatie : 3 Hobby-uri : Arhitectura, desen tehnic, pictura si chestii mici si pufoase! :3 Stare de spirit : I'm happy any time of day!
| Subiect: Re: Viata din a 12-a A Dum 21 Oct 2012, 23:07 | |
| Buna, Scuze ca am ajuns atat de tarziu la ficul tau. Tot ce pot sa spun este ca imi place. Spor la scris. Zbey! |
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Viata din a 12-a A Lun 22 Oct 2012, 18:29 | |
| Hei...Nu imi vine sa cred ca voua chiar va place cea ce scriu eu... Ma bucur enorm de mult ca il cititi si sunt in al 9-le cer pentru ca va si place SasukeLoveSakura voi pune si poze cu Shun...cand nu stiu exact insa voi pune...ma gandeam sa le pun inainte de urmatorul capitol....pentru a va face o idee in legatura cu personajele, cat despre Karin...chiar imi va fi putin mila de ea... .... Angel `Konan nu voi grabi relatia...iar Sakura va fi indiferenta destul timp....chiar si dupa ce incee sa isi puna semne de intrebare cu privire la sentimentele pentru Sasuke....deoarece ea inca se gandeste la Shun..... Va pwp si va iubesc pe toti muuuult de toooot |
|
| |
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Viata din a 12-a A Lun 22 Oct 2012, 18:37 | |
| Shun,Shun,Shun... Hai mai lasa-l. E de domeniul trecutului acum. Sa priveasca in prezent Saku a noastra, nu in trecut. Sper sa adduci nextu repede. |
|
| |
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Viata din a 12-a A Lun 22 Oct 2012, 22:11 | |
| Heii.
Am ajuns si pe aici, mersi de anunt.
Pai.. se putea si mai bine ! Imi place ficul tau, dar am prins mai multe informatii despre fic-uri si am citit extrem de multe, so.. am devenit putin mai dura sa zicem.. asa ca iti zic, te poti perfectiona, dar trebuie sa te uiti cum scriu altii, de exmeplu un moderator sau un critic. Au ficuri exceptionale. Ia exemplu. Poti sa ajungi sa scrii de 100 de ori mai bine, nu te da batuta. Incearca, munceste, citeste. Deci... mai ai de lucru. Nu stiu ce sa-ti mai zic, daca nu ai cerut o critica pana acum, fa-o !
Succes in continuare ! Sper sa ai cat mai multe idei ORIGINALE. See ya next time. |
|
| |
~Linna~ Chūnin
| Subiect: Re: Viata din a 12-a A Mar 23 Oct 2012, 07:25 | |
| |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Viata din a 12-a A Joi 27 Dec 2012, 14:31 | |
| Fic blocat din cauza inactivitatii. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Viata din a 12-a A | |
| |
|
| |
|