| Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! Vin 10 Feb 2012, 02:47 | |
| Aceasta "poza" o sa va arate "cat de mare este universul" Deci nu doar ca o sa fiti uimiti dar o sa fiti dati pe spate !!! E uimitor, e extraordinar! Intrati aici si ramaneti trazniti. Dupa ce incarca apare o bara jos pe orizontala, ca si cea verticala de la browsere. folositi-o. Veti gasi informatie !!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Arcade in Sam 31 Aug 2013, 22:16, editata de 2 ori |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! Vin 10 Feb 2012, 20:50 | |
| |
|
| |
your_lucky_star Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Around the world :) Nr. mesaje : 121 Puncte : 129 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! Vin 10 Feb 2012, 21:00 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! Vin 10 Feb 2012, 21:14 | |
| Asaa, deci am vazut asta de dimineata, insa am uitat sa comentez -.-" :)))) E foooaartteeee tareeee (GOO). Doamnee, cat de infimi sunteem :))) Saracutii de noi, atat de mici si pricajiti of of. :)) |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! Sam 11 Feb 2012, 10:33 | |
| Oooooo! Ce tare e! :x:x
Eu stiam oricum cam cat de mare e Universul pentru ca la scoala fac astronomie, insa programul e.. WoW! :x Foarte tare. :x De la Yoctometru la dita mai Universul.. E uimitor. :) |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! Sam 11 Feb 2012, 11:58 | |
| si eu care ma asteptam sami sara ceva in fata sau sa imi intre vreun virus care sa danseze prin compù:))))....glumea...e chiar foarte tare chestia asta pacat ca nu reusesc so urmaresc fara sa imi fuga ochii:( |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! Dum 24 Iun 2012, 17:08 | |
| La mine nu merge . Uite ce imi arata : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! Sam 25 Aug 2012, 20:56 | |
| nici mie nu imi merge asta imi apare : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! Mier 29 Aug 2012, 18:03 | |
| - Aionista♥IVA a scris:
- nici mie nu imi merge
asta imi apare : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] se pare ca a fost stearsa de pe host ... |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! Mar 18 Sept 2012, 23:26 | |
| Redeschis ! . Sper sa fi-ti uimiti. |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! Mier 19 Sept 2012, 15:00 | |
| Wtf ?! Daca ati putea sa imi vedetio fata acum... Acest lucru este prea prea incredibil.... Ma bucur ca am putut sa il vad si eu Multumesc Arcade Pupici |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| |
| |
♀Look in the dark♀ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Heaven Nr. mesaje : 188 Puncte : 218 Reputatie : 4 Hobby-uri : You. Stare de spirit : Confuza, chinuita de imaginatie...
| Subiect: Re: Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! Mar 02 Oct 2012, 18:27 | |
| Este absolut ciudat cand te gandesti cat de mic esti in Univers... mai ales ca asta creste sansele sa nu fim singuri. Dar este absolut coplesitoare marimea Universului! |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| |
| |
Cece :) Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Horodnic de Sus (=^.^=) acebook : I'm Neko:Miauuu! (≧3≦) Nr. mesaje : 210 Puncte : 269 Reputatie : 5 Hobby-uri : Am multe,prea multe ca sa le stiti voi :P Stare de spirit : I'm ok friends!
| Subiect: Re: Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! Mier 09 Ian 2013, 11:22 | |
| |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! Joi 17 Ian 2013, 21:36 | |
| Vai deci e incredibil! :O Cât de micuți și insimnificativi suntem |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! Dum 07 Apr 2013, 00:10 | |
| Ceea ce am vazut cu ochisorii mei legati de creier este minunat! Nu mi-am putut lua ochii, aproape ca ameteam. Nu mi-am imaginat niciodata ca atat de mare poate fi Universul, deci aceasta chestie m-a lasat paf. :o: |
|
| |
Matabi Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Ninja World acebook : Matabi Deea Nr. mesaje : 258 Puncte : 275 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! Mar 30 Apr 2013, 21:42 | |
| Multumesc, Arcade. Daca mi-ai vedea fata.Sunt plina de uimire. |
|
| |
♀_Obsesia_♀ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In fata unui monitor. Logic, nu? acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 53 Puncte : 68 Reputatie : 3 Hobby-uri : Imi petrec majoritatea timpului visand. Uneori pierd si ultima farama de ratiune care m-ar putea trezi la realitate. Stare de spirit : Relativ buna. Pana la urmatorul atac de panica "Je suis LEJER."
| Subiect: Re: Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! Lun 08 Iul 2013, 22:33 | |
| Mamamia! Wooo... mie frica:)) Mereu cand vad Universul, am o fobie , nu stiu ce . Dar tremur de frica si am un nod in stomac. Yayy . suupeR:)) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! | |
| |
|
| |
| Invatand despre univers. De la constelatii pana la molecule atomice. Science! | |
|