Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: Simplu feat Marius Moga - Sa zburam spre cer Vin 10 Feb 2012, 11:45 | |
| 1Ai ceva ce nimeni nu poate sa-mi deaE ascunsa in inima taPare greu sa crezi(sa crezi)ca ai puteaSa mai simti dragosteaDar spune-mi noaptea ce vise ai ...Si voi fi tot ce iti dorea(aaa)i ...Ref:x2Vreau sa ma pierd in ochii tai Sa-ti cand iubirea mea - si apoi - Si sa zburam spre cerNu stii de cand astept sa-ti spun Ca te iubesc hai vino acumSa zburam spre cer2Si cand adorm-adorm cu tine in gand,Te visez plangand - ma intreb de ce SUNT DE VINA EU OARE?Stii oare cat te iubescSi cat imi e de dor sa te privesc Dar esti prea departePoti sa suferi tot ce vrei ... unde vreiDa-mi dragostea ta(da-mi dragostea ta)Nu stii de cand astept sa iti spunHai vino acum - sa zburam spre cer (sa zburam spre cer)...Ref:x2Vreau sa ma pierd in ochii tai Sa-ti cand iubirea mea - si apoi - Si sa zburam spre cerNu stii de cand astept sa-ti spun Ca te iubesc hai vino acumSa zburam spre cerOOO OOO OOORef:x2Vreau sa ma pierd in ochii tai Sa-ti cand iubirea mea - si apoi - Si sa zburam spre cerNu stii de cand astept sa-ti spun Ca te iubesc hai vïno acumSa zburam spre cer
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|