Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: ELENA GHEORGHE - Pana la Stele Vin 10 Feb 2012, 11:54 | |
| Imi place mult ce se intampla...cu noiCand viata capata un sens cand...cand suntem amandoiTu ca un rasarit de soare, ai aparutAm stiut ca tu esti totul, am stiutAs vrea sa spun cat de mult te iubesc,Ai reusit sa ma faci sa visezAstazi plutim intre cer si pamant... cer si pamantCu tine zbor, pana la steleNoptile-s pline, cand esti cu mine si ma atingi cu dorCu tine zbor, acum nimic nu ne desparteTe-am cautat, neincetat toata viata meaVreau sa uit noptile in care, plangeamLa un pic de fericire, nici nu mai speramIntr-o lume fara vise...ai aparutAm stiu ca tu esti totul...am stiutO ploaia de vara intr-o zi te-a adusInima mea a primit un raspunsRaman fara aer cand ma privesti..cand ma privestiCu tine zbor, pana la steleNoptile-s pline, cand esti cu mine si ma atingi cu dorCu tine zbor, acum nimic nu ne desparteTe-am cautat, neincetat toata viata meaZbor, pana la steleNoptile-s pline, cand esti cu mine si ma atingi cu dorCu tine zbor, acum nimic nu ne desparteTe-am cautat, neincetat toata vïata mea
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|