Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: 3 Sud-Est - Clipe Vin 10 Feb 2012, 12:03 | |
| Am crezut cand ingerii mi`au spus,Ca singur n`am sa fiuAm crezut in primul tau sarut,Dar a fost prea tarziu.Nu`mi lua dragostea te rog,Nu`mi frange aripile-n zbor.Mai lasa`mi doar o zi sa sperE tot ce`ti cer...REFREN:Sunt clipe in viata,Cand ti`as spune tot ce simtDar stiu ca n`ar contaTu nu m`ai ascultaSunt clipe in viata mea,Cand imi plange inima.Dar stiu...iubesc un suflet pustiuN`ai sa-ntelegi cat imi e de greuNu esti in locul meu..Mi`as dori sa poti si tu iubiCum te`am iubit eu.Nu`mi lua dragostea te rog,Nu`mi frange aripile-n zborMai lasa`mi doar o zi sa sper,E tot ce`ti cerREFREN:....Imi amintesc si acumAtunci zambeaiTu erai cerul meuSpre tine zburam..Spune`mi orice Dar nu mai vreau sa te mint,Sunt lumi diferiteN`am cum sa te ating,Esti prea departe sa m`auzi..Nu cer nimicDecat dragostea taPastrez in suflet incredereaDar tu nu vrei sa ma ascultïREFREN:....
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|