Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: Alb Negru-Amintiri Vin 10 Feb 2012, 12:06 | |
| Ascult cum ploaia se intoarce-n viata mea Totul e-n umbra de cand nu mai esti in eaSub norii care ma-nconjoara ca un zidTe strig...oare m-ai auzit?REFREN:Si vreau sa uitRup pozele, pierd viseleAstazi ma rup de toate Eu nu mai cred minciunileTradarile sa le iert nu se poate.Si toate noptile si orele Cand te chem sunt departeAi fost doar o parte din dragostea mea.Nimic nu pare alb sau negru-n lumea mea Tot ce-a fost simplu ai lasat in urma taAscult peretii reci si goiCe pastreaza vocea ta Si ma-ndeamna sa vin la eaREFREN:Si vreau sa uitRup pozele, pierd viseleAstazi ma rup de toate Eu nu mai cred minciunileTradarile sa le iert nu se poate Si toate noptile si oreleCand te chem sunt departeAi fost doar o parte din dragostea mea.REFREN:Si vreau sa uitRup pozele, pierd viseleAstazi ma rup de toate Eu nu mai cred minciunileTradarile sa le iert nu se poateSi toate noptile si oreleCand te chem sunt departeAi fost doar o parte dïn dragostea mea.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|