Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: Florin Chilian - Zece Vin 10 Feb 2012, 12:17 | |
| Zece intamplari ciudate si-o minuneTe-au adus in casa, zeceZece pictori se tot miraCat esti de frumoasaZece zile trec absurd de nu stiuNu stiu cum, nu stiu pe unde, nu stiuZece vieti de-as sta cu tineTot ar fi putineDoua stele, paralele,Stele, lacrimi innodate siLumina de la elePentru tine toatePatru printi cu trei casteleApe, lanturi fermecate siTot cerul peste elePentru tine toateZece intamplari ciudate si-o minuneTe-au adus in casa, zeceZece pictori se tot miraCat esti de frumoasaZece zile trec absurd de nu stiuNu stiu cum, nu stiu pe unde, nu stiuZece vieti de-as sta cu tineTot ar fi putineSapte zane, toate buneLicurici, sperante-n noapte siPiticii din povestePentru tine toateNoua magi in faptul seriiO potcoava sus departe, siComorile din sufletPentru tine toateZece intamplari ciudate si-o minuneTe-au adus in casa, zeceZece pictori se tot miraCat esti de frumoasaZece zile trec absurd de nu stiuNu stiu cum, nu stiu pe unde, nu stiuZece vieti de-as sta cu tineTot ar fi putïne
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Florin Chilian - Zece Mar 10 Iul 2012, 11:15 | |
| Superba melodia, mi se face pielea de gaina cand o ascult. Ai gusturi frumoase. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Florin Chilian - Zece | |
| |
|