Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Iubire cu colți  - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Iubire cu colți  - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Iubire cu colți

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
Rocket
Genin
Genin
Rocket

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : In imaginatia mea ^^
Nr. mesaje Nr. mesaje : 287
Puncte : 346
Reputatie Reputatie : 13
Hobby-uri Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...

Iubire cu colți  - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Joi 16 Aug 2012, 23:11

Ce nenoroc*t e si Itachi asta!
Ce sa spun nu am nici o critica!
Este foarte tare!
De abea astept sa vad ce se mai intampla!
Iti multumesc ca m-ai anuntat si sper sa o ai faci.
Astept nextu cat mai repede
kiss a hug happy
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : Iubire cu colți  - Pagina 5 J5fdba
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Vin 17 Aug 2012, 00:15

fumos , frumos , mi-a placut foart emult , sper sa ma anunti de continuarea , te pupacesc
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

Localizare Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 272
Puncte : 312
Reputatie Reputatie : 26
Hobby-uri Hobby-uri : I'm Alive
Stare de spirit Stare de spirit : Drowning myself in boredom...

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Vin 24 Aug 2012, 18:19

Capitolul 24: Biblioateca familiei

Back off I’ll take you on
Headstrong to take on anyone
I know that you are wrong
Headstrong we’re headstrong

Ochii sai verzi ma privesc intrebatori, cred ca ii este foame. Ma asez la loc langa ea , mai exact pe ea, deoarece capul meu statea bine pe pieptul ei. Chiar daca ar vrea nu ar putea sa se misca din cauza drogului pe care i l-am administrat in sange. Poate ca am fost prea dur si cu cosmarul pe care i l-am daruit, dar doar asa o pot face sa stea langa mine si sa nu fie ucisa de Itachi.

Sunt sigur ca va intrebati care e planul meu si daca am vreun sentiment pentru Sakura. In primul rand inca vreau sa o ucid dar ea ma v-a ajuta sa il ucid pe fratele meu si pe restul neghiobilor din comunitate. Ma ridic de pe rozalie care dupa cum se vede a atipit, si ma indrept catre biblioteca mare a vilei.

Pe rafturile bibliotecii erau tomuri legate in piele, cu date vechi inscriptionate pe cotor in cerneala purpurie ce incepuse sa paleasca: 1756, 1757, 1758... .Fiecare avea inscriptionat numele familiei Uchiha , cu litere aurii.
Ridic o carte veche si groasa pe care scria mare de tipar: „Magia si Monstrii”, o deschid la pagina cu pricina si incep sa citesc..:

Capitolul I – Varcolacii –

Legenda varcolacilor isi are originea in culegerea de basme arabe O mie si una de nopti. Se spune ca povestile despre existenta lor au aparut ca urmare a unor atestari potrivit carora animalele salbatice devastau mormintele noaptea.
Varcolacii se hranesc cu cadavre de oameni. Salasluiesc in cimitirele din intreaga lume, fiind adesea confundati cu vampirii. Acestia au stil si eleganta , in timp ce varcolacii sunt complet dezgustatori. Daca poarta haine , ele sunt doar niste zdrente , in timp ce vampirii se disting prin tinute extrem de elegante. Varcolacii nu beau sange, preferand starvurile si atacand foarte rar fiintele vii....

Ma opresc din citit si arunc un ochi in incaperea mare si plina de dulapuri pline de carti. Pe fata aveam un zambet invingator pentru ca stiam ca vampirii au fost din totdeauna favorizati si iubiti. In spatele unui raft Sakura ma spiona cu o privire foarte curioasa. Ma mir ca s-a putut ridica din pat in starea in care era dimineata. Ma ridic de la masuta din lemn de nuc si ma indrept catre ea pentru a-i arata ca stiu ca e acolo. Ma departez de scaun si cu o viteza uimitoare si impozibil de vazut cu ochiul unui om ajung in fata rozaliei care respira din ce in ce mai greu la vederea mea. Ochii ei verzi ma priveau cu spaima si corpul ai se lipea din ce in ce mai mult de raftul dulapului plin cu carti.

-O sa te trimit cu primul zbor in Infern daca ma mai spionezi! Ii spun cu un mic zambet infiorator in coltul gurii. Ea zambeste sadic si isi ridica ochii la nivelol ochilor mei, dupa care isi uneste buzele cu ale mele . Raman uimit in fata gestului ei si totusi ii raspund la sarut. Mainile mele se plimbau pe spatele ei , mainile ei erau incalcite in parul meu ciufuluit.
Dintr-o data rupe sarutul si se uita la mine cu o fata de catelus plouat, care sincer ma lasa rece.

-Mi-e foame, vreau sa-mi faci ceva de mancare fara multe grasimi si un pahar mare de suc de portocale proaspete adu-se din Marea Britanie. Vreau ca servetelele sa fie asezate in forma de stelute si ca farfuria sa aiba model cu o lamaie. Se miorlaie ea de parca eu eram menajera ei; Bine ca stiu doar ca glumeste.
Ii intorc spatele si plec spunandu-i sa vina in bucatarie , pentru ca dupaia avem mult antrenament de facut.

........

Buna! Scuza de intariziere dar am avut musafiri si nu am avut timp nici sa privesc ecranul PC’ului. Am adus nextul , chiar daca nu e prea bun dar am vrut sa scriu partea aia despre varcolaci happy2
PS: am transcris acel paragraf dintr’o carte de magie ...

Melodia capitolului : https://www.youtube.com/watch?v=097cwlSGeNo&feature=related
Sus In jos
http://bastille07.tumblr.com/
Rocket
Genin
Genin
Rocket

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Vin 24 Aug 2012, 18:23

prima dau edit

Edit:
Pai as vrea sa imi cer scuze!
Ieri am citit capitolu' si azi am dat si eu edit!
De criticat nu am ce critica!
Capitolu' asta a iesit ca si celelalte adica minunat!
Te kiss dulce,dulce si spor la scris si idei multe!

Ultima editare efectuata de catre sakuralovexoxo in Sam 25 Aug 2012, 09:43, editata de 1 ori
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Sam 25 Aug 2012, 00:39

Hei.
Mersi pentru Pm.
Warning :)))) : commentariul meu o sa fie cam praf
pentru ca sunt pe telefon :)))

Anyway.. mi-a plăcut asa muuult.
Faza de la final m-a lăsat gen... :|
vroiam sa citesc mai muult :))

I'm addicted. NEXT !
Anunţă-mă again, te roog.
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Dum 26 Aug 2012, 14:14

wwwwww a fost asa de dulceeee
mi-a placut mult de tot , dar mult
sper sa ma anunti de continuare,
crisu te pupaceste
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Mar 28 Aug 2012, 00:04

Mda, scuze pentru intarziere, dar si eu am musafiri si nu mai apuc sa stau la calculator.
Nu am avut timp sa citesc capitolul in ziua in care am primit pm.
Nu mi-a placut faptul ca ia repetat de foarte multe ori cuvantul "cartile", iar pe mine sincer m-a cam deranjat.
Partea cu varcolacii a fost destul de interesanta. Din ce carte e?
Sa vi cu nextul, bafta la tastat. happy
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Mar 28 Aug 2012, 21:46

Capitolul 25: Prietenie adevarata, Naruto si Sasuke

I'll follow you if you follow me
I don't know why you lie so clean
I'll break right through the irony

Naruto Pov :

Ma trezesc brusc, stiu ca am multe pe cap azi. Sub ochii mei albastri se aflau cearcanele negre si grele. Planurile lui Sasuke ma obosesc , pe mine cat si pe Hinata, iar Sakura nici nu stie de ele. Inca imi mai amintesc cuvintele lui, le-am invatat pe de rost la cat m-am gandit, planuri de razboi.

FlashBack:

Sasuke statea in fata mea si se gandea, dar nu am timp sa il intreb caci incepe sa vorbeasca, iar eu tot ce pot face este sa il ascult.
-Naruto, singura cale de a fi fericit este sa ii distrug pe cei din comunitate. Itachi este cu ei si vrea sa ma ucida pe mine si toti cei care mi se vor alatura, deci trebuie sa ne miscam repede.
Echipa va fi formata din noua persoane: eu, Sakura, tu, Hinata, un varcolac, o vrajitoare si trei spioni dintre care o fata, clarvazatoare. Primul atac v-a fii facut pe data de douazeci si unu septembrie cand va fi Echinoctiul de Toamna. Pregateste-te !zise el dupa care se intoarce si pleaca.
Il voi ajuta pentru ca ii sunt cel mai bun prieten si pentru ca nu vreau sa urasca pe toata lumea toata viata, si cum este nemuritor... trebuie sa il ajut.

Dupa ce ii spun Hinatei toata povestea - putin socat de felul cum plengea in hohote pentru ca acum este sigura ca Sakura este in viata - ma intrept catre masina tinand-o de mana pe bruneta, destinatia fiind conacul lui Sasuke. Timp de jumatate de drum Hinata a fost cea care a tot vorbit si mi-a tot povestit despre cat de interesant o sa fie sa avem o echipa asa mare pentru o simpla lupta, cred ca ea nu stie cu cine are de-a face, plus ca ea este inca un om.

-Mai avem jumatate de drum pana sa o vedem pe Sakura, lasa-ma pe mine sa conduc si tu odihneste-te! imi spune aceasta cu o voce dulce de inger. Ma uit la ea cu o privire plina de dragoste si ii multumesc oprind masina pentru a face schimbul de locuri. De cum ma asez pe scaunul din dreapta soferului, simt cum oboseala ma cuprinde si ma injunghie pe la spate, iar eu cad intr-un somn adanc, in ciuda peisajului minunat in care intunericul este rege.

End of FlashBack

Ma ridic lenes de pe scaunul moale al masinii si raman uluit cand imi ridic privirea catre minunatia ce era in fata mea. O casa gigantica cu obloane vechi si un acoperis pe care nu il puteai vedea. Poarta era pazita de doi copaci imensi iar Hinata care a avut curajul sa deschida usa casei, acum dispare incet incet in intunericul diabolic al cladirii. Fug dupa ea afundandu-ma in intunericul adand, nu vedeam nimic , decat auzeam tipatul Sakurei.

Ochii mei isi schimba culoarea in rosu, iar intunericul incepe sa piara. O gasesc pe Hinata si oa trag cu mine pana la primul etaj al vilei, intr-o camera cu o lumina obscura. Ochii mei revin la albastrul initial iar privirea imi este atintita spre Sakura si Sasuke care se luptau de zor.
Hinata o priveste pret de cateva secunde pe Sakura dupa care fuge catre ea si o imbratisaza. Sasuke se intoarce catre mine si imi zambeste, ochii lui exprimand multumiri pentru ca am venit sa il ajut. Oricand prietene, oricand !

Melodia capitolului: https://www.youtube.com/watch?v=Qqt1c71BphY

Sfarsitul capitolului 25 ! :D:

Hey, deci pentru ca in acest fic este vorba despre vampiri si un anumit razboi, m-am gandit ca va vor placea niste informatii despre primul vampir care mie mi s-au parut interesante :

Legenda lui Lilith :

Lilith a fost prima sotie a lui Adam, dar ea a vrut sa aiba drepturi egale cu acesta, asa ca a fost izgonita. Eva a fost creeata din coasta lui Adam, deci ea ii era devotata lui. Lilith a plecat intr-o padure unde impreuna cu sarpele, s-a razbunat pe Adam. Ea a fost izgonita pe pamant unde s-a transformat in vampir, sugand sangele femeilor gravide si furandu-le pruncii. Pentru a proteja copii oamenii oamenii le puneau pandantive cu numele lui Lilith si puneau iconite in colturile camerei .

Sper sa v-a placa….. enjoy and comment happy2
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Mar 28 Aug 2012, 21:58

Buna.

Multumesc ca m`ai anuntat, again, ca de fiecare data, apreciez. Iubire cu colți  - Pagina 5 301723

Deci... capitolul a fost super interesant Iubire cu colți  - Pagina 5 361396Mi`a placut mult. Iubire cu colți  - Pagina 5 962758
Si la fel, foarte interesanta si Legenda Lui Lilith.

Ma bucur ca ai postat un nou capitol, repede, ca de fiecare data. Iubire cu colți  - Pagina 5 78717

Succes in continuare .

Nu o sa mai zic vesnicul... " anunta`ma din nou " pentru tu esti o draguta si stiu ca o vei face.

Nu ?! Iubire cu colți  - Pagina 5 307712

See ya. Iubire cu colți  - Pagina 5 947835
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Mar 28 Aug 2012, 22:23

Buna, multumesc de anunt.
Hmmm, imi pare bine ca Sasuke nu are alte planuri cu Sakura cum ar fii.. astiu si eu.. sa o ucida?!
Haioasa partea cu lupta. Saracu Naruto, cate imi mai face si Sasuke. lough
Sa fi mai atenta data viitoare deoarece ai avut cateva greseli de tastare.
Partea cu Lilith a fost foarte interesanta.
Tot nu mi-ai raspuns la intrebare; cum se numeste cartea?
Astept nextul, bafta la tastat.
Sus In jos
Rocket
Genin
Genin
Rocket

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Mier 29 Aug 2012, 09:28

Super!
Chiar m-ia placut capitolul asta!
Dar si legenda!
Multumesc mult ca m-ai anuntat si sper sa o faci si data viitoare!
Te kiss dulce si astept nextu!
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Mier 29 Aug 2012, 17:31

deci mi-a placut capitolul la nebunie si astept nextul cu mare nerabdare
te-am pupacit dulce si spor la scris kiss kiss kiss
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Joi 30 Aug 2012, 21:01

Sper sa va placa acest capitol chiar daca este cam sec si putin cam sters.Sper sa va placa si melodia, mie una mi se pare superba happy2

.Melodia capitolului: https://www.youtube.com/watch?v=RZxazB6aSd4

Capitolul 26 : Cu sau fara fantome

Dear Agony
Just let go of me
Suffer slowly
Is this the way it's got to be?
Dear Agony

Orologiul din holul de jos a inceput sa sune. Era trecut de ora doisprezece noaptea, iar eu inca ma antrenam cu Sasuke, in timp ce Naruto si Hinata s-au culcat intr-o camera unde zgomotul nu poate patrunde. Ranile pe care le aveam nu erau prea grave pentru ca pe parcursul bataliei ma vindecasem cu diferite seringi din borseta pe care o am. Tricoul meu verde era rupt ca vai de el si era patat de sange. Sasuke aprope ca nu are nici o rana iar hainele lui sunt doar au doar cateva rupturi si urme de sange.

Gafaielile noastre s-ar putea auzi de la o posta, la fel si pasii mari pe care ii faceam in acest moment, cu pumnul pregatit pentru lovitura de gratie, ultimele mele puteri. Ochii brunetului erau rosii, iar fata nu ii trada nici un sentiment. Inca un metru pana reusesc sa il lovesc, dar nu pot spune ca am aceasta bucurie pentru ca brusc imi dispare din fata, iar eu reusesc sa lovesc peretele gros din otel.

-Gata lupta, mergi sa faci un dus dupa care te culci, maine vom avea un antrenament in patru. spune el dupa care se indreapta spre una dintre baile casei. Ma ridic de pe jos si il privesc plictisita de comportamentul sau su plec spre baie cu o mare durere de picioare. Apa curgea incet in cada de culore crem. Reflectia mea in oglinda era praf. Aratam mai rau decat imi imaginam. Imi dau incet hainele jos pentru a nu imi provoca durere si intru in apa. Samponul cu miros de capsune imi inunda simturile pe cand doua brate ma strang placut in brate. Stau putin pe ganduri dupa care simt cum inima incepe sa bata repede si ....

-Aaaa! E o fantoma in baieee ! tip eu cat ma tin plamanii si ma acopar cu un prosop in timp ce sar in picioare si.. ascult rasetele lui Sasuke care se tavalea pe jos tinandu-se de burta. Ma uit la el cu o privire ucigatoare gata sa sar si sa il ucid, si fara o invitatie din partea sub-constientului incep sa ma gandesc la diferitele moduri cum il pot ucide, sa ii tai venele, sa il arung la crocodili, sa il intep cu mii de ace sau sa il spanzur cu o esarfa de-a bunicii ?

Sunt trezita din transa de catre Sasuke care ma privea cu un zambet stupid. Am uitat ca eram intr-un prosop cu o jumatate de deget sub fund. Oftez si ii arat usa, el se uita la mine cu o fata gen „ Esti asa plictisitoare !” si iese pe usa trantind-o in urma lui. Imi termin dusul linistita si ies in holul intunecat si friuros. Nici urma de lumina, nici o licarire, nici macar o raza de lumina de la luna. Continui sa merg prin intuneric pana dau de o bricheta si imi croiesc drum pana la camera mea.

Apas pe clanta si imping usa care desigur scoate un scartait infernal gata sa trezeasca mortii din morminte. In incaperea spatioasa si placuta era o lumina difuza, iar pe patul meu cel moale brunetul statea si se uita la mine ca la un extraterestru. Ma apropii de el si ii spun pe un ton dulce si seducator, sa iasa afara din camera mea. El se uita socat la mine si imi spune cu o voce jucausa:

-Nu cred ca vrei sa te las sa dormi singura in casa asta, se spune ca e bantuita, de asta Naruto doarme cu Hinata. Dupa care bate cu palma patul ca sa ma asez. Il privesc obosita si oftez.
-Mai bine dorm cu fantomele decat sa dorm cu tine iar! I-o intorca si il trag de mana conducandu-l la usa. Se mai uita o data la mine cu o privire sireata si intra in camera din fata mea, cat tupeu ! Nu ma sperie pe mine o poveste de adormit copii cum ca aceasta casa este bantuita.

Ma asez pe pat si ma acopar cu patura pufoasa si verde, dar cand sa pun capul pe perna aud niste scartaituri. Ma ridic in capul oaselor si privesc in jur. Doua foi care erau pe biroul din dreptul geamului cad pe jos. Perdeaua de misca in fata si in spate iar curentul pe care il facea geamul imi facea sangele sa inghete in vene. Ma ridic silentios si incep sa fug catre usa, o deschid si ma napustesc in camera lui Sasuke trezandu-l . Se intorce cu fata catre mine care respiram din ce in ce mai greu si ma intreaba daca mi-au ajuns fantomele pentru o noapte. Ma uit la el rautacios si il intreb daca ma lasa sa dorm cu el , pe un ton cat mai pisicesc si mai dulce . Ma priveste victorios si imi face loc in pat. V-a fi o noapte lunga !

Am adus nextul, scuzati intarzierea. Trebuia sa pun nextul ieri noapte cand l-am scris, dar mama mea mi-a spus sa sting PC-ul.

PS: Suneti-mi daca in continuare la fiecare capitol vreti sa pun cate ceva despre varcolaci sau creaturi ale intunericului.
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Joi 30 Aug 2012, 21:10

imi place la nebunie capitolul draga mea kiss
sasuke, sasuke pervers mai esti mama :))
astept nextul cu mare, mare nerabdare
te-am pupacit dulce si spor la scris kiss kiss kiss
Sus In jos
Rocket
Genin
Genin
Rocket

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Joi 30 Aug 2012, 21:50

WOW
Deci capitolu' asta m-a lasat cu gura cascata!
Fantome huh?
Parca Saku nu se temea de nimic! hmm..realy?
Astept nextu cat mai repede!
Ca mor daca nu vad ce se va intampla.
Si mai ales la ce s-a referit Saku cad a spus ,,V-a fi o noapte lunga !"
Am eu o presimtire!
Oricum...!
Te kiss dulce si spor la scris si sa aduci nextu repede,repede!
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Joi 30 Aug 2012, 22:28

Nuuu, nu se sperie Sakura de fantome, decat asa.. putin.. pana o baga in mormant! rolling on the floor rolling on the floor
Sasuke ce pervers esti! hmm...?!
Multumesc ca mi-a zis numele cartii. kiss
Eh, bine recunos, Sakuse e un pervers desavarsit, insa poate fi si dulce. rusinos
Sa fi mai atenta data viitoare deoarece ai avut cam multe greseli de tastare.
Cu parte cu varcolaci si etc. ; eu zic sa faci cum crezi ca este mai bine.
Sa vi repejor cu nextul, bafta la tastat. dap !
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Joi 30 Aug 2012, 23:33

Heii.

Mersi de anunt. Stiam eu. Iubire cu colți  - Pagina 5 962758

Deci.. mi`a placut capitolul, a fost frumos, la fel ca si celelalte.
Genial, superb, interesant.

Dar mi s`a parut scurt. foarte scurt.
Ma pornisem si vroiam sa citesc muuuult. Iubire cu colți  - Pagina 5 947835

Mult succes in continuare Otti . Iubire cu colți  - Pagina 5 78717 Nu uita de Pm-ul ala. Iubire cu colți  - Pagina 5 384738

Bye.
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Vin 31 Aug 2012, 15:32

a fost chiar foarte frumos ,
casa aia e infricosatoare
astept cu nerabdare continuarea
sper sa ma anunti
crisu te pupaceste
Sus In jos
Pișcot
Genin
Genin
Pișcot

Localizare Localizare : Undeva in sud ! :)
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 89
Puncte : 95
Reputatie Reputatie : 2
Stare de spirit Stare de spirit : De la foarte bine in sus

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Vin 31 Aug 2012, 15:32

mi-a placut la nebunie ultimul capitol happy2
nextul!!!!!!! please
te kiss alexx
sh spor la scris
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Vin 31 Aug 2012, 15:40

Hellow hellow my dear Otti,

peste ce am dat eu acum? Îţi spun eu un fic cu de toate. Acţiune, drama, dragoste, etc. Deci nu ştiu de ce nu am dat decât astăzi un click.

Ei bine ficul tău este undeva pe la I like it şi It's so cute. Cred ca am să aleg prima variantă. Păi ce pot spune despre acest capitol? Este extrem de amuzant, deoarece Sakura dă aşa buzna peste bietul băiat. Pun pariu că îi mulţumeşte din tot sufletul lui Dumnezeu.

Oricum îmi place extrem de mult ficul şi doresc să mă anunţi când pui nextul

Ale chan te ţucă dulce de tot cu o cireşică în vârf şi te a hug !
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Sam 01 Sept 2012, 23:54

Capitolul 27 : O noapte si o zi

Do you live, do you die, do you bleed
For the fantasy
In your mind, through your eyes, do you see
It's the fantasy

Sasuke PoV:

Dimineata isi face aparitia si odata cu ea razele sacaitoare imi incalzesc fata. Simt cum si ultima celula din corpul meu este scarbita de caldura primita de la soare. Ridic patura de pe corpul meu si imi scopar fat, itorcandu-ma spre Sakura. Ochii ei erau inchisi, buzele ei se miscau, murmura ceva, dar cine poate sti ce..? Parul ei era imprastiat pe perna moale si acoperita de o husa albastra. Gatul ei atat de alb si arterele in care sangele ei dulce curgea aratau asa de bine. Fara sa zabovesc prea mult ma apropii de gatul ei si il sarut cu blandete.

Mainile mele erau incolacite in jurul taliei ei, dar nu ma mai pot abtine, tot sangele varsat la antrenamente, trebuie sa o gust. Coltii mei albi ca omatul isi fac aparitia, iar ochii de culoare grena fixeaza cu privirea gatul victimei. Ii strapung gatul, sangele tasnind ca o cascada atat de rosie. Pleoapele ei se incordeaza, dar isi continua somnul. Gustul asta, mai bun si mai dulce de fiecare data cand il gust, dar pofta nu ar fi venit daca ea nu ar fi venit noaptea sa doarma cu mine...

FlashBack:

Se aseaza pe pat langa mine si se acopera cu patura moale. Privirea ei era „aruncata ” pe undeva prin camera, in cautarea fantomelor. Isi aseaza capul pe perna si isi intoarce fata catre mine, privindu-ma cu o oare-care suspiciune.Oare zambetul meu era de vina ?

Afara vantul incepu-se sa bata cu putere, iar stropii de ploaie bateau in geam cu putere. Ma intorc catre Sakura si ii zambesc rautocios si ii urez noapte buna. Ea ofteaza sonor si se ridica iar in capul oaselor, cautand iar fantome, sau spiridusii pe care credea ca vin sa o manance sau sa ii spuna lui Mos Craciun ca a fost fata rea. Nu o mai bag in seama si incet-incet adorm.

Ma trezesc din micul meu somn si simt cum rozalia este ghemuita la pieptul meu. Parul ei rozaliu ajunse-se in gura mea, sanii ei se presau de abdomenul meu, iar mainile ei imi erau agatate de umeri. Patura ce la inceput ne acoperea pe amandoi acum era doar peste Sakura. Geamul ce la inceput era inchis, acum era deschis, dar ploaia se terminase. Intunericul din camera era atat de adanc incat incepea sa vad lumina prin el.

Vreau sa ma ridic, dar sunt prins de mana si tras inapoi in pat. Buzele ei erau peste umarul meu, bratele ei imi inconjurau abdomenul. Stau pe ganduri cateva secunde dupa care ma intorc catre ea si o sarut apasat. Ea intra in joc si adanceste sarutul, penatru ca dupa sa-mi dau seama ca Sakura este somnambula.

Ma departez de ea, reusind sa rezist tentatiei de a o avea in asternuturi chiar acum. Iau din sertarul de langa pat o seringa pe care i-o administrez pacientei, si o intand pe pat acoperind-o si azesandu-ma langa dansa. Curand somnul ma ia si ma duce departe de lumea asta plina de tentatii diavolesti.

End of FlashBack..

Imi retrag usor coltii si ii sterg o ultima data micile firicele rosiatice care izvoresc din intepaturile facute. Ma streg la gura cu o batista de hartie pe care o arunc sub pat. Ma apropii iar de Sakura si o scutor usor trezind-o. Ochii ei mari si verzi se deschid, dar mare imi este uimirea cand vad ca ea .......

Melodia capitolului : https://www.youtube.com/watch?v=2wiFq9LrACU

Hello lumeee !! Sunt eu chiar aici si am adus nextul , am baut o sticla de Fanta Madness si am energie, deci acum pun nextul si dupa zbor pe luna... happy2

Enjoy and comment ...
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Sam 01 Sept 2012, 23:55

Hellow my dear Otti,

acest capitol a fost într-adevar superb, deci m-ai lăsat fără cuvinte şi pentru acest lucru te felicit !

Ei bine îţi multumesc că m-ai anunţat din toată inimioara !

Ale chan te ţucă dulce de tot kiss şi te îmbrăţişez călduros din sufleţelul meu !
Sus In jos
Pișcot
Genin
Genin
Pișcot

Localizare Localizare : Undeva in sud ! :)
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 89
Puncte : 95
Reputatie Reputatie : 2
Stare de spirit Stare de spirit : De la foarte bine in sus

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Dum 02 Sept 2012, 00:26

ce ?????????? repede ca nextul ca mor aici happy2
super capitol
te kiss alexx
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Dum 02 Sept 2012, 00:57

mi-a placut la nebunie capitolul draga mea
si astept ca nextul sa vina repejor
te-am pupat dulce si spor la scris kiss kiss kiss kiss
Sus In jos
Rocket
Genin
Genin
Rocket

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19Dum 02 Sept 2012, 09:57

Super tare!
Deci adu repede nextu ca mor aici!
De abea astept sa vad ce se mai intampla cu Sasuke si Sakura.
Multumesc mult ca m-ai anuntat de next.
Te kiss dulce,dulce si spor la scris si multe idei.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 5 I_icon19

Sus In jos

Iubire cu colți

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-