Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Iubire cu colți  - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Iubire cu colți  - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Iubire cu colți

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

Iubire cu colți  - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Dum 02 Sept 2012, 20:29

Helaw. Iubire cu colți  - Pagina 6 78717

Scuza`ma ca nu am venit mai repede pe aici, am avut putina treaba + rude in vizita Iubire cu colți  - Pagina 6 468521

Multumesc de anunt.

Devii din ce in ce mai buna la scris cu fiecare capitol. Mi`a placut mult si acesta. Sunt curioasa ce se va intampla in urmatorul capitol Iubire cu colți  - Pagina 6 361396
Sper sa ai cat mai multe idei. Iubire cu colți  - Pagina 6 78717
Sunt sigura ca va fi superb, la fel ca acesta.

Succes in continuare. Iubire cu colți  - Pagina 6 78717
Stii ce ar urma sa zic :))) so.. don't forget me. Iubire cu colți  - Pagina 6 307712

Bye-Bye.

Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Mier 05 Sept 2012, 12:59

Mersii de anunt.
Ai cam repetat anumite cuvinte si nu mi-a placut absolut deloc cum a sunat.
Sasuke asta nu se va face prea curand baiat cuminte nu-i asa?
Ce nai*bii i-a dat Sakurei?
Lume plina de senzatii diavolesti, aa ?
Ce omor i-as da. Sa vi repejor cu nextul, bafta la tastat si multa inspiratie.
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

Localizare Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 272
Puncte : 312
Reputatie Reputatie : 26
Hobby-uri Hobby-uri : I'm Alive
Stare de spirit Stare de spirit : Drowning myself in boredom...

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Joi 06 Sept 2012, 18:29

C@pitolul 28: Ce prezice Oracolul

Cu umbrele invata sa vorbesti,
Si lumina s-o asculti !
Prin foc incearca sa pasesti
Si cu noaptea sa dansezi !

Sakura Pov:

Imi deschid ochii obositi cu gandul de a privi tavanul, dar privirea mi se intersecteaza cu a brunetului. Imi aduc aminte de visul pe care l-am avut aseara si incerc sa ma departez de el, dar cad din pat. Capul ma durea ingrozitor, iar imaginile cosmarului mi se derulau in cap. Il sarutam pe Sasuke, iar el m-a respins si.. totul este in ceata.

Ma ridic de pe jos si ma uit la el, cat de neinteresat este de mine. Tot ce imi doresc este ca el sa ma aprecieze, nu imi pasa nici daca presedintele Americii vine sa imi spuna ca sunt tare, eu vreau sa aud asta din partea persoanei careia ii place sa ma vada inecandu-ma in propria suferinta. Ma indrept catre usa si plec catre camera mea, singurul loc unde pot sa ma relaxez.

Usa din lemn se deschide incet si scoate un mic scartait. Patul era deranjat, exact asa cum l-am lasat aseara cand am plecat. Hartiile sunt aruncat prin toate colturile camerei iar cartile care erau pe raftul de deasupra biroului acum sunt toate pe jos. Deschid dulapul din lemn de fag si imi aleg un tricou negru cu modele rosii si o pereche de pantaloni rosii scruti de blug.

Cartile au fost adunate, hartiile au fost stranse si patul a fost facut. Singurul lucru care mi-a atras atentia este o carte cu coperta maro. Titlul era scris cu litere argintii pe cotorul ei, „Oracolul” . Curiozitatea ma impinge si o deschid , dar paginile erau goale.

Razele soarelui patrund incet prin jaluzelele trase si lumineaza paginile cartii, iar eu raman muta de uimire cand vad ca literele mari si rotunjite, scrise cu cerneala neagra incep sa apara.

Marele razboi v-a incepe,
Dar va fi mic,
Vampiri cu vampiri se vor lupta,
Si nimeni nu v-a castiga !
Floarea de cires si pana corbului vor izbuti,
Si o eternitate impreuna vor fi
Nemuritorul va fi muritor,
Iar fantana de lacrimi v-a seca !
Tu cititor ce cartea o rasfoiesti, viata pentru tine se v-a da, vrajitoarea te v-a salva impreuna cu un nemuritor. Tu, fata de spirit, ai grija la i
.. dar nu apuc sa citesc tot pentru ca soarele se stinge, fiind acoperit de nori.

-Oare despre mine vorbea Oracolul ..? spun eu fara sa stiu ca in camera mai este cineva. Mainile mele tremurau, se v-a da o viata pentru mine, adica o sa mor. Ma ridic de pe jos si ma indrept catre raftul de carti, si pun la loc acest dubios Oracol, si iau alt manual acoperit cu piele neagra. Cartea nu prezenta nici un titlu s-au vreun autor, asa ca indaznesc sa o deschid, dar nu apuc sa privesc prima pagina caci Sasuke o inchide iar.

Privirea lui plina de manie ma facea sa ma simt chiar prost. Lipita cu spatele de peretele rece, cu mainile prinse intr-o stransoare dura deasupra capului, neavand cale de scapare. Ii simteam respiratia calda in barbie, parul lui imi intepa fruntea iar caldura pe care o emana corpul lui imi facea genunchii sa cedeze.

-Asta a prezis cartea aia stupida, asta se v-a intampla, dar niciodata; niciodata sa nu deschizi cartile fara nume doar daca nu vrei sa distrugi lumea si pe tine! Tipa acesta in timp ce isi muta privirea asupra ochiilor mei. Buzele lui se apropiau din ce in ce mai mult de ale mele, pana cand.....usa este trantita de perete, iar idiotul de Naruto isi face aparitia cu cel mai tamp zambet pe fata. Sasuke se departeaza de mine si pleaca spre usa cu acea carte fara nume in mana, iar eu incep sa fierb de furie si ma indrept spre Naruto, care privea confuz prin zona.

-Naruto, esti un vampir nemuritor mort !dupa care ma napustesc asupra lui fara sa ii las cale de scapare...

Melodia capitolului: https://www.youtube.com/watch?v=gcoGmdh6xLw

Buna. Stiu ca acest capitol este sec, dar nu am avut alte idei si pana la urma trebuia sa scriu nextul, corect??
Bucurati-va de capitol si cummentati .

PS: Singurul lucru de care am nevoie in comentariile voastre sunt putine critici daca se poate, stiu ca nu prea imi ies bine capitolele dar chiar nu stiu ce sa fac !!!!!
Sus In jos
http://bastille07.tumblr.com/
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Joi 06 Sept 2012, 18:41

Hello again. Iubire cu colți  - Pagina 6 78717

So.. mie mi`a placut capitolul, doar ca a fost scurt, dupa parerea mea.
Vroiam sa citesc mai mult, odata ce m`ai starnit, de la capitolul trecut Iubire cu colți  - Pagina 6 947835 Iubire cu colți  - Pagina 6 2573201749
Deci, mi`a placut. A fost interesant. Iubire cu colți  - Pagina 6 361396

Nu stiu ce sa mai zic, nu inteleg de ce crezi ca scrii urat, sau cel putin, ca nu scrii atat de bine, pentru ca dupa parerea mea, capitolul a iesit frumos. La fel si celelalte. Iubire cu colți  - Pagina 6 208323

Ai idei bune.

Succes in continuare, Otti. Iubire cu colți  - Pagina 6 78717
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Joi 06 Sept 2012, 19:55

mi-a placut capitolul draga mea
si astept nextul ala cat mai repede
te-am pupat spor la scris kiss
Sus In jos
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Localizare Localizare : In my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Vin 07 Sept 2012, 15:14

]i]Buna! Dupa un an de cand n-am mai intrat, am vrut sa citesc un nou fic, sa mai vad ce se mai intampla heh titlul tau m-a atras si asa am ajuns eu, acum, aici . Logic! smart ass lough Este foarte dragut, sincer. Cel mai mult mi-a placut ca este o atmosfera intunecata, rece, specific vampirilor lough si totusi de dragoste. Si nu a fost intr-un episod, doua sau 5, ci in tot ficul. Foarte dragut! Ai spus ca vrei critica, din cate stiu nu eu ar trebui sa-ti dau critici think dar un mic sfat pot? Ar fi si mai frumos daca ai descriere mai mult sentimentele lor, cel putin la Sakura, ba vrea razbunare, ba il saruta, am fost in dilema lough

Mi-a placut legenda cu Adam si mi-ar placea, cel putin mie, sa mai pui. Intrebarea mea este: De unde le iei? in love

Sunt curioasa ce se v-a mai intampla, mai ales cu vampirii, caci si eu am un fic cu vampiri si vreau sa vad ce idei au si ceilalti cu aceste vietati mistice lough Astept next-ul!
[/i]
Yumi de pupa!!! kiss kiss kiss kiss Bye caterinca
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Vin 07 Sept 2012, 16:37

Bună scumpo Otti,

deci te rog frumos să îmi permiţi să îţi spun că mi-a plăcut enorm de mult acest capitol ! Mi-a plăcut extrem de mult aceea fază când Sasuke i-a închis cartea ! Deci my darling te felicit pentru acest capitol !

Îţi mulţumesc enorm că te-ai deranjat să mă anunţi şi sper să o ţii tot aşa încontinuare !

Ale chan te pupăceşte dulce kiss şi te a hug călduros, din inimioară şi suflet !
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Vin 07 Sept 2012, 20:01

Buna.. am adus nextul mai repejor, nu credeti?? lough Mi-am adunat toata inspiratia care poate fi gasita in mine, am infrant lenea , si iata-ma cu urmatorul capitol nr1 . Am stat si m-am gandit sa imi blochez ficul si sa incep sa scriu altul, fara vampiri, dar nu sunt prea sigura think ...well va las sa cititi, enjoy happy2

Ascultati asta :
Nickelback- Rockstar

C@pitolul 29: Sperietura de seara

Say goodbye,
As we dance with the devil tonight
Don't you dare look at him in the eye
As we dance with the devil tonight

Author PoV:

Antrenamentul incepu-se de mult timp. Sasuke se lupta din greu cu Naruto, care tinea pasul la lupta oricat de lenes ar fi. Hinata dadea tot ce putea in fata Sakurei, dar inca nu avea nici o sansa de castig, rozalia o lua incet. Gandul ei era la brunet, baiatul care ii facea atatea probleme, de nici macar nu mai stia ce simte pentru el s-au pentru oricine alt cineva.

-Hinata, poti mai mult,concentreaza-te ! tipa aceasta din cand in cand pentru a incerca sa ii dea curaj prietenei ei. Hainele Sakurei erau rupte si murdare de praful de pe podea si de pe pereti. Imbracamintea brunetei era patata de sangele care nu vroia sa se opreasca si destul de zdrentuita. Gafaielile lor nu aveau de gand sa se opreasca, pe cand cei doi baieti deja incetara lupta, extenuati.
In capul rozaliei rasunau doar versurile unei melodii, melodia care spune adevarul despre ce facem noi oamneii in scurtele vieti care ne sunt daruite :
We don't fight fair
We don't fight fair
We don't fight fair
We don't fight fair
We don't fight fair

Cu o eleganta desavarsita, ridica palma dreapta, facandu-I semn amicei sale ca lupta s-a treminat. Fara a sta pe ganduri se indreapta catre o masa din unul din colturile incaperii, si se serveste cu un pahar de apa plata. Se simtea urmarita, si stia cine o tot urmareste fara a-I da o clipa de intimitate; stia ca este urmarita de doi ochii negri ca bolta cereasca noaptea, dar incerca sa nu il bage in seama pe faptas.

-Sakura, Hinata, iesiti in curtea din spate? Se aude glasul zgomotos a lui Naruto. Cand auzi intrebarea bruneta parca nu mai putea de bucurie ca blondul a invitat-o si pe ea. In schimb Sakura refuza, spunand ca are de gand sa mediteze singura in camera ei, si isi indrepta pasii spre usa, lasandu-I pe cei doi amorezi sa petreaca timpul de pauza impreuna.

Pe de alta parte, Sasuke, care nu luase parte la discutie, era prins in lanturi in gandurile sale. Mintea ii statea doar la razboiul ce v-a urma, si stia ca echipa lui nu era gata. Cu pasi mari si apasati paraseste cladirea si se indreapta spre un cimitir din apropiere, admirand amurgul, ceasul fiind trecut de ora pranzului.

Trebuie sa vorbesc cu singurul varcolac din zona asta, trebuie sa il am in echipa mea pentru ca este imun la farmece, vraji si blesteme. Nu-mi vine sa cred ca merg sa fac pace cu cel mai mare dusman al omului si al vampirilor.

Sakura PoV:

Sasuke a plecat, nu mai este in cladire. Este deja seara , daca el nu vine in zece minute chem un preot sa faca o slujba anti-fantome. In aceasta clipa sunt singura in casa, Naruto si Hinata fiind in curtea din spate, dar ma simt atat de urmarita, nu de o pereche de ochii… ci de mai multe !
Intunericul incepe sa se lase, frica incepe sa puna stapanire pe mine si ma simt din ce in ce mai privita. Din spatele meu incep sa se auda pasi, pielea mi se face de gaina si incep sa grabesc pasul. Urmaritorul vine din ce in ce mai repede, ceea ce ma face sa ma intorc si sa privesc holul lung si intunecat.

-Stiu ca este pe acolo pe undeva d-deci iesi afara !! tip cu teama in glas. Pasii inceteaza a se mai auzi, iar eu m intorc la drumul meu cu o figura victorioasa, am speriat fantoma clar.
Merg inca cinci metri in fata, dar un zgomot puternic se aude in spatele meu, cineva alerga. Incep sa urlu ca o retar*ata si o iau la goanna pe holul ce se intuneca din ce in ce mai mult.

Din ochii mei izvorau lacrimi de frica, oare asta este sfarsitul meu, stop cardiac de fricozitate ? Incerc sa fig mai repede ca sa nu fiu prinsa de fantoma, dar ma lovesc de ceva, dar la impactul cu acel lucru eu cad pe jos, iar obiectul lovit de da inapoi cativa centrimetri.

Pasii nu incetau, erau inca in spatele meu, se auzea tare si bine. Imi ridic privirea si realizez ca m-am lovit de Suspans !

Deci sper ca acest capitol, v-a placut … sincer eu tremuram de frica numai cand scriam partea cu fantoma. Sper ca v-a place melodia pe care am pus-o and nu uiati sa da-ti un comm. ! happy2

Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Vin 07 Sept 2012, 20:19

Hellow my darling Otti,

mamă dar de când îţi place ţie să ne laşi în suspans ? Ei bine scumpo tu ai creat astăzi încă un capitol foarte frumos şi plin de suspans ! Oare Sakura îl vede pe Sasuke sau pe cine Dumnezeu ? Fata Maicii Domnului pe cine vede Sakura ? Haide mai repede cu următorul capitol deoarece încep deja să mă dau cu capul de pereţii camerei mele !

Îţi mulţumesc foarte mult că m-ai anunţat şi pentru acest lucru îţi sunt datoare ! Apropo să o şii tot aşa !

Ale chan te kiss dulce şi te a hug călduros, din inimioară !
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Vin 07 Sept 2012, 22:05

Hello. Iubire cu colți  - Pagina 6 78717

Scuze de intarziere, but I'm here now.

So.. capitolul a fost interesant.
Nu face greseala sa il inchizi ! Fic`ul e frumos si merita continuat, e ok si cu vampiri. Esti talentata si scrii frumos. Deci nu`l inchide.

"Imi ridic privirea si realizez ca m-am lovit de Suspans" Faza asta a fost mortala pentru mine =)))))) S-a lovit de suspans, huh? M`a bufnit rasul grav :)))))

Come on, esti o scriitoare buna. Iubire cu colți  - Pagina 6 994253

Multumesc si de anunt.
Sunt chiar curioasa ce se va intampla Iubire cu colți  - Pagina 6 361396

Astept urmatorul capitol, repejor, I hope. Iubire cu colți  - Pagina 6 947835 Sper sa ma mai anunti.

Succes in continuare. Iubire cu colți  - Pagina 6 78717
Sus In jos
Pișcot
Genin
Genin
Pișcot

Localizare Localizare : Undeva in sud ! :)
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 89
Puncte : 95
Reputatie Reputatie : 2
Stare de spirit Stare de spirit : De la foarte bine in sus

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Sam 08 Sept 2012, 14:01

de cine ??????????? evil devil mua ha ha
nextulll
sh ms ca m-ai anuntzat
te kiss alexx
Sus In jos
Rocket
Genin
Genin
Rocket

Localizare Localizare : In imaginatia mea ^^
Nr. mesaje Nr. mesaje : 287
Puncte : 346
Reputatie Reputatie : 13
Hobby-uri Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Joi 13 Sept 2012, 17:34

Uite ca am ajuns si eu pe aici!
Scuzama pentru intarziere!
Nu am ce comenta in legatura cu ficu'!
Este super!
Sa ma mai anunti cand pui nextu!
Sus In jos
SasukeLoveSakura
Genin
Genin
SasukeLoveSakura

Localizare Localizare : -_-"
acebook acebook : AbyssalEye
Nr. mesaje Nr. mesaje : 148
Puncte : 204
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : -_-"
Stare de spirit Stare de spirit : Keep calm and listen

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Sam 15 Sept 2012, 22:30

Sasuke.. Sasuke este sigur!
Pariez...
Sau... Naruto ori Hinata! Unu in astia trei:D
Scuze ca stric suspansul..
Se poate sa ma insel...
Ok... om trai si om afla!
Adu repede nextul :d
Bye si anunta-ma!:*
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Sam 15 Sept 2012, 22:41

,, Imi ridic privirea si realizez ca m-am lovit de Suspans !'' lough stii daca te gandesti la altceva e char amuzant. oricum im place nextu si sper sa ma anunti in viitor. si faza cand sakura vrea sa cheme un preot e char amuzanta. ma gandeam atunci ca si popa ar fi speriat. oricum sa lasam ideile mele tampite de-o parte. Astept sa vina epede nextu si anunta-ma.
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Vin 28 Sept 2012, 23:20

Hey lume... am sosit dupa un „concediu” lung cu next-ul. Sper sa va placa, avand in vedere ca nu prea am inspiratie. Va rog ascultati melodia, o ador cu pur si simplu. happy2
Sper ca nu v-a dezamagit sau suparat intarzierea mea... rusinos

Melodia capitolului: Apocalyptica - I don't care

Capitolul 3o: I don't Care

If you were dead or still alive
I don't care, I don't care
Just go and leave this all behind
Cause i swear (i swear),i dont care

Imi ridic ochii si realizez ca m-am lovit de Sasuke. Statea si se uita la mine de sus ca la o piatra cu forma ciudata. Pasii incetara cand realizasem ca sunt cu brunetul, asa ca ma ridic de pe jos inca cu un strop de nesiguranta. Ma privea cu o superioaritate maxima, imi venea sa ii stric freza cu ajutorul unui topor.

Nu ii dau importanta si plec mai departe spre un loc mai retras de lume, pentru a-mi aduna gandurile, dar mana-mi este prinsa intro stransoare nu prea puternica. Ma oprisem, el se oprise, timpul statea pe loc, nimic nu se misca si nimic nu se auzea.

-De unde erau pasii, ce este locul asta ?! imi permit eu sa intreb, spulberand linistea ce conducea locul impreuna cu lumina difuza. Mana-mi fu eliberata, asa ca m-am intors cu fata catre Sasuke pentru a-l privi fix in ochi, cu gandul de a-l intimida. Gura lui se deschisese, dar peisajul nu era tocmai mirific, avand in vedre coltii mai si albi ,evidentiati de buzele rosii.

-Nu ma intreba pe mine, ti-am spus ca acest loc este bantuit. Aici a fost omorata matusa mea,chiar de catre fratele ei, —il priveam intrebatoare, dar el nu se sinchisi sa se uite la mine si continua— unchiul meu nu a fost arestat pentru ca si-a ucis sora, in schimb a fost inchis la spitalul de nebuni, unde a murit purtand camasa de forta. Nu se stie cauza mortii sale.

Mana lui isi face aparitia pe talia mea, ii simt rasuflarea in ceafa, dar cand a focut asta ? Incerc sa ma indepartea, dar simt cum toate puterile ma lasa si incet mi se inmoaie genunchii. Coltii sai mi-au strapuns mana, lichidul cel rosu al vietii curgand incet ,disparand din mine. Ochii mi se inchid incet, dar nu pot sa mor acum. Trebuie sa lupt alaturi de Hinata si de Naruto in razboi. Acesta este scopul meu !

Simt cum Sasuke ma ridica usor in brate si ma duca catre camera sa. Dupa cateva secunde de mers, simt cum suprafata patului face contact cu pielea mea. Brunetul statea deasupra mea sarutandu-mi usor obrazul, buzele, gatul si coborand din ce in ce mai jos. Intunericul puse-se stapanire peste tinutul de dincolo de padure, iar casa scartaia din toate incheieturile. Incet bluza mea este indepartata, eu ramanand doar in sutienul negru cu modele scheletice. Mainile lui se plimbau nestingherite pe corpul meu. In scurt timp si pantalonii scurti de pe mine dispar, si totul este in ceata...

Umm.... stiu ca acest capitol este maxim de scurt si imi pare foarte rau. Voi incerca sa ma revansez maine deci nu faceti botic si ascultati melodia happy2

Sasuke muscand-o pe Sakura de mana:

Iubire cu colți  - Pagina 6 Feed_me____sasusaku_by_Fey_Rayen
Sus In jos
Pișcot
Genin
Genin
Pișcot

Localizare Localizare : Undeva in sud ! :)
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 89
Puncte : 95
Reputatie Reputatie : 2
Stare de spirit Stare de spirit : De la foarte bine in sus

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Vin 28 Sept 2012, 23:51

prima la com nr1
hmmm capitol pervers hmm...?!
nextul waiting dap.....sh il vreau mai luuung foarte lung happy2 te kiss alexx sh spor la scris
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Sam 29 Sept 2012, 12:43

draga ema mi-a placut capitolul, dar a fost foarte scurt sad
astept nextul
te-am pupat dulceee
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Sam 29 Sept 2012, 15:28

Hellow my darling Otti,

scumpa mea, acest capitol a fost extraodinar de... scurt ! Dar a fost în acelaşi timp şi pervers .

Dar Sasuke ăsta de ce nu încetează cu superiorităţile şi, stai umpic, mai vrea să şi profite de neputinţa ei, nu ? Dacă m-ai putea introduce şi pe mine în aceft superb fic, l-aş face praf şi pulbere din momentul ce aş vedea uşa de la intrare !

Îţi mulţumesc nespus de mult că ai avut bunăvoinţa de a mă anunţa şi, sper să o faci şi pe viitor...
Sus In jos
SasukeLoveSakura
Genin
Genin
SasukeLoveSakura

Localizare Localizare : -_-"
acebook acebook : AbyssalEye
Nr. mesaje Nr. mesaje : 148
Puncte : 204
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : -_-"
Stare de spirit Stare de spirit : Keep calm and listen

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Sam 29 Sept 2012, 15:50

Heyy! Dar ce avem aici? NEXT-UL!
Il adoor si imi place de Sasuke in impostazele astea!
O da Baby! Dar eu nu cred ca o va viola... Adica el stie ca mai are nevoie de ea la razboi ( ce tare a sunat asta).
Deci Sasuke..
Orite potolesti cu chestiile astea , ori e vai de fratitu:))
Sakura...
Hai frate (soro) mai rezista si tu putin, sau eventual pune punct aici si acum!
Otti mersi scumpo ca m.ai anuntat si ca de obicei, si dupa cum te-ai invatat "HAI CU NEXT-UL"
si eventual (obligatoriu) anunta-ma si pe mine:D:*. te-am pupat din nou;) Bye
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Sam 29 Sept 2012, 23:15

Hello lume... am adus nextul asa cum am promis azi...sper sa va placa avand in vedere ca m-am chinuit ca o lamaie . Ascultati melodia... este pentru prima parte a capitolului. happy2

Melodia capitolului - Secondhand Serenade - Stranger

Capitolul 3! – Intalnirea si prima misiune

Turn around, turn around
And fix your eye in my direction
So there is a connection
I can't speak, I can't make a sound
To somehow capture your attention
I'm staring at perfection…..

Author PoV

Razele soarelui isi fac aparitia si in camera unde rozalia si brunetul isi faceau somnul. Oboseala si tristetea se citea pe fata lui, nu a putut sa se atinga de ea. Sarutarile pe care i le daruise, atingerile fine precum casmirul, dar nu ii putea face asta, incepea sa tina la ea. Sentimente nemai-simtite, ganduri diferite, dorinta, dezamagire si suferinta. Toate acestea se simteau in atmosfera, razboiul era pe cale sa inceapa, si cand incepea, risca sa o piarda pe ea...

Ochii sai negri se intredeschid, isi scarpina parul ravasit si isi muta privirea spre Sakura, pentru a o privi cum dormea, acoperita in intregime de cearceaful albastru ca cerul instelat. In acel moment cele doua perle verzi si magice se deschid, privirile noastre intersectandu-se. Intre ei se formase o conexiune, el nu putea vorbi, nu putea face nici un sunet pentru a-i capta atentia. Se uita la perfectiunea intruchipata, fata ce ii putea face toate visele sa devina realitate.

-Poate ca ar trebui sa ne pregatim pentru prima noatra misiune, care este astazi seara. Spuse rozalia cu vocea usor ragusita, in timp ce se ridica de pe patul moale. Sasuke nu spunea nimic, doar se conforma ordinului dat. Peste un sfert de ora, grupul celor patru „anormali” era in fata imensului conac, pregatiti pentru a se intalni cu toti ceilalti membri. Vantul batea usor, norii albi, cu unele portiuni gri incercau sa ascunda soarele, dar explozia de lumina era prea mare. Roua incolora de pe iarba proaspat tunsa se scurgea usor pe pamantul rece.

In departare se puteau deslusi cinci siluete . Ochii celor trei curiosi , Sakura, Hinata si Naruto priveau atenti, din cand in cand mijind ochii pentru a vedea mai bine. Cand acel grup de cinci a ajuns in fata lor , Sasuke nu a pierdut timpul, si a trecut la prezentari.

-Acesta este Kiba, el este varcolacul care ne v-a ajuta sa ne infiltram in cladirea comunitatii; Aceasta este TenTen, vrajitoarea ce va lupta alaturi de noi. Cei trei spioni de care v-am spus sunt ei ,Shino, expert in citirea urmelor lasate de oameni sau animele, Sai- cel mai bun spion pe care il cunosc si Ino, clarvazatoarea. Acum ca ne conoastem cu totii trebuie sa ne impartim pe grupe . spune el dupa care ii grupeaza pe toti, el punandu-se in echipa cu Sakura.

Dupa zece ore, la doisprezece noaptea >
Sakura Pov >

Grupurile s-au indeptat catre tintele lor, lasandu-ma pe mine si pe brunet singuri in treaba noastra. Costumul meu este format dintr-un pantalon scurt rosu cu negru de piele mulat si un maieu scurt tot rosu cu neagru. Pe spate sta spanzurata sabia mea, iar la brau centura cu bombe, fumigene si pistolul cu gloante de argint.

Ne afundam din ce in ce mai mult in padurea intunecata, luandu-ne dupa informatiile date de Ino. Bolta cereasca era neagra, in padure nefiind lumini, esunt nevoita sa ma ghidez dupa instinctul de vampir al lui Sasuke. Deodata in fata noastra apar lumini de lanterna ceea ce ma face sa imi scot sabia , pentru a o avea la indemana. Sosotele paznicilor se auzeau clar pentru urechile mele, dandu-mi ocazia sa ajung din ce in ce mai aproape de paznici, pentru a-i putea ucide. Sangele lor se prelungea incet pe sabia mea, lanternele luminandu-le trupurile fara viata. In fata se vedea deja cladirea mare si impunatoare a primei baze. In departare se aud pocnete de arma, ceea ce inseamna ca am fost descoperiti........

Bunaaa ! well am adus nextul azi, m-am chinuit mai mult ca oricand sa il scriu pentru ca nu am nici o idee. Sper sa va place macar putin si..... enjoy and comment ! yeah

Imbracamintea Sakurei : Iubire cu colți  - Pagina 6 Sakura_Haruno__ready_to_kill_by_Zackarra
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Sam 29 Sept 2012, 23:21

my dear Otti,

ce drăguţ pare să fie Sasuke, cu Sakura ! Mă bucur nespus de mult că nu s-a atins de ea... Ori şi cum, capitolul a fost uimitor, iar bruneţelul s-a pus în echipă cu rozalia, ce tupeu mai are şi el ! Poate îl pun eu într-o echipă cu o pisică sălbatică, să vedem dacă supravieţuişte !

Îţi mulţumesc foarte mult că m-ai anunţat şi, sper să faci încontinuare !
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Dum 30 Sept 2012, 12:45

draga mea capitolul a fost formidabil
asa ca nextul repejor kiss
te-am pupat dulcee
Sus In jos
Rocket
Genin
Genin
Rocket

Localizare Localizare : In imaginatia mea ^^
Nr. mesaje Nr. mesaje : 287
Puncte : 346
Reputatie Reputatie : 13
Hobby-uri Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Mar 02 Oct 2012, 18:44

Foarte tare capitolu'
Pune nextu repede ca mor de curiozitate!
Plz puppy eyes puppy eyes
P.S. multumesc ca m-ai anuntat de next
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Mar 02 Oct 2012, 22:44

Hello. Iubire cu colți  - Pagina 6 78717

Imi cer scuze ca nu am lasat comm mai devreme si am ratat un capitol, dar am ajuns, in sfarsit. Si am citit capitolele.

Au fost frumoase si iti multumesc ca m-ai anuntat, chiar daca nu dadusem comm la capitolul 30. :( care a fost interesant. Credeam ca Sasuke va continua...
dar nuu Iubire cu colți  - Pagina 6 273918 .

Sper sa ma mai anunti. Iubire cu colți  - Pagina 6 78717 Succes in continuare !
Sus In jos
Otti
Genin
Genin
Otti

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19Vin 19 Oct 2012, 21:06

Hello there people, stiu ca am lipsit vreo doua saptamani daca nu si mai mult, ma mir ca n-am fost pusa pe lista Disparutilor fara Urma, ma bucur ca nimeni nu ma „certat” ca am tras chiulul atat de mult timp dar na, se mai intampla sa nu vrei ca lumea sa stie de existenta ta.
Here is the next, si sper sa va placa... este inspirat din melodia

Hero - Skillet

Capitolul 32 : Hero

I need a hero to save me now
I need a hero, save me now
I need a hero to save my life
A hero will save me just in time

Author PoV:

Crengile uscate trosneau sub pasii lor apasati, frunzele fosneau zgomotos, tipetele surde ale victimelor inghetau cand sufletul parasea corpul iar sangele se scurgea pe lamele fine si taioase ale sabiilor lor. Mai aveau cativa metri pana la gard, acel gard bine pazit de sute de gardieni. Ochii lor sclipeau in intuneric, pe cand umbrele se pregateau de atac. In sufletele lor sentimentele nu isi aveau rostul pe acel moment, dar totusi frica de a-si vedea partenerul ucis crestea din ce in ce mai mult.

Unele rani superficiale se aratau sangerand pe corpul Sakurei, pe cand Sasuke nu avea nici cea mai mica zgarietura.La o suta de metri departare Naruto si Hinata se pregateau de atac, mai repetind o data tactica. Hainele lor erau pline de sange, Naruto de fiecare data avand grija ca Hinata sa nu fie ranita si bagandu-se in fata atacatorului.Tensiunea creste din ce in ce mai mult, pana cand nimeni nu mai putu suporta. In partea central-nordica o bomba fusese declansata, nimeni nici macar Sasuke nu mai putuse sa ia legatura cu Sai sau cu Shino.

Zidul fusese darmat iar Sakura si Sasuke se strecurara acolo printre sutele de cadavre. Pasii lor se auzeau pe asfaltul murdar, patat cu lichidul patriei. Soarele mai avea putin si rasarea, de aceea toti trebuiau sa se grabeasca.

-Sasuke, noi mergem la stanga iar Naruto merge la dreapta. In fata sunt treizeci de gardieni ! se auzi vocea ragusita a rozaliei pe cand isi pregatea pistolul cu gloante de argint. Un mic „Da” fusese soptit de brunet, dar mintea lui era in alta parte, nu vroia sa o piarda. Vroia sa o trimita acasa si sa o ia de la inceput. Sa-si faca un Restart in viata....dar stia ca nu putea.

Holul fusese o nimica toata pe langa padurea. Pentru ei erau un joc video, un simplu joc in care nu ei hotarau cine castiga. In ochii lor se citea ura ,urau faptul ca ucideau fara mila, urau faptul ca ei sunt cine sunt si stiau ca lumea nu are nevoie de eroi. Zilnic se naste un nou razboi, zilnic o noua lupta isi face aparitia si zilnic mii de oameni mor pentru a apara ceea ce au mai drag. Nu erau pregatiti sa moara si nici nu aveau sa o faca.

-Ne despartim, eu o iau la stanga si tu la dreapta, asa o sa salvam timpul pe care il mai avem .se auzi dintr-o data vocea plina de seriazitate a Sakurei. Sasuke se uita la ea mohorat, dar ea nu a stat sa auda un raspuns, pentru ca nu pusese o intrebare, asa ca isi lua talpasita si iesi de pe teritoriul holului principal.

„Trebuie sa reusesc, trebuie sa supravietuiesc si trebuie sa imi amintesc ca parintii mei nu au fost sigurii oameni care m-au iubit, nu trebuie sa o parasesc pe Hinata, nici pe Naruto, dar cel mai mult nu vreau sa il pierd pe Sasuke!”, isi tot repeta rozalia in minte in timp ce omora cu sange rece, in timp ce lua vieti nevinovate, dar si in timp ce era ranita. Durerea pe care o simtea era placuta, era cea mai placuta durere pe care o simtise vreodata, ii placea sa simta durerea, pentru ca asta era totul pentru ea atunci cand fericirea o parasea.

Corpul ei facu o rotatie de 90 de grade si intre intr-o camera cu lumina difuza, ochii ei se marira iar lacrimile aveau sa izvorasca, doar ca ea incerca sa le tina in loc. Corpul ei incepu sa tremure involuntar ,iar arma ii aluneca incet din mana si facu contact cu poadeaua acoperita cu un covor maro, urmata de genunchii rozaliei. Nu mai rezista, iar lacrimile iesisera la iveala, udandu-se bluza cea neagra....

- Mama, tata ....
.

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Iubire cu colți    Iubire cu colți  - Pagina 6 I_icon19

Sus In jos

Iubire cu colți

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 6 din 8Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-