Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Iubire cu colți Lun 02 Iul 2012, 11:47 | |
| Capitolul 12: Cu cat mai multi...cu atat mai raauuuu Pov by Sakura: Acum mi se va indeplini dorinta.... Ajungem intr-un sfarsit la vila unde vor sta mai marii si urcam la etaj pentru a mai lua niste haine , in special pentru asta seara la club-discoteca. Dintr-o camera cu o lumina obscura Sasuke scoate doua Trolere pentru bagaje . Mie imi da unul gri cu roz iar el il pastreaza pe cel cu negru si albastru. S-a purtat cam urat pe plaja, cred ca grijile il apasa si pe el, dar ce griji ar putea avea el? Intram in alta camera in care Sasuke imi arata un dulap si imi spune pe un ton suav: -E numai al tau, ia ce doresti tu.Dupa care imi zambeste jucaus.Deschid dulapul si raman uimita cate haine erau acolo si cat de dragute pe diferite culor . Il intreb daca el a ales toate hainele astea. Roseata din obrajii lui nu intarzie sa apara si ingana un ”Nâhâ”. Dupa ce termin de aranjat toate hainele in geanta mea, ma intorc catre el sa vad ce face, si vad ca isi inchidea geanta. Ma uit putin prin camera sa vad ce mai e prin ea, dar sunt surprinsa sa vad ca peretii camerei erau „decorati” cu dulapuri din lemn exact ca cel din care mi-am luat eu hainele si intr-un colt era asezata o oglinda mica ce sus pana jos. Sasuke se ridica de pe jos si imi spune sa vin ca sa luam cheile de la apartament ,masina si sa plecam de aici pana nu obeserva Itachi ca am fost aici. Iesim pe usa vilei si ne indreptam catre o masina parcata pe cealalta parte a strazii. Un Land Rover negru. Sasuke pune gentile in spate si plecam spre apartament . Drumul este asa lung.. dar nu bagam in seama plictiseala si mergem mai departe,eu fiind atenta la muzica de la radio, iar Sasuke mai arunca priviri decoleului meu si chicotea atunci cand imi mai ridicam rochia ,aproape pana la gat ca sa nu se mai benocleze la mine. Ajungem in fata unui bloc frumos si dupa parerea mea luxos.Sasuke este un „Gentleman” si ma lasa pe mine sa intru prima in bloc, dupa care el ma urmeaza cu cheia de la apartament in mana. Am uitat bagajele in masina, dar lasa ca le luam mai tarziu. Ne oprim in fata unei usi pe care scria cu litere de tipar : Apartamentul 13 Fam.Uchiha Familia Uchiha...dar parintii lui Sasuke oare unde sunt?? Mii de intrebari nu imi dadeau pace ,dar sunt trezita la realitate de Sasuke care imi spune ca el merge jos sa aduca gentile, iar eu pot intra sa ma mai obisnuiesc cu locul. Nu am mai fost la scoala de mult timp , cred ca deja este vacanta de vara, dar sincer chiar nu imi mai pasa, sunt fata mare si nu am nevoie sa stiu cat e sinus de 90 de grade si nici sa aflu cat e x dintr-o ecuatie. Interiorul apartamentului este foarte frumos decorat,peretii holului de intare fiind gri, cei din sufargerie galbeni,dina baie albastri,din primul dormitor bej, din al doilea albastri iar de la bucatarie bleu. Dupa ce termin de inspectat toata casa , il aud pe Sasuke cum bate in usa ca sa ii deschid, pentru ca avea mainile ocupate.Ma simt chiar obosita dupa atata mers pe jos asa ca ii spun brunetului ca eu iau camera cu peretii bej, si ca ma duc la culcare. El nu spune nimic dar isi indreapta privirea catre trolerul meu, ceva gen : „Nu ai de gand sa il iei ?”. Las capul in jos pentru ca mai intai trebuie sa imi asez hainele in dulap,dupa care sa fac un dus mic si sa ma culc.Toate decurg comform planului,dupa ce termin de aranjat hainele in dulapul din lemn de brad, imi iau prosopul, fac dus, merg in camera, ma schimb intr-o rochita lejera alba cu o floare brodata rosie, si ma culc. Sasuke pov: Sakura s-a culcat, cu greu m-am abtinut sa nu merg la dus peste ea, per si simplu ma inebuneste prin atitudinea ei dura, daca ar sti pisicuta asta cate probleme imi face, ar fi mai cuminte si mai supusa, dar nu poti educa o leoaica , corect ? Stateam linistit in sufragerie la televizor, savurand minunata frimpura de inima de om in sange, glumesc doar.....beam un pahar de sange...adica trebuie sa ma mai hranesc si eu, cand aud soneria,offf..trebuie sa ma duc sa ii deschid lui Naruto si Hinatei, nu ca stiam ca vor veni si iei, dar i-am simtit de la departare . Cred ca au terminat scoala si au venit sa mai vada ce facem si noi. Se pare ca vom trai patru in casa asta.... Heeey...am venit si eu cu nextul..nu cred ca e prea genial dar am incercat sa iasa bine...acum ca a venit vacanta in primul rand n’am idei..si in al doilea eu sunt lenesa de fel,asa ca lenevesc aproape toata ziua |
| | | Demi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : unde se astepta lumea mai putin Nr. mesaje : 107 Puncte : 121 Reputatie : 10 Hobby-uri : asta spune tot: https://www.youtube.com/watch?v=CFFzZBJYMgk&feature=youtu.be Stare de spirit : Just fine
| Subiect: Re: Iubire cu colți Mar 03 Iul 2012, 01:28 | |
| Bun, bun bun bun bun bun bun bun... Incitant, fara evenimente, dar incitant. Ms ca mai anuntat :* |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Iubire cu colți Mar 03 Iul 2012, 12:06 | |
| Pai imi place mult cum ai asezat in pagina , ai avut grija la estetica . Capitol ..... ce pot spune despre el .... este dragut , chiar daca nu s-a intamplat prea multe . Se vede ca ai inceput sa iti dai mai mult silinta . Multumesc de anunt . |
| | | .Chris.. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj Nr. mesaje : 270 Puncte : 286 Reputatie : 12 Hobby-uri : Muuulteee<3<3 Stare de spirit : Schimbatoare si pretentioasa
| Subiect: Re: Iubire cu colți Mar 03 Iul 2012, 13:12 | |
| Buna scumpo! Iti multumesc mult pentru anunt!
Mi-a placut capitolul pentru ca ai folosit destul de multa descriere, chiar daca nu era prea multa descriere sentimentala. E si acesta un inceput, sa stii. . In sfarsit au si ei niste planuri normale si nu se mai cearta ca doua gaini bete. Totusi, ziceai ca vor dormi in aceeasi casa, nu? Poate in acelasi pat? Hmm... . Imi si imaginez deja ce nopti vor petrece impreuna. Si, pana la urma, Sasuke ce sacrificii a facut pentru Sakura? Ca a lasat-o sa se mute la el? Sau ce? Totusi, lui vad ca ii cam place ca Sakura sa fie "leoaica". Si zici ca mai vine si Naruto si Hinata? Nici nu vreau sa stiu ce nebunie o sa fie acolo! Pana la urma, si Hinata ar trebui sa fie vampir, nu?
Astept next-ul si sper sa ma anunti din nou cand il postezi. Spor la scris si multa inspiratie!
Love ya'! |
| | | Otti Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : This is a Wasteland... (Tulcea) Nr. mesaje : 272 Puncte : 312 Reputatie : 26 Hobby-uri : I'm Alive Stare de spirit : Drowning myself in boredom...
| Subiect: Re: Iubire cu colți Lun 09 Iul 2012, 21:03 | |
| Heeeyyy...am venit si eu cu nextul, adevarul este ca sunt lipsita de idei mai ales pe caldura asta, mintea mea e dusa cu pluta, in capitolul acesta nu se prea intampla nimic interesant dar promit ca in urmatorul Sasuke o sa puna labuta pe Sakura Capitlul 13: Speriata de barman Pov by Sasuke Cred ca vom trai patru in casa asta. Deschid usa si sunt intampinat de nataraul de Naruto si de iubita lui, Hinata. Naruto e tot vampir dar nu cred ca are de gand sa o transforme pe Hinata. Eu doar am vrut ca Sakura sa fie „jucaria mea ” pe vecie. Stiu ca sunt afemeiat, pervers, minunat, dar si corpul si atitudinea Sakurei sunt minunate.Naruto incepe sa urle ca un idiot si sa o stige pe Sakura pentru ca au o surpriza pentru ea. -Naruto,idiotule, Sakura doarme, ce surpriza ?? intreb eu , fiind o persoana curioasa din fire. -Oh dar Domnule Atitudine nu cred ca e treaba ta ce se afla in surpriza mea! spune Sakura care a decis sa ni se alature ,pentru ca Naruto o trezit-o. Deci Naruto –continua ea- ce surpriza ai pentru mine ?? intreaba ea foarte curioasa. -Am trecut pe la tine acasa si ti-am adus telefonul si in cutia postala am gasit o scrisoare. Nu cred ca era acolo de prea mult timp.si ii inmaneaza scrisoarea mult iubitei mele jucarii. Sakura isi ia mai intai telefonul si isi verifica mesajele si spre surprinderea ei ne spune ca in aproape toate este cate un :„ Imi pare rau”. Ma intreb de ce scrie asta dar mai mult ma roade curiozitatea sa vad ce scrie in scrisoare, sau ce e in plicul ala neno**cit.Sakura pune mana in fata ochilor si constata ca este deja ora opt si jumatate iar ea vrea sa mearga la cafeneaua aia de pe plaja. Imi intorc privirea catre ea si realizez ca se uita la mine cu o privire de catelus plouat. Oftez si ii spun ca daca vrea mergem , iar ea aproape ca ii crestea tensiunea de bucurie. Plec catre camera mea, dar simt ca am uitat ceva...A DA, Naruto si Hinata inca mai stau in fata usi de la intrare si comenteaza. O chem pe Sakura care iese din dormitorul ei cu un singur cioarap in picior si cu unul in gura. Chicotesc in sinea mea si ne intoarcem la cei doi porumbei. Ii explic Sakurei ca trebuie sa impartim camerele iar ea fara a sta pe ganduri ii ia de mana pe cei doi de mana si se indreapta spre dormitorul ei spunend: -Pai eu voi sta cu Hin...dar nu apuca sa termine pentru ca Naruto o impinge in camera , ma impinge si pe mine dupa ea si inchide usa. Timp de vreo sapte minute m-am uiat la Sakura ca la masini straine iar Sakura la mine ca si cum eram femeia cu barba. Suntem amandoi treziti din visare cand usa se deschide iar valizele mele sunt aruncate in camera, dupa care Naruto inchide usa. Ii spun Sakurei ca mai bine ne-am pregati pentru club sau ma rog cafenea. Spun asta cat mai calm dar in mintea mea totul era pe dos, ca si cum un copil mic s-ar fi jucat cu cariocile si ar fi facut o mazgalitura pe post de creier. Nu mai stiam ce simt, nu ma indragostesc de Sakura, nu o iubesc , dar simt nevoia de a o avea aproape , si voi face tot ce pot ca sa ii conving pe EI sa ma lase sa locuiesc cu ea si sa nu o ucida... POV by Sakura: O sa stau cu Sasuke in camera ... este ciudat..ma simt atat de agitata si asa de ciudat pe langa el, simt ca daca el pleaca si ma paraseste ,dorinta de a ma sinucide va aparea iar, asa cu s-a intamplat cand Konan m-a lasat singura. Konan era cea mai buna prietena a mea pana in clasa a cinci-a cand a plecat cu iubitul ei lasandu-ma singura si cu ochii in lacrimi.Sunt trezita din visare de Sasuke care imi spune ca e gata. Era imbracat cu o pereche de pantaloni negri,un tricou negru pe care scria My Chemical Romance si niste botine negre . Asta da rocker. Ma indrept catre dulapul meu de unde scot o pereche de pantaloni negri pana, un tricou Fall Out Boy , imi leg in jurul capului o bandana neagra si in picioare imi pun o perecge de botine negre ca ale lui Sasuke. Iesim din camera si pe hol ne intalnim cu Naruto care era imbracat intr-un maieu galben si pantaloni portocalii iar Hinata era imbracata cu o rochie de plaja ce ii punea in evidenta formele voluminoase.Ne spun ca ei raman la plaja penrtu ca nu sunt prea pasionati de musica Rock ...ce oamnei ..oare ce asculta, Justin Bieber ?! Ies pe usa impreuna cu Sasuke si cuplul ce sa format prin zona si ne indreptam spre masina.Urcam cu totii si ne indreptam spre plaja.Drumul a fost linistit pe langa ca intunericul se la sa din ce in ce mai jos, aproape ca putand sa il tai cu cutitul, ca Scooby-Doo. Ajungem pe plaja unde ne despartim, eu cu Sasuke luand un drum iar Hinata cu Naruto alt drum. Intram in cafenea unde nu era aproape nimeni. Ne apropiem de bar unde il intreb pe barman cu ce ne poate servi avand in vedere ca rafturile sunt goale, nici urma de sticla . El zambeste la intrebarea mea si ne raspunde cu vocea aia gen „ cumpara orice numai cumpara”. -Pai va pot servi cu sange cu gheata, sange fara gheata, la doza sau la sticla, inghetata de sange sau desert sangeros,si mai avem si apa mineralasi plata.Ce doriti sa comandati ? -Eu vreau sange cu gheata.spuse Sasuke aruncand o privire barmanului.Tu ce doresti, Sakura? ma intraba cu o urma de interes in voce. -Eu as dori o apa minerala si atat va rog. spun eu dupa care ma intorc pentru a arunc o privire cafenelei. Era decorata cu bun gust .Peretii erau negri cu unele forme de stropi rosii gen sange si unele modele de valuri albe. Muzica nu rasuna deloc in difuzoare ceea ce sincer ma indigna. Ma apropii de laptupul ce statea pe una dintre mesele asezate in incapere. Intru pe YouTube si caut melodia : UnBroken- Black Veil Brides . Iubesc melodia asta si se vede ca nici lui Sasuke nu ii displacea. Barmanul avea un zambet tamp pe fata, dar cred ca astepta pe cineva sa mai puna o melodie, cafeneaua nu e asa cum ma asteptam. In fata noastra statea si un grup de vreo zece tineri care se delectau cu melodia pusa de moi. Sincer deja ma cuprinde spaima, toti baietii din grupul ala se holbau la mine insistent, barmanul zambea si mijea ochii la gatul si la articulatiile mele, de parca putea sa-mi vada capilarele prin piele. Sasuke se uita indiferent prin zona pana cand eu ii fac un semn sa mergem. El aproba pentru ca s-a plictisit si iese pe usa nu inainte sa plateasca consumatia. Iesim si ne indreptam spre plaja unse totul era linistit si perfect pana cand rasetele si tipetele lui Naruto si din cand in cand ale Hinatei au stricat totul. Ei doi erau in costume de baie, nici eu nici Sasuke nu avem asa ceva pe noi, dar eu tot am de gand sa inot chiar daca o voi face in chiloteii mei cu Spider-man si sutienul mei cu un paianjen. Ajungem in dreptul unor scaune unde NaruHina si-au lasat lucrurile iar eu incep sa ma dezbrac fara sa imi pese ca Sasuke se holba la mine...stiti cum se spune : „ Ca sa inoti , risca ”! , iar eu chiar asta fac !! Botinele lui Sasuke si ale Sakurei : http://www.okazii.ro/incaltaminte-dama/cizme/cizme-piele-100-pt-motociclisti-rockeri-a56244714Melodia pe care a pus-o Saku in cafenea : https://www.youtube.com/watch?v=gfprrqgqseU |
| | | Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Iubire cu colți Lun 16 Iul 2012, 22:31 | |
| Hellau, my darling
Scuze de intarziere, dar am fost putin cam ocupata in ultima vreme. Well, ti-am citit fic-ul si in acel MP m-ai rugat sa te ajut in legatura cu titlul si descrierea, eventual ideea. Bun, titlul, parerea mea nu are legatura cu povestea, adica ce legatura are gloss-ul cu vampirii si intamplarile din fic? Hmm, descrierea la inceput lipsea, dar nici acum nu e foarte ampla, as prefera sa pui accent pe sentimente, gandirea ei, eventual evenimente viitoare. Nu imi place cand descrii o camera sau ce contine acea camera, e banal si nefolositor, cui ii pasa? Daca tii mortis sa incluzi si aceste detalii, fa-o altfel. Gaseste altfel de cuvinte, expresii. Nu mi-a placut nici cand ai scris cu majuscule, e inutil sau atunci cand ai o exclamatie *!!!!!!!!*. Inca ceva ce nu mi-a placut; evita sa folosesti expresiile de genul ' ah, am uitat sa va spun blablabla' sau ' deci, sa va povestesc'. Nope, nu e un reality show.
Actiunea e cam fugarita, mai ales la inceput si ideea cam banal in prim plan. Ai adaugat multe chestii noi, mi-a placut si ai luat-o mai incet, desi parerea mea e ca mi se pare stupid ca ei sa se indragosteasca fix din primele 5-6 capitole. Adica e prea repede, lungeste-o, e mai interesant. Stiu ca vei spune ' no, ei nu se iubeau atunci' insa asta reiese din fapte, intamplari. Estetica nu imi place, adica virgulele le pui okai, eu pe asta pun accent, insa ai putea lasa spatiu intre actiune si descriere, eventual dialog si naratiune. Fa paragrafe mai scurte, nu stiu, 7 randuri maxim. Se vede mai okai. Sa nu mai scrii ingrosat ca te ucid, imi fug ochii si sunt sigura ca nu doar mie. Hmm, oricum, fic-ul imi place, mi-a starnit interesul pe la mijloc si e bine, sunt curioasa ce se va intampla in continuare si sper sa tii cont de sfaturile mele, daca tot le-ai cerut. Bafta, darling |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Iubire cu colți Mar 17 Iul 2012, 00:42 | |
| Heeey >:d< am ajuns si pe aici :)) Pai imi place ficul. Si sunt curioasa sa vad ce se va intampla. Btw : asculta sfaturile de mai sus . ^ ^ A .. vreau inca putina perversitatee(putin mai multa) >:) Si astept next :x sper sa ma anunti si pe mine :D :-* |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Iubire cu colți Mar 17 Iul 2012, 11:21 | |
| Hey, buna si scuze de intarziere. Capitolul... nu stiu ce as putea spune despre el. Sunt de acord cu Andreea, mai bine nu te-ai mai axa pe descirsul hainelor sau al incaperii, este plictisitor si nu atrage cititorul. Este dragut ca a aparut si Naruhina prin capitol. Mai facut curioasa cu aceea scrisoare . Si de la cine erau acele mesaje ? Sper sa ne lamuresti in capitolul urmator, bafta la tastat si pupici. |
| | | Otti Genin
| Subiect: Re: Iubire cu colți Mier 18 Iul 2012, 23:20 | |
| Capitolul 14 ~Cea mai lunga zi ~
Ce ai de gand sa faci atunci cand viata iti este distrusa de o veste tulburatoare. Exact in momentul in care toti te parasesc si te lasa pentru mai bine. Ai de gand sa plangi pana mori, sau sa lupti pana castigi ? Doar tu iti controlezi viata ,cahiar si atunci cand cei dragi sunt luati de langa tine !
Ma indrept catre mare, atat de limpede si de frumoasa. Cu cat inaintez mai mult cu atat nisipul devine mai rece si mai umed, iar un fior rece dar atat de placut imi strabate corpul. Tipetele si resetele Hinatei inca se mai aud in departare, ea cu Naruto pot zice ca sunt perfecti impreuna, as vrea sa am si eu pe cineva pe care sa pot iubi, nu doar o persoana bruneta care sa se uite la corpul meu non-Stop. Sirul gandurilor imi este rupt de catre un val , mic, rece si in acelasi timp racoritor si perfect. In spatele meu Sasuke inca ma privea si din cand in cand mai fluiera. Adevarul este ca in sufletul meu se dadea o adevarata lupta intre dragoste si ura pentru Sasuke, si simt cum incet-incet, ura invinge iar eu sunt atrasa in partea intunecata si plina de gheata a sufletului meu. Inaintam printre valuri, pielea mea fiind uda, iar stropii alunecand si pierzindu-se in apa tulbure. Pielea mea era de gaina, imi era frig dar imi era si bine, chiar foarte bine. De la spate doua brate ma cuprind, pot jura ca e Sasuke , dar cand ma intorc dau nas in nas cu tipul de dimineata de pe plaja, cel care m-a atins pe umar. Se uita la mine cu o privire pofticioasa, eram doar in lenjeria mea cu dantela, iar el se uita la mine de parca eram nu stiu ce bunaciune. Vreau sa ma indepartez de el, ca sa nu isc vreun conflict, dar el nu se lasa si vine mai aproape de mine, corpul lui rece lipindu-se de corpul meu rece, facand ca momentul sa fie iritant. Parul lui roscat era ud, semn ca a inotat, ochii verzi ca iedera erau agili si ma analizau in mod repetat. Vreau sa il strig pe brunet, dar nu cred ca ma auzea si nu cred ca ii pasa. Sincer imi era foarte frica, poate din cauza ca apa imi ajuncea pana la sani iar roscatul necunoscut isi plimba mana pe spatele meu in timp ce buzele lui imi sarutau tampla. De-odata isi fixeaza privirea pe sanii mei , punand mana cu tupeu pe unul dintre ei. Eram nervoasa, nu speriata si tot ce imi doream era sa il apuc de gat si sa il inec. Ma ia in brate si imi sopteste incet dar totusi senzual un: „ Uchiha ma lasa, dulceata! ”. Simt cum ma duce spre mal, cred ca are chef de joaca, sincer tipul asta este chiar dragut, are cam mult din ingredientul numit Tupeu, dar chiar este dragut. Apa scadea, ajungea pana la mijloc, pana la genunchi, glezna, pana cand am dat iar de acel nisip rece si ud. Tot ce imi doream in acel moment era ca totul sa fi fost o joaca dar din pacate , roscatul nu glumea . Ajungem in dreptul unui sezlong , unde roscatul imi da un prosop si imi face semn sa ma asez in timp ce isi stergea abdomenul cu un prosop care parea alb, nu prea se vedea in intuneric.In capul meu era o furtuna, pana acum nu am mai facuto , poate va fi amuzant. Ma asez pe bucata de plastic rece si alba, pe cand roscatul pune prosopul intr-o geanta si se aseaza langa mine. Ma gandeam ca ar fi dragut sa il sarut, dar nu apuc sa imi termin gandul si sa execut, caci roscatul incepe sa vorbeasca: -Ma numesc Sasori si sunt un bun prieten cu Uchiha, esti draguta, dar ciudata, si sincer nu prea mai cred ca esti genul meu .spune acesta cu un zambet mic pe buza. Fata mea era rosie de nervi, ma pipaie in apa si acum spune ca nu sunt genul lui ,genul lui?! Lasa ca vede el ce bataie ii dau, dar chipul lui e prea perfect asa ca o sa imi vars nervii pe Sasuke. Ma ridic de langa Sasori si ma indrept spre locul unde mi-am lasat hainele. Sasuke nu mai e acolo, dar nici hainele mele. Eu in acest moment ingrozitor sunt doar intr-un prosop, pe intuneric,pe o plaja, si se mai lasa si cu frig ! Nu pot sa cred ca am fost abandonata noaptea. Imi vine sa ucid tot ce imi sta in cale. Incep sa alerg catre un loc nestiut de nimeni, nici macar de mine. Imi las sentimentele in urma si fug, fug si iar fug. Nu mai vreau sa vad pe nimeni, simt ca viata mea se sfarseste, sunt eu chiar atat de neinteleasa ?! -De Ce imi faci asta !? tip catre cer in timp ce doaua lacrimi imi alunecau pe fata. De o saptamana sunt mai trista, vreau sa fiu mai mult cu familia ,vreau sa simt dragostea mamei si a tatei , pe care nu i-am mai vazut de mult. Imi scot telefonul din geanta care nu stiu cum a aparut pe umarul meu si o sun pe mama. Nu am mai vorbit de o luna cu ea si vreau sa ii aud vocea si felul ei de a spune ~ Noapte buna, pui~. Formez numarul ei si sun, dar dupa doua secunde de asteptare imi intra casuta vocala, cum ca are telefonul inchis, dar mama mea nu are niciodata telefonul inchis. Intru in meniul telefonul meu si abserv ca am primit cinci mesaje, dar nu am chef de asta acum.Ma indrept catre blocul unde voi locui de acum. In sapte minute am ajuns iar masina lui Sasuke era parcata frumos in fata blocului . Ma indrept catre masina si dau co piciorul in roata destul de tare incat sa ii cada capacul . Stiu ca e urat sa faci asta si nu procedez asa niciodata, dar Sasuke si-a cerut-o din plin. Urc scarile , o atmosfera intunecata si rece, mai ales ca sunt intr-un prosop. Ajung in fata usii si cu o oare-care teama in suflet, apas pe clanta. Nu e incuiata, am noroc. Pasesc pragul usi cu multa nesiguranta si aprind becul din sala. Imi arunc geanta pe undeva pe jos si plec spre baie. Am nevoie de un dus cald si de haine curate. Deschid usa de la baie, napustindu-ma asupra dusului. Dau drumul la apa, lenjeria mea neagra udandu-se iar, si cred ca vine vremea sa o scot. Stropii de apa imi udau pielea, o senzatie placuta . Am senzatia ca nu o sa ies atat de repede din baia asta.
Sasuke pov.
Deci se pare ca Sakura a sosit. Nu am de gand sa ii tin o predica pentru ca s-a dat la Sasori. Am noroc ca el a respins-o, nu pot risca ca sa nu o am eu pentru prima data. Am si o surpriza pentru ea, sau poate micul meu trandafir o va lua ca pe o pedeapsa, dar nu o candamn,am de gand sa vad pana unde poate merge cu curajul. Pe chipul meu apare un mic zambet malefic, dar dispare atunci cand usa camerei se deschide iar pe ea intra Sakura infasurata intr-un prosop verde pe care l-a luat din baie.Vocea ei cristalina imi inunda urechile , da, imi tine o predica pentru ca am lasat-o pe plaja. Dar ea nu e singura, naruto si Hinata sunt si ei acolo. Sper sa se distreze pntru ca Naruto avea planuri in noapte asta. O vad pe Sakura cum se indreapta spre dulapul ei si scote o pijama verde, o rocjhita de noapte.Sincer i-ar sta mai bine fara. Acest gand ma face sa chicotesc putin, atragandu-i atentia Sakurei care ma privea surprinsa. Nu pare suparata pentru ca am lasat-o singura, pare chiar, nu pare nimic pentru ca nu ii pot citi nici un sentiment de pe fata ei de printesa rasfatata. Aprinde lumina in camera si se indreapta spre scrisoarea pe care a adus-o Naruto dimineata. O deschide si incepe sa citeasca, doar pentru ea. Ma intreb ce scrie. Dupa un minut de citire, ochii ei se fac mari, mari de tot si incepe sa planga. Ma indrept catre ea , luand-o in brate si incercand sa aflu ce s-a intamplat. - Nu e treaba ta, nu iti pasa despre nimic ! au fost singurele ei cuvinte , dupa care hohotele au inceput sa apara. Ridic scrisoarea de pe jos si incep sa citesc, nedand crezare ochilor....
Hey, sper ca va place, stiu ca actiunea este fugarita si ca descrierea lipseste si ca dialogul este pus ala-n-dala, dar credeti-ma ca mi-am stors creierii sa il scriu, sunt in pana de idei !!! Hope you like it
Ultima editare efectuata de catre Otti in Joi 19 Iul 2012, 13:57, editata de 1 ori |
| | | Diana Legend
| | | | Otti Genin
| Subiect: Re: Iubire cu colți Joi 19 Iul 2012, 14:01 | |
| Hey Da stiu nici mie nu mi se pare prea draguta asa ca am schimbat putin Sper ca acum are sens fraza Am sperat ca azi nextul Am avut timp sa scriu Capitolul 15: Cea mai lunga clipa Ti-a fost scris sa ramai cu mine, Domnul Soarta si Doamna Destin au planuri pentru noi, si nu ne permitem sa ratam sansa de a fii impreuna pe veci... ! ...ridic scrisoarea de pe jos si incep sa o citesc...
Draga mea Sakura, stiu ca iti este greu sa traiesti departe de familia ta, si stiu ca iti este dor de ei, dar inainte sa iti zic ce am de zis , vreau doar sa sti ca ei te vor iubi mereu, chiar daca sunt langa tine, departe de tine sau oriunde alt undeva. Mama si tatal tau, sora mea si tatal tau, se indreptau catre casa, caci excursia lor a luat sfarsit in Danemarca. Zborul cu avionul dura patru ore, avand sa ajunga aici seara la ora noua. In timpul zborului a pornit o furtuna, pilotului fiindui imposibil sa aterizeze. Motoarele din aripa dreapta au fost lovite de un fulger, luand foc. Avionul s-a prabusit , si nimeni, nici din echipaj nici din pasageri nu a fost gasit. Toate corpurile au fost sfasiate, nici un cadavru, o moarte subita. Sincere condoleante, imi pare rau Sakura, cu drag si compasiune , matusa ta Kira.
Dupa ce am terminat de citit scrisoarea, inima si parca si sufletul ma impingeau spre Sakura. Ea plangea, iar picaturile mici si sarate de apa ce se prelingeau din ochii ei tristi, cadeau pe jos, sau alunecau pe mainile ei tremurande. Afara cerul albastru si intunecat se acoperi cu nori negri si grei. Peste ceva vreme lacrimile mari si reci ale norilor au inceput sa loveasca pamantul cu putere, spargendu-se si pierind in negura noptii. Eu o tineam pe Sakura in brate incercand sa o linistesc, dar fara reusita. Prima data m-a respins, dar acum este cuibarita la peiptul meu, udandu-mi tricoul cu stropi incolori. Becul ce lumina camera a palpait putin, dupa care s-a stins, numai aveam curent din cauza furtunii ce se pornise afara. In acest moment ma intreb ce fac Naruto si Hinata. Rozalia a adormit la pieptul meu, din cand in cand mai scapand cate o lacrima de durere. Stiu cum e sa pierzi pe cineva drag, intai tata care a murit rapus de cancer, dupa care mama care m-a abandonat pentru ca Itachi a mintit-o cum ca eu sunt alt Sasuke, un moment dureros din viata mea. Simt cum bratele Sakurei incep sa se incolaceasca in jurul abdomenului meu. Este trista si o simt, este slabita si o simt, este doar o papusa. Daca cineva pe strada ar vrea sa o agreseze , ea ar cadea victima, nu ar putea face nimic in legatura cu asta, si de asta imi e frica. O intind pe rozalie pe pat si ma indrept spre usa. Fara sa ma sinchisesc prea mult apas pe clanta, usa scotand un scartiat surd. Plec in sala unde ma incalt cu o pereche de bascheti si pun pe mine geaca din piele neagra. Ies pe usa plin de incredere si dau in intunericul din scara blocului. Nu era frig, dar nici cald, in atmosfera se simtea umiditatea, dar stropii de ploaie incetasera sa mai ude pamantul. Ies afara unde nimeni nu misca, de parca natura era inghetata. In departare se vedeau luminile unor masini ratacite in acest oras plin de secrete. Grabesc pasul catre depozitele din departare, nu imi permiteam sa intarzii la intalnirea cu „sefii”. ........
Deschid usa mare si grea a depozitului si pasesc inauntru. Era intuneric, intunericul cu care orice creatura oribila cum sunt eu, este obisnuita. Pasii unei alte persoane se auzeau in ecou. -Deci te-ai hotarat sa vii, tradatorule ? ma intreaba o voce pe care o stiam prea bine. -Da, am venit ,mama.Si nu voi pleca pana nu aud ca sakura poate ramane in acest oras fara sa moara. Ea e cea pe care am ales-o si nu vreau sa aud comentarii inutile ! spun eu plin de venin. -Dar trebuia sa alegi o fata cu sange nobil, o printesa vampir si o viitoare regina a intunericului. Imi spune fratele meu analizandu-ma din cap pana in picioare cu ochii sai rosii. Fara sa mai stau la taclale cu ei am mers mai departe in depozit ajungand la o masa din sticla unde sedeau animalele din turma: sefii, fitoasele de fice ale sefilor si alte pitipo*nace ruzate pana la urechi si imbracate ca de pe strada. Iau un loc pe scaun si astept ca marele Sef sa dea verdictul, eu si Sakura murim, sau ramanem in viata si nu suntem exilati din acest oras magic. In sufletul meu era o neliniste totala, palmele mele transpirau, pe fruntea mea sudoarea luneca usor, dandu-mi un sentiment nu prea placut. Linistea ce se afla in acest depozit ma facea sa vreau sa merg acasa langa Sakura, sa o tin in brate si sa o ajut sa treaca peste necazul pe care il are. Dintr-o data linistea este sparta de unul dintre batranii clanului nostru. Ochii lui rosii ma priveau cu nepasare , iar ridurile de pe fata sa atarnau mai ceva ca la un Bulldog. „Fata poate sa ramana, dar nu trebuie sa atace pe nimeni, ea va fi de acum inainte singura de unde te vei hrani, fie ca are Sida , fie ca nu.”, dupa care dispare intr-un nor ,in-tocmai ca toti ceilalti . Raman singur in depozitul vechi, la masa cea de sticla, in atmosfera rece si tacuta, iar zambetul meu crestea de fiecare data cand ma gandeam ca Sakura poate sa ramana......
Si iata-ma aici cu nextul, v-am lasat complet aiuriti cred, dar de acum sper sa fac capitolele mai clare, dat fiind ca am terminat cu deschiderea usilor vietilor celor doi adolescenti |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Iubire cu colți Vin 20 Iul 2012, 19:46 | |
| Bunaaa Multumesc mult ca ma anunti cand pui nextul la acest fic superbbb . Te felictit,esti foarte talentata., la fel ca multe persoane de pe aici. Si fic`ul asta chiar merita continuat ! Eu sunt una din persoanele care il adora . Nu te lasa descurajata de nimic ! Astept nextul . si sper sa ma anunti din nou,te rooog |
| | | Otti Genin
| Subiect: Re: Iubire cu colți Sam 21 Iul 2012, 14:31 | |
| Capitolul !6 : Moarte in stil mare
Inca o pasare isi pierde avantul,Si vad... Inca,... un sacrificiu uda pamantul,Si vad... Inca un suflet distrus, oprit... Si vad... Inca o speranta a murit !
Moarte. Un cuvant simplu, usor de retinut, este o poarta catre viata vesnica, unde durerea nu exista. Cel putin asta credea adolescenta care aflase cat de tare ustura sa pierzi pe cineva, cat de tare doare. Parul ei de un roz pal era intins pe toata suprafata pernei. Pe chipul ei alb si fin, micile picaturi numite lacrimi se uscasera, dand voie altor stropi sa ii ude fata. Geamul era dechis, curentul ce era in acea camera intunecata in care plutea disperarea, o impinse pe fata sa se trezeasca. De sub ochii ei cearcanele nu aveau de gand sa dispara, iar oboseala si tristetea ii puneau capat luciditatii fetei. Se ridica de pe pat calcand pe covorul moale, si isi indreapta pasii spre geam. Vantul ii ciufulea mai tare parul fara de stralucire. Mainile ii tremurau , iar buzele uscate erau arcuite intr-un zambet sadic. Ridica piciorul drept, nu isi controla miscarile, tot ce vroia era sa fie langa ei, langa cei care au dezamagit-o , langa cei care au parasit-o . Nu gandea limpede, statea asezata pe pervaz, privea orasul, privea lumina felinarelor si asculta rasetele adolescentilor din fata blocului. Vru sa se arunce de la geam, de ce sa nu o faca, cui i-ar pasa daca ea murea. In acel moment usa camerei este deschisa, pe ea intra Sasuke care o privea ingrijorat. Micul zambet pe care il avea pierise cand a vazut-o pe aleasa lui vrand sa se sinucida. Buzele lui rosii s-au intredeschis, iar vocea lui a inceput sa se auda in incapere: -Sakura, ce crezi ca faci ?! Vocea lui se auzea tare in incapere, facand-o pe rozalie sa se trezeasca. -Sasuke, nu sta ca blegu` si ajutamaaa!! Tipa ea, dar pana se misca brunetul, fata cazu. Tipatul ei se auzea si de la o posta. Frica puse stapanire pe ea, cadea fara sa se miste, era ca o papusa in mainile gravitatiei. Parul ii inconjura fata, vantul o mangaia , vroia sa ii aline caderea , dar nu putea. Ochii ei erau inchisi, avea fata in sus,nevrand sa vada cum se apropia cu viteza de pamant. Inca putin si lovea pamantul, inca putin si viata ii era pecetluita. Cand mai avea doar doi metri si facea cunostinta cu pamantul, doua brate puternice au salvat-o. Corpul ei era rece, nu misca. Ochii personei ce a prins-o o priveau cu blandete. Stia ca nu a fost vina ei. Pierderea a fost un soc puternic pentru ea. Baiatul cu ochii ca pana corbului au luat trupul lesinat al fetei, si au plecat spre apartament, pe care il lasase descuiat , si avea sansa sa fie pradat de hoti.
.............
Intre timp in celalalt capat al orasului, Naruto incerca sa o inveseleasca pe Hinata, care era foarte trista caci aveau sa mearga pe jos pana acasa. Drumul era pustiu, era noapte, fara luna , fara stele, decat cu nori negri si goi. Cei doi tineri alergau si faceau tot felul de nebunii , rupeau si calcau iarba si florile, mazgaleau posterele si afisele, si nu in ultimul rand, faceau asta cu dragoste. Din cand in cand se mai opreau pe una dintre zecile de banci umede ce se aflau in zona, nu din alt motiv, decat pentru a mai adimira locul si pentru a-si mai fura cate un sarut unul de la altul. Erau amandoi obositi, atat de extenuati, cu cateva ore inainte, viata Hinatei se schimba, nu cu un tatuaj sau cu un dinte lipsa, ci cu o prima oara cu persoana iubita, acesta fiind Naruto. Firea ei rusinoasa disparu, lafel ca tracul pe care il avea Naruto cand vorbea cu fetele dragute. Pasii lor incetinira atunci cand se vazusera in fata blocului, care era inconjurati de cativa baieti ce comentau incidentul precedent, cu minunata si celebra cazatura a Sakurei. Hinata cat si Naruto au ramas muti, cand din intamplare auzisera exclamatia unui pusti: „ Bine ca tipul ala a prins-o pe cap de acadea inainte sa moara !” urmat de un ras sec. Scarile au fost urcate cu cea mai mare graba, usa a fost lovita cu brutalitate de perete cu cea mai mare forta, iar tipetele pline de disperare nu incetau sa se auda.
Sasuke pov:
Hinata si Naruto intra in apartament , trantind usa de minunatul meu perete. Amandoi incep sa strige ca doi disperati si jumatate , semn ca au aflat despre Sakura.Dca cadeam eu pe niciunul nu interesa. Ma ridic de pe scaunul din lemn pe care stateam si o priveam pe Sakura, si ma indrept spre ei. Le aunc o privire fulgeratoare si incep a grai : „ Netotilor, o trezita pe Frumoasa-Adormita”!. Amandoi fac liniste, o linidte prea apasatoare, o liniste oribila, care spre bucuria si totodata uimirea mea este stricata de Sakura care incepe sa strige si sa injure , nu din alt motiv, dar am trezit-o. Mici lacrimi curgeau din ochii ei tristi si obositi, Pe cand vorbele ei ma obligau sa vin la culcare. Ma indrept spre ea luand-o in brate, si ducand-o spre camera noastra , pe cand Naruto si Hinata mergeau spre usa camerei lor, apasand cu forta pe clanta. Eu o intind pe Sakura pe pat si o acopar cu patura subtire de culoare crem, pe cand aceasta punea geana pe geana. Merg in celalalta parte o patului, numita si partea mea, si ma culc.
Dupa patru minute si jumatate:
Bratele mele erau incolacite in jurul taliei Sakurei. Spatele ei era lipit de abdomenul meu , iar picioarele ei arau incurcate printre ale mele. Daca nu vreau ca ea sa moara, atunci trebuie sa am grija de ea. Dar un singur lucru nu imi dadea pace. Un singur lucru ...pe care tatal meu mi la spus inainte sa plece pe lumea cealalta:
Chiar daca mama ta impreuna cu Itachi o sa iti de batai de cap, tu si aleasa ta, oricat de om va fi, o sa conduceti regatul Uchiha. Nu lasa ca roa de dimineata sa se iroseasca. Atunci cand va trebui sa ucizi cu sange rece, tu ucude cu sange cald, iar atunci cand va trebui sa urasti si sa te lupti, tu iubeste si apara , fiul meu ce bun...!
Buna-buna-buna !!! Am sosit cu nextul, nu e grozav, nu face „valuri ” si nici nu are prea multe intamplari, dar am incercat sa fac totul comestibil si digerabil. Commuri sau NU NEXT !! Voi alegeti, tastatura e la voi
Ultima editare efectuata de catre Otti in Dum 22 Iul 2012, 19:36, editata de 1 ori |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Iubire cu colți Sam 21 Iul 2012, 15:02 | |
| buna ,
imi place foarte mult , fost foarte amuzanta partea cu ii bei sangele chiar dak are SIDA sau nu , imi place foarte mult ce sa mai ... astept nextul , crisulina te pupaceste |
| | | Aidualc Chūnin
| Subiect: Re: Iubire cu colți Sam 21 Iul 2012, 20:25 | |
| |
| | | Diana Legend
| | | | Otti Genin
| Subiect: Re: Iubire cu colți Dum 29 Iul 2012, 09:52 | |
| Capitolul !7: Planul cel diabolic Sa nu ai incredere in altcineva inafara de tine, Pentru ca moartea si durerea vor pune stapanire pe tine !
Noaptea a trecut repede, iar mingea de foc si-a reluat locul pe cerul senin. Parul rozaliu al Sakurei era imprastiat pe toata perna ei, cat si pe a mea. Ochii ei erau inchisi, cearcanele disparusera aproape in totalitate. Corpul ei domnea pe o treime din pat, asternuturile patului erau facute varza iar rochita ei verde ce fusese ordonata, acum era sifonata si ridicata pana mai sus de mijloc. Chiloteii ei se vedeau perfect din pozitia mea , patura acoperindu-i doar gleznele. Mainile ei incep sa se miste, ajungandu-i deasupra capului, toti muschii ei erau intinsi, iar buzele ei arcuiau un cerc, casca, si casca cu o pofta uimitoare. Ochii ei de culoarea algelor s-au deschis, ma privea insistent, de parca vroia sa imi spuna ceva. Pe chipul ei se citea cheful de a sta.
Ma apropii de ea, inca nu si-a dat seama pana unde ii vine rochia. Corpul meu statea peste al ei. Buzele mele faceau cunostinta cu ale ei. Mana mea se plimba pe talia ei, in timp ce ea isi incolacise picioarele in jurul abdomenului meu. Rup sarutul si o privesc pervers in timp ce ea imi zambea inocent. Isi freaca ochii cu mainile inca amortite din cauza somnului, sta putin pe ganduri si imediat chipul i se intristeaza. Ma uit la ea pret de cateva secunde , destul incat sa imi dau seama ca in aceste clipe trebuie sa fiu cu ea. Talia ii este inconjurata de bratele mele, capul meu stand sub pieptul ei, daca as fi fost putin mai inalt mi-ar fi placut mie unde mi-ar sta capul, dar nu. Stam asa pret de cateva secunde pe cand razele soarelui intra pe fereastra inchisa. Chipul ei este scaldat de lumina, tacerea a pus stapanire pe noi, dar nu peste putin aceasta este sparta de o intrebare, nu grea, dar nici usoara. „Si eu acum ce voi face fara ei ,cu mine ce se v-a intampla?„ . Picaturile mici si sarate isi facura aparitia pe chipul ei, vocea ii tremura iar corpul incet-incet se lasa greu.
-Tu o sa traiesti inainte, o sa iti vezi de viata ta cu mine si ca sa stii, parinti tai sunt bine acolo unde sunt ! ii soptesc eu cu un glas milos si totusi senzual. Buzele ei arcuiesc un zambet dulce dupa care ma saruta si se ridica de pe pat, aranjandu-si rochita. Se indreapta cu pasi mari si apasati catre usa si apasa pe clanta. Ca o felina se strecoara prin crapatura dintre usa si perete si iese in holul intunecat. Raman singur in camera si incep a-mi planui urmatoarea miscare. Am adus-o in stadiul unde voiam, indragostita de mine. Dupa ce mi de daruieste o sa ii beau tot sangele lasand-o fara suflare, iar cu energia capatata o sa imi ucid fratele si mama. Stiu ca planul meu este diabolic, dar nu vreau sa traiesc in umbra miile de ani ce ma asteapta. Dupa ce o ucid pe Sakura o sa am nevoie de o alta printesa a intunericului, lafel de frumoasa ca rozalia mea mice si prostuta. Usa se deschide iar pe ea intra intunericul urmat de Sakura, care avea o figura somnoroasa. Se pare ca moartea parintilor ei n-o mai afecteaza, si tocmai mi-a venit o idee. Daca ea are aceste trasaturi frumoase si parul roz ca bomboanele Chupa Chups, inseamna ca trebuie sa mai aiba si o verisoara sau o ruda care sa-i semene, cu care voi putea conduce lumea.
Imi inchid ochii, am nevoie de putina liniste, dar cand ii deschid in fata mea erau infatisati doi ochi verzi si lucitori. Ii cuprind talia intr-o imbratisare dupa care o arunc pe pat si o sarut apasat pe gat. Avea pielea fierbinte, parul ei mirosea a mere, iar buzele erau rosii ca petalele de trandafir. Buzele nostre se unesc intr-un sarut dulce , dupa care se transforma in unul pasional. Mainile ei erau incurcate in parul meu negru ca smoala, ochii mei erau intre-deschisi , doar pentru a o vedea pentru ultima data dimineata, deoarece azi aveam de gand sa imi pun planul in aplicare. Rup sarutul, iar pe chipul meu apare un zambet putin malefic, dar dispare cand Sakura imi spune ca ii este foame si ca vrea micul dejun la pat. Simt cum toti norii de pe cer imi cad pe umeri, eu nu prea stiu sa gatesc, dar trebuie sa o fac pe printesa sa se simta bine in ultima ei zi de viata. Zambesc fortat si ma indrept spre bucatarie, unde incep sa infig cutitele in masa de lemn. Eram nervos, frustrat, enervat si scarbit de familia mea, din cauza lor ea trebuia sa moara, dar nu am ce face, daca asta ii este soarta si nimeni si nimic nu poate schimba soarta . Ultimele mele rude vor plati scump pentru toata ura ce si-a cladit locuinta in sufletul meu. Sunt adus cu picioarele pe pamnt de catre telefonul meu ce suna de zor. Il iau in mana si raspuns, cu un simplu si plictisit ” Alo ”. Dupa voce imi dau seama ca este Sasori, care ma intreaba despre ce plan vorbeam in urma cu cateva zile. Ma uit in stanga si in dreapta doar sa fiu sigur ca nimeni nu ma aude, dupa care incep sa ii povestesc prietenului meu planul, fara sa ii dau prea multe detalii. Dupa vreo trei minute inchid telefonul si scot din frigider o cutie de budinca, o pun pe o tava cu o lingurita si i-o duc rozaliei, dar cand intru in camera ea lipseste, ceea ce ma pune pe ganduri , dar incerc sa ma convig ca e doar la baie. Inima incepe sa bata din ce in ce mai tare cand usa camerei este deschisa, si pe ea intra ......... Hello, sorry de intarziere doar ca am uitat sa imi pun laptop-ul la incarcat si am pierdut tot ce scrisesem , dar am scris iar si acum iata-ma cu nextul. Enjoy |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Iubire cu colți Dum 29 Iul 2012, 10:12 | |
| buna ,
mi-a placut mult de tot , nu mai am cuvinte , ce diabolic este sasuke asta , chiar am crezut ca o iubeste , pfff.... anunta-ma de next , zozola te pupaceste |
| | | Ecaa♥ Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : In the middle of.. :)) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 11 Puncte : 17 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Iubire cu colți Lun 30 Iul 2012, 15:38 | |
| Hei hei! :* Foarte interesant fic-ul tău, îmi place foarte mult şi ca să ştii.. titlul atrage destul de mult cititorii! Aştept să văd cum dezvolţi ideea. Spor la scris! |
| | | Aidualc Chūnin
| Subiect: Re: Iubire cu colți Lun 30 Iul 2012, 15:49 | |
| |
| | | Diana Legend
| | | | .Chris.. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj Nr. mesaje : 270 Puncte : 286 Reputatie : 12 Hobby-uri : Muuulteee<3<3 Stare de spirit : Schimbatoare si pretentioasa
| Subiect: Re: Iubire cu colți Mar 31 Iul 2012, 14:47 | |
| Heey! Ma bucur ca ai adus atat de multe capitole in lipsa mea! Am ce sa comentez, nu gluma!
Cu ocazia asta, iti multumesc mult pentru anunturi si sper ca nu te-am suparat pentru ca, dupa atatea capitole pe care le-am ratat, comentez si eu. Am fost la tara si acolo, dupa cum banuiesti, nu exista semnal la internet. Imi cer scuze daca te-am suparat, pentru ca stiu cat de dezamagita ai fost atunci cand ai vazut ca nu am comentat. Buun, acum sa trec la fic. Ai avut mai multa descriere in aceste patru capitole si mi-a placut pentru ca ai povestit actiunea cum trebuie. Ai adaugat ceva mai multa actiune, si da, a fost cam fugarita, dar mie nu mi s-a parut plictisitoare. Totusi, nu inteleg un lucru: daca Sasuke vrea doar sa se distreze cu Sakura, sa ii bea sangele si apoi sa-si gaseasca alta mireasa, de ce ii pasa atat de mult atunci cand pateste ceva? De ce a salvat-o cand a vrut sa se sinucida? Putea foarte bine sa o lase sa cada si apoi sa mearga sa-i bea sangele si gata! De ce trebuie sa o posede mai intai in cel mai primitiv mod? Sa o faca sa se indragosteasca de el, apoi sa o distruga si sufleteste si trupeste? Pana la urma e fata frumoasa si buna si nu merita asa ceva. E de-a dreptul nemilos ce vrea el sa faca. Totusi, e interesant si da bine in poveste. Astept capitolul in care Sasuke reuseste sa o bage pe Sakura in asternuturile lui. Poate nu o sa fie un deznodamant atat de crud, pana la urma.
Astept nextul si, daca se poate, anunta-ma si pe mine cand il postezi.
Spor la scris si multa inspiratie!
Love ya'! |
| | | Otti Genin
| Subiect: Re: Iubire cu colți Joi 02 Aug 2012, 20:23 | |
| Capitolul !8: Plecare dupa Ajutor This is how you remind me Of what I really am It's not like you to say sorry I was waiting on a different story This time I'm mistaken For handing you a heart worth breaking
Pe ea intra.... Naruto cu o figura ingrijorata. Oare ce am facut de se uita asa la mine? Langa el apare Hinata care ma privea cu furie si tristete, oare am facut ceva chiar atat de grav.. Soarele imi lumineaza fata, e un sentiment neplacut sa iti simti fata scaldata in atata lumina. „ Sasuke, de ce i-ai facut asta ?” ma intreaba Hinata aproape stapanindu-se sa nu planga. Ma uit la ea cu o figura intrebatoare, dar nu apuc sa deschid gura si sa intreb ce s-a intamplat, caci Naruto mi-o ia inainte si imi spune ca Sakura a plecat si a lasat o simpla scrisoare de adio stropita cu doi stropi de sange. Cum adica a plecat ?! Am nevoie de ea pentru a-mi duce planul la bun sfarsit. Cad adanc pe ganduri in timp ce usa este trantita in urma lui Naruto. Imi intind corpul obosit pe patul moale unde acum o noapte dormea Sakura, viitoare amatoare la Poarta Raiului. Ochii mei negri ca pana corbului sunt inchisi , iar in fata lor se desfasuara intreaga poveste a mea si a Sakurei. Imi redeschid ochii si ma ridic din pat, urmand sa imi indrept pasii mari si repezi catre bucatarie, de unde simteam mirosul sangelui ei. Pe masa zgariata cu cutitul era un bilet alb, pe care scria cu cerneala neagra un text scurt si plin de ura, aproape facandu-ma sa ranjesc cu scarba:
Dragi Hinata si Naruto, sa stiti ca imi pare rau ca sunt nevoita sa va parasesc, dar trebuie sa fac asta, fiindca tin la viata mea si trebuie neaparat sa ucid pe cineva, defapt mai multe persoane. Sasuke, iti scriu cu cea mai mare ura, nu pot descrie in cuvinte durerea pe care o simt, ura pe care o port pentru tine si tot ce vreau sa iti spun este ca , ne vom re-intalnii.
Mototolesc mica hartiuta si o arunc in ghiuveta, nu am nevoie de asa ceva. Ies pe usa si cobor scarile. Blocul era luminat de catre soare. Masina mea stralucea sub regele luminii, iar copacii isi intindeau ramurile mari si verzi spre soare, parca vrand sa ii atinga, sa ii simta caldura si focul. Pornesc motorul masinii si incep a gonii pe strazile libere ale acestui oras in care suspansul si teama nu aveau de gand sa isi faca aparitia. O sa o fac sa sufere, dar pana atunci trebuie sa am grija de alte treburi mai importante, de razbunare.
Sakura Pov: Am parasit blocul lui Sasuke, am parasit orasul Vampirilor, am parasit-o pe Hinata si pe Naruto, dar nu sunt destul de departe pentru a ma simti in siguranta. Vocea lu ma facea sa tremur, era infiorator. Tipul de langa el ma analiza din cap pana in picioare cu un mic zambet siret pe fata. -Deci vrei sa te iau in grija mea si sa te fac o adevarta luptatoare? Vrei sa il ucizi pe Uchiha si vrei sa ii ucizi si familia? ma intreaba acesta cu un strop de interes in glas. Dau din cap aprobator si astept sa imi zica daca ma va ajuta sau nu. Privirea lui era una sireata si amuzata, parul lung, drept si brunet ii ajungea pana la umar, coltii lui albi ieseau la iveala in timp ce buzele lui arcuiau un zambet larg. „O sa te ajut sa ii ucizi, vino cu mine.”. Acestea au fost cuvintele lui dupa care a disparut intr-un nor de fum. Baiatul care ma privea siret ma ia de mana si ma trage departe in paduricea de langa oras.Iarba verde ca ochii mei era calcata intr-un mod violent de catre pasii geri ai baiatului cu parutl roscat. Ochii sai erau verzi iar tenul lui era perfect, un baiat-inger in persoana. Mana lui o tinea strans pe a mea,de parca nu vroia sa imi dea drumul. De-odata mi se fac somn, frunzle copacilor au inceput sa se joace pe langa mine in bataia vantului, copacii au inceput sa se invarta, iar roscatul a intors priverea spre mine si mi-a soptit un mic Noapte Buna. Totul se face negru , iar eu cad, corpul meu devenind foarte greu.Hello! Am adus nextul, nu este prea interesant dar am incercat sa fac o legatura buna intre ce se intampla cu Sasuke si ce va face Sakura. Deci Naruto si Hinata raman impreuna, dar viata Sasusaku a luat o intorsatura . Heh-heh. Mai mult nu va spun pentru ca sunt rea . Visez la comm-uri :d: Bafta la citit !! |
| | | *Jellyfish* Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Far from you Nr. mesaje : 233 Puncte : 285 Reputatie : 50 Stare de spirit : Mai stata meglio
| Subiect: Re: Iubire cu colți Vin 03 Aug 2012, 16:48 | |
| Heyyy Am ajuns si eu la fic-ul tau si pot sa spun doar WOW !!! ...Este fantastic !!! rock Sasuke este cu adevarat un prost ...se gandeste doar la razbunare Nu pot sa cred ca vroia sa o omare pe saraca Sakura doar pentru a fi mai puternic Sper sa pui next-ul cat mai repede si sa fie super ca si celelalte Te pup |
| | | Aidualc Chūnin
| Subiect: Re: Iubire cu colți Vin 03 Aug 2012, 19:20 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iubire cu colți | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|