|
|
Autor | Mesaj |
---|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Lav' stori ... :) Mar 21 Feb 2012, 18:42 | |
| si io va iubaresc pe amandoua dar cel mai mult pe Bella ca mi draga mai ales cand e suparici toata ziua de dimineata pana seara :X |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Lav' stori ... :) Mar 21 Feb 2012, 20:20 | |
| O, ce dulce Noo, iar imi sp suparici deci noo =))) |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Lav' stori ... :) Mier 22 Feb 2012, 09:27 | |
| Wow.. O.O Ma gandeam si eu ca o sa fie ceva poetic, romantic 8->. De unde! :| =)))))) Deci tu serios ca ai intrecut orice limita (D) Am murit de rass =))). Ah, si acum tre sa ma apuc si de teme! 8-|
Oricum, felicitari geniule! :)))) |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Lav' stori ... :) Dum 18 Mar 2012, 00:03 | |
| |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Lav' stori ... :) Dum 18 Mar 2012, 15:09 | |
| moama ce reputatie am ... eh lumea tine minte doar ce le place la mine |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Lav' stori ... :) Dum 18 Mar 2012, 18:00 | |
| Stati ca acum mi-am dat seama de ceva .. La poza aia cu lectia despre femei, profesorul e cat o furnica si tabla, cat un elefant. Cum Doamne iarta-ma, a ajuns sa scrie tocmai sus? Cu scara? :))) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Lav' stori ... :) Dum 18 Mar 2012, 18:38 | |
| cu scara dinaia mobila cre'ca ... nu mi-am pus aceasta problema |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Lav' stori ... :) Lun 19 Mar 2012, 00:42 | |
| Ehee, mie imi place aceasta poveste =)) |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Lav' stori ... :) Joi 29 Mar 2012, 19:31 | |
| NOoo ....E cea mai grozava poveste pe care am citi-o.Esti un geniu...=)) "Natura ne face perversi"...asta e faza cea mai tare...O ador...Ai o minte tare diabolica, mai ales ca ai spus ca tu ai facut-o, iti sta gandul numai la prostii Deci prea tare...sa mai scrii:)) |
|
| |
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Lav' stori ... :) Sam 31 Mar 2012, 00:35 | |
| Deci nu ma pot abtine sa nu comentez ceva:))
Povestea este prea penala=))O sa rad o saptamana intreaga gandindu-ma la "Lav' stori" a ta=)) sau cine stie... poate o sa fiu afectata intreaga viata=)) Salata de fructe?Criminala!!!
E prima oara cand imi dau seama ca STF defapt inseamna Sange de Taur Forte=))
Good Job cu povestea asta! Felicitari!
Kiss, kiss^_^ Hanazawa Rin
|
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Lav' stori ... :) Sam 07 Apr 2012, 21:58 | |
| Mihai esti criminal =))) Mah tu vrei sa omori oameni ? Deci cum sa scrii asa ceva =)) Penal rau =)) Lasi oamenii cu sechele =)) :|
|
|
| |
~Piersicuta~Rubin~ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Intre Rai si Iad, Intre Viata Si Moarte Pe Vecie. Nr. mesaje : 158 Puncte : 189 Reputatie : 11 Hobby-uri : Forumul, fic-urile si altceva... pianul, vioara, baletul, inotul si patinajul. Stare de spirit : Ca intodeauna...
| Subiect: Re: Lav' stori ... :) Mier 30 Mai 2012, 21:18 | |
| Vai Doamne... cica "Buna seara frumosilor!" Creca asa era si taicamiu cand se imbata! In fine, foarte amuzante aceasta poveste, chiar m-a facut sa rad peste masura! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lav' stori ... :) | |
| |
|
| |
|