|
Autor | Mesaj |
---|
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Am o noua idee Lun 20 Feb 2012, 18:06 | |
| Pai mi-a trecut prin cap o noua idee...nu stiu daca veti fi de acord desigur, eu doar o propun: Ma gandeam sa se deschida un topic separat in care sa punem diferite tutoriale de ex: "cum sa faci un AMV" , diferite chestii cu photoshop etc. Tutorialele ne pot apartine, ori daca nu ne apartin sa metionam asta. In acest fel mai ajutam userii sa se perfectioneze in editarea pozelor ori in producerea unui AMV, eventual ajutam incepatorii. Ce ziceti? |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Am o noua idee Lun 20 Feb 2012, 18:18 | |
| Nu stiu .
Mie imi place ideea , adica si asa is varza la facerea unu AMV sau unele chestii despre Photoscape . =]]
Mi se pare interesant si cred ca prin asta poate ne-am afla talentul :x
Trebuie sa aflu si parerea celorlalti :* . |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| |
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Am o noua idee Lun 20 Feb 2012, 19:09 | |
| Umm depinde. Puteti pune videoclipuri numai de pe youtube daca gasiti si sa nu cumva sa puneti vreun link ce duce spre alt site ce are asemenea tutoriale... hmm, nu este o idee rea, sa vedem ce spun si ceilalti .
|
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Am o noua idee Lun 20 Feb 2012, 19:30 | |
| nu este o idee rea...adica am mai invata si noi cate ceva nu? |
|
| |
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Am o noua idee Lun 20 Feb 2012, 19:45 | |
| Stai linistita Gabi stim ca nu avem voie decat de pe Youtube. Dar ar mai fi si acele tutoriale in care se explica prin scris si imagini explicative cu sagetele :)) ;). |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Am o noua idee Lun 20 Feb 2012, 20:20 | |
| Păi eu sunt de acord. Am putea pune la concursul de GFX de exemplu un astfel de tutorial, despre cum se face unul, deci tot legat de PhotoShop, etc. Desigur, faceţi şi voi un topic numai cu tutoriale, ce am zis eu e ceva in plus . |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| |
| |
Loren Guardian Ninja
| Subiect: Re: Am o noua idee Mar 21 Feb 2012, 12:55 | |
| Ideea este ca nu numai tutoriale Ma gandeam ca un colt pentru tehnologii etc. Putem intreba cate ceva daca avem nelamuriri... |
|
| |
Issabelle Cooper Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Unde e bine şi e termină cu bine . Nr. mesaje : 62 Puncte : 82 Reputatie : 16 Hobby-uri : Să mă uit în ochii tăi şi să te mint ! Stare de spirit : Nu cred că ţi-ar trece aşa ceva prin cap .
| Subiect: Re: Am o noua idee Mar 21 Feb 2012, 15:42 | |
| Şi mie mi se pare o idee foarte Bună . !
Adică , după cum sunt eu , aşa " tehnologicăă " nu ştiu să fac nimic =))
Mie mi se pare ceva foarte interesant :x !
Scuzaţi dacă mi-am dat părerea fără voie . |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Am o noua idee Joi 23 Feb 2012, 19:35 | |
| Bun si eu sunt deacord..vad ca e atata lume, deci sa o punem in aplicare:) |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| |
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Am o noua idee Vin 02 Mar 2012, 23:18 | |
| O sa fac eu chiar acum o categorie, se v-a numi simplu "Tutoriale" in care veti putea posta orice tutoriale. Regulamentul de postare al tutorialelor o sa il gasiti tot acolo |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Am o noua idee Sam 03 Mar 2012, 11:32 | |
| Mie mi se pare o idee foarte Buna. Si eu as vrea sa aflu cum se face un AMV. Abia astept sa se faca aceasta categorie. Va poop |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Am o noua idee Sam 03 Mar 2012, 11:34 | |
| Categoria a fost făcută : Click. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Am o noua idee | |
| |
|
| |
|