| scrisoarea unui bebelus catre mama sa | |
|
Autor | Mesaj |
---|
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Sam 25 Feb 2012, 21:59 | |
| Scrisoarea unui bebelus catre mama sa. Buna mami, ce mai faci? Eu sunt foarte bine, multumesc lui Dumnezeu. Au trecut doar cateva zile de cand m-ai conceput in burtica ta. Cu ... adevarat, nu as putea sa explic fericirea ce o simt pentru ca tu vei fi mamica mea. Alt lucru care ma umple de mandrie este sa vad dragostea prin care am fost conceput. Totul se pare ca ar vrea sa-mi spuna ca voi fi copilu......l cel... mai fericit din lume! Mami, deja a trecut o luna de cand m-ai conceput si pot sa vad cum corpusorul meu incepe sa ia forma, eu stiu ca nu sunt atat de frumos ca tine, dar acorda-mi o sansa! Sunt foarte fericit! Dar este ceva care ma preocupa. In ultima vreme am observat ca sunt anumite ganduri ce se tot rotesc prin capul tau si nu ma lasa sa dorm, dar totul va fi bine, sigur acestea vor trece. Tu nu trebuie sa te framanti asa de tare Mami, au trecut deja doua luni si jumatate, sunt foarte multumit cu noile mele manute, am o pofta teribila sa le folosesc pentru a ma juca. Mami, imi spui ce se intampla? Pentru ce trebuie sa plangi in toate noptile? De ce cand te intalnesti cu tata incepeti sa strigati unul la altul tot mai mult? Am facut ceva rau, v-am suparat cumva? Va rog, voi face tot ce-mi sta in putinta ca sa ma iubiti. Au trecut deja trei luni, mami te vad foarte deprimata, nu stiu ce se intampla, nu stiu ce sa mai cred, sunt foarte confuz. Astazi de dimineata am fost la doctor si ne-a dat o programare pentru maine. Nu stiu pentru ce, eu ma simt foarte bine. Cumva te simti tu rau, mama? Mami, sa facut deja ziua, unde mergem? Ce se intampla, mami? Mami, nu te intinde, nu este inca ora de odihna, nu imi este inca somn, vreau sa continuu jucandu-ma cu manutele mele. Ah! Ce face tubul acesta in casuta mea? Este cumva o noua jucarie? Priveste! Hei, pentru ce vor sa absoarba casuta mea? Mami, piciorusul meu, incearca sa il smulga! Doamne, pentru ce l-a smuls? Ei nu vad ca ma ranesc? Nu vad ca sunt mult prea mic pentru a ma apara singurel? Mami! Asteptati, opriti-va! Asta este manuta mea! Mami, Apara-ma! Mami, Ajuta-ma! Spune-le sa se opreasca, iti jur ca de acum inainte ma voi purta frumos si nu iti voi mai da cu piciorusele. Cum este posibil ca un om sa poata face asa ceva cu mine? El cu siguranta mi-o va plati atunci cand voi fi mare si puternic. Au, mami! Deja nu mai pot suporta. Au mami! Mami ajuta-ma! Mami, au trecut deja 17 ani din ziua cand eu am plecat si de aici de sus pot sa vad cum inca te mai doare pentru ca ai luat decizia aceea. Te rog, nu mai plange, adu-ti aminte ca te iubesc si ca voi fi aici asteptandu-te cu multe sarutari si imbratisari. Te iubesc mult!
Participa si tu in campania impotriva avortului, aratand lumii dragostea pe care Dumnezeu a pus-o in tine! Arata si altora aceasta prezentare si poate vei putea salva alte vieti.
P.S:eu am fost si voi ramane intotdeauna impotriva avortului....chiar daca e doar o celula sau are doar cateva saptamani nu inseamna ca fatul din burtica mamei nu are sentimente. sunt multe mame care fac avort sau chirotaj dar nu se gandesc ca ceea ce ele omoara este o viata, un spirit si o binecuvantuare chiar un miracol as putea spune.
|
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Dum 26 Feb 2012, 11:28 | |
| Doamne.. saracul copil.. Am izbucnit in plans imediat cum am terminat de citit.. Este atat de emotionant.. Si eu sunt impotriva avorturilor.. este... animalic sa faci asa ceva.. Foarte crud.. Nu ai constiinta daca faci asta sau ai sa regreti toata viata ta... |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Dum 26 Feb 2012, 12:44 | |
| Off. Si eu am citit`o de multe ori si de fiecare data ma intristeaza. Pur si simplu nu concep ca poate sa existe asa fiinte oribile care sa zica ,,PRO'' avortului, este un copil nevinovat, fara nici un pacat, de ce sa ii iei viitoarea viata. Ce iti face asa de rau? Chiar daca esti saraca, nu ai casa si aasa mai departe, nu omori trebuie sa iti omori viitorul prunc :-j exista centre de plasament unde copii pot creste, adevarat fara parinti, dar cu o viata in fata.
Urasc persoanele atat de reci si diabolice care vor sa omoare o viata atat de pura ;] si da zice o fata care nu suporta copii. E ceva inuman :| |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Mar 28 Feb 2012, 08:34 | |
| chiar m-a facut sa plang, este nedrept ce fac mamicile in ziua de azi,atunci cand embrionul acela s-a format in burta, oricat de mic ar fi el, trebuie lasat sa se formeze si sa fie nascut, chiar daca nu a fost facut prin iubire, atunci cand ai un copil in burta de atasezi de el fara sa vrei, si cand il nasti parca ti-ai dori sa mai fie in burta da pai cand se face avort. Cele care au copilul sanatos si nu au diverse boli care sa afecteze starea copilului si fac avort chiar sunt niste.....nu pot sa zic, femeile care isi doresc cu adevarat un copil si nu il pot avea din cauza faptului ca au o boala de care sufera si pot naste copilu cu probleme si sunt nevoite sa faca avort, sunt niste modele pentru unele mame deoarece au avut puterea aceasta, in ziua de azi avortul se gaseste in orice spital, nu stiu cine a ''invventat'' avortul, dar ar trebui sa se impuna o lege impotriva lui, deoarece stiti vorba aia: ce face omul, face si maimuta. Daca o mama a facut avort, si ''i-a placut'' ca a scapat de copil, va face si prietena ei, si tot asa panaa se va imputina rasa umana, pff, se duce lumea de rapa. |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
| |
~Piersicuta~Rubin~ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Intre Rai si Iad, Intre Viata Si Moarte Pe Vecie. Nr. mesaje : 158 Puncte : 189 Reputatie : 11 Hobby-uri : Forumul, fic-urile si altceva... pianul, vioara, baletul, inotul si patinajul. Stare de spirit : Ca intodeauna...
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Lun 30 Apr 2012, 23:27 | |
| Mi sa rupt inima! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] De ce unele femei sunt atat de crude sa faca avort?! Ele nu au acel simt matern? Cu ce e devina copilasul? Ei bine si eu sunt impotriva avortului, un copil nu poate fi omorat asa cu sange rece! Are dreptul la viata! Cum sa faci asta propiului tau copil?! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Sam 07 Iul 2012, 09:13 | |
| Doamne ,
de fiecare data cand citesc povestea asta plang ,
o stiu de mult timp si plang !
mda , numai masa e singura vinovata ca nu traieste el ,
el era asa micut si asa de fragil ,
mi-a placut foarte mult ,
multumesc ca ai postat-o
pupici de la crisu |
|
| |
Red_Anto** Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : ‘’ In coltul intunecat al mintii umane ‘’ acebook : https://www.facebook.com/antonia.bubu?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 85 Puncte : 99 Reputatie : 2 Hobby-uri : → Net ← Stare de spirit : ๏ ̯๏
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Mier 18 Iul 2012, 18:05 | |
| Cu adevarat uimitor din toate punctele de vedere [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Bebelusul a iertat-o chiar daca in joc a fost viata lui si a pierdut-o [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Nici eu nu sunt de acord cu avortul , iar daca ai capul pe umeri si ai ratiune , o astfel de greseala este de neconceput [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
MayJin Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Daegu acebook : Mădălina-Georgiana Grosu Nr. mesaje : 290 Puncte : 323 Reputatie : 15 Hobby-uri : Writing, babe Stare de spirit : jungshook
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Vin 24 Aug 2012, 20:54 | |
| au saracul copil mia venit sa plang deci acel copil inca o mai iubeste pe maica-sa chiar daca la omorat ce mame mai sunt acelea care avorteaza???!!!... sunt total impotriva celor care fac avort e pacat chiar si daca te gandesti la asa ceva |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Vin 24 Aug 2012, 21:10 | |
| Cat de emotionanta e aceasta scrisoare...Si verisoara mea a avortat insa regreta asta cu fiecare zi care trece...Mi se pare o cruzime sa faci un asemenea lucru unui suflet nevinovat...Mai ales ca eu iubesc copii :X:X |
|
| |
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Sam 25 Aug 2012, 15:11 | |
| Cand am citit asta, o micuta lacrima si-a facut loc in coltul ochiului drept. Ce femeie intreaga la minte isi poate omori rodul dragostei?! Sincer, nu pot sa inteleg rostul acestui procedeu, total inutil, dar totusi foarte popular printre tinerele de azi. Eu personal cred ca avortul ar trebui considerat crima si ca ar trebui sa fie pedepsit de lege! As mai fi vrut sa mai adaug cate ceva, dar nu cred ca acest site e locul potrivit PS: Noua, profa de religie, ne-a zis ca, copilul in cer cere neincetat ca mama care l-a avortat sa fie perpsita pt crima ei.AlleX |
|
| |
JeSa Academy Student
Sex : Varsta : 38 Localizare : Argeş - Curtea de Argeş Nr. mesaje : 6 Puncte : 11 Reputatie : 1
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Mar 28 Aug 2012, 10:26 | |
| Stiam povestea de mai mult timp, dar, cu toate acestea de fiecare data cand o citesc ma intristeaza si mai tare. Pur si simplu nu pot intelege ce suflet negru si animalic ar putea face acest lucru. Mi s-a rupt inima, si cu cat o citesc de mai multe ori, cu atat incep sa imi dea lacrimile si mai tare. Ce persoana oribila ar putea spune ,,PRO" unui avort? De ce sa ii iei viata unui viitoar suflet, curat, care nu a facut nici un pacat? :| |
|
| |
♀Look in the dark♀ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Heaven Nr. mesaje : 188 Puncte : 218 Reputatie : 4 Hobby-uri : You. Stare de spirit : Confuza, chinuita de imaginatie...
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Mar 02 Oct 2012, 18:51 | |
| Generatia moderna este incredibila... cand dau putin de greu avorteaza! Femeile de pe timpuri chiar daca erau singure sau aveau o reputatie proasta dupa nu-si abandonau copii!
Avortul este un lucru gresit si foarte barbar, nu-mi vine sa cred ca sunt doctori care fac asta... Este un pacat foarte mare sa iei viata cuiva, chiar si unui bebelus nenascut! |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Joi 29 Noi 2012, 17:18 | |
| Vai, aproape ca am plans. Si eu sunt impotriva avortului. Nu inteleg cum atatea persoane pot fi atat de inconstiente cand nu se protejeaza. Aceasta scrisoare este atat de sensibila, mai ales ca acel copilas inca isi iubea mama. Multi dintre copii nu isi aprecieaza parintii desi ii au. Eu imi iubesc parintii, dar asemenea parinti ar trebui sa aiba mustrari de constiinta. E foarte trist, dar se intampla asta in fiecare zi, poate chiar de sute de ori pe zi. Dany te-a pupat! |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Mier 02 Ian 2013, 19:31 | |
| Am mai citit asta de multe ori, și de fiecare dată am plâns cel puțin 10 minute. Avortul mi se pare cel mai dur lucru din lumea aceasta, acel copil nu este de vină că nu au avut doi oameni grijă, dacă nu îți dorești copil, nu îl concepi. :) Există multe modalități pentru a evita asta, dar unii se comportă de parcă nu ar exista. Eu am văzut și un videoclip cu un avort de un copil de o lună, absolut groaznic. Nu am de gând să spun ce era în el pentru că sunt lucruri înspăimântătoare, și chiar nu știu cum doctorii pot face asta. |
|
| |
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Dum 03 Mar 2013, 23:42 | |
| Crud. Foarte crud. Totusi, chiar daca ne place sau nu, sunt si acele persoane care nu suporta copiii si fac un avort, fara vreo mustrare sau sa le ramana pe constiinta acest lucru. Sunt doar mii suflete pierdute, concepute din prosiile unor adolescenti fara pic de minte-n cap. Nici eu nu pot spune ca-mi plac copiii mici, dar nu ar putea face asa ceva. Cum a zis si Choco, ar trebui aeasta srisoare citita de mai multi, in special de ''noua generatie''. |
|
| |
Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| Subiect: Jurnalul unui copil nenascut.... Mier 06 Mar 2013, 20:15 | |
| Povestioara aceasta ma facut sa pling E trist ca unele mame nusi pretuesc copii nenascuti ... 5 ianuarie: Astazi începe viata mea. Parintii mei nu stiu înca acest lucru, sunt mai micuta decât semintele unui mar, dar totusi cuget si traiesc. Voi fi o fetita cu parul blond si cu ochii albastri. În mine sunt deja înscrise toate caracteristicele si trasaturile de mai târziu, chiar si faptul ca o sa iubesc florile. 19 ianuarie: Sunt unii care spun ca nu sunt o persoana reala, ca nu exist, ca doar mama mea exista. Dar eu totusi sunt o persoana reala, pentru ca ii aud, asa cum o farâmitura de pâine este tot pâine. Eu si mamica suntem doua persoane reale distincte si unice. 23 ianuarie: Astazi am deschis pentru prima oara gurita. Ei bine, cam peste un an pe fata mea se va asterne zâmbetul, si cu buyitele mele ii voi putea da tatalui meu un pupic pe obraz. Si mai târziu voi putea sa vorbesc... Si deja stiu ca primul meu cuvânt rostit cu drag va fi: MAMA. 25 ianuarie: Inima mea a început sa bata de astazi. Pâna la sfârsitul vietii, în orice clipa se va auzi usor ritmul ei. Dupa multi ani ea va obosi, se va opri si eu voi pleca din nou la Dumnezeu. 2 februarie: Cresc în fiecare zi câte putin. Mânutele si piciorusele mele au început sa se contureze din ce in ce mai clar. Dar va trebui sa mai astept mult timp pâna când ma vor ajuta sa ajung în bratele mamei, pâna când voi putea sa vin cu buchetelul de flori în mânute si sa-l îmbratisez pe tata. 12 februarie: La mâini au început sa-mi apara degetele grasute. Sunt grozav de caraghioase asa mici! Mamico cu manutele astea o sa te mangai, tot cu ele o sa ma joc cu jucariile si o sa fac multe nazdravanii care o sa te faca sa zambesti. 20 februarie: De-abia astazi medicul i-a spus mamei ca va avea un copil. Ce fericita trebuie sa fie! Te bucuri, mamico? 25 februarie: Cred ca mama si tata îmi cauta acum un nume, dar ei nici macar nu stiu ca sunt fetita. Eu as vrea sa ma cheme Maria, sper sa i-si asculte sufletelul si sa imi puna numele pe care mi la harazit Dumnezeu. Sunt deja maricica acum. 10 martie: Mi-au aparut primele firisoare de par, moi si aurii. Ma întreb ce fel imi va impleti codite mamica mea. 13 martie: Vad cu ochisorii! In jurul meu sunt multe culori feerice, o parte din razele soarelui razbat de afara pana la mine, dar când mama ma va aduce pe lume vor fi numai raze de soare si flori colorate, dar mai mult decât orice as vrea sa ii vad pe mami si pe tati... Cum arati, mamico? 24 martie: Oare mamica poate auzi soapta inimii mele? Unii copii se nasc putin bolnavi, dar inimioara mea este puternica si sanatoasa. Bate mereu: bum-bum, bum-bum. O sa ai o fetita sanatoasa, vesela si frumoasa, mamico! Ai sa vezi! 28 martie: Astazi parintii mei m-au ucis. De ce mamico? de ce taticule? Doar va iubesc asa de mult ... si Dumnezeu m-a trimis la voi sa va fac fericiti. Voi astazi ati ratat o sansa spre fercire si nu stiti. Mamico sufletul meu s-a intristat si plange. |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Vin 08 Mar 2013, 15:25 | |
| Wow,cam trist sincer.Ma apucat plansul insa ma asteptam la asa ceva.Este trist dar adevarat,pe lume exista si astfel de oameni...Dar nu inteleg ceva,de ce sa faci un copil daca nu esti in stare sa il cresti?Sau de ce te apuci sa te ...ma rog daca nu ai auzit de anticonceptionale.Adica vreo trei lei sau mai putin pachetul dar un copil....costa mult mai mult sa il cresti... |
|
| |
Day Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares Nr. mesaje : 1238 Puncte : 1392 Reputatie : 108 Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!
| |
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Lun 11 Mar 2013, 22:08 | |
| Cred că l-am mai citit de minim 10 ori..întradevăr este foarte trist, chiar nu înțeleg ideea de a concepe un copil pe care nu-l vrei, oricum, sunt și alte cazuri, nici nu mai intru în amănunte. Este incredibil de trist, prima oară când l-am citit mi-a distrus toată ziua. |
|
| |
Xpristina♥ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 15 Puncte : 18 Reputatie : 1 Hobby-uri : Desenul ♥ Plimbarile de seara ♥ Compusul ♥ El Stare de spirit : ...
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Dum 24 Mar 2013, 00:09 | |
| Asta e cea mai frumoasa postare de aici :( . E superba, iti zbarleste pielea pe tine . Cum sunt unele femei fara suflet, iar altele fortate de imprejurimi sa faca avort....sa curme viata unui copil nevinovat . Am plans la asta..cel care a scriso trebuie sa aiba un suflet asa de bun si sensibil... |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Dum 24 Mar 2013, 10:08 | |
| Am lacrimi in ochi Cu toate ca acea femeie a facut avort, copilul inca o mai iubeste. Sunt total CONTRA avortului, ei nu-si dau seama ca omoara o viata data de la Dumnezeu?? De ce mereu oamenii distrug ceea ce nu stiu sa creeze?! Ce femei si oameni fara scrupule. |
|
| |
Supradoza Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Un deva nici eu nu stiu Nr. mesaje : 12 Puncte : 16 Reputatie : 0
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa Dum 19 Mai 2013, 10:42 | |
| Foarte tare am inceput sa plang.Total deacord cu bebelusul.Nu merita sa moara o viata de om oricat de mica ar fii ea sau chiar daca ar avea complicati ar trebui salvat. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: scrisoarea unui bebelus catre mama sa | |
| |
|
| |
| scrisoarea unui bebelus catre mama sa | |
|