Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Daenerys Targaryen Genin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Narnia. Mai vizitez si DubstepLand. Nr. mesaje : 199 Puncte : 263 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimic. Stare de spirit : Unidentified.
| Subiect: Re: SasuSaku Sam 10 Mar 2012, 18:16 | |
| Da sa incurajati nu stiti?ce naiba am zis ca na sa scriu si eu,era vorba ca parca nu era real,ceva ce nu exista,ceva extras din povesti,am declarat ca am 10 ani tu nu ai auzit? Si titlul,eu l-am scris ca SasuSaku forever love ce naiba?? Eu nu m-am suparat,ai vazut ca m-am schimbat dar nu am nevoie si de al doilea comentariu ca asa ma distrugeti si ma faceti sa nu mai scriu nimic,voi nu incurajati? Referitor la titlu,de unde sa stiu ce o sa scriu pe viitor?Mi-au venit ideile din capsoru ala al meu k? Si nu pot sa iti iau in calcul comentariul dak nu citesc povesti care sa ma ajute sa ma inspire intelegi tu? Deci...Nu mai criticati ca dak nu va multumiti cu ce va aduc asa zisi inscrisi nu mai intra nimeni si multumiti ca sunt atatia inregistrati stiti cum se zice,,Nemultumitului ii se ia darul'' nu o mai citi dak nu iti place si comentariul lui choco era mai bland,stiu ca esti staffu da ce sa iti fac. Esti tot o persoana nu o printesa deci asta e. |
| | | Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: SasuSaku Sam 10 Mar 2012, 18:23 | |
| - Golden.Winter a scris:
- Da sa incurajati nu stiti?ce naiba am zis ca na sa scriu si eu,era vorba ca parca nu era real,ceva ce nu exista,ceva extras din povesti,am declarat ca am 10 ani tu nu ai auzit?
Si titlul,eu l-am scris ca SasuSaku forever love ce naiba?? Eu nu m-am suparat,ai vazut ca m-am schimbat dar nu am nevoie si de al doilea comentariu ca asa ma distrugeti si ma faceti sa nu mai scriu nimic,voi nu incurajati? Referitor la titlu,de unde sa stiu ce o sa scriu pe viitor?Mi-au venit ideile din capsoru ala al meu k? Si nu pot sa iti iau in calcul comentariul dak nu citesc povesti care sa ma ajute sa ma inspire intelegi tu? Deci...Nu mai criticati ca dak nu va multumiti cu ce va aduc asa zisi inscrisi nu mai intra nimeni si multumiti ca sunt atatia inregistrati stiti cum se zice,,Nemultumitului ii se ia darul'' nu o mai citi dak nu iti place si comentariul lui choco era mai bland,stiu ca esti staffu da ce sa iti fac. Esti tot o persoana nu o printesa deci asta e. Treceam pe aici intamplator si am vazut ultimul comentariu al ficului tau, care nu arata ca o multumire catre critici. Daca Kirara si Choco, te-au criticat asta nu inseamna ca ti-au zis sa te lasi de scris ca nu esti buna de nimic. Nimeni nu a zis asta! Ba din contra. Ele incearca sa te ajute, sa fii mai buna in ceea ce faci, sa te perfectionezi. Iar tu le intrebi daca nu stiu sa incurajeze ? Pai cum ar fii ca un copil mic sa faca numai traznai iar parintii lui sa-i spuna "Bravo, tine-o tot asa!" ? Cu ajutorul criticii inveti si te perfectionezi, multa lume a primit critica mult mai dura decat ce-ai primit tu, si nu a intrebat pe nimeni daca nu stie sa incurajeze. Eu una te rog sa nu te superi pe ele, isi fac treaba de critici. Ar trebui sa le fii recunoscatoare. |
| | | Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: SasuSaku Sam 10 Mar 2012, 20:14 | |
| Yay....! A venit NEXTU' ! Ce mult mi-a placut capitolu' asta ! Este cel mai reusit capitol de pana acum....! Se vede ca urmezi sfaturile criticilor si ca ai acumulat ceva mai multa experienta ! Totusi...cum ai reusit sa aduci atat de multe capitole intr-o zi !? Nu ca ar fi ceva rau ,dar...sper ca ti-ai facut temele ! Eu nu....desi am o tona (dar sunt usoare )...sa stii ca pentru mine temele se fac doar la ora 9:30 seara ,si nu mai devreme ,iar daca reusesc ,in cel mai bun caz mi le fac pe cele de la romana ,iar dupa aia...iti dai seama ca nu mai am timp si de restu' ,asa ca a doua zi la scoala le copii pe celelalte de la B.F.F.-urile mele.... Revenind...mai surprins complet ! Capitolu' asta este ceva total diferit (intr-un sens bun ) ! ASCULTA :daca mai spui o data ca nu ai sa mai continui....nu stiu ce o sa iti fac ! Tu nu te gandesti la mine ?! Eu ce am sa citesc ? Deci...please , adu NEXT ! P.S.:imi place foarte mult noua ta poza ! si ti-am spus faza cu temele mele ca sa nu devii si tu ca mine (colegii mei mai au un pic si o sa imi spuna si mie cum ii spun celei mai bune prietene ale mele ,adica "copy paste" !) |
| | | Daenerys Targaryen Genin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Narnia. Mai vizitez si DubstepLand. Nr. mesaje : 199 Puncte : 263 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimic. Stare de spirit : Unidentified.
| Subiect: Re: SasuSaku Dum 11 Mar 2012, 14:47 | |
| Nu,eu imi fac toate temele acasa!:)) Referitor,mi-a murit o ruda importanta din familie,dar era departata si ma intelegeam bine cu ea...Imi pare ft rau Kirara dar a fost greu pt mne... Cred ca intelegi si tu de ce,cred ca nu ai experimentat ce am experimentat eu,dar ai gandit asta si e groaznic,inca odata imi pare ft ft rau. NEXT: Ajunse la club,fetele simteau luminile multicolore ale clubului,ringul de dans aglomerat de adolescentii ce se distrau de minune si boxele ce emanau multa muzica,acestea facandu-te sa dansezi ritmic. _Wow,mai tare de atat nu mi-am imaginat!E super sa fii din nou in Paris!Exclama Sakura cu o fericire enorma in glasul ei ca un clopotel. _Nici la noi nu era atat de tare cum este aici in club!Ma gandeam ca o sa fie ceva lent si plictisitor legat de iubire stiti ca ii se zice orasul iubirii,dar nu!Spuse Hinata miscandu-se putin dar ritmic dupa muzica ce inveselea tot clubul. _Fetelor,haideti sa comandam ceva!Zisera Ten-Ten si Temari total grabite spre barul clubului. Fetele deabia se ingramadeau printre oamenii care venisera de peste tot,acesta fiind doar un club VIP. Atunci,chelnerul isi ridica ochii verzi senini catre fete: _Buna seara,ce doriti sa beti? _Pai,cred ca vreau un cocktail.Zise Sakura ganditoare,incercand gustul lui deja in mintea ei. _Eu,pai tot un cocktail.O repeta Hinata,aceasta gandindu-se ca o sa ajunga acasa foarte greu deoarece era un fel de alcool. _Eu vreau un tequila,200 g.Zise Ten-Ten gandindu-se ca nu mai experimentase 200 de g de tequila,doar 100. _Eu un whisky dar 100 g.Spuse Temari nepasatoare si ganditoare. Cele doua fete,inafara de Hinata si Sakura,dadura peste cap bauturile. _Eu nu mai beau in viata mea bautura!Zisera fetele in cor. Tocmai atunci,fetele se uitau cu ochii mari spre intrare,unde vedeau toti baietii intrand pe usa clubului. _Am halucinatii!Spuse Ten-Ten. _Si eu,ii vad pe baieti!.Spuse Temari. _Aia chiar sunt baietii,spusera Hinata si Sakura. Baietii tocmai pasisera inauntrul pragului,indreptandu-se spre fete foarte agale. Se auzira 4 ,,Hei''-uri de la ei,uitandu-se mirati la fete. ,,Aratati bine Sakura'',Spuse Sasuke. ,,Ce sa-mi faci?Am fost nascuta sa arat bine.Oricum,ma duc afara,pentru niste aer.'' Ne oprim aici pentru ca eu am teme,si in plus,e suspansul ca se intampla ceva rau afara,pana cand nu vine misteriosul sa o salveze pe aceea cineva. |
| | | Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: SasuSaku Dum 11 Mar 2012, 16:06 | |
| Hey...ce ma bucur ca ai adus NEXTU' !A fost grozav Apropo :tu cate teme ai ?NU pot sa cred ! Din cauza lor eu nu mai primesc NEXT astazi !? Oricum...mi-a placut atunci cand fetele au zis in cor ca nu mai beau niciodata ,la faza asta ma tavaleam de ras.... Sa aduci cat mai repede NEXT si spor la teme !Te pupacesc mult ! |
| | | Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: SasuSaku Dum 11 Mar 2012, 16:28 | |
| Nu sunt genul care sa spuna: ,, Vai cat imi place '' sau altceva. Nu am vrut sa te supere comentariul meu, oricum nu esti prima care a fost criticata , chiar si eu am fost si nu m-am suparat deoarece asa m-am perfectionat si asta ma bucura. Daca tu ai luat comentariul meu ca un lucru rau, e treaba ta, nu am cum sa-ti schimb parerea insa hai sa nu mai facem atat off topic degeaba. Eu am spus ce aveam de zis, daca tu nu vrei sa primesti o critica este treaba ta. Ti-am spus sa folosesti linia de dialog nu underline,. Asta ti s-a parut dur? Eu nu cred. E doar un sfat si in carti eu nu cred ca vezi underline-ul. Ti-am mai spus sa lasi spatiu dupa semnele de punctuatie. Nu ti-a spus nimeni sa te lasi de scris sau altceva, deoarece omul din greseli invata insa eu observ ca nu iti place nici macar sa primesti sfaturi care sa te ajute pe viitor. Nu ti-am dat o critica dura, sa sti, erau doar niste sfaturi care sa te ajute, insa acum poti se le iei cum vrei. Spor la scris cu urmatorul capitol. |
| Subiect: Re: SasuSaku Mar 13 Mar 2012, 15:10 | |
| Imi e foarte greu sa ma tin de toate criticile,dar...Este foarte rau,as vrea sa fim prietene:D Sunt o fata de treaba,dar sunt uneori suparata si am sechele. Acum 3 ani,eu am cazut de la etajul 3...Mintea mi se dereglase si nu stiam nimic. Multumesc in special prietenilor mei. NEXT: Dupa ce terminasera la club,fetele nu au venit asa cum se asteptau,erau intr-un mod foarte vioi si foarte glumet. - Ma bucur ca am mers!A fost incredibil!Este cel mai tare club!Spuse Hinata. - Ahh,mie mi-a ajuns.Sunt foarte obosita,si ma simt atat de ametita,si am mai mers si pe tocuri!Spuse Sakura plangandu-se. - Mie mi-a placut.Si stiti ce mi-a placut si mai mult?Ca au venit si baietii!Spuse Temari. - Am aceeasi stare ca a lui Sakura,ametita si cred ca o sa ma bag in patut. Fetele isi luara tocurile in mana si urcara la etaj,unde pusera fiecare tocurile la coltul camerei fiecaruia,azvarlindu-se drept in pat. A doua zi,in camera rozaliei era o liniste relaxanta,pana ca si aerul se auzea. Ceva stricase linistea deplina,dar dupa rozalie,nu avea de gand sa se trezeasca prea devreme,pana cand suna ceasul si: - Ahh,mai lasa-ma!M-am trezit ieri la 8:00 si alalterieri tot la 8:00! La un momend dat,fetele intrara pe varfuri in in camera: - Sakura,vrei sa te trezesti? - Nu, mai stau 10 minute,promit! - As zice sa te scoli. - 10 minute! Ino ii date galeata cu apa rece lui Temari,Temari lui Ten-Ten,iar Ten-Ten lui Hinata,care varsa apa peste rozalie. Fata sari ca si arsa,tremurand din toate coltisoarele corpului ei perfect. - Hei!De ce a fost asta? - Nu te-ai trezit... - Dute,fa-ti un dus si coboara jos,noi mancam. - Imediat! Fata se dezbraca de pijamale,si isi lua un halat de baie rosu care contribuia putin cu un roz bon-bon. Ajunsa in baie,fata si-l dete jos si il puse pe cuier,intrand in apa. Fiind inalta,fata isi puse dusul in suportul lui foarte inalt,dar fara rugina,fiind nou-nout dintr-un otel puternic. In baie se auzea cum picurii se spargeau atunci cand picau in cada,cu un sunet de parca cineva spargea diamante,acestea stralucind in lumina becului luminos. Fata intra imediat in mica ,,cascada'' sa ii zicem asa,parul lipindu-se de ea.Era superb parul ei,acesta fiind ud,se contopea cu apa cea limpede,fiind parca o ploaie de petale de trandafiri roz. Picurii se prelingeau pe corpul ei zvelt si dezvoltat,unii picuri ramanand pe pielea ei perfect alba,putin bronzata din cauza vacantei din Hawaii. Dupa ce se spala,ea isi date jos dusul din suport si se puse intr-un colt al cazii,stand acolo,ramanand pe ganduri,fiind ametita de toate probleme ce le avea. Terminand cu dusul,se spala pe dinti repejor,reinprospatandu-si culoarea alba a dintilor. Deschise dulapul,intra in el si apoi isi alese niste haine de casa,acestea fiind:pantaloni scurti verde-roz,maieu roz si un roling verde,papucii de casa in aceste doua culori. Pe pantaloni scria pe o parte super cu roz,iar pe alta girl cu verde,maieul roz avea o inimioara mare pe el,iar papucii de casa erau in dungi verzi si roz. Fata se repezi din camera,inchizand tare usa de la camera ei,pasind agale pe podea si grabindu-se pe scari. - Ehhh,ce a durat asa mult?La noi,o baie normala dureaza 30 de minute!Spusera fetele in cor. - Hooo,hooo am stat atat fiindca m-a relaxat si sunt pregatita pentru orice ar fii. Fetele se gandisera la o farasa pe care o puteau face rozaliei,sa se trezeasca bine. - Eii,uite acel orice ar fii!Iimi place de Sasuke!Spuse Ten-Ten,dar ei ii placea de Neji. Rozalia lesina,trezinduse dupa 10 minute in transa,dupa care incepu sa tipe: - Ceeeee? - Stai linistita Saku,a fost o gluma.Stii ca imi place de Neji. - Huh,speram sa spui asta! La un moment dat,telefonul fix pe care-l aveau in casa incepu sa sune,Hinata raspunse,iar dupa 1 minut incepu sa planga cu lacrimi amare,dar nu tipa sau plangea cu voce tare. - Hinata,ce s-a intamplat??Spusera fetele ingrijorate rau. Suspansul de azi va omoara...Adica nush poate:D In capitolul urmator: Ce afla fetele? Atunci cand vor afla,ce va face Sakura? Cine o salveaza?Aici e raspunsul:O fata. |
| | | Theona Theo Genin
| Subiect: Re: SasuSaku Mar 13 Mar 2012, 17:28 | |
| Hey...ai adus NEXT ,si eu am venit tarziu cu un coment...scuze ! Mi-a placut capitolu' asta mult si vreau sa vad ce se mai intampla in continuare ! Spor la scris !
|
| Subiect: Re: SasuSaku Joi 15 Mar 2012, 14:08 | |
| Sunt fericita!Am luat 10 la romana si SUNT PRIMUL TEST! Azi cred ca din cauza fericirii scriu mai mult. NEXT: - Fetelor,baietii au facut un accident!Era un camion,si...Si...Si ei erau cu de-ca-po-ta-bi-la. Sughita Hinata si plangea. - Cuuuum?Zisera fetele socate,avand toate o fata trista,ganditoare si inghetata. Sakura o zbughi pe scari rapid,intra in camera,se duse la baie,date drumul la apa cu toate hainele pe ea si incepu sa planga amarnic. In sufletul ei se simtea singuratate,afland aceasta veste.Pur si simplu era punctul ei sensibil de cand brunetul intrase in viata ei,se simtea neputincioasa. Cu margaritari aposi ce se prelingeau pe obrajii ei,tragandu-se cearcanele pe pielea ei alba ca o marmura vie cobora pe scari,se duse la masina si se duse la coltul din apropiere,si daca de uitai in jos puteai vedea o prapastie. Fata cazu in genunchi,plangand neoprit,apoi se ridica incet pe picioare,cu toate ca ea avea genunchii inmuiati,si se arunca de pe prapastie. Inca ceva,Sasuke nu fusese cu baieti atunci,el era la vila cand facusera accident,iar el intamplator trecea pe acolo,cand vede o silueta firava cazand de pe prapastie. Pregatit pentru orice situatie,calcula pe unde o sa cada si se muta,trupul cazandu-i in brate. - Vai,cine ar putea sa se arunce de pe prapastie?Ar trebui sa fii nebun/a sa faci asa ceva! Cand brunetul ii date parul de pe fata,ramase impietrit,era Sakura,dar el stia ce crezuse ea. Totusi confuz,isi scutura capul si o baga pe rozalie in masina,pe bancheta din fata. Peste un minut,fata se trezi cu dureri de cap ingrozitoare. - Sunt in Rai sau in Iad?Te rog spune-mi ca sunt in Rai. - Nu esti nicaieri pe unde ai spus,esti pe pamant,trup si suflet.Zambi brunetul. - Tu cine esti?Esti vreun abuzator,sau ceva de genu?Te previn,stiu karate si Tai-fu! - Sunt Sasuke!Nici un abuzator,nici fantoma,nici suflet,ci iubitul tau. - Dar e imposibil!El ar trebui sa fie acum la spital,in stare critica. - Nu am fost cu baietii,am fost acasa,la vila,pur si simplu stateam si ma gandeam la tine.Esti superba! - Nu cand sunt uda!Dar,ma bucur ca esti aici,nu in spital...Vai,D-O-A-M-N-E!Hinata s-a dus la spital pentru Naruto.Oare cum se simte? - Am sunat asistenta lui,nu e in stare critica,ci e in stare foarte buna.Maine va fii externat. Sasuke opri si ii date lui Sakura un kissulets dulce. In continuare! Dupa Paris,unde va fii urmatoarea excursie?Pentru ca...Vedeti voi...Ei vor sa se duca in intreaga lume,defapt,doar in cele mai tari orase din lume.
|
| Subiect: Re: SasuSaku Joi 15 Mar 2012, 14:13 | |
| Am uitat Sorry:D Trebuie sa fac un anunt,fac o poveste noua cu anime-uri din gandul meu. Asa,ca va rooog uitati-va!Poate mai dati sfaturi,iar cei care dau,exemple plis!Ca eu cu exemplele ma perfectionez. |
| Subiect: Re: SasuSaku Mar 10 Apr 2012, 19:11 | |
| Teona:)),dak vrei te abonezi la mine,astfel eu iti voi trimite noul meu fic imediat! N-am scris de mult stiu,dar cu asta vreau sa le inchid gura adminilor. 1.Nici unde nu scrie ca trebuie sa facem povestiri elaborate,fie ca iti place sau nu,dak nu bye-bye no citi povestea mea. 2.Aveti pana in 17 ani,cel mult cred ca cea care mi-a zis ca ficul este terminat are 14,tu draga nu esti povestitoare,sau ai vrea sa iti spun Majestatea Ta ca esti adminu?Nu!NU esti printesa scrisului,ci esti cu cativa ani ca mine,nu ai 30 de ani sau 40. 3.Dak ne faceti foarte tari la scris,sa fim poetici,ce castigati?Deci nu mai comenta la adresa mea,ca nici tu nu esti mai breaza. Teona,te rog frumos,cand intri,intra pe fic-meu si iti trimit idul meu. CP,bye-bye! |
| | | Theona Theo Genin
| Subiect: Re: SasuSaku Mar 10 Apr 2012, 21:41 | |
| De ce ? De ce ? De ce ? Nu pot sa cred ca imi faci una ca asta ! Nu pot sa cred ca iti faci una ca asta !Tu stii ce inseamna sa inchizi un fic ?! CRIMINALO !Iti omori propriul COPIL !Esti atat de rea si de egoista ! NU mai vorbesc cu tine in viata mea !!!!!!De ce ,Doamne iarta-ma,nu folosesti oleaca creierasu' ala a tau ca sa faci un final frumos intr-un singur capitol ca sa nu mai fie nevoie sa iti omori copilasul ???? Doamne,de ce ai lasat asa multi prosti pe PAMANT ???(-fara suparare... ) TE ROG,TE ROG,TE ROG,TE ROG,TE ROG,TE ROG,TE ROG,TE ROG,TE ROG,TE ROG,TE ROG x1000 sa pui macar un ultim capitol...poate chiar 2 |
| Subiect: Re: SasuSaku Vin 27 Apr 2012, 00:00 | |
| Teona nu am absolut nici o idee,dar niciuna cum sa il continui.Uite ce afli despre pov mea: Sakura=sezon 1:vampir,sirena,om. Sasuke=sezon 1:Vampir vechi. Hinata=sezon 1:sirena,varcolac. etc n-am chef sa le scriu pe toate. Dar asta-i mai poetica |
| Subiect: Re: SasuSaku Vin 27 Apr 2012, 00:01 | |
| in plus,am o idee superba de fic,deoarece am devenit mai,,poetica'' |
| Subiect: Re: SasuSaku Lun 07 Mai 2012, 00:38 | |
| Din dragostea pentru teona,sper sa citeasca.
Dupa incidentul ce se intamplase,o luna mai tarziu: Era o dimineata frumoasa,parfumata si imbietoare,ca si calmul perfect al Parisului pe care toti il iubeau...Era atat de magnifique! In camera rozaliei,era o liniste sublima,dar fata era langa ceas,uitandu-se insistent la acesta. TRRRRRRRRRRRRRRRRRR...............TRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. - Ha!M-am trezit inaintea ta!Este foarte devreme,dar am dormit prea mult si trebuie sa imi fac bagajul. Fata isi alese din dulap o rochita fara bretele,turcoaz,scurta,cu flori iar la bazin avea o linie,pe aceasta fiind o funda,iar sub linie doua buzunare,fundalul fustei fiind cu putine flori turcoaz si multe maro. Aceasta tranti usa in spatele ei,creandu-se un aer rece de la trantitul usii al lui rozalie. Sakura cobori zgmotos pe scarile de stejar alb,si apoi zise cu voce vioaie un buna dimineata. - Hey saku!Spusera Ino,Hinata,Ten-Ten si Temari in cor. Aceasta deschise usa unei etajere si spuse cu uimire dar si cu nervozitate: - Unde imi este cornul 7 days double coconut?Imi e pofta! Ten-Ten spuse cu un aer prostut: - Draguta,omleta,si apoi cornul,arantandu-l si scotand limba la ea. - Da-l in coa,hoata de dulciuri!Alerga pana la etajul unu,dar o prinse si ii lua cornul din mana cu un aer de castigatoare,alergand pe scari,Ten-Ten grabidu-se in urma ei: - Vino-n-coa!Zise fata cu rapiditate. La ultima scara Sakura se impiedica,iar Ten-Ten cazu pe ea.
|
| | | ♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: SasuSaku Lun 07 Mai 2012, 10:24 | |
| Mda...nush ce sa zic. Incearca sa adaugi multa, multa descriere!! Ficul tau nu are , iar asta este cea mai importanta dupa parerea mea. Prin descriere faci cititorul sa simta tot ce simt personajele din fic, exprimi sentimente si toate cele. Iar la tine asta aproape nu exista din cate am vazut. Dialogul predomina la tine, ceea ce nu e bine, trebuie sa mai scapi de el. Dar iti spun eu ca o descriere buna te rezolva , mai citeste si tu alte ficuri, si comparale. Cam asta am auvut de zis. Te-am pupat si de acum incolo poate vei mai face cateva schimbari in fic, spor la scris |
| | | SasukeloveSakura20 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Campina Nr. mesaje : 53 Puncte : 56 Reputatie : 1 Hobby-uri : Ador sa compun fanficuri despre Sasuke si Sakura , si chiar pot spune ca ma pricep la scris:D::P Stare de spirit : Energica , shi foooarte vesele
| Subiect: Re: SasuSaku Mier 09 Mai 2012, 17:37 | |
| Heii Uite ca am trecut si eu pe la ficul tau In mare , sa zicem ca imi place ..Dar Nu ai descriere, ceea ce este fooarte rau.Descrierea este cel mai important mod de expunere intr-un fic..deci adauga descriere .Preeaa mult dialog.Dialogul e bun , asigura dinamismul dar la tine este exagerat.Iar capitolele sunt mult prea scurte.Mici greseli de ortografie mai dar , nu sunt chiar asa de importante. Nu uita DESCRIEREA!!! Te pwppp!!!! Ficul meu : Sasuke si sakura , iubirea nu moare. |
| | | Philarmonique Pauper Genin
Sex : Varsta : 26 Nr. mesaje : 71 Puncte : 98 Reputatie : 5 Hobby-uri : Vitta dolce moderatto :) Stare de spirit : I'm oww ! ~
| Subiect: Re: SasuSaku Dum 13 Mai 2012, 21:27 | |
| Hei Hei ! Un fic nou ? Da da da. Ideea e putin draguta..., dar ar fi si mai draguta daca ai descrio mai mult, mult mai mult. Cum au zis moderatorii Choco :) si Kirara, iti lipsesc foarte multe detalii pentru a avea un fic reusit [asta numai daca vrei], si faptul ca capitolele sunt scurte scurte scurte, nu te ajuta cu nimic. Incearca sa tii cont de sfaturile lor, pentru ca ele doua au experienta, si nu le lua ca si cum ar fi ceva rau, doar incearca. Sa inteleg din cate ai zis tu, ca pe Choco :) si Kirara nu ai de gand sa le aculti ca sunt 'printese' [vezi ca are mai multe intelesuri, si nu'i frumos sa pui apelativa din acestea], ai grija. Pai, alt fapt ce m'a deranjat nu asa de mult este : - Citat :
- In camera rozaliei,era o liniste sublima,dar fata era langa ceas,uitandu-se insistent la acesta.
TRRRRRRRRRRRRRRRRRR...............TRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. "In camera rozaliei era o liniste sublima, dar fata era langa ceas uitandu-se insistent la acesta." -----> asa ar trebui sa sune propozitia Ai grija la semnele de punctuatie mai ales la virgule, iar atunci cand termini o parte din propozitie pui 'virgula', si d'abia apoi dai 'space' si contnui ce ai de spus. Chestia cu acel tarait e chiar enervanta, nu te supara :><: . Cel mai usor era sa zici : "Trr...Trr", intelegi ? Erau de ajuns doar doi 'r'. - Citat :
- - Hey saku!
Si normal ar fii sa scrii numele cu litera mare. - Citat :
- - Hey saku!Spusera Ino,Hinata,Ten-Ten si Temari in cor.
E asa : - Hei Saku ! spusera Ino, Hinata, Ten-Ten si Temari in cor." Observi diferenta ? Lucrurile acestea se mai repeta de nu stiu cate ori, dar nu am chef sa le enumar. NU MAI FACE DOUBLE POST ! :><: In concluzie : mai treci pe la Regulament. Iti recomand asta ! |
| | | Bianca :) Academy Student
Sex : Varsta : 22 Localizare : Departe .. Nr. mesaje : 18 Puncte : 20 Reputatie : 0 Hobby-uri : Hmm. .. imi place acest forum :X! Stare de spirit : Indispusa inca =)).
| Subiect: Re: SasuSaku Vin 20 Iul 2012, 17:23 | |
| Buna .
Mai intai de toate, tind sa spun ca si eu am 10 ani. Nu trebuie sa te superi din cauza criticilor, ei vor sa te ajute sa evoluezi si sa devii cat mai buna. "Din greseli se-nvata!". In legatura cu double-postu-ul: acest lucru este interzis conform regulamentului. Cand vrei sa spui ceva, poti sa lasi un rand liber intre capitol si sa spui ce ai pe suflet. Acum, sa trecem direct la fic: ce sa spun? Ideea sincer este interesanta, dar trebuie sa o dezvolti folosind descriere sentimentala si expresii frumoase, dar sunt sigura ca in viitorul apropiat vei face acest lucru. Nu mai am ce sa spun, au spus restul ce trebuia spus. Astept next-ul draga mea, si sper sa vina cat mai repede!
Biib' :) |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: SasuSaku Dum 29 Iul 2012, 19:32 | |
| Dublepost din plin, off topic. Incalcari ale regulamentului se gasesc aici la fiecare post.
Va avertieze pe toti ca primiti ban urmatoarea data indiferent la ce fic este ! Este inacceptabil sa va bateti joc de regulamentul intregului forum !
Acest fic este inchis pentru inactivitate !
Autoarea nu a postat din Mai |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: SasuSaku | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|