Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Impotriva destinului - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Impotriva destinului - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Impotriva destinului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Layla
Legend
Legend
Layla

Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

Impotriva destinului - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Mar 21 Dec 2010, 20:43

Deci imi place!! Vreau continuarea.. happy
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Bulgarus
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1415
Puncte : 1796
Reputatie Reputatie : 188
Stare de spirit Stare de spirit : Plictisita

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Sam 08 Ian 2011, 21:05

Capitolul 8.

Un aer inchis iti blocau plamani.Respiram din greu insa nu vroiam ca nimeni sa nu isi dea seama.Strangeam cu putere mana iubitului meu in timp ce ceilalti ma sorbeau din priviri.De fiecare data cand cineva se incrunta la mine ma simteam micsorandu-ma , dorindu-mi sa dispar .Mici lumanari arbeau aproape moarte, doar umbra mea zarindu-se pe pereti inchisi de culoare.Vroiam sa privesc in jurul meu, doream sa vad chipurile imaculate si nebrazdate de batranete ,insa o frica imensa ma inpiedica sa fac asta.Imi ridic incet privirea ,atintid-o catre mama baiatului care ma privea ingrijorata.
-Bun deci motivul pentru care v-am chemat pe toti aici este bine cunoscut de majoritatea dintre voi.Astazi este luna plina si fiecare dintre voi trebuie sa-si gaseasca hrana vie si mai ales initializarea lui Ainosuke ca mostenitorul familiei noastre.Ailyn vreau ca in momentul asta sa pleci din aceasta casa si sa te ascunzi cat mai departe si cat mai repede posibil, insa in momentul urmator ochi tuturor incepura sa se inroseasca si sa ma priveasca ca si cum as fi fost mancare.Ainosuke imi da drumu la mana si ma ia in brate, apoi ma dezlipeste de trupul lui si ma impinge afara din camera.
-Fugi Ailyn, salveaza-ti viata!Dca esti muscata de vreun vampir astazi vei muri.Fugi!auzind aceste cuvinte ochi mi se umple de lacrimi cristaline si incep sa fug prin gigantica casa ,incercand sa gasesc un loc de ascunzatoare.Simt o adiere lina a vantului si ma opresc in fata usi inchise cu lacat.Lacatul era deschis si usa era putin deschisa.Uitand de tot ce se intampla deschid incet usa, aceasta scotand un scartait infiorator.Inghit in se si intru in camera, insa o respiratie fortata din spatele meu ma face sa tresar si sa ma intorc, vazandu-l chiar pe AinosukeOchi lui capatasera culoarea fangelui si avea colti extrem de ascutiti insa o lacrima cristalina ii aluneca pe obraz.Dintre buze ii iese cuvantul''fugi'' dupa care el se da doi pasi inapoi lasandu-ma sa trec.Zeci de urlete de furie se aud, si membri familiei incep vanatoarea pentru hrana.Eram alergata prin fiecare coridor de cate Ainosuke , care era urmat in deaproape de catre familia lui.Deodata sunt prinsa de mana si trasa dupa un colt.O mana rece se aseaza peste buzele mele, de frica inchizand ochi.Un trup ferm se lipeste pentru o lipa de al meu dupa care imi sopteste la ureche ''este in regula''.Nici nu deschid bine ochi ca acea persoana incepe sa alerge cu mine prin toata casa, intr-un final bagandu-ma intr-o camera si lasandu-ma acolo.Speriata ma bag sub un pat mare.
Mai bine de cinci ore au trecut de cand eu stateam ascunsa sub acel imens pat.Tot trupul imi tremura de frica si debea respiram.Mici lacrimi imi aluneacau lin pe fata.
Deodata usa din acea camera este smulsa din balamale.Vroiam sa tip insa gandul ca voi fi ucisa ma inpiedica sa o fac.
Era liniste.Nici un zgomot, nici o rspiratie in afara de a mea nu se auzea.Inchid ochi lasand capul in jos, insa in momentul urmator o mana se strecoara cu repeziciune sub pat prinzandu-ma de picior si tragandu-ma de sub pat.Incep sa tip si sa ma trag de asternuturile de pe pat.Ainosuke imi da drumul jos dupa care ma prinde de gat si ma ridica in sus.Il priveam cu ochi in lacrimi in timp ce ma sufocam.

Scuze de intarziere.Vreau sa spun ca aceast capitol a fost scris sub atenti ochi ai colegului meu de banca.Daca este vreo gresela e ortografie sau alteceva va rog sa ma iertati.
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Impotriva destinului - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Sam 08 Ian 2011, 21:54

Buna ! Insafrsit comentez si eu !

Deci ficul e genial , imi place foarte mult Impotriva destinului - Pagina 3 208323 Impotriva destinului - Pagina 3 384738
Ma bucur ca ai pus continuarea , te descurci foarte bine ..tine-o tot asa !!

Astept next-ul , cat mai repede posibil Impotriva destinului - Pagina 3 836813 Impotriva destinului - Pagina 3 836813

Spor la scris , idei si scoala !! Pupici Impotriva destinului - Pagina 3 273918 Impotriva destinului - Pagina 3 208323 . Mrrr Impotriva destinului - Pagina 3 301723 Impotriva destinului - Pagina 3 127686
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Lun 10 Ian 2011, 18:22

mersi mult...ma bucur ca iti place Impotriva destinului - Pagina 3 169309 Impotriva destinului - Pagina 3 169309 ...pun continuarea dupa cel putin 3 comm
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Lun 10 Ian 2011, 19:21

Vai cat de frumos.Pune mai repede continuarea.Comentariul meu face cat 3 hai te rog huh? please
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Impotriva destinului - Pagina 3 J5fdba
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Mar 11 Ian 2011, 17:42

Da... comentariul Laylei face cat 3 Impotriva destinului - Pagina 3 947835
Oricum uite aici inca unul, preventiv. Este foarte frumos! Imi place la nebunie! Te rog sa pui repede next-ul ca vreau sa vad ce se intampla! Impotriva destinului - Pagina 3 384738
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Sam 22 Ian 2011, 15:16

Capitolul 9.

Ochi lui rosi erau plini de ura si insetati de sangele care curgea nestigherit prin trupul meu.Ma arunca in pat ,aruncandu-se peste mine incercand sa ma muste.Lacrimi amare curgeau pe chipul meu.Luna incet se stergea de pe cerul senin facandu-ma sa sper sa totul se va termina in curand.Incercam sa mai rezist putin, doar putin pentru a-si reveni , sa ma lase in pace, sa se intoarca vechiul Ainosuke insa fara sa imi dau seama mainile mi se inmoaie, dinti ascutiti ai lui Ainosuke strabatandu-mi pielea, storcandu-mi fiecare picatura de sange cu pofta.O durere groaznica se asterne peste trupul meu ,stragand cu putere asternuturile pe care le tineam in mana.Priveam spre luna pierduta in amintiri,priveam la clipe pe care credeam ca le-am uitat si fara sa observ luna disparuse.Trupul greu al lui Ainosuke incepe sa tremure si sa se ridice de pe mine , lasandu-ma sa ma inec in propriul sange.Lacrimi reci incep sa curga pe chipul lui si sa urle de nervi.Intreaga familie trezindu-se din trasma ma priveau socati cum tremuram.Imi pierdeam controlul corpului, el tremurand .Ochi mi se inpaienjenesc insa fara sa stiu de ce si cum, imi aud numele strigat cu putere de Ainosuke.
O lumina orbitoare strabate perdele intrand pana dupa pleoape , facandu-ma sa tresar ca si cum totul ar fi fost un vis.Incep sa priveasc in jurul meu, tot ce se intamplase revenind in mintea mea facandu-ma sa plang.Ma ridic incep din pat si incep sa merg aiurea prin camera fara sa stiu unde vreau sa ma duc insa pasi mei au hotarat in locul meu unde vor sa se duca:in baie.Trupul mi se opreste in fata oglizi in care reflexia mea debea se mai putea zari, de parca as fi fost o fantoma.Raman socata de parca acea fata stearsa din oglinda nu eram eu ci altcineva.Parul negru si pielea alba ca laptele.Un bandaj gros imi acoperea gatul, ne-putand sa vad ce se afla dincolo de el.Incet imi ating chipul sa vad daca chiar sunt eu si spre disperarea mea eu eram.Colti lungi imi atingeau putin buzele vinete.De dupa usa se aude trupul unei persoane lipindu-se de podea.Uit de mine si ma duc sa vad cine este, Ainosuke.Acesta isi tinea mainile peste chip , stand ghemuit ca un copil mic care a facut o prostie.Vreau sa ma las jos langa el insa nu am putut, lasandu-mi privirea in jos.Ma duc pe partea cealalta a usi asezandu-ma pe sezut lipindu-mi capul de peretele rece acoperit cu faianta.
-De ce mai sunt in viata?intreb pe un ton sec lipsit de viata.Asteptam sa aud un raspuns din partea lui, asteptam sa spuna ca defapt nu s-a intamplat nimic, ca totul a fost doar un vis urat de al meu insa raspunsul ce il doream eu intarzia destul de mult.Imi priveam trupul alb, fara sa imi dau seama gandindu-ma la trupul meu rosu ,ars de soare de vara trecuta si fara sa imi dau seama razand cu multa pofta.Dupa cateva secunde ma opresc inca asteptand raspunsul lui.
-Nu am vrut sa iti fac asta...jur...eu...nici nu stie ce sa iti spun, ce cuvinte pot sa spun in momente ca astea...ma vei putea ierta?spune acesta pe un ton incep si pierdut .Inchid ochi parca nevrand sa aud altceva.Strang cu putere rochia alba de pe mine .Vreau sa tip, sa strig cat de tare pot ca nu vreau sa fiu vampir insa nu am putut.Ma ridic incet in picioare si ma asez langa el luandu-l in brate.
-Te rog spune ca nu este adevarat.Spune ca este o gluma si razi de mine ca am crezut....te rog....sti ca nu vreau, te implor....nu ma lasa sa fiu asa ,te rog ....nu vreau sa fiu vampir....NU VREAU!!!tip cu toata puterea in timp ce Ainosuke privea in jos.Vazand ca nu spune nimic ma ridic si incep sa alerg prin imensa casa.Toti cu care ma intalneam ma strigau sa ma intorc inapoi insa parca ceva nu ma lasa sa fac asta.Pun amandoua maini pe usa pentru a o deschide insa ea se deschide singura lovindu-ma de un baiat, acesta luandu-ma in brate si plecand cu mine.

Imi pare rau de intarziere si ca este mic....data viitoare il fac mai mare
Sus In jos
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

Localizare Localizare : pe aici
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2389
Puncte : 3602
Reputatie Reputatie : 1046
Hobby-uri Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Sam 22 Ian 2011, 16:24

Uraaa! Ai pus continuarea! cat ma bucur happy2 happy2

e asa frumos acest capitol in love in love

sper sa pui continuarea cat mai repede please please happy2 kiss kiss
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Sam 22 Ian 2011, 17:14

Foarte frumos Mey,ca intodeauna!
Desi este cam scurt il asteptam pe urmatorul!! Impotriva destinului - Pagina 3 385627
Sus In jos
Crin*alb***floare*gingasa
Mizukage
Mizukage
Crin*alb***floare*gingasa

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 348
Puncte : 448
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa pictez si sa cant
Stare de spirit Stare de spirit : happy

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Sam 22 Ian 2011, 17:20

Absolut superb capitolul ca si ficul in intregime.Deabia astept capitolul urmator ca iar mai lasat in suspans. pooop Impotriva destinului - Pagina 3 208323
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Dum 23 Ian 2011, 15:53

ma bucur ca va place Impotriva destinului - Pagina 3 169309 Impotriva destinului - Pagina 3 169309 cred ca saptamana asta pun si continuarea
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Dum 30 Ian 2011, 16:04

Capitolul 10.

Un vant rece imi lovea fata cu putere, strangand din ochi la fiecare atingere.Picioarele imi atarnau in joc, parca zburam.Ambele maini strangeau cu disperare o bucata de material, din cand in cand simtind o suprafata rece, probabil trupul sau.Respiratia sa greoaie se auzea foarte tare insa inima nu.
Vreau sa imi ridic privirea insa imediat o voce masculina, putin impunatoare se auzi patrunzandu-mi adanc in timpane.
-Ajungem imediat, spuse acesta.O frica graznica imi cuceri intregul trup facandu-ma sa tremur si sa strang din dinti cu putere, inchizand ochi.Ma simt de parca acea persoana imi da drumul, incet atingand cu picioarele un asfalt rece ca de gheata.Pentru cateva momente raman nemiscata cu ochi inchisi fara sa stiu de ce.
-De ce stai acolo?Haide inautru!se aude din nou aceasi voce.Deschid ochi parca cu frica, panorama din fata mea lasandu-ma uimita.In fata mea ca si in niste poze bine facute steau inghetati de fring munti inalti, ne-pudand sa-i cuprinzi cu privirea pe toti.Un aer proaspat imi strabate plamani lovindui cu putere.Nori inghiteau varfurile muntilor facandute sa crezi ca nu un sfarsit.Priveam uimte acele peisaje de vis, case frumos aranjate insa totusi desi peisajele erau superbe, un nor de tristete se asezase peste acel frumos sat, nemaivrand sa plece.Trezita ca dintr-un zis ma intorc .Ocamera mare se arata in fata ochilor mei, pasind incet pe covorul pufos.Atingeam parca vrajita pereti reci, ochisi la culoare ai incaperi.Totul parea atat de intunecat desi era inca ziua.....dar imi placea.Nestiind unde merg ajung in baie ,oprindu-ma in fata oglinzi.Inchid ochi sperand ca atunci cand ii voi deschide sa ma trezesc la mine acasa si totl sa fie in regula, insa doar o secunda mi-a trebuit pentru ca toata fantezia din mintea mea sa dispara navalind un firicel de apa pe chipul meu.Nu il vedeam insa simteam cum se scurge incet si fara viata pe chipul meu, disparand in jurul barbiei.
-Nu iti este frig acolo?se aude din acea voce.Imi intorc uimita privirea lovind-o cu putere de doi ochi negri patrunzatori.Ochi ui ma face sa ma infior pentru o clipa insa trupul sau fara sa imi dau seama era aproape de al meu.Nu stiam de ce insa parca ceva din aura sa ma facea sa vreau sa ma apropi de el insa in acelasi timp sa vreau sa plec de langa el.Simt cum ma acopera cu ceva, indrepatandu-mi privirea spre umeri mei acoperiti cu o geaca lunga neagra....acea persoana disparuse.Imi pun ambele maini pe acea haina incercand sa ma acopar cat de mult pot cu ea.
Pe patul din camera erau frumos asezate o pantaloni negri, o bluza lunga de o culoare albastru deschis si o pereche de cizme intr-o cutie pe care era asezat un mic biletel.Las jos hainele luand biletelul in care scria:''Stiu ca nu ma cunosti insa va veni si timpul asta.Poti sa faci ce vrei prin casa, iti sta la dispozitie doar nu iesi afara deoarece s-ar putea sa ai mari probleme.Voi fi plecat foarte putin pentru a-ti aduce ceva de mancare.Ai grija de tine.P.s cat timp vei fi cu mine nimic nu ti se va intampla.''
Timpul trecea ca vantul si fara sa imi dau seama gasesc intr-un sertar o fotografie.Incerc sa ma fac ca nu am vazut-o inchizand repede sertarul insa fara sa rezist prea multo scot din nou privind-o uimita.In acea fotografie erau doi baieti, unul mai mic si celalt mau mare.Amadoi parea a fi niste fantome nu persoane adevarate, avand ochi rosii si colti.
-Deci ai gasit-o?se aude o voce venind din partea cealalta a usi.Speriata incerc sa o pun inapoi insa in momentul urmator o mana rece se aseaza peste mana mea ridicand-o, apoi sarutand-o.Imi da drumul la mana asezandu-se pe pat langa mine privind fotografia pe care o tineam.
-Cine sunt ei doi?reusesac sa intreb pe un ton sec ,inghetat.Pentru cateva momente o liniste mortala se aseza peste noi insa faraa mai sta mult pe ganduri acesta isi intoarca chipul privindu-ma in ochi.
-Sunt eu si.....si fratele meu.
-Ai un frate?
-Da....il cunosti destul de bine, este asa zisul protectorul tau, cel care te va proteja cu pretul vieti lui parca asa spunea.De cand era mic tot ce stia sa faca este sa spuna cuvinte marete, impresionante si sa te faca sa crezi in ele cand defapt el nu isi dadea seama de cea ce spunea, crezand ca totul este foarte usor pentru unul ca el, cel care desi era mai mic era destinat pentru o putere mare.Acest mic copil nu merita tot ce i sa dat:putere mare, laude, cuvinte marete adresate lui, iubirea si aprecierea celorlalti din jur.......si pe tine.Am incercat sa gandesc ca un frate mai mare, sa ma gandesc la binele lui, la fericirea lui insa de fiecare data cand lui i se acordau toate privilegile si de mine mai mereu se uita ma facut sa il urasc cu toata puterea mea.Priveau parchetul acoperit in unele parti cu covoarea.Mintea mea parca era blocata, nu puteam sa spun nimic, sa gandesc nimic.
-Ti-ai dat seama cine sunt?ma intreaba acesta intr-un sfarsit pe un ton calm.Desi il auzeam parca nu puteam sa ii raspund.Incerc sa vorbesc insa buzele parca imi erau lipite una de cealalta.

Sper sa va placa si imi pare rau daca sunt greseli de tastare sau ortografie....l-am scris cam la repezeala Impotriva destinului - Pagina 3 169309
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

MesajSubiect: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Dum 30 Ian 2011, 16:12

Miau !

Vaai cat am asteptat eu next-ul asta Impotriva destinului - Pagina 3 269478
Deci ma bucur ca lai pus:X:X
Imi place capitolul:X
Foarte interesant:X:X
Felicitari mey scumpo :*

Greseli de tastare am mai vazut , dar nui bai :X:X

So..haide cu next-ul repede ca mai facut curioasa rau Impotriva destinului - Pagina 3 836813 Impotriva destinului - Pagina 3 836813 Impotriva destinului - Pagina 3 836813

Spor la scris si la idei draga !! Pupici Impotriva destinului - Pagina 3 273918 Impotriva destinului - Pagina 3 208323 Impotriva destinului - Pagina 3 208323 Impotriva destinului - Pagina 3 208323

Mrr Impotriva destinului - Pagina 3 301723 Impotriva destinului - Pagina 3 127686
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Impotriva destinului - Pagina 3 J5fdba
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Dum 30 Ian 2011, 16:24

E foarte frumos Mey.
Era si timpul sa pui next-ul dar eu m-am obisnuit"-p.
Sti ce nu-mi place?Ca te-ai oprit?Of of of...
Hai cu next-ul mey.
Pupici! kiss :>:D<:
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Mar 01 Mar 2011, 16:32

Ohoo il mai am si pe asta de terminat roll ....am ce scrie de acum in colo...ultimul meu fic a hug
Sus In jos
angelo_testardo
Chūnin
Chūnin
angelo_testardo

Localizare Localizare : galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 812
Puncte : 893
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : belly dance/karate
Stare de spirit Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Mar 01 Mar 2011, 17:45

ura......mey draga ador ficul tau si ma bucur ca am reusit sa ajung la zi cu capitolele....pai ce pot spune despre fic, numai cuvinte de lauda imi place cum scrii la nebunie....si iti urez spor la scris....astept next
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Mar 01 Mar 2011, 19:32

Ultimul fic ?
Vaai , dar cum ?
Numai faci altele ?
Of , ce pacat
Chiar imi place cum scrii . Of of of , pai hai cu next-ul !

Spor la scris si la idei !
Succes cu scoala

Pupici dulci !
Mrr dap ! hi!
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Vin 04 Mar 2011, 19:04

Vai vai de cand nu am mai pus continuarea...sunt o mare lenesa

bun deci.....

Capitolul 11

Nu vroia sa ii intanesca privirea, simtea ca o urmareste, ca ii observa fiecare respiratie si fiecare miscare .Simtea cum pereti incepeau sa se apropie si sa o sufoace , respirand din ce in ce mai greu.Observand cum tot trupul incepea sa-i temure ca in mijlocul unei tornade isi aseaza lin si atent mana pe spatele ei, privindu-o intens ca pana acum.Ii simt raceala maini lui ca cea a unui om mort.Un fior groaznic o face sa tremure din toate incheieturile.Isi ridica privirea, inecandu-se in ochi lui negri, pierzandu-si toate gandurile, cuvintele pe care le pregatise sa le dea afara.
-Uite, esti o fata inteligenta , am observat.Tu esti acum un vampir si sti asta, desi nu iti doresti , esti.Eu sunt fratele lui Ainosuke, nu stiai acum sti insa eu nu sunt ca ei.Lafel ca tine urasc faptul ca sunt vampir, urasc ca trebuie sa omor pentru a trai eu insa tu poti schimba asta.Tu nu esti un om obisnuit.Deoarece tu ai fost muscata de luna plina de un mostenitor, insa nu ai fost omorata , jumate din puterea lui a venit direct la tine.Cum am spus tu nu esti o fata obisnuita si nici parinti tai nu erau oameni obisnuiti, ei erau lafel ca si mine si familia mea deci tu urmai sa fi mostenitoarea familiei tale si intregi natiei de vampiri. Familia mea nu a fost deacord ca tu ,o fata sa fie conducatoarea lor asa ca in momentul in care familia ta a fost cea mai invulnerabila si mai slaba a atacat.......sti si tu ce sa intamplat, au fost ucisi in afara de tine.Tu esti vampirul suprem.Tu poti distruge toate natile de vampiri de pe aceasta planeta, sa elimini acesti ucigasi, insa nu poti singura, ai nevoie de cineva experimentat care sa te ajute sa iti controlezi puterile si daca ma lasi, pot fi eu acela, eu voi fi ca si eu profesor care te va ajuta sa te descoperi cu adevarat.Ailyn privea in jos cu ochi plini de lacrimi, necrezand sau mai bine zis nevrand sa asculte si sa inteleaga cea ce spune.Nu ii venea da creada ca cea ce urase ea cel mai tare era defapt ea si familia sa.Nu ii venea sa creada ca ea era defapt un vampir si ca ea urma sa fie vampirul suprem.....dar de ce familia lui Ainosuke nu o recunoscu-se ca ea era defapt prima mostenitoare , cum de nimeni din familia lui nu o simti-se si chiar o acceptase.
Pierduta in gandurile sale nu isi dadea seama cum lacrimi amare si reci alunecau nestingherite pe chipul ei rece , udandu-i toata fata.Desi nu simtea durerea vroia sa o simta.Desi orice om si-ar fi dorit sa nu simta pentru un moment acea durere groaznica care te omoara, care te face sa iti iei singur capat zilelor ea il dorea acum.Fara sa isi dea seama pe la spatele ei acea umbra diabolica se bucura de reusita lui , de faptul ca reusise sa creeze atata ura in sufletul fetei.Desi ea nu isi dadea seama, ura si dispretul pluteau pe langa ea, dorinta de sange se putea citi clar acum in ochi ei rosi.
-Vreau....vreau sa ii distrug.Din cauza lor eu am ramas orfana, din cauza lor eu am dat piept cu viata de la o varsta la care uni inca mai viseaza sa devina printi si printese.Vreau sa ii distrug pe toti....de la primul pana la ultimul, sa ii vad cum tot sangele li se scurge din ei si cum imi imploara iertare lafel cum le ceruse si parinti mei lor, vreau sa ii distrug.........nu vreau sa mai existe nici un vampir.......te rog, invata-ma cum sa-mi controlez puterile si sa ii distrug pe toti, spuse fata cu atata hotarare si ura pe care o emana.Bucuria lui nici nu se putea exprima in cuvinte pentru cea ce spuse fata, un zambet imens ascuns dupa chipul lui serios il zareai doar daca priveai foarte atent, cea ce fata nu facea cand hotarase ce va face.
............Dupa doi ani.............
Doi ani au trecut.Doi ani in care Ailyn calatorise peste tot si invatase cum sa-si controleze puterea, distrugand nati intregi de vampiri, fiind cea mai de temut vanatoare de vampiri din cati au existat.In toti acesti ani Ainosuke o cautase cu disperare peste tot insa mereu el ajungea exact in momentul nepotrivit deoarece ajungea dupa ce a distrus ea tot.Era ca o masina de ucis.Musca si rupea tot ce prindea in fata care era vampir, devenind cea mai urata vampirita din cate exista-se si ii se puse-se numele de Crimsis de la criminala , mereu cand pronuntai acest nume panica se instaura peste tot.In ciuda a tot ce facuse , el stia ca toate sunt din vina lui, ca nu a putut sa se controleze si dorea sa o faca sa isi revina, iubirea pe care i-o purtase nu incetase sa existe, simtind ca in adancul inimi ei reci si ea inca il iubeste lafel de mult.
Se auzea pe la colturi intunecoase unde cate un vampir sau voi incercau sa para ca nu sunt cea ce se credeau, se auzea ca Crimsis ar fi sosit in oras pentru a distruge cea mai mare familie de vampiri si pe conducatorul acelei nati blestema, familia lui Ainosuke si ca jurase ca daca este nevoie va muri insa nu se va lasa pana nu ii distruge pe toti.Ainosuke, fiind conducatorul lor insa purtand acele sentimente pentru ea , ii era greu sa se gandeasca ca s-ar putea sa fie nevoit sa o omoare.Stand la un balcon, vantul rece care iti crapa obrazul adia cu putere.
-Stiu la ce te gandesti, te gandesti la ea.Stiu cat de importanta a fost pentru tine si cat este insa nu uita cine esti tu.Tu esti conducatorul intri noastre speci, jumate din noi deja nu mai existam ar tu nu ai facut nimic pentru a o inpiedica , ba dinpotriva ai cautat-o sa o ajuti sa scape.Multi dintre noi credem ca nu esti in statul de a ne conduce, spuse mama acestuia in timp ce se apropiase de el si ii puse incet mana pe umar atragand atentia baiatului care plutea in proprile ganduri si sentimente.Fara a mai spune ceva sare de la balcon disparand in noapte.Femeia care ramase-se cu mana plutind in aer, strange din pumn inchizad ochi, disparand si ea lafel ca si fiul sau.
Mergea aiurea pe drum fara sa stie exact unde se duce, picioarele indrumand-o.Astazi pentru prima oara in ultimi doi ani simtea o durere groaznica, o durere care ii sfasia inima in bucati mici.Sranse cu mana haina din dreptul inimi, oprindu-se pentru un moment apoi continuand sa merga.La un moment dat de opreste in fata unui baiat putin mai inalt decat ea care statea cu spatele.Un miros usor ii raspunse ca este un vampir.Desi mintea ii spunea sa-l atace, inima o durea mai tare cu fiecare pas pe care il facea.Fata facea un pas inainte si apoi cativa inapoi incercand sa-si dea seama ce se intampla.Dupa putin timp fata isi dete seama de ce nu putea sa-l atace pe acel baiat si uimita fara sa stie de ce in striga pe nume:''Ainosuke''.La auzirea numelui sa si la vocea care il pronunta-se se intoarse repede, imdiat inalbindu-se la fata ca varul, reusind sa spuna un singur cuvant, si acela destul de inecat:''Ailyn,,.

Sper sa va placa si imi pare sincer rau de intariere si in caz de greseli va rog sa ma iertati insa sa imi ziceti va rog....pa pa
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Vin 04 Mar 2011, 19:29

Miau !

Vai mey , insfarsit next-ul !

Imi place asa de muult !

E foarte interesant

Mai lasat in suspans !

Astept next-uuul !

Spor la scris si la idei !!

Pupici !

Succes la scoala !!

Mrr dap ! hi!
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Vin 04 Mar 2011, 20:17

Ohh cat de frumos..
Vreau continuarea sa vad ce se intampla cu cei doi!!

Superb Mey!
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Sam 05 Mar 2011, 17:31

Va multumesc pentru comentari insa pana nu am cel putin 3/4 comm-uri nu pun continuarea pentru ca nu ar avea rost
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Sam 05 Mar 2011, 17:56

Aolo , mey incepi si tu ? Cum sa nu aiba rost ? Bineinteles ca are rost , auzi la ea . Deci nu pot sa cred ca incepi si tu cu comentariile :))

Haide pune next-ul ca eu vreau sa vad ce se mai intampla !

Spor la scris si la idei !!

Pupici !

Mr dap ! hi!
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Sam 05 Mar 2011, 20:09

SI al4-lea aici prezent
Corect Bulinel.Intru totul deacord cu tine.
Vreau continuareaa Mey!
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Sam 05 Mar 2011, 22:54

Capitolul 12

Cei doi nu incetau sa se priveasca unul pe celalalt desi incercau sa nu o mai faca .Toata durerea din inima fetei disparuse de parca nici nu a fost vreodata cuibarita in inima ei insa in momentul urmator o ura imensa navali in inima ei incat ii intuneca intreaga minte , lasand inceput privirea apoi intr-o secunda era in spatele lui Ainosuke acesta nereusind nici macar odata sa respire.Ii simtea respiratia rece ca gheata la ceafa, simtea raceala pe care o emana odata cu ura.Deodata doi colti ascutiti se infing in gatul baiatului, acesta nemiscandu-se , fiind uimit de cea ce facea fata.Isi simtea trupul cum ii se inmuia, genunchi incet , incet cedand.Deodata fata isi scoate colti din gatul baiatului stergandu-si urmele de sange de la gura si dandu-i un picior in spate lui Ainosuke care era aproapte in genunchi, chipul si trupul acestuia lovindu-se cu putere de asfaltul prea rece si tare.
-Ce sa intamplat cu tine?De cand ai devenit asa de lent, neputincios, slab, bun de nimic.Pana si amarati aia din cele mai spurcate neamuri s-au zbatut si au luptat mai mult decat tine, ce sa intamplat?Sa nu spui ca inca esti un sentimental de ala si ca inca ma iubesti......raspunde de ce nu faci nimic, ridica-te odata!tipa aceasta prinzandu-l cu o mana de haina si ridicandu-l in sus ca e o papusa din paie.Esti patetic.Uita-te la tine , esti absolut patetic si mai indraznesti sa te numesti conducatorul vampirilor, esti vai de capul tau, nu imi vine sa cred ca familia ta a ucis-o pe a mea pentru a pune un nimic ca tine pe postul de conducator.Tu, lafel ca si familia ta, nu sunteti nimic altceva decat o adunatura de corcici , niste tantari buni doar sa stoarca persoanele mai slabe decat ei de sange stiind ca cu ei nu trebuie sa se lupte insa cand trebuie sa se lupte pentru ceva fugiti fiecare intr-un coltulet intunecat si stoarceti pungute cu sange furate de la spitale.Acesta in privea cu atata dispret si ura in priviri ,parca dorind sa il distruga chiar in acel moment.Vazand ca Ainosuke privea in alta parte neacordandu-i deloc atentie, il arunca destul de departe intr-un perete ,facand o gaura considerabila in el.Imediat langa el apare Ailyn care il ridica de jos si il loveste de doua ori cu capul de perete ,de fiecare data intrandu-i capul in perete dur si rece.Parea a fi o papusa, nu facea nimic, nu spunea nimic , nu ii pasa ca il puteam omora.Plina de nervi ii da drumul si dispare pentru un moment apoi apare tinand in brate o fetita mica cam de vreo 9/10 ani.Aceatsa era extrem de spriata tremurand din fiecare incheietura.Vazand fetita , Ainosuke tresare, incercand sa se ridice insa nu putea.Ailyn prinde micuta de cap si isi infinge adanc dinti in gatul fetitei, acesta tipand cu o putere incredibila.Micutele picioruse care parca pluteau incepeau sa tremure din ce in ce mai tare.
-Ailyn.. te rog, te implor ,las-o in pace ,ea nu ti-a facut absolut nimic, nici macar nu o cunosti.Las-o!tipqa acesta insa ea nici nu il baga in seam continuand sa soarba cu putere tot sangele din copila pana cand aceatsa sa invinetit la fata si nu a mai miscat.Cand aceatsa nu a mai dat nici un semn de viaat ia dat pur si simplu drumu, ciocindu-se cu putere de asfalt.Vazand ca ia captat destul de mult atentia lui Ainosuke, zambeste satisfacuta, stergandu-si sangele de la guar si de pe barbie.
-Oooo ce am facut?Am baut tot si marelui conducator nu i-am dat nimic.....vai ,vai ce fetita rea sunt......oare ce o sa patesc?spunea fata inca avand acel zambet triumfator pe buze si avand o voce sarcastica care aproape izbucnea in ras.Acesta o privea fara macar sa clipeasca.Nu ii venea sa creada ca fata pe care o iubea atat de ult, fata care era atat de blanda, buna,nevinovata se transforma-se intr-un asemenea mostru si ca totul era numai si numai vina lui, din cauza lui ea devenid acest monstru care era acum.Incet o lacrima ser zareste usor in coada ochiului lui Ainosuke.Ailyn observand lacrima care incet se scurgea speriata pe chipul baiatului o face sa tresara.Pentru un moment simte din nou acea durere groaznica pe care o simti-se inainte sa il intalneasca pe Ainosuke, aceasta durere nelinistind-o, nelasand-o sa se miste sau sa vorbeasca ci doar sa priveasca pierduta.Observand ca nu are ce face, fata dispare in mai putin de o secunda, Ainosuke ramanand singur.
Soarele incepea incet ,incet sa se arate de dupa inaltele blocuri din beton reci.In inautrul unui birou destul de mare mai multi oameni stateau in jurul unei mese mari si discutau de zor, din cand in cand vocea unuia dintre ei rasunand in intreaba casa care parea ca un palat.
-Nu se mai poate continua asa, nu o mai putem lasa sa continue linistita sa omoare toti vampiri de pe Terra, trebuie sa o distrugem , sa o distrugem cat de repede putem altfel intreaba rasa de vampiri ar putea disparea!spuse un domn cu parul putin incaruntit si cu o privirea extrem de rece si patrunzatoare.
-Tot ce vreau sa stie este ce sa intamplat cu familia ei?De ce ea sustine ca parinti mei i-au omorat familia?De ce spune asta?Mi-a spus ca voi i-ati omorat familia pentru a pune un bun de nimic ca mine pe post de conducator, ce vrea sa insemna asta?O liniste incredibila se lasa peste intreaga incapere, respiratia greoaie a fiecaruia auzindu-se .

Imi pare rau pentru greselile de ortografie sau scriere insa l-am scris la repezeala
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19Sam 05 Mar 2011, 23:13

foarte frumos Mey
Imi place si sunt curioasa ce se va intampla heh
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Impotriva destinului   Impotriva destinului - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Impotriva destinului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-