Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Criminal - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Criminal - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Criminal

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Veti sa inchid acest fic? Mai merita continuat?
Nu il inchide, e superb!
Criminal - Pagina 2 I_vote_lcap67%Criminal - Pagina 2 I_vote_rcap
 67% [ 2 ]
Da...Merita sa il cotinui!
Criminal - Pagina 2 I_vote_lcap33%Criminal - Pagina 2 I_vote_rcap
 33% [ 1 ]
NU! Este oribil!
Criminal - Pagina 2 I_vote_lcap0%Criminal - Pagina 2 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 3

Sondaj inchis

AutorMesaj
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

Criminal - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Criminal   Criminal - Pagina 2 I_icon19Joi 02 Aug 2012, 20:06

Hello! Am revenit cu next-uletzul, intr-un timp destul de scurt dar chiar m-a lovit dorul dupa acest fic. Am ascultat o melodie, care avea video clip-ul cu ei doi, Tifa si Cloud, asa ca m-am gandit sa aduc next-uletzul. Pai, nu o mai lungesc: Spor la citit:

Criminal - Pagina 2 Tifalockhartbyravenskar

Capitolul 7

I want to see you. I've looked, but you were not. Where are you? I want you!

Tifa’s point Of view

Clopotelul anuntase, intr-un final, pauza. Jur ca daca mai stateam mult aici, m-as fi sinucis. Inchid toate caietele, trantindu-le in geanta. Trec cu o mana peste banca, stergand-o de braful de creion, deoarece, din plictiseala, il ascutisem. Ma ridic de pe scaunul incomod, mergand pana la usa. Aud cum cineva ma striga din spate, insa nu imi intorc capul. Stiu deja cine este si ce vrea. Imi continui drumul, indiferenta, pana ajung la scari. Nu din nou…

Eram secatuita de orice putere. Nu ma simteam in stare sa imi consum ultimele mele firicele de energie coborand aceste trepte afurisite. Pe bune, o sa ii propun directorului sa faca un lift aici! Priveam in gol, parca vrand sa vina acum cineva si sa ma duca in brate pana jos. Pe dracu’, nu in scoala asta! Inspir si expir apasat, nervii citindu-se cu usurinta pe chipul meu angelic. Da, stiu: “Lauda de sine nu miroase-a bine!”. Eh… Nu se aplica si in cazul meu.

Incep sa cobor una cate una, treptele din beton, stiind ca faceam asta pentru o cauza nobila. Wow, am ajuns jos mai repede de cat m-as fi asteptat. Pasesc in continuare pe holurile scolii, prinzand o dorinta de viata mai mare de cat o aveam inainte. Ma opresc in fata unei usi maroni, “admirand-o”. Da, vechile modele de usi ca in tot de-a una. Aproape ca incepeau sa devina plictisitoare. Si din nou incep sa inspir si sa expir nervos, gandindu-ma cum sa fac ca sa il scot afara din clasa. Este deja o misiune pierduta.

Si in momentul asta mi-a picat fisa: Vanille. Poate va intrebati despre cine vorbesc? Ei bine, Vanille este o prietena de-a mea buna, cu care mi-am petrecut ceva timp prin baruri, prin clasa a 10-a. Ne intelegem bine, insa nu pot spune ca stau cu ea mai mult de cat cu Serah, care oricum va ramane pe primul loc in materie de prieteni. Vanille este o fata cu parul roz, insa in intuneric se vede portocaliu. Are ochii verzi, ca si natura primavara si cativa pistrui aproape invizibili pe obraji. Bat usor in usa, deschizand-o. Ii strig numele fetei, dupa care ea se apropie de mine, iesind afara.

Imi striga numele, imbratisandu-ma. Tin la ea, este foarte de treaba. Ii raspund la imbratisare, sarutand-o pe ambi obraji. O privesc in ochi. Daca ma gandesc mai bine, nu am mai vazut-o de ceva timp! Rup imbratisarea, salutand-o cum se cuvine. Ma intreaba de ce am venit la ea in clasa, iar eu tac din gura pentru cateva secunde. Nu pot sa ii spun motivul adevarat, ar rade de mine. Ma gandesc la o minciuna credibila, marturisinduio numai de cat.

-Andy m-a rugat sa ii transmit ceva lui Cloud, fratele lui. Nu stiam ce sa fac, asa ca te-am chemat pe tine ca sa il aduci tu. E clasa ta, si cum el e in clasa cu tine…
-Imi pare rau, Tifa, dar Cloud nu a venit astazi. Auzi, mi-a zis Hope ca i-a zis Fang, careia i-a zis Squall, ca tu si Andy v-ati despartit. Pe bune? m-a intrebat ea, deplasandu-se total de la subiectul initial.

Si acum? Daca o mint, poate afla adevarul si sa se supere pe mine, dar daca ii spun adevarul, ma va intreba de ce m-a mai trimis atunci Andy ca sa ii transmit lui Cloud ce trebuia sa ii transmit. Da, cred ca nu ati inteles mare lucru! Dau din cap negativ, zbughindo de aici. Am fugit direct la mine in clasa, asezandu-ma in banca mea cuminte, asteptand urmatoarea ora. Ce coleg m-ar fi vazut, si-ar fi facut cruce…

Mi se pare ciudat cum de Cloud nu a venit astazi la scoala, din moment ce m-a dus dimineata si a intrat si el in scoala, promitandu-mi ca ne vom intalni in pauza mare la el la clasa. Mi-e atat de dor de el, desi nu l-am mai vazut de doua ore. As vrea sa il strang in brate si sa-l sarut. Insa, chiar daca ar fi fost, noi suntem doar prieteni, nimic mai mult.

Imi dau o palma peste frunte, inlaturandu-mi acest gand. Eu nu sunt indragostita de nimeni si nimeni de mine. Off, as vrea eu. Sunt mai mult de cat indragostita. Oricum, cui ii pasa? “Tie, pr**sto!”, imi spune eu-l meu interior. Chiar acum te-ai gandit sa dai si tu o replica? Chiar acum? Nu am nevoie de tine! Ai picioare frumoase, sa le vedem cum se misca! “Eu nu am picioare, hello!”. Imi dau din nou o palma peste frunte, scuturandu-mi capul. Bravo, incep sa innebunesc!

To be continued…

Nu stiu cat de reusit este acest capitol, pentru ca de la jumatatea lui am aflat ca trebuie sa vina niste musafiri (verisoara mea de 3 ani, e un drac, asa ca l-am facut mic ca sa nu ma prinda cu leptopul deschis ca nu o sa il mai am daca il vede). Asa ca, sorry! Pozele capitolului:

Vanille:
Criminal - Pagina 2 Vanillelarge

Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Criminal   Criminal - Pagina 2 I_icon19Joi 02 Aug 2012, 22:45

Vanilleee huh?
vad ca esti fana Final Fantasy lough
si eu sunt o extra mega fana ... sunt printre primele locuri rolling on the floor
deci ... ramanand la capitol
e foarte frumos , ca de fiecare data what?lol!
dar e scuuurt crying
mnoo .... hai ca te inteleg de data asta dap !
eu nu prea suport copiii ... dar totusi , ce persoane suport eu ? lough
aaa .... pe tine well? awesome right? si te iubeesc in love
ma bucura mult faptul ca Tifei ii pasa de Cloud rusinos
mai trebuie sa repet ca iubesc cuplul TIFAxCLOUD ?
deci ma innebunesti lough
sper sa vi repede cu next-ul si sa fie mare , sa apara Cloud in el .... mnoo , deja vreau prea multe lough
sa nu te sec de puteri rolling on the floor
hai ca deja o lungesc prea mult happy2
te rog sa ma anunti cand pui next-ul good
astept next-ul cu ardoare dance2
cu drag Iva good job
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

MesajSubiect: Re: Criminal   Criminal - Pagina 2 I_icon19Vin 24 Aug 2012, 16:13

Bine v-am regasit, dragi cititori! Dupa o eternitate in care am lipsit, imi fac aparitia cu un nou capitol pentru voi, dedicat scumpei mele Aionista♥️IVA (si eu te in love , scumpo!). Ok, deci, spor la citit! Ascultati melodia asta in timp ce cititi https://www.youtube.com/watch?v=4576ymdmemQ

Capitolul 8

Why you can't tell me the truth? Why do you lie me? Love me anymore?

Dupa o saptamana

Tifa’s Point of View

L-am asteptat o saptamana, sapte zile intregi, sa ma sune. Unde este? Tin sa cred ca eu, in realitate, nu am reprezentat nimic pentru el. Mi-e greu sa cred ca am fost doar o jucarie prost fabricata de care si-a batut joc putin. In toate aceste zile am fost in fiecare zi la Vanille, intrebando daca a venit. Intr-un final a trebuit sa-i spun adevarul. Da, il iubesc desi nu stiu nimic despre el. Sunt o nebuna! M-am aplecat peste banca tragandu-mi cu degetele telefonul. Desi imi cunoste numarul, nu m-a sunat niciodata. Nici el si nici Andy nu au fost saptamana asta la scoala. Ce sunt ei defapt?

M-am indreptat catre baia fetelor, cu pasi marunti si dezgustatori. Imi pierdusem acea stralucire aparte de acum cateva zile, in absenta lui. Toata lumea ma intreaba ce se intampla cu mine. Sincer, nu am nevoie de mila nimanui. Mi-am scos o tigara din primul pachet pe care il loasem ieri de la magazin. Habar nu aveam sa fumez, insa parca ma calmam putin simtind acel fum innecacios plutind in aer. Ma sprijin usor de peretele vopsit intr-un alb, ce acum era mazgalit cu mii de desene ale adolescentelor ce treceau pe aici si isi marturiseau cu un pix „dragostea”. Dezgustator…

Am aruncat scrumul de tigara in veceul cel mai apropiat mie. Am inceput sa tusesc sec, asezandu-ma pe podea. Priveam absenta prin incapere, nesesizand doua fete ce se uitau la mine ca la felu’ 14. Era atat de ciudat sa stau aici, pe jos, gandindu-ma la un baiat. Sincer, nu m-am imaginat niciodata intr-o astfel de postura „jenanta”. Chipul sau angelic… Mi-era dor de acei ochi dulci, albastri, ce ma analizau vesnic din cap pana-n picioare. Vroiam sa-i simt atingerile tandre, pline de iubire, bartele sale incolagindu-se in jurul taliei mele subtiri. A stiut sa ma innebuneasca de-a binelea!

M-am ridicat de pe gresia gri, scuturandu-mi pantaloni. Mi-am aruncat tigara in cosul dintr-un colt al mici incaperi, indreptandu-ma nepasatoare catre clasa. Eram aeriana, departe. Era clar ca eram in lumea mea, departe de aceasta cladire ce-mi provoaca sila. Am zambit badjocoritor in sinea mea, privind pe o fereastra mica de pe holul cel lung. Incredibil, nu o sesizasem pana acum! Neconstienta, ma lovesc de cineva brutal, facandu-ma sa imi pierd echilibrul si sa cad. Am inchis ochii, ducandu-mi mainile la fata. Insa, tot cadeam de vre-o cateva secunde, fara sa simt ca ma lovesc de pamant. Imi deschid usor ochii mei caprui, care vorba unui proverb: „Fura inima orcui!”, admirandu-mi „salvatorul”. Cloud…

-Multumesc!

I-am spus indiferenta, salutandu-l si continuandu-mi drumul. Trebuia sa joc rolul de suparata macar putin timp. Muream sa vad ce reactie are. Pentru moment a ramas in loc, probabil nerealizand ca eu nu-l bag deloc in seama. Ok, sa inteleg ca nici macar nu tine la mine? Macar ca o prietena sau ceva… Imi aud numele strigat, auzind cativa pasi in spatele meu ce imi spuneau clar ca blondul nostru alearga. O mana pe umar ma incetineste, facandu-ma sa-mi dau ochii peste cap. I-am inlaturat bratul, facand in continuare pe indiferenta. Ar trebui sa fac asta mai des!

Ma durea sufletul sa interpretez acest rol, stiind ca poate il voi supara pe baiat, insa o saptamana de absenta fara nici un semn de viata este inacceptabila. Ochii mei priveau tristi inainte, cuprinzand tot holul. Imi intorc privirea inapoi, nemai zarindu-l pe Cloud. Ok, deci, now i’m single. Nimeni nu se joaca cu inima mea, ca apoi sa spere ca il voi ierta. Oh nu, baby, sa-ti intre bine in cap! I’m bad, si nu mi-e rusine sa o spun. Imi incrucisez mainil la piept, propunandu-mi un targ cu… mine! Eu de azi inainte voi fi fata indiferenta, in timp ce nici Eu-l meu interior nu va mai suferi. „Ok, s-a facut!”. Hmm, ma bucur!

O vad pe Serah la cativa pasi departare de mine. O strig iar apoi ii fac cu mana, ea avand o expresie gen WTF. Ma intreaba ce e cu mine de nu mai sunt suparata, iar eu ii spun doar un cuvant scurt, pe care sper ca il va intelege o data si-o data.

-GOODBYE!

Merg in clasa, asezandu-ma pe banca mea intr-o pozitie sexy, astfel in cat sa-l fac gelos pe Cloud care era chiar in pragul usi acum. Ii fac cu ochiul, iar el ma cheama putin pana afara. Inspir adanc aer, expirandu-l pe gura, spunanu-i ca daca nu vine el, eu nu o sa vin nici pentru 100 de euro. Paseste incet pe parchetul din lemn maro deschis la culoare, auzindu-se cate un scartait pe alocuri. Se opreste in dreptul meu, intinzuandu-si mainile catre mine, semn ca vrea o imbratisare. Ooo, ce dulce, dar nu prea cred! Ii fac semn cu degetul negativ, zarindu-se pe chipul sau ange… Nu, nu asta vroiam sa spun! Ok, revenind, zarindu-se pe chipul sau o urma de tristete.

Ohh, ei bine, mama imi spunea de mult cam cum a fost la ea in relatia cu tata. Pe langa ca o enerva, era rasfatat si blah, blah, blah, mi-a spus ca daca vreau sa il fac sa sufere un baiat pentru ca m-a dezamagit vreodata, sa imi schimb imediat sentimentul de dragoste in ura macar pentru catva timp. Asa mi-a spus ca imi voi da seama daca tipul chiar m-a iubit. Ma dau jos de pe banca, stand la doar cativa centimetri fata de el. Poate ca in alte circumstante, l-as fi sarutat acum, insa nu, nu e timpul! Incep sa merg catre iesire, insa vocea lui ma opreste in prag:

-De ce faci asta? Toata indiferenta asta?
-Tu de ce nu ai fost alaturi de mine saptamana asta, Cloud? m-am intors cu fata catre el analizandu-l. Unde ai fost tot timpul asta?
-Ei bine… ii puteam citi pe chip acea expresie ingrijoratoare pentru ca nu are ce minciuna sa scormoneasca. Bunicul meu a fost plecat, si eu…
-Ohh, Cloud! As fi preferat sa nu ma minti. Vreau raspunsul adevarat, si pana atunci, imi pare rau, dar va trebui sa iti spun pa-pa!
-…

To be continued…

Cred ca acesta este cel mai nereusit capitol al meu! L-am fact in fuga pentru ca trebuie sa plec, sorry! Ne vedem data viitoare!

Black Zozoo

Sus In jos
Day
Jōnin
Jōnin
Day

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1238
Puncte : 1392
Reputatie Reputatie : 108
Stare de spirit Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!

MesajSubiect: Re: Criminal   Criminal - Pagina 2 I_icon19Lun 27 Aug 2012, 19:14

Buna,scumpo!Sper ca nu m-ai uitat,asa-i? hmm..realy?
Scuze ca nu am comentat la celalalt capitol crying Imi pare rau!
Deci,Tifa indiferenta... yeah imi place heh
Totusi unde a fost Cloud?La omorat cumva pe Andy lough Scuze,asa am eu,idei mai ciudate... ;;)
Si melodia e super! happy2 Am mai ascultat-o de doua ori dupa ce am citit capitolul music
Pupici kiss si bafta cu next-ul !
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

MesajSubiect: Re: Criminal   Criminal - Pagina 2 I_icon19Lun 17 Sept 2012, 11:38

Din capitolul precedent…

Ma intreaba ce e cu mine de nu mai sunt suparata, iar eu ii spun doar un cuvant scurt, pe care sper ca il va intelege o data si-o data.

-GOODBYE!

[…] -Ei bine… ii puteam citi pe chip acea expresie ingrijoratoare pentru ca nu are ce minciuna sa scormoneasca. Bunicul meu a fost plecat, si eu…
-Ohh, Cloud! As fi preferat sa nu ma minti. Vreau raspunsul adevarat, si pana atunci, imi pare rau, dar va trebui sa iti spun pa-pa!
-…

CaPiToLuL 9

I try to protect her. But I will lose her! Why is stubborn and she tries to find the truth that will destroy her?

Cloud’s Point of View

-Nu pot sa iti spun, e ceva ce nu vei intelege! i-am raspuns dupa o scurta pauza in care am evitat, gandindu-ma ca o voi supara.

Mi-a intors brusc spatele, continuandu-si drumul inainte pe holul lung catre o destinatie necunoscuta mie. Am vrut sa o prind din urma si sa incerc sa-i spun cat de rau imi pare, insa nu avea rost. Stiam ca pana nu-i voi spune adevarul ea nu o sa ma ierte. Am inceput sa ma retrag in banca mea, asezandu-mi capul usor in palme. Poate ca ar fi trebuit sa-i spun. De ce nu vrea sa ma inteleaga? Incerc sa o protejez, sa ii arat partea buna din mine, insa nu vrea. Mi-e teama ca daca va afla, totul se va schimba, iar ea va deveni o prada usoara pentru dusmanii mei. Nu vreau sa i se intample ceva!

Am simtit o mana micuta pe spatele meu, ce cadea in jos catre mijlocul sau. Am tresarit la atingeri, gandindu-ma la Tifa. Mi-am scuturat capul, ridicandu-l, privind persoana ce statea langa scaunul meu. Ochii sai blanzi imi transmiteau o caldura bine nimerita, iar buzele sale conturau un zambet de consolare. Am prins-o de umeri, tragand-o usor catre mine. Mi-am dus usor buzele la urechea sa, imprimand cateva cuvinte incet, astfel incat nimeni din clasa sa nu mai auda ce spusesem. Fata tresari la auzul cuvintelor, intorcandu-mi gestul cu o oarecare liniste sufleteasca ce am vazut-o in mai multe randuri la ea.

-Trebuie sa taci. Nu mai vorbi, las-o! Va intelege in cele din urma ca o iubesti, Cloud. Sa nu-i spui adevarul, nu vreau sa o vad in pericol, am o datorie fata de Raisuke pe care vreau sa o respect.

Emma, caci acesta era numele ei, se ridica de pe scaunul vecin mie si iesi pe usa clasei. Ii priveam pasii tacut, vrand sa ma duc dupa ea, sa incep sa tip si sa imi povestesc toata viata mea al dracu’ de mizerabila, sa ma descarc de toata povara pe care o purtam in spate, de toate pierderile. Mi-am lasat privirea in pamant, realizand ca nu e o idee foarte stralucita astazi. Soneria telefonului m-a trezi din scurta mea visare. Citesc numele afisat pe ecran, raspunzand in cele din urma. O voce aspra sparse linistea din fir, chemandu-ma pana la vechea fabrica de arme, inchisa deoarece era ilegala. Am raspuns afirmativ, bagandu-mi la loc telefonul in buzunarul blugilor.

Am parcat atent masina in mijlocul celor doi stalpi ce luminau slab noaptea, avand grija sa nu imi lovesc puiutul. Am zambit in tacere, scotand cheile din contact si deschizand portiera. Am pus piciorul pe trotuarul murdar de ceva negru, probabil vasilina sau ceva. Am continuat sa merg pana am vazut la cativa pasi intrarea veche, fara usa. Fabrica aceasta era izolata de restul orasului, undeva departe de orice fiinta. Nimeni nu s-ar fi aventurat pana aici. Geamurile erau sparte, pe la unele ferestre inecsistente. Betonul era mucegait si ros de vreme, fabrica aceasta datand din anul 1796. Am pasit pragul intact, continuandu-mi drumul catre mijlocul fabrici.

Un usor miros ce iti provoca greata se simtea in aer, insa ma obisnuisem cat de cat, suportandu-l. Camarutele erau murdare si vechi, totul dadandu-ti un aspect de film Horror. Am ignorat orice „peisaj”, ajungand in cele din urma la locul dorit. Pe jos curgea un lichid rosiatic, ce te ducea cu gandul la sange, elementul vital din organism. Nu l-am bagat in seama, atintindu-mi in cele din urma privirea inainte. Am observat ca pe un scaun cu vopseaua dezlipita o silueta feminina, ce avea capul invelit intr-un sac legat la capat. Pe rochita gri se puteau observa pete de sange, iar mainile ei erau complet rosii. Langa ea, barbatul ce m-a sunat ranjea malefic.

L-am intrebat ce se intampla, repetand dupa un minut intrebarea, in speranta ca voi primi un raspuns. Barbatul bine facut, cu muschi mari, nu raspundea, continuandu-si micul joc prostesc. O lovea brutal pe tanara, aceasta gemand infundat la fie care atingere dura. Un nod in gat mi se puse, zarind scena macabra. Cateva firicele de sange se scurgeau pe pieptul semi dezgolit al domnisoarei. Furios, barbatul, pe nume Charles, a incepu sa urle. Inca o data am repetat intrebarea.

-Asta nu vrea sa imi spuna unde ascunde Derech armele. La’s ca te invat eu minte sa nu mai taci, pro***o! a zbierat.

De pe masa improvizata, mica din lemn subtire, a luat un cutit gros si lung. Dintr-o miscare bine conturata, i l-a infipt fetei in picior. Tipete de durere rasunau cu putere in incaperea mica, provocand o senzatie de frica. M-am repezit catre Charles, dandu-l la o parte din calea mea. I-am scos incet cutitul din picior, constatand ca il infipse foarte bine. Am tacut din gura pentru cateva momente, pana ce mi-am dat seama ca fata inca era legata. Am dezlegat saculetul negru din jurul capului sau, aruncandu-l intr-un colt al camerei. Ochii ei gri sters ma priveau cu disperare, cerandu-mi parca sa o ajut. La gura avea prins o bucata mare de scotch, pe care am inlaturat-o rapid. Fata imi spuse un: „Lasa-ma!”, fara vlaga. Parul sau blond, drept, ii astupa putin din frunte. Era toata transpirata.

I-am soptit sa fuga, pana ce Charles nu face o alta scena. I-am dezlegat in cele din urma si picioarele. Am impins-o catre usa, aratandu-i cu mana holul lung. Murmura un: „Multumesc!” stins, dupa care incepu sa mearga catre iesire. Insa, intr-un moment de neatentie, Charles se ridica cu cutitul in mana, prinzand-o pe blonda de par. Ii infipse cu rapiditate cutitul in spate, in zona inimi. Fata se prabusi intr-o balta de sange, respirand greoi. Ma lasasem usor pe vine, privind cum viata tinerei se scurgea ca ultimele firicele de nisip dintr-o clepsidra. M-am ridicat in picioare, asezandu-ma langa fata. Mana mea ii mangaia fin fata, intreband-o cum o cheama. „Elena!”, fu raspunsul ei.

-Odihneste-te in pace, Elena! i-am spus, inchizandu-i ochii ce ramasesera deschisi.

To be continued…

Sper sa va placa acest capitol. Am zis sa va mai las putin in „suspans” cu relatia Cloud & Tifa, asa ca am facut si altceva. Pozele:

Emma: Criminal - Pagina 2 Finalfantasyxiiilightni

Charles: Criminal - Pagina 2 Tumblrl0plvfu5gb1qzwrym

Elena: Criminal - Pagina 2 Descrcarey

Pe data viitoare!

Sus In jos
Day
Jōnin
Jōnin
Day

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1238
Puncte : 1392
Reputatie Reputatie : 108
Stare de spirit Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!

MesajSubiect: Re: Criminal   Criminal - Pagina 2 I_icon19Lun 17 Sept 2012, 21:26

PRIMA!
Multumesc ca m-ai anuntat!
E un capitol superb chiar daca , asa cum ai spus si tu , ne-ai cam lasat in suspans cu relatia Tifei cu Cloud.
Charles asta... hmm...?!
Nu prea stiu ce sa zic decat ca VREAU NEXT-UL !
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Criminal   Criminal - Pagina 2 I_icon19Lun 17 Sept 2012, 23:11

OMG :O
nuuu ... de ce ai omorat-o pe Elena ? :))
daca mai tin minte bine ... era iubita lui Versus/Noctis :-?
nu mai sunt sigura :))
si nu mi-a venit sa cred cand am vazut-o pe ''Emma'' care e defapt Lightning :X
deci tocmai iti comenteaza una dintre cele mai mari fane Final Fantasy
in legatura cu next-ul .... e foarte tare :))
imi place faptul ca e o mica problema intre Tifa si Cloud ... dar sincera sa fiu actiunea mi s-a parut putin grabita ... probabil pentru ca ai descris mai mult ceea ce vedea Cloud, nu si ce simtea in momentul cand o vedea pe fata aceea chinuita
oricum ... tot ce vreau acuma este next-ul :))
te rog sa ma anunti cand pui next-ul good
astept next-ul cu ardoare dance2
cu drag Iva good job
P.S.: Daca nu te superi, imi poti trimite adresa ta de email printr-un mesaj privat? Chiar as vrea sa te cunosc mai bine, mai ales pentru ca si tu esti fana Final Fantasy. Astept un raspuns scumpoo :*
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Criminal - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Criminal   Criminal - Pagina 2 I_icon19Dum 18 Noi 2012, 15:59

Fan Fic Original blocat din cauza inactivităţii.
Ultimul post datează din 17 septembrie.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Criminal   Criminal - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Criminal

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri originale :: Fan Fic-uri originale blocate-