Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O idee.. Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O idee.. Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O idee..

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
O idee.. J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

O idee.. Empty
MesajSubiect: O idee..   O idee.. I_icon19Sam 03 Mar 2012, 11:39

Buna! Pai eu m-am gandit mai mult timp la faza ca sunt multe ficuri blocate.
Ce ziceti ca cei care nu mai vor sa continuie un fic sa-l lase intr-o sectiune si de aici oricine vrea sa-l continuie sa-l preia el? Sau sa ceara permisiunea autorului inainte sa se prezinte in aceea sectiune si ca e dornic sa continuie el acel fic?
Daca stati si va ganditi multe dintre acele ficuri nu vor mai fi continuate niciodata, poate insa ei nu doresc sa-l lase asa, dar nu au ce sa faca.. decat sa-l abandoneze.. In aceasta sectiune care ar fi creata de voi.. alti useri ar putea prelua un fic.
Sper ca am explicat destul de bine, si sper ca ideea asta sa fie chiar a mea.
Anunt: A mai fost aplicata pe un forum, dar tot eu am propus-o si acolo.
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : O idee.. J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

O idee.. Empty
MesajSubiect: Re: O idee..   O idee.. I_icon19Sam 03 Mar 2012, 12:01

În primul rând nu văd de ce ar trebui o nouă secţiune. Dacă un autor nu mai doreşte să continue un fic, anunţă în topicul acestuia şi un membru al staff-ului îl blochează. Dacă cineva este dornic sa continue în locul autorului iniţial, este liber s-o facă numai cu acordul său. Daca un user nu mai este activ şi şi-a lăsat de izbelişte creaţiile, nimeni nu le poate continua până nu ia legătura cu autorul.
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : O idee.. J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

O idee.. Empty
MesajSubiect: Re: O idee..   O idee.. I_icon19Sam 03 Mar 2012, 13:57

Nimeni nu are dreptul de a continua creatiile unui autor fara acordul acestuia !!
Nu facem o noua sectiune aiurea, daca ficul numai e continuat..este trimis la cosul de gunoi. Nu facem o sectiune noua, sa mutam toate ficurile blocate si care cum doreste sa le ia. Asa, ca pe paine calda. NU !
Este nevoie de acordul autorului, si te asigur eu ca nu multi autori vor sa lase creatiile lor pe mana altora si plus ca poate unii numai intra, si nu avem cum sa-i contactam. Ar fi urat din partea noastra sa lasam membrii sa-si atribuie unele creatii care nu le apartin. Nici vorba, deci lasam asa cum este. Daca un autor numai continua, si doreste sa lase ficul pe mana altcuiva. Atunci da, e alta poveste. Dar ideea asta, clar nu. heh
Sus In jos
Continut sponsorizat

O idee.. Empty
MesajSubiect: Re: O idee..   O idee.. I_icon19

Sus In jos

O idee..

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii respinse-